XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Való igaz, embere válogatja, van akinek nem jön be. Ez teljesen oké ... de inkább számít az õ véleményük, jelen esetben a tiéd, mint azoké, akik nem próbálták sosem.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A headtracking fix helyzetû megjelenítõvel szintén fail. Oculus rifttel már oké.
Adversus solem ne loquitor
Lolsrác.
embere válogatja (meg persze játéka)
engem a fejmozgásérzékelés is zavar, anno FM4-ben próbáltam....
Forza.
Hátrányod semmi sem származik belõle, hiszen nagy valószínûséggel semmilyen Kinectes játékot nem próbáltál. Pedig a leggagyibb ugribugri is néha köröket ver a nagy AAA+aaa4négy kategóriás játékokra élmény szempontjából ...
De ha elmegyünk kicsit a komolyabb játékok irányába, és megnézzük a szimulátorokat, akkor bizony elõjön, hogy mondjuk egy fejmozgásérzékelõ mekkora elõnyt jelent. A komolyabb PC-sek ezt tudják, de ott a célhardver alsó hangon 50 ropi! (A házi megoldásokat most nem nézem ...)
Arma-ban pl. hogy ne csak szimulátorokat nézzünk, a femozgásérzékelõvel lehet nézelõdni, és kihajolni a sziklák mögül ...
Ezt az élményt nehéz elmagyarázni olyanoknak akik sosem használták ...
Nos, a One-os BF4-ben a kihajolós rész mûködik Kinecttel. Vagy a fejmozgásérzékelés a Forzában. (Ahogy tudom, az már a 4-ben is volt, csak kicsit lassú ...)
Nekem van trackIR-em, építettem is magamnak, használtam is és van Kinectem is. Én látom benne a fantáziát. Egy ilyen rendszer bizony, ha kihasználják, akkor olyat dob a játékélményen, hogy az bõdületes.
Sok. Pénzért. 😄D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oké ezzel semmi gond,de akkor maradjon is az érvelésed ezen a vonalon.Ne akarj meggyõzni se engem se másokat,hogