XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gowban nyilván nincsenek semmitmondó, rondább részek. ilyenek a játékok, minden pöcök egységesen 10/10es kinézetû.
Forza.
Uncsi 2 is sok helyen egyeltalán nem szép.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
remélem nem a god of war-ra célzol, mert az fixkamerás "csalás" ... :) nem tudsz szabadon odanézni, ahova csak szeretnél...
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
boxon pedig az FM4 a legszebb a 60fps sebessége mellett (szerintem), az ugye 2011-es megjelenés
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tényekkel nem tudok vitatkozni, mert szerintem ezek nem így mûködnek, de már leírtam hogy mi az oka.
Semmféle szándékos visszatartás nincs, ez senkinem nem érdeke. Talán az ms-nek valamilyen szintig, de neki maximum a 1st party studiókig van ráhatásuk a folyamatokra. Valójában a piaci trendek irányítják a folyamatokat leginkább. Még a teknóban is.
Adversus solem ne loquitor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kitûnt a többitõl és biztosra veszem,hogy még többet kihoztak volna belõle amennyi idõ és pénz arra a projektre fordítva lett,de biztos,hogy volt az a mondat amikor közölték a készítõkkel,hogy ez bõségesen elég itt és most és nincs tovább...
ÉS ÍGY IS hónapokig ment utána a sírás,hogy a többi vele 1 idõben megjelent gama mekkora szar és miért nem olyan mint az AW.
Ha te ezt összeesküvésnek tekinted akkor legyen.
MSnek az az érdeke,hogy minél tovább porondon legyen az éppen aktuális eszköz,mert minél tovább ott van annál több pénzt hoz.Tény!!!
Kiadónak érdeke minél kevesebb pénzbõl minél nagyobbat profitáljon.Tény!!!
Fejlesztõk ez miatt kevesebb pénzt kapnak kevesebb idõvel viszonylag kiegyensúlyozott közegbe.Nem törik magukat.Tény!
És ezeket lehetne még finomításokkal jellemezni!
Tehát ha ezt a 3 Fõ tényezõt alapul vesszük és mind a 3 "úgymond" érdeke találkozik akkor minek nevezzem ha nem tudatos dolognak?!
És itt jön az,hogy Te meg Én mindig a maximumot akarjuk!!!!
Tehát!?
nekik (fejlesztõ, naughty dog) pl 3 és fél év kellett hozzá, h elérjék a maximumot, <...>
ehez képest nem látom az elégedetlenkedõk táborát, akik 2009 októbere óta a sony elõtt tüntetnek, h miért nincs fejlõdés 4 éve! :))"
;-)
Forza.
Nem tudhatták volna ( még ha akarták volna is ), mert nem voltak meg azok az eszközök amivel megcsinálhatták volna szoftveres szinten!
De mondom, vagyis kérdezem. Te amúgy is sok gémmel csapattad, így jobban átlátod... melyik fejlesztõ, melyik játékba tenyerelt bele a tutiba amit utána nem tudott megugrani, vagy nem akart, vagy nem tudott?!
Én nem tdok ilyenrõl. ( mert mindenki ádáz és összevan esködve :)) ), de ha így is lenne akkor is kellene lennie olyanoknak akik nem, mert ez törvényszerû...
De most tényleg ennyire nem értitek????????????????
1 kibaszott szóval nem ezt mondtam 1 szóval se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondtam,hogy az eszköz maga az eszköz erre a tudásra elsõ perctõl alkalmas volt,miért azért mert 1 szer se ismétlem 1szer se volt rajta változtatás.Tehát amit akkor tudott azt tudja most is!!!!!!!!!!!!!
Amit másodlagosan ecseteltem,hogy hiába tudták volna kihasználni azt amit most tudnak vagy fejlõdtek volna 2 év múlva erre a szintre akkor sem csinálhatták volna!Miért azért mert csak a fejlõdés tarthatta ennyi ideig piacon azt a gent!!!!!!!!!!!!!
És ezt bizonyossan a tudatos visszatartással érik el!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi.............
Tudom,hogy nagyon nehéz felfogni ezt ÍGY,de azért na mégis csak próbálkozzatok végre és ne kicsavarva értelmezni...<#vigyor0>#vigyor0>
És most jössz 1 hódeszkás példával!!!!!!!!!!!
