XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Velünk nagyon jól jár MS,mert nem nagyon lesz amit adhatna ingyen!<#vigyor0>#vigyor0>
márpedig itt ugy néz ki, a boxos verza régiólokkos...
ha van ps3ad, arra vedd.
Forza.
(nem, nem tulzok, konkrétan mértem és tényleg fix ennyit megy!)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem egybõl kiszúrta a szemem, majdnem fel is vonyítottam, hogy OMG!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
* ne higgy el mindent, amit a neten olvasol. Csak azért, mert valaki egy weboldalon leír valamit, még nem biztos, hogy helyes
* nem tudnak helyesen írni!
A Magyar Helyesírás Szabályai, Tizenegyedik kiadás, Akadémia Kiadó, 182. oldal, jobb hasáb, hatodik bekezdés: diszlexia, diszlexiája.
Nem kell elnézést kérned, nem engem járattál le, hanem saját magad! :-D
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ettõl függetlenül igazad van:)
A dyslexia magyarul diszlexia. És nem diszlekszia.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Magyar felirat se kel a játékokba! A WD-ban is leírták a dyslexiát így: diszlekszia(!)!
A codghost is error-ral dob ki (feltelepitett 2 lemezzel), de ha lemezrõl megy a játék, akkor semmi baj...
Vicc.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy kapsz jó pár nextgen ficsõrt, amit elõz generáción nem, pont olyanokat ami az erõsebb gépek privilégiuma.
Bár ez csak tipp.
Adversus solem ne loquitor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sine Mora kizárólag magyar szinkronnal jött, ami konkrétan le lett szarozva még a magyar tesztekben is, ugyan ez miatt. Mi az hogy magyar nyelven trágár szavak vannak benne... bezzeg ha angolul fákkjú, biccs, moderfucker, fákingdikk lett volna default akkor azt az ég világon senki nem szólta volna meg, hisz minden játékban ez megy, MINDEN játékban.
Most akkor mit is akar a magyar nép?
És nekem ehhez mi közöm? Tõlem mindenki úgy tanul/nemtanul nyelveket ahogy akar. Mások boldogulása is végtelenül hidegen hagy.
Nekem elég jó az angolom, de pont ugyanennyire boldogulnék ha semmilyen nyelvet nem tudnék, mert hasznát kvázi nem veszem. Viszont elég jól elboldogulok az életben.
Mondjuk az biztos hogy kulon feeling magyarul jatszani, ha magyaritasok.hu -n van uj magyaritas magyarul is vegigjatszom a kedvenceimet ;)
ráadául felteszem indenhez van tutorial itt is és mutatja h mikor mit nyomj... álá AC3
ráadásul gondolom senkinek nem az AC4 az elsõ AC-je ;)
(c64en komplexebb német stratégiákat is megfejtettünk, nyelvtudás nélkül...)
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Nyilván az érdekes helyzet, amikor úgy van benne, hogy nincs.
Régen még a párbeszéd se volt magyar. (AC1-2)