XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap megnéztem a Rush c. filmet és kedvem támadt profivá válni a Forma 1-ben is, fõleg ha lehet akkor a régi F1 autózással szórakoznánk, online is ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az eszköz tudta csak milyen érdekes,hogy akik kihasználhatták volna,hogy nekünk nagyon jó legyen nem tudták.Talán azért mert nem kapták meg!?Majd kicsit késöbb még is csak elõkerült.JAAAA nem emlékszek már volt valami MS féle minden boxot visszarendelés plusz memória csatolásra...<#vigyor>#vigyor>
Gondolom ezt a rengeteg kinectes gamát valami titkos profillal próbáltad ki,hogy nyoma se legyen a fõ profilodba.Gondolom Kinect adventures csak véletlen került bele a rendesbe.<#kacsint>#kacsint>
És Boldog Új Évet neked és mindenki másnak is!
CoE-t nem próbáltam, nekem leginkább a Kinekt Adventures tetszett :) (változatosság, bár lehetett volna még 3x ennyiféle minijáték!)
Forza.
Mérhetetlenül sajnálom h a Crimson Dragon nem kapott végül kinect támogatást... itt lett volna a defenetív kinect tecsdemó láncsra, de így? fogalmam sincs mit tud a kinect semmivel nem próbáltam még. Arcfelismerés hang felismerés nagyon fasza, de hogy a mozgásokra hogy reagál azt nem tudom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze lehet itt ideologizálni, meg asszonka elõtt térden csúszni is, h áldozhass az addikciódra :PPPPPP :D
Forza.
Még1x: eleve kevesebb rammal gazdálkodhatott a fejlesztõ, rengeteg funkció nem volt jelen a gépben 2005-ben.
Szerinted egy új kütyüt egy fejlesztõ 100%-ra ismer ahogy odaült.
Erre a marhaságra alapozod a realitásoktól fényévekre nyúló összeesküvéselméleted.... :)
Forza.
Bírom a tech kütyüket, de korábbi videok alapján persze h elõítéletesen álltam hozzá - amit ez az értelmetlen (nagyobb baj: IMMÁR KÖTELEZÕ!) gadzset perfekten hozott is.
Tökéletesen be volt állítva, még a szobában hosszába is átpakolódtunk, hogy legyen hely a két embernek.
Asszem itt prekoncepciókkal (amik még csak véletlen se jönnek be :D ) elsõsorban te rendelkezel.
Forza.
Ha tudta volna a R* akkor a GTA4 alá is ugyan az a motort tette volna ami a GTA5 alatt van, mert nem popuppol, a frém is jobb, a felbontás is és fényévekkel szebb. Miért nem tették? mert nem volt kész, nem állt a rendelkezésükre, ami nincs az nem használható. Az hogy a GTA5 ilyenprofi lett kellett a GTA4 tapasztalatai is, mert tudták hogy mit kell megugrani, min kell javítani, közbe minden változott körülöttük is a játékiparban és ahhoz mérten lõtték be a GTA5öt.
Adversus solem ne loquitor
Tényszerû az,hogy ez az eszköz 2005 be tudta azt már amit most is!!!!!TÉNYSZERÛ!!!!
Itt azt próbálom megértetni,hogy hiába tudták volna akkor ezt számodra biztosítani amit most tudnak akkor se azt kaptad volna!!!!
Mert ha akkor EZT megkapod nincs fejlõdés nincs 2013 ig (prev)cur gen,mivel örökös az elégedetlenség felhasználó oldalon!<#kacsint>#kacsint>
/van nekünk is jópár ilyen projektünk. Teknóban tök fasza, érdekes is, csak évek óta nem jövünk rá mifaszra lehetne használni, ilyenformán egy petákot nem hoznak :)
Viszont tedd oda a látványát, a fícsöröket, hangokat, fizikát, rombolhatóságot a Battlefield2: Modern Combat mellé... elképesztõ ugrás.
Éshátpersze, direkt, ugyebár. Mert õk direkt nem akartak a cod fölé kerekedni - az EA is megmondta nekik, h srácok, nehogy túl jót csináljatok, még a végén akkora neve lesz a frencsájznak, h nem tudnánk mit kezdeni a pénzel ;)
Forza.