Nem magamnak kell fent tartanom az ingert!!!!Mert ha az a sípálya ami a kívánalmaimnak nem fog megfelelni 13 év múlva,mert nem érzem magamon az ottani fejlõdést akkor keresek másik pályát...
Hanem a szolgáltatást biztosítónak kellet ezt fent tartani
Azaz a 13. évbe is oda csábít,mert nyit 1 új pályát.De ha ezt meglépik 2008 ba,mert meg van rá a lehetõségük,akkor biztos hogy 2010 be már máshol síelek....Tehát van 1 adott fejlõdési lehetõségük amivel a lehetõ legtovább az érdeklõdés középpontjába kell tartani magukat és ezt csak kizárólag tudatos irányított fejlõdéssel tartható fent MERT MINDEN VÉGES!!!!!!
SPA Mustang'13 GT6 - 37 mp
Forza.
Forza.
Harli lemegy a hódeszkán és elsõre élete legjobb idejét futja.
Õ aztán nem fogja azzal fenntartani a saját érdeklõdését a sport iránt, h éveken át egyre jobban és jobban csinálja.... egybõl max, utána keres másik sportot ;))
Forza.
ps3 megjelenés: 2006 tavasza -> uncharted2 megjelenés: 2009 oktober.
nekik (fejlesztõ, naughty dog) pl 3 és fél év kellett hozzá, h elérjék a maximumot, mert tehetségesebbek (és több lehetõséget kaptak a "megismerésre")
ehez képest nem látom az elégedetlenkedõk táborát, akik 2009 októbere óta a sony elõtt tüntetnek, h miért nincs fejlõdés 4 éve! :))
az ms/sony azért csak most jött ki, mert mostanra lett költséghatékony és azért valamennyire talán idõtálló(bb)nak számító megoldás (cpu-gpu hibrid), mostanra lett számukra pénzügyileg fontos/érdemes, stb.
még1x: nem ugy mûködik a világ, hogy odaállsz valami elé és egybõl perfekt vagy. ki. kell. ismerni.
Forza.
Más...
Te ez a kontroller ha be van dugva a micro usb kábel akkor ez nem úgy müxik mint a régi 360,hogy marad vezeték nélküli és csak tápot kap,hanem elveszít minden vezeték nélküli képességét és 1 teljes értékû vezetékes kontroller lesz?
Addig itt a konzolnál ez 1 igen behatárolt idõ alatt kell és megy végbe és rengeteg összetevõ határozza meg.Jelen esetbe 2005 tõl 2013 ig ment végbe és még talán lesz 2 bónusz Év nagyon jó esetbe egy olyan színvonalon amit idén kaptunk,de ez csak nagyon jó esetbe...
PlayStation 4 - 530 ezer
Xbox One - 364 ezer
'A töltési idõt nem értem. A GT5-tel játszol? Ott töltött rendesen, de a 6-nál már tök gyors az egész. Ha a rekordhosszú töltési idõket szeretnél, melegen ajánlom a Forza 5-öt.'
Na erre kíváncsi voltam, mert pont a GT6 tünt nekem soknak.
Elõbb el is indítottam mind a kettõt:
GT6 ( 6 autós verseny ) 58 mp
Forza 5 ( 16 autós verseny ) 51mp
'Oké, akkor legyen 7 mp-vel rövidebb a Forza 5-ben. Egy 10-szer olyan erõs gépen... Király! Akkor tényleg lehet tapsikolni.'
'PS3 2006 512mb RAM
XBOX ONE 2014 8GB RAM'
stb...
Jó akkor 8 giga rammal nem kell töltenie a gépnek... azt már nem vetettem be hogy 10szer szebb grafikát kell betöltenie az FM5nek, mert felesleges.
Elképesztõ mennyire elvakítja az embereket a GT6, teljesen elveszítették a realitás érzetüket.
Te ugye sportolsz... ha valamibe belekezdel ott sem leszel elsõre csúcs, hanem vagy a tapasztalataidra hagyatkozol vagy több alkalom kell mire eljutsz egy szintre, és az a szint kétlem hogy a legtöbb lenne:) mindig van hova fejlõdni...
Remélem akkor innentõl még hülyébbek lesznek és csak 20 év múlva lesz a next gen.
