XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem néz ki rosszul, jól fut, izgalmasak a pályák is.
Kb 3 órát játszottam vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Boxot csak pár napra kértem el új tv inputlagját csekkolni.
Tervezem egyébként, hogy veszek mert PC-t meguntam boxon meg van pár cím amit szeretnék kitolni, mielõtt xo-ba fektetnék(bár ennyiér...) + mindig nagyokat mosolygok, amikor megy a konzol vs pc youtubeon v akárhol, mert hiába vagyok pcs, imádok controllerrel lövöldözni, komótosan elmarháskodni, egérrel mindig csak átrusholok a contenten.
Mégegyszer köszi mindenkinek az infót!
Viszont lényegesen hihetõbb mint,hogy a húsvéti nyúl tojja a csoki tojást.Pedig azt is több millió gyerek szentül hiszi...<#vigyor>#vigyor>
Hogyamittetszikjóreggeltkívánok?<#zavart2>#zavart2>
>Az a video is kamu a 20 fps-el mert vak nem vagyok és nem úgy fut FC3 ahogy az ott van
Meg vagyol õrülve, azabaj. De, úgy fut. Pontosan így futott nálam is. Meg nálad is.
Legközelebb elõtte szólj inkább nekem és majd Én oda szolok a nyominak,hogy megy valaki és rám hivatkozik.
A baj az lehetett,hogy volt már hasonló dolog.Akkor 1 ismerõsnek intéztem "olcsóságot" és a vége az lett,hogy haverom szolt a haverjának aki szolt az egész cégének és így tovább majd kaptam a telót,hogy ki ez a rengeteg ember aki KÓDDAL megy <#vigyor0>#vigyor0>Sajnálom tényleg a dolgot megpróbálok valamit intézni.
Vagy még 1 dolog lehetett,hogy nagyon új boxot vitt és az nagyon nagyon szopóka...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
<#idiota>#idiota>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De nem is értem mit van itt lehúzva x360?Mire fel ha next-genre nincsenek is ezek a játékok és PC-n akadnak mint a picsa.
De ha ennyire szar lenne framerét higyjétek el már kukába lenne részemröl x360 de nagyon nem így van.Az a video is kamu a 20 fps-el mert vak nem vagyok és nem úgy fut FC3 ahogy az ott van
Hmm, lehet át kell szokjak akkor a digital foundry-ra, eddig mondom nem õket olvastam ... Kösz. <#vigyor0>#vigyor0>
pont 3 olyan játékot találtál meg, ami hajlamos szaruél futni 😊)
és igen, vszeg pécén megszoktad a simább élményt, errõl tanuskodik h a betonstabil 30fps forza horizont rendben levõnek érezted - mert az nagyon rendben is van! (frémrátára)
mellette ajánlom a forza motorsport 4-et beton fix 60fps, ill a red dead redemtiont, esetleg midnight club los angelest, gears 1-2-3-at, halo 3-4-reach-odst-stbt
érdemes azokat játszanod a kölcsönboxon, amiket a pécéden nem tudsz 😉
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem akad. 😄ASSSDASAFFFD. Nem. Akadni valóban hem akad, csak a frémrét okádék 😄
Biztos most megengedheti magának vagy nemtudom de neki már nem kellettek ezek szerint
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most hoztam haza Ac4 meg Fifa 14 (kemény 6 ezer volt a 2 game összesen😊és ezek is szépen futnak.
Castlevania ami akadozik átvezetõknél és sajnos Diablo is hajlamos néha kissé belassulni de ezen nem csodálkozom hiszen Act3-4 coop,aki tudja mit jelenít meg ez a kis masina ilyenkor az értheti ezt.Én ezt elnézem,azért mégse egy high-end pc-röl van szó..
Az alvó Moby-t meg ne piszkáld, mert mindjárt küldi a pdf-et az összes USB 2-3 flashdrive read/write sebességeirõl, metrikákat 7.2-es merevlemezekrõl, sata-pata átvitelrõl és véged lesz mint a botnak! <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ebben az analízis témában nekem a lensoftruth.com volt az egyik megálló sokáig, de elkurvásodtak vagy tönkrementek vagy megölték õket a korrupciót sejtõ olvasók, mert jó ideje semmi head2head mérés nem jött.
Amúgy FC3-mal is rengeteget játszottam, érdekes az se akadt sose 😛 Biztos különleges boxom van 😄 😄
Ennyi erõvel a témanyitó rgh-s boxon kéne a legjobban futnia, hiszen ott minden hdd-rõl megy, de mintha épp az lenne a gondja, hogy szaggat, mint a picsa. A popup sem az olvasás miatt van, hanem a lod streaming miatt, de a gta5 legkomolyabb része pont a memóriamenedzsment, õrület az is, hogy popuppal is megy.
Szaggat. Készslusszpassz. 20-30 fps között ingadozik. Ilyen.
Eredeti gépen is szaggat a gta, mint a rosseb. Ps3-on is, ami a jobb verza. Fc3 is, patchek ide vagy oda.
Tudom hogy alapból is futhat szarul egy játék eredeti gépen is de eredeti gépen azért nem mondanám, hogy szaggat a GTA V.
FC3-nak pedig a patch-ek jót tettek boxon. Anélkül szar.