176779
banner
  • Moby
    >biztos valakinek lejjebb megteszi ez a szint

LOL AZ IGÉNYES SRÁC! LOSDFJKLJaSDHJGSDAKHJDSD
    AZTMONDJA HOMÁLYOS ÉS KÖZBEN 720p-s TÉVÉN TOLJASJASDgDFHGsDFJHGDaSDFJgHDJFHGfjahgdfsjdfsad

/nagy bohóc vagy, bírlak!
  • DarkSector
    Hát fogalmamsincs ez kinek szimpatikus, biztos valakinek lejjebb megteszi ez a szint, én rühellem az ilyet.
    Jó mondom, lehet a bevilágíttás miatt, de kit érdekel mi miatt ha ez a végeredmény. Persze kinti területek ilyenek jobbára.
  • Kongy
    Nekem egy ilyen fostalicska küldetés is elég, de mentségükre legyen mondva, hogy nem deszinkronizálódsz VÉGRE ha lemaradsz.
  • Moby
    Szerintem eljutottunk oda, amikor ki kell mondani: a videójátékok jelentős része egyszerűen meghaladja a képességeidet :D
    Innentőlfogva nem tudom véleményként befogadni a posztjaid :)

/meg vegyél már valami tévét, ne az ótvaros lomisszar alapján keresd a színeket, mer azon má csak a kék vezérlése működik, legalábbis a blackflag erre enged következtetni :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 14:10:10
  • Moby
    >ettől még egy kompetens teszt kuhozhatja

A kompetens teszt mitől kompetens? Az én - nem háztartási kártyáim- is ahány annyiféle végeredményt ad. Az egyetlen megbízható, a direkt szkópnak eladott elektronika, de az meg képet nem állít elő(és most éppen meg is van dögölve). Ha én nekiállok tesztelni melyiket vesszünk majd bázisnak? Melyik lesz kompetens?
  • Moby
    Pont nem hasonlatként használta, hanem kontrasztként. Az évjátéka, kultjáték, stbstb lett. És igen, igaza van. A stúdió neve, a platform vagy az exkluzivitás ténye önmagában szinteket emel, vagy épp rogyaszt a többségi megítélésben.

Ja, és mégvalami: a unityből nem volt egyetlen kamuvideó, kamushot, kamu nyilatkozat, bármi. Semmi. Amit szintén nem tartott említésre méltónak senki, szemben avval, amikor volt, MINTHA ez minimum általános lenne. Tényleg nem sok értelme van bármit is csinálni. A szart kell önteni a "gémereknek", arra legalább böfögnek valamit.
  • Skyline
    Hányszor kell leírni hogy ezúttal nincs sok ilyen küldetés?:)
  • arty
    sajnos nekem csak 360on volt szerencsém a 0-255/16-235 töketlenkedéshez, vagy egy évig szar volt ...
    és kb a kutyát nem érdekelte, pedig anno ide is linkeltem az xbox.com os vonatkozó topikot ... nyilván nem tapasztalták, ergo "őket nem érintette".

annyi helyen el lehet állítani a feketét, h nem feltétlen kell ezt TÉNYLEG látnia mindenkinek, ettől még egy kompetens teszt kuhozhatja, h gond van :) az ms meg leszarhatja, mivel nincs napi 5000 tiket róla... másról meg van, így arra mennek rá, h javítsák.
  • DarkSector
    Valamint AC-ről, IDEGESÍTŐ még mindig a mozgás, a tetőkön való mászás, Nemrég Mordor-al kapcsolatban jött elő ez hogy te mennél mondjuk üldöznél egy ember, de az a félautomata mászás, RT, egyet gondol kapsz egy gellert, és mondjuk elkanyarodik magától akár 90 fokot is, és olyan mintha nem tudnál arra menni amerre szeretnél, ez nagyon idegesítő tud lenni.
  • arty
    Nyilván te el tudod engedni, látom ;)

És nyilván ha te leírod, hogy megérdemelt volt, akkor az az volt :))
  • Kongy
    Ember nincs, aki így közlekedik, de komolyan. És ez megy a 2. rész óta. 2. részben még azt mondtam, oké, még úgyse volt ilyen játék, de most már kezd kicsit sok lenni ez a tipikus AC klisé.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.12. 13:50:42
  • DarkSector
    Neked meg Moby-nak, nekem nem elég változatos, undorító fakó színek, eléggé homályos a kép....hát ez van.
    Tanulópénz.

