176776
banner
  • Harlekin
    Én hol írtam SZÁLÍTÁSI CÍMET?
    Meg adhatod a marsot is max a PÓSTA lesz kúrva drága,de a TAXOT nem foglya befolyásolni A SZÁMLÁZÁSI CÍM ami a BILLING ADRESS na az már inkább függ össze a taxal...
  • Firerock
    Köszönöm :)
  • Harlekin
    Akkor csodálod hogy von taxot!
    Ezen a fórumon KB 1645628754 hangzott már el,hogy OLYAN helyet kell megadni ahol NINCS tax vonás ilyen ALASZKA,OREGON és van még pár!
    Kamu cím mindenkié,csak nem mindegy,hogy hol...Én szerinted alaszkában lakok fairbanksben a minnie st-en.
  • Firerock
    Nem,kamu amerikai.
    Vagyis az a billing address. Szállítási címet nem kért,mivel digitális.
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 17:33:20
  • Harlekin
    és alaszka van megadva számlázási címnek?
  • Firerock
    a 60-as kevés volt mert a tax az még +. viszont a második kódot nem akarja küldeni. fél órája rendeltem kb
  • Totti5
    Az nagyon jó volt ( igaz nagyon semmi nem történt a pusztában ) és milyen jó lenne minden részben! Aaszolni nyakig hóba a pusztában és random farkasokat ölni. Ubis mesteremberek kompletten aprólékosan lemodelleznek városokat olyan szinten h más játékban soha és semmikor ilyet nem láttunk. Még ha a játék nem is tetszik, ez minden részben maximálisan elismerésre méltó dolog. A civilizáció a városokban összpontosul, minden lényeges teenedő ott alakul ki. De gondolom te most is a puszta közepén trónolsz, mert ott futnak össze a szálak:DD
  • Harlekin
    Vagy esetleg veszel így! 2 játék 10000-ér annyira nem rossz szerintem és akkor még ez feleződik ezért ha MS nek nem kell közvetlenül a pénz majd kapja más.És ugyan úgy szophat faszt a magyar store meg a boltosok a nevetséges áraikkal!

Na megyek veszek pár gif cardot amazonon kell még a far cray meg a gta !
    Szerinted ki húzzuk Quantum Breakig ?
    Amikkel még semmit nem játszottunk! Thief,AC unity,AC BF,wolfi,Dragon age,HALO,és ami jön még far cray,gta,és amikbe még csak éppen bele kóstoltunk,COD,Sunset
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.11.12. 17:14:34
  • Firerock
    ennek van valami hátránya?
  • Moby
    Viszont legalább csak a fény által vetett árnyék remeg.
    A kozmikus sugárzásé példul nem. Ami nem is baj, mert annak nincs.
  • Moby
    Amazonon megveszed a 60$-os "online game code"-os giftcardot. Beváltod az USA fiókodon, és vásárolsz vele.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:44:55
  • Ulthane
    De ott az lesz a gáz, hogy a sakál árnyéka fog remegni a fényben!
  • Firerock
    Ez a giftcard ez mi? Mesélnél róla? Mert már csak 1 gombnyomásra vagyok attól hogy a magyar store-ról vegyem meg 20.900 ért.
  • Moby
    No.
    Most próbáltam megvenni usa sztóron a GTAV-t. Live működésre vonatkozó hibaüzi már sem az usa, sem a magyar liveon nincs.
    És nem tudom kifizetni. Tehát egyelőre úgy fest a hagyományos módon már nem lehet vásárolni más régióból. Egyelőre marad a giftcard.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:28:11
  • Moby
    De az accountod miért akarod mozgatni?

Itt beszéltük meg, hogy a GÉPET lehet, nem az accountot. Olvasol is, vagy csak írsz? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:07:34
  • Firerock
    "Moving your Xbox Live Account" lapon
  • Moby
    Ezt hol csinálod, vagy hol kapod?
  • Firerock
    There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later. :'(
  • Moby
    Alig hiszem el, hogy még válaszol is rá.

Én mára kidőltem.

