XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugye az Assassin’s Creed 4 már magyar felirattal is megvásárolható? Ha Xbox-on veszem meg akkor is lesz magyar felirat a játékban?
Miért, miért és miééééééééééééééért?
Kár lenne érte😞
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Sajna 32 bites Windows-on nem megy a PC verza, azért meg nem rakok fel másik Windows-t így ez jó ideig kimarad.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem mintha ajánlanám ezt förtelmet ( 0 fps ), de hátha valakit izgat a téma.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#149050: ja tényleg. 😄
Amúgy boxon is hosszúak a töltési idõk azt mondják.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PC-n fos, konzolon fasza, egyedül az intro szaggatós, minden más oké... 1 achi híján kimaxoltam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Negatívumok
A világ nem túl nagy
A fõ történet meglehetõsen rövid
Rettenetes portolás – csak megnövelték a felbontást, semmi több
Bugok tömkelege, lefagyások, optimalizálatlan motor, hosszú töltési idõk
Szvsz érdemes berántani.
Max Payne 3 - 1500 Ft
Bully - 1200 - ezen mindig gondolkozok mikor akciós de sosem mertem megvenni.
xbox.com-on sokoldalas forumban ment a sírás, hiába.
mikrofos telibesz*rja, sajnos - már a one a menõ, ott azt a túlélesítõ szarságukat pl kijavították
😞(((
Forza.
Én most faszán bekalibráltam 36-biten TV (RGB limited) beállításokkal.
A teszten szépen meg lehet különböztetni amit kell. Fehérnél az összeset meg tudom feketénél pedig az alsó 2-t nem tudom mert akkor már nem tûnik el a csukott szem.
Amit nem értek nekem a fehér nap nem tûnik el még 100% kontrasztnál sem. De nem is kell, viszont nem is az "alig látható" kategóriába esik hanem a "faszán kivehetõbe" inkább. 😊
Viszont bár mire állítod játékon belül se változik semmi...
Mert ha ez így lenne akkor a lemezes piacnak itthon végleg vége lenne!!!
Ki venné meg a lemezes gamát 18000-ér amikor kibontás után 12 alatt indulna az ár a stor miatt ami megint csak nem igaz hiszen ha storon vásárolsz és van párod akkor a 12 ezres játék már csak 6000 fejenként!
Konkrétan a lemezen megvásárolt játékon a kézhezvétel után annyit buksz mint amennyiért a storon hozzájutsz és "örökre" bérelheted!!!
Vagy ha lehet hinni a pletykáknak és jön a letöltött tartalmak cserélhetõsége is,na akkor végleg oda a lemezes piacnak...
Általánosságban messze jóval olcsóbb az usa piactér!<#kacsint>#kacsint>
Konkrét példa!Megvettem a pegle 2-t amcsi storon,majd jött a dlc hozzá mivel volt annyi ingyen fontom rewardsból átraktam angol storra x1 újraindít,storra belép már írta is,hogy van ingyen fontom dlc megvesz instal.Közben settingsbe visszaállít usa,gép újra indít és már usán folytatta is a dlc telepítést és teljes értékûként használhatom azóta is.kb 4 perces mûvelet volt a 2 régió váltás...
Ezért érthetetlen számomra ez a MAGYAR várás semmi,de semmi nem fog változni,de tényleg semmi...
Kb. 4 kattintás és azon a store-on vagyok és vásárolok, ami a legolcsóbb.