Black Flag szinekben a szigeteivel sokkal szebb.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 13:50:22
  • arty
  • arty
    itt a junitiben mi adott még a hasonlatod relevanciájához? a 7 éves gép? a fantasztikus játékélmény?

mer a frém tényleg itt is hulladék... de kb ennyi.
  • Moby
    És a H5multibétademoalfapreprerelase? Az smafu? :)
  • Ulthane
    Utoljára két napja vásároltam PS Plus tagságot USA fiókhoz, Amazonon, amerikai címmel, magyar bankkártyával. Simán ment. Azt megelőzően kb. egy hónapja vettem egy 100 dolláros feltöltőt, szintén simán ment..
  • Ulthane
    Kitartás. Az nem olyan követős küldetés, és olyanból nem is nagyon lesz más.

És különben is, rogyaszt, mint a szaró galamb! :-D
  • Moby
    Ha valóban ilyen mértékű lenne, fel kellett volna, hogy tűnjön de nem tűnt fel.
  • arty
    nálad is van pécé, ps4, xboxone és csináltál összehasonlító képeket?

vagy csak SZERINTED nem így néz ki? :)

gen végére az ms a 360on is sikeresen elbarmolta a hdmi feketeszintet, absz. nem melepő, hogy oneon hasonló inkompetenciával nyúltak a témához ... de benne van, h az eurogamer a hülye és te helikopter vagy :P
  • Kongy
    Nekem meg.

Na elkezdődött az AC! Ugyanaz a követős hülye küldetés, megáll a követett, toporog, hátranéz és megy tovább..... Erre már tényleg csak ennyit tudok írni: PFFFFF.
  • Macccy
    :)

Csak nem bírod elengedni látom. Ha leírod még párszor, hogy "nem volt megérdemelt", az talán elkezd itt érdekelni valakit, sőt talán meg nem történtté is teheti. Próbáld ki! ;)

(a tehenes mondást meg ezek szerint 2 nap alatt se sikerült megértened)

Ugorgyunk!
  • Rage47
    megéri ez?
  • Skyline
    No majd rápróbálok újra ha itt a One.:)
  • Kongy
    Na, bizonytalan időre megválok a PS4-től úgy néz ki... :) Majd ha UC4 kijött, akkor megfontolom, hogy veszek ismét, de addig a One-ra költöztem..
  • Moby
    Azt akárhányszor lehet. Akár percenként állíthatod. Amúgy össze-vissza megy a kavarás a supportosok részéről ezügyben. Szerintem azt sem tudják mit beszélnek, illetve hogy mi a valós probléma.
  • Moby
    A titok az, hooooogy....semmiféle titok nincs :) Valós címet adtam meg (egy ingatlanügynökségről szedtem).
  • Firerock
    Nem, a Locationt. Mert a faszi valami arra utalót is mondott (angolul) hogy Eu-n belül lehet.
  • Skyline
    Örülök,áruld el a titkot, mert engem kétszer is tiltottak, és igazoljam az usa címet.:)
  • Moby
    Én egy vagon játékot, meg kódot vettem már amazonon. De a ph-n is jópáran vásároltak giftcardot amazonon, és avval fizettek, szóval kéne mennie.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 12:16:32
  • Moby
    Mit állítasz át UK-re? A gépet? Nem, azt akárhányszor lehet.
  • Skyline
    Amazonon nem lehet venni, legalábbis nekem annó amire azt írta hogy only usa-ban elérhető ott bukta volt,hiába volt usa cím a magyar kártya mellé...Tiltották az accountot és küldjem faxban az adataim meg mittoménmit...
  • Firerock
    Ha most átállítom UK-ra akkor már csak 3 hónap múlva állíthatom legközelebb?
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.12. 12:09:12
  • Moby
    De az elmúlt két napban ha nem írtam ötször, akkor lehet, hogy hatszor: tökmindegy, hogy lehet-e usa sztórban fizetni. Mindegy. Lényegtelen. Amazonon lehet venni giftcardot, és vásárolsz azzal.
    Problem solved.
  • Moby
    Fel sem merült, hogy azóta -ESETLEG- senki nem vásárolt? :)
  • Totti5
    Én nem vettem semmit, nem tudok mit hozzátenni...
  • Firerock
    #154390??? Akkor mostmár csak a magyar maradt?

Ti direkt ignoráltok?
    Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 12:05:58
  • arty
    nem tényt közöltél, hanem h szerinted(!) megérdemelt bant kaptak, akik akkoriban migrálgattak az ingyenjátékért ...

szal a dögöljön meg a szomszéd tehene épp rád igaz :(
  • Totti5
    Olyan kevés játék jelenik meg hogy egyszerűen nincs rá idő. Új címekre koncentrálok a nosztalgia ráér:)
  • Moby
    Erre nem is gondoltam ;D