• DarkSector
    Nehézkes, elhiszem, de vannak játékok ahol meg sikerül? akkor hogy van ez? Ubisoft nem ma kezdte.. :)

Amúgy az én hibám is, a gameplay-ekben neten látszódott hogy ilyen a látvány, csak én valamiért szt hittem hogy ez csak a netes felvételek végett.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:53:06
  • DarkSector
    Na még az is jó ötlet, vagy éppenséggel előre az időben..
  • DarkSector
    Uccuneki , azt várom már nagyon.
  • Moby
    +10^243
  • Kongy
    RDR 2 !
  • vg
    Inkább legyen második világháborús, teljesen jó lenne. Bár még mindig nem térek magamhoz, az Unity-ben látott, igaz számomra csak videón a - hirtelen 1940-es években termek és egyből vágom a géppuskát meg nem csodálkozom rá a repülőre a gyakorlatilag kőkorszak után-... nem baj, belefér.
  • Moby
    > és remeg a fény által vetett árnyék

A fény által vetett árnyék modellezése nehézkes. A többi árnyék elég jól megy, a fény által vetettel még vannak problémák. Majd javul ez is, ahogy a többi is tette.
  • DarkSector
    Töröljék a gecibe, irány a vadnyugat....vissza a természetbe!
  • Moby
    Nem kellene erőltetni már ezt az ilyen város, meg olyan város témát.

BEHOLD! Kinyilatkoztatott!
    Erre vártunk, rég. Tudjuk hát mi a teendő, csomagolhat mindenki. Vissza lehet ülni a tervező asztalokhoz. Városok eltörölve.
    Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 14:34:07
  • DarkSector
    Igen vannak akár effektek, amitől ilyen tud lenni, ja, vagy éppen rángat az árnyék a textúrákon, ala Battlefield.
    Meg pár Unreal játéknál.
    Ki tudnék futni a világból mikor mutatnak mondjuk egy emberi arcot, és remeg a fény által vetett árnyék...ez gáz.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:35:16
  • Moby
    >hanem más

Ez egy olyan mértékegység, ami csak Dark-o-méteren látható, ugye? Nyugtass meg, mer lázasan keresem az SI-ben, és bátran állíthatom, a "MÁS"-al az nem tud semmit kezdeni :(

Ésss úgy homályos, hogy közben sárga, vagy fakóbb mint homályos, és a fakó és a sárga milyen relációban vannak? Kínlódva próbálom felvenni a téma fonalát :)
  • DarkSector
    Be kéne cserélnem valamire, amit jobban utálok.
  • Ulthane
    Add el gyorsan!
  • DarkSector
    Nem, hanem neked szájbarágósan:

Nem kellene erőltetni már ezt az ilyen város, meg olyan város témát.
    Pl AC3-ban milyen jó volt a fákon sziklákon ugrálni, az erdő, kicsit változatosabb volt.
    Itt is téma volt hogy japán lesz, azt írták hogy az szerintük unalmas lett vona, mert ez nem az.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:29:06
  • DarkSector
    Nalátod nem tudom minek vettem meg. :D
  • DarkSector
    Igen csezdmeg 720p-n más játék tud éles lenni, az AC nem felbontás szempontjából homályos, hanem más, lehet ez a hrd vagy milyen effekt van benne, játszottam eddig más játékkal és érdekes mindegyik éles volt 720p-n, most nem a textúraélességről van szó.
  • Moby
    Szóval tényleg. Mi volt a koncepció? Hogy Párizs nagyon hasonló a karibi világhoz, csak kevesebb a víz, amit majd a konyhából pótolsz? Segíts má ki! :)
  • Moby
    Figyuszkamá! Feltetted magadnak a kérdést, hogy ha tudod, hogy milyen vót párizs, én elfogadom. Ha tudod, hogy mindig szar vót ez az egész AC. Meg fakó. Meg sárga. Meg szar. Meg. Meeeeeg.

Szóval, feltetted magadnak a kérdést, hogy ha mindezeket tudom, MINEK VETTEM MEG??
    Nem? Pedig kéne! :)
  • Moby
    >biztos valakinek lejjebb megteszi ez a szint

LOL AZ IGÉNYES SRÁC! LOSDFJKLJaSDHJGSDAKHJDSD
    AZTMONDJA HOMÁLYOS ÉS KÖZBEN 720p-s TÉVÉN TOLJASJASDgDFHGsDFJHGDaSDFJgHDJFHGfjahgdfsjdfsad

/nagy bohóc vagy, bírlak!
  • DarkSector
    Hát fogalmamsincs ez kinek szimpatikus, biztos valakinek lejjebb megteszi ez a szint, én rühellem az ilyet.
    Jó mondom, lehet a bevilágíttás miatt, de kit érdekel mi miatt ha ez a végeredmény. Persze kinti területek ilyenek jobbára.
  • Kongy
    Nekem egy ilyen fostalicska küldetés is elég, de mentségükre legyen mondva, hogy nem deszinkronizálódsz VÉGRE ha lemaradsz.