Vagy nem is inkább jobb lenne ha szabadjára lennének engedve minden téren és érjék el a maximumot 1-2 év alatt és akkor 2018 ba ismét szép karácsonyom lesz 1 új jobb frissebb konzollal,mert 2 év eltelte után ugyan azt a szintet kapva a userek 90 % üvöltve fogja követelni a nextgent...
Forza.
a táncikát a temp profilommal (így is van elég egyéb szemét a profilomon a warezboxom idejébõl) próbáltam (õszintén nem gondoltam h ez a fos adventures is ennyire könnyen dobálja, mire észrevettem, megvolt a baj), ill több játéknak csak demoja volt meg (fruit ninja, szarvórsz) , ill. a kunfus, sznupis, állatsimogatós pedig az itthoni kinektezés után a nyaralás alatt a szállodai gépen ment (ott a külön szoba, nagy hely miatt egyébként az adventures is ezerszer jobb volt, mert volt hely ugrálni és nem kellett semmire figyelni, ha tudom elõre h ott lesz kinekt, nem kérek kölcsön itthonra)
~ezeket egyébként a leáldozottba anno be is írtam, szal nem kamuzok. ha mégis, az max téves emlékezés, mert rég volt és szívesen feledném
+buék, ja ;)
Forza.
és most személyesen is ráébredt, h
Just do it :)
A fejlõdés évrõl évre folyamatos de amit 2013ban nem találnak ki, csak 2015ben azt nem tudják 2013ban használni, hacsak nem idõutazók. Minden fejlesztõ az elõzleg elért eredményiból tanul, azt akarja túllépni és annak az eredményeit, avagy hiányosságait akarják kijavítani. Azt hogy a Forza 4 olyan lett amilyen kellett hozzá a Forza 2-3. Ha korbáccsal ütötted volna a T10-et vagy fegyvert tartottál volna a fajükhöz akkor sem tudtak volna Forza 4 szintet összehozni 2 év alatt csak azt a Forza 2õt a generáció elején. De akad ellenpélda is akiknek az idõ nem számít, mert még a saját alacsony korlátaikon sem tudnak túllépni, lásd a GT6-ot.
De jöjjenek az ellenpéldák, pert ha nem így lenne akkor 1000bõl akad pár fejlesztõ akik direkt ellenkezõleg mûködnek, mert mindenkit nem lehet lefizetni és lekorlátozni:)
Én 1 dolgot biztosra veszek.Ha itt nincs folyamatos fejlõdés vége annak a korszaknak ennyi nincs ezen mit agyalni.2 Évig se tart ki ugyan az a szint,mert a felhasználó beleun elfordul nem vált ki benne további ingert,ha ezt Ti nem így vélitek akkor nincs mirõl beszélnünk,mert Én ezt így látom.És ha szerintetek ez az elmúlt prevgenes idõszak 1 teljesen normális fejlõdési rátán ment végbe akkor sincs mirõl,mert Én biztosra veszem,hogy van visszafogás és hogy ez nyílt jellegû vagy sem ez mellékes,mert visszafogni lehet 1 dolgot azzal is hogy szûkös határidõt szabnak a dolgokra,nem teremtik meg a feltételeket és sorolhatnám.Hisz mellette a hasonló szegmensek lényegesen nagyobb léptékû fejlõdéseket produkáltak ugyan az idõszakba,mert ott nincs semmi más határ csak a konkurenciaharc.<#vigyor0>#vigyor0>
Ok, köszi, akkor majd szerintem megrendelem :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ejj mi az irodában tartottuk a Sly-t, nem is duhajkodtunk, csak két pezsgõ ötünkre. Tudod mi fogjuk A sörgyár és A dohánygyár ütõerét. Ha infarktust kap amíg mi bebaszunk, akkor morcos lesz az afterparty :)
Most meg kibaszott magából az ágy 4 óra alvás után.Egész este whiskyztem majd belém tuszkoltak pár pohár pezsgõt és az kivégzett...<#vigyor0>#vigyor0>
Destiny
Dragon Age: Inquisition
Dying Light
The Evil Within
Final Fantasy XV
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Project Spark
Thief
Titanfall
Tom Clancy's The Division
Watch Dogs
Gazdag évet!

Ja és remélem gyári lemezröl+update van szó és nem ilyen buherált,telepített szarról.