(nem hiszem h kicsi nappalink lenne az átlagot tekintve (27nm), mégse tudtuk 2 emberes játékokhoz igazán jól elhelyezni...)
de minegy is, egy playerrel, perfektre kalibrálva is maximum(!) a "nagyjából az megy, amit akartam h menjen" volt a jellemzõ a mûködésére.
ez rossz élmény, ráadásul a sok ugrabugra fárasztó, a rá épített játékok bénák és/vagy unalmasak (vagy legalábbis hamar megunhatók) voltak - még a lányom számára is, aki a fél mp késés végképp nem tudott zavarni :)
elsõ blikkre, partijátéknak pár órára FANTASZTIKUS szórakozásnak bizonyult, de másod-harmadnapra ugy mult el a varázs, ahogy jött....
(ps3 move detto ugyan ez a kategoria, de ott legalább egyetlen(!) valódi jó játékot sikerült hozzá találnom anno)
Forza.
Amit irsz, hogy a fejlesztõk tisztában vannak már a legelején a géppel - pont a szép Ryse vagy Killzone példázza, hogy valóban így van.
Minden elõzõ generációs nyitó és zárócím, minden korábbi gépre készült korai és késõbbõ játék pedig durván cáfolja a szimpla összeesküvés-elméletedet. Aki valaha programozott, az tisztában van vele, h az idõ "neki dolgozik", egyre okosabb és okosabb megoldásokkal tud elõrukkolni.
A lassitott fejlõdést inkább az évente megjelenõ játékoknál láthatod - egy-egy feature idõrõl idõre eltûnik, hogy azt hiányolják a játékosok, s pár év mulva visszaadva nekik megint legyen "nagy öröm" :)
Forza.
A kinectre kitérve meg még mindig lényegesen több a zsigerbõl fikázok hada mint azoké akiknek nem felelt meg az eszköz.Mindenféle városi legendákat mellékelve...<#vigyor>#vigyor>
Csinálnék 1 felmérést,hogy menyi felhasználó csinálta meg azt a pár lépéses tökéletes beállítást a kinecthez és utána mondta azt hogy ez 1 szar használhatatlan eszköz.2 használt kinectet vettem az elmúlt 1 hónapba a tulajoknak fogalma se volt arról,hogy ez mi.Kérdeztem,hogy akkor hogy állították be!?Közölték,hogy összedugták és ment.......LOOOOOOOOOOOL És akkor csodálkoznak,hogy nem érzékeli õket az eszköz,meg nem ismeri fel õket stb.....Na errõl ennyit........
(a cod motor 360on is 60fps-t hozott, míg a béefmotor meg 25öt - az uj genben a bf motor TOTÁL leszarja a prevgent, míg a cod motor továbbra is korrekt játékot ad a régi gépek tulajainak IS)
Forza.
Forzák kapcsán is beszélt a Turn10 olyan változásokról az xboxos "API"-ban, amivel ujabb effektek lettek megvalósíthatóak, vagy épp csak a sebesség javult.
Az X360 OS-e is az évek alatt majdnem elfelezõdött méretben, az MS tuti szopatni akarta a korai fejlesztõket a sok lefogott rammal <#falbav>#falbav>
Forza.
ennek szerettem volna külön hsz-t... nekem volt kinektem (pontosabban volt nálam próbára, h ha bejön akkor veszünk a kölköknek) és PONT ezért fikázom az XBÓNT, hogy akkora fasságot akar rámsózni, aminek létjogosulatlanságát már az elõzõ genben is gyûlöltem.
és emiatt (nem CSAK emiatt) ez a foshardver (igen Macy!) jócskán drágább a ps4nél is...
Forza.
Már akkor is a teljes játékgyáros és demoscene együttes erõvel is csak aprókat lépdelt, h mindig lehessen mit újítani?
De hozzuk még emberközelibbé: amikor én leültem a c64 elé, eleinte egy sprititet tudtam mozgatni a belsõ képernyõn, valami halálbéna egyenes vonalon mozgatva. Évekkel késõbb az oldalsó keretre is ki tudtuk rakni a spritét, miközben zene is szólt, valamit gyönyörû rasztercsíkok mozogtak a háttérben, bonyolult algoritmus alapján.
Nyilván én hótbéna vagyok, a többi programozó meg odaül a gép elé és egybõl MINDENT MAXIMÁLISAN TUD.
Idén kicsit korán kezdtél inni, de nem rónám ezt fel neked, hiszen szilveszter van :D
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kezdem magam sajnálni,hogy mekkora baklövést csináltam ezzel,hogy megvettem...Ezért most megyek és büntetésbõl,bosszúból halálra játszom magam ezzel a fos,szar Forza 5 el majd utolsó leheletemmel még 1 kicsi Deadrisinge 3 at is nyomok.Mekkora szerencse,hogy ezek nincsenek 360-ra<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>