XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hiába olcsó ha nagyon fos. (plusz bekéne aktiválnom a gold kártyámat amit nem akarok)
Ridge Race Unbounded-en gondolkoztam de azt írják, hogy fos.
Végülis Split/Second single-t tolom mostanában az elég.
Ha a Tales of Vesperia 2k lenne instant vettem volna.
GAME-en jelenleg 15 font a használt. Szerintem lesz 2 for 20 font akcióban a jövõben. Akkor pedig az jobban megérné, mert eladható.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha érdekel a Chopin élete/világa/zenéje nyakon öntve jRPG maszlaggal és vállalhatatlan harcokkal, akkor hajrá.
A karakterek emlékétõl konkrétan a hideg ráz... borzalmasan kiddie. Hányok. Nem bírom... az emlék öklendezésre késztet. Vááááááááá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enslaved 1356 Ft
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 - 1016 Ft
ARMORED CORE: VERDICT DAY - 2716 Ft
SOULCALIBUR Ⅴ - 1016 Ft
Ridge Race Unbounded - 497 Ft
ACE COMBAT: Assault Horizon - 1016 Ft
Tales of Vesperia - 2995 Ft
Eternal Sonata - 676 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elsõ idõkben nagyon szarnak találtam,hogy ennyire puritán rendszert basztak nekünk.De most már sokkal pozitívabban tekintek erre.Mert legalább nem baszták tele minden értelmetlen marhasággal aminek a fele amúgy is hibásan mûködne és utána azzal lennének elfoglalva,hogy a meglévõket orvosolják.Ez kell 1 jó induló alap és építeni az igények szerint.Nincs is morgolódás!!!!<#eljen>#eljen>
A 360 as megjelenése után rendszerben fél év elteltével ehhez képest sehol se volt!
Tényleg jön még 360 ra system up?Mert errõl semmit nem hallani!Vagy ennyi volt...
676,60 Ft magyar Live-on. :D
Hát.... :D
- flawless operation if not the complete staff of international MS are giving you a blowjob immediately, in addition 10 times refund of your retail price and an easter egg: invitation card to an ample feast with US Pres. Obama free of charge
- retail price: 350 USD in Hungary
- all games as of now are written in real res 1920 x 1080
:)
Just do it :)
Ilyen minõség kell a normál játékokba. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amit hiányolok az pont az amiben a rage hatalmas volt,az ellenfelek mozgásanimációja a terephez igazodva.Ott mindenen átszaltóztak,belendültek és nem scriptelve volt hanem ha terelted õket akkor is kurvaszépen ugrabugráltak parkouroztak át cuccokon.
Még azt is teszteltem,hogy lehet minden egy ilyen pontnál van egy mezõ ahova beleérve autómatán csinálják a helyi ugrabugrát de nem.Volt ellenfél aki ugrott és volt ellenfél aki megkerülte az adott tereptárgyat,kvajól mutatott a dolog.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- USB 3.0 külsõ merevlemez support ( átmásolt tartalmak egy másik Xboxon, bejelentkezés után azonnal elérhetõek )
- automatic sign-in
- valódi neved használata a friends listán
- sok-sok SmartGlass fejlesztés
Még csak a börtönben vagyok de szerintem frankón össze lett rakva még a story is adja.
Saint's Row 3 most meglett, mert 17-én járt le a kódom és azt megtudtam még szerezni ingyen.
Bekéne aktiválnom egy GOLD kódot plusz a játék ára 3 ezer Ft.
Lehet nem éri meg így.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Minden híreszteléssel ellentétben nem peccselt, semmit nem töltöt le. Pár perc telepítés után már indult is a játék.
Aki nextgent meg állejtést vár az kerülje el ( magyarán az only grafribik ), ez ízig vérig last gen.
Éreztre atom fix 60 fps ( mintha csak Forza lenne:) ), egy rezzenés, röccenés, egy pillanatyni zavar sem észelelhetõ. Tükrösima mindig ( átvezetõk 30 fps ) + 1080p. Jól néz ki, a látvány kellemes, jó a pályadesing, jók az effektek. Pupuppot nem észleltem, hiába forgolódtam össze vissza, nem volt.
