XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
Arra meg senki ne számítson, hogy köv hónapban jobb játékot adnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem olyan, mint 360-on, hogy örökre a tiéd akkor is ha sose veszel már GOLD-ot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdemes bezsákolni õket, jól jöhetnek a késõbbiekben! 😛
Max: The Curse of Brotherhood
Halo: Spartan Assault
Akinek magyar profilja van, az görgessen lefelé, és állítsa át az oldalt USA vagy UK-ra, úgy engedélyezni fogja a "vásárlást"! 😉"
LINK
LINK2
De asszem volt egy rész, amit easy-n kellett, aztán visszaraktam normalra.
De ott legalább volt lehetõség easy-re rakni 😄
Játékmechanikai problémáim is vannak a Dark Souls-szal. Nincs szinte semmi segítséged a játékban (pl. a STR requirement is csak egy ikonnal van jelezve a fegyvernél, ki kell bogarászni a karaktered tábláján, hogy melyik az az ikon). Persze utána lehet olvasni neten, de 10 percenként nézegethetem a telefonomon a Google-t, az meg nem játék...
Annak való tényleg a Dark Souls, aki szeret szöszmötölni egy "játékban", utánajárni a dolgoknak, olykor tényleg be.rni, mikor elédugrik egy hatalmas boss, és 2 csapással agyonvág, és töltheted újra a játékot fél órával elõttre (ez remek élmény 3x eljátszva - rá is megy az egész estéd).
Annál könnyebb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így már nem fogja enni a port amit most hogy eltávolítottam , hogy tiszta legyen szarrá karcoltam persze, pedig a legjobb minõségû erre a célra kitalálta made in japan törlõkendõvel és sûrített levegõ kombóval próbáltam tisztára polírozni... de hát ennek mindegy volt.
Most már ilyen gond nem lesz + jól is néz ki. Matricák minõségiek ( van még kinectre is, meg kontrollerre de azok feleslegesek )
Ezek a részletek, kidolgozás, textúrák, képminsõség, animációk. Minden izom mozog, bárhol üti az ember ott látszik a bõr rugalmassága, látszik a sérülés, izmok, bordák, csontok. Ütközésmodell most is tökéletes, a kontaktok tükörsimák, minden a fizikának megfelelõen ütközik, csúszik le.
Tutorial 1/3adánál már elvesztettem a fonalat. Annyi kombó van hogy ehhez idõ kell mire bevágja az ember, a földharc meg szintén egy külön téma, ami így játszva egész jó, persze inkább állva csaptam ( volna szét a gépet ), de kiütött 2szer is😄
multira. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN: Nyuffi89
gyk tartalmazza az origins-t is.
Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier™ 854 Ft
Cod Ghost 13400 Ft (20k helyett)
Idióták.
Future-en gondolkodok. Csak ha meg azt adják 1-2 hónap múlva GOLD mellé esetleg akkor meg lehet nem éri meg, mert már letoltam.
Forza 5 grafikai motor
Forza 5 fizikai motor ( megfelõlen skálázva árkédosabb játékmenethez )
Dinamikus napszak
Dinamikus idõjárás
Több 100 nextgen autó
Dél európa térkép
Turn 10 ebben is belekontárkodik
Xbox 360 verzió a Forza Horizon 1 motorját fogja használni
Fejlesztõk : Sumo Digital ( õk csinálták pl Sonic & All-Stars Racing Transformed-et )
De mi kell még egy ótósba? 😊
totti: ne terelj! melyik gépre veszed! 😄
(ha one + kormány, akkor ... kabbe 😄 )
Forza.
X360, XOne, PS3-4, PC
NetherRealm: "ez lesz az eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat, ami új játékmenettel és filmszerû jelenetekkel frissíti fel a sorozatot".
MOST KELL!!!
Just do it :)
Lambo tulajok sokan csapatják földúton <#circling>#circling>
mit ígérnek, mennyivel lesz több a Forza H1-nél?
Just do it :)
Lesz benne idõjárás rendszer is!
Forza.
X1 en meg tuti beszarás lesz már a FM5 is beteg fõleg ha photo modeban körülnéz az ember minden olyan részletes hogy az 60km/h nál igazából tökmindegy lenne de mégis megvan csinálva minden kavics az aszfalton meg a környezet is.
annyira ostoba az MS 😞( régen nyomnám az FM5öt, ha nem szarik a kormányosok torkába ... remélem az egész tákolmányuk rájukrohad.
Forza.
- visszalépés minõségben a mostanijához
- pedálok nevetségesen gagyik - váltó meg pl egyáltalán nincs
- és így is kurvadrága (100+ ezer) és még ps3-4el se kompatibilis
szánalom. ms <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Forza.
X1 version of Horizon 2 is built on the Forza 5 engine, led by Playground. X360 version is built on Horizon 1 engine, led by Sumo Digital.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
totti!
te mire veszed? 😄
360 + kormány?
xbón + konti?
nem irigyellek 😄DDD
Forza.
1.) jön idén õsszel
2.) 360-ra is
3.) háromhatvanrabasszusÁÁÁÁÁ!!!! 😄
4néééégyháromhhhhhhhhhhhhhhhhhhhtvanrarr!!!!!!!!!!! nem kell onet vennem!!! 😄D (az majd lássam az összevetés videókat)
csak a déelcé-acsivmentek 😞((( blöe!
(dél európa nájsz, HA(!) nem lesz sárgamocsok, mint az elsõ!)
Forza.