XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
City visszatért a gagyihoz ahonnan nagynehezen már már kilábalt!
Next PC upgrade: 2022
Mivel többet tud az X1 kontroller így már eleve bukott dolog a kereszt dolog...x1 kontroller tud eleve magából game hangot kiküldeni,x1 kontrollerbe rezeg az lt rt gombok.És ami még kézenfekvõbb,hogy minden vezeték nélküli x1 kontroller(csak ilyen van) az vezetékes is egyben!!!És ami még kézenfekvõbb,hogy teljesen más mind a 2 rendszer...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a kérdés az, hogy valami isteni csoda folytán az xbóné nem-e tud vele kommunikálni...
de szerintem nem tud, mert MS, tehát megint max önmagával kompatibilis csak 😊
de mivel csak tottinak van bóner kontija és pécéje is és hajlandósága is, csak õ tudja "nekünk" kipróbálni - erre céloztam 😊
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez tényleg szinte fix 30 fps. Városi sandbox elõzõ genben megközelítõleg sem futott így. Egy röccenés nem észlelhetõ, annyira csont folyamatos bármerre megy az ember bármilyen sebességgel. Ráadásul nagyon szép.
jól tudom viszont, hogy sima bluetooth adapterrel sem megy és MS sem gyárt pécéhez vevõt, ugye?
madzagozás ... :/
Forza.
360 kontinak ismeri fel, semmi nem változott minden megy ugyan úgy ahogy 360éval alapból vagy amit azzal beállítva hagytam az adott játékokban ( Sine Mora, Trine 2, Next Car Game )
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kivettem csomó mindent gold alól, így valóban akkor éri meg, ha multizol is. Vagy, ha akarsz játszani a régen bezsákolt cuccaiddal ... valahogy kell motiválni a más frontokon elvesztet goldosokat. Plusz ( 😉 ) látták, hogy odaát mûködik a modell 😞
Forza.
ui: valami bug volt, mert kommentátor lemaradt a videóról ( valójában volt persze )
Gears of War: Judgment Steelbook Edition - Only at GAME Xbox-360 10 font
Gears of War 3 Steelbook Edition Xbox 360 4,5 font
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sajnos nem full verzió lett belõle, hanem F2P szerû. Demózásra jó volt, 1 órát elvoltam vele. A full még mindig 20 dodó, de valszeg lesz majd free gold játéknak valamikor... nagyon szép, suhan mint a szél, kellemes kis árkéd golf vicces karakterekkel és extrákkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Didact túléli Halo 4-et.
My streams: https://beam.pro/oriic