Gameplay.
- az volt a baj hogy ujratölõdik az élet? nesze medipack, pajzs szedd össze, nem fog semmi töltõdni
- az volt a baj, hogy nem lehet kihajolni? nesze itt kilehet, sõt nem csak kilehet, hanem miliméter pontosan az egész mozdulatot meglehet tenni, ott ahol akarod megtartani az analógokkal, sõt kombinálni is lehet kinézés + jobbra v, balra dõlés. Ennél jobban ezt nem lehet, tökéletes
- az volt a baj hogy csak 2 fegyver lehet nálad? nesze itt több is lehet
Nesze ott van minden ami miatt ment a sírás, olyan mint géming fénykorában ( LOL ) toljad!
Gameplay tükörsima FPS, mész és lõsz összekaparod az medpiackokat, lõszerekert aztán megint mész és lõsz, mint ahogy anno.
Nagyon tetszik elsõre, de hát ezt vártam:)
AI-val most nem foglalkozok, mert láthatóan butus, de ez itt most nem igen izgat, hisz nem épül rájuk játékmechanika. Hardon nyomom, és darálom õket, idejük sincs elbújni, vagy bármit csinálni, persze azért hama lekapják a HPt... ( van még hardest fokozat is )
Azt hogy a kommentelõk nagy része már mocsári szinten se mozog az oldalakon egy dolog, de ha a cikkeket ilyen primadonnapicsák írják akkor kezd minden hitem is odalenni.
Szívesen. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De én is mosolyogtam rajta reggel, hogy pont most volt róluk szó, és bamm már akciós is. :)
Az amerikai 5.09-hez pedig kell.
Tales of Vesperia $7.49 (6000 Ft)
Az a baj, hogy a Tales érdekelne de régiózáras. 6k-ért meg már lemezes verzát is kapok.
"Túl vagyok életem legfurább RPG-jén... 42 óra után vége az Eternal Sonata-nak.
Pure 35 PERC volt az endsequence, rá +5 perc credits egy ÁRIÁVAL (!), valamint további 4-5 perc egy elmélkedõs kiscsiga vs. hernyó moralizálással. BESZARÁS... ha füveznék, most rágyújtanék ^^
Ezt a játékot nehéz eltenni a fejemben. Végig kellett vinnem úgy fest ahhoz, hogy rájöjjek, hogy mi olyan furcsa benne.
A lényeg: szélsõséges kettõsség.
A játékmenet javarészt a legalja jRPG-ket idézi, a sztori és a színvilág meg a "finest selection" jelzõt simán megérdemli. Ez utóbbinak köszönheti, hogy nem vágtam ki a fenébe már az elsõ szánalmas harcnál.
Sajnos sokszor visszaköszön a klasszikus "have u ever had a dream..." Mátrix-like elmélkedés, de megbocsátható, mert itt azért a halál aspektusában történik az okfejtegetés.
Külön borstörés azoknak, akik a mellékküldetések felett elsiklottak (könnyû!), hogy a "Heroic" átvezetõbõl szépen kimaradnak, meg -1 karival kevesebbel kénytelenek befejezni a mókát (acsi osztás is bõven volt, de ez mellékes).
Összességében nem lehet rámondani, hogy gagyi szar... azt mondanám inkább, hogy türelem és nyitottság nem árt hozzá, aztán a végén valószínûleg pozitív irányba billen a mérleg nyelve, ha nem kickass FPS-eken nevelkedett a játékos.
Szerintem, egy misét megért, aki hezitált és lesz rá laza tempóban 2 hete, meg éppen semmi letolnivalója, annak érdemes bevállalni, de a teljes képhez feltétlenül derítse fel a "titkokat".
Én ezt ajánlom. JRPGk Mass Effectje, s ezt szó szerint vedd. Hardrendszer pedig nagyon adja.
Igazából Kb 4-5 font lenne ami érdekelne de arra meg nem fizetek 3 font postát.
Eternal Sonata van 2 for 10 font akcióban. Mellé még beraknék valamit de nem is tudom.
Megvárom a holnapot. Hátha lesz valami fasza akció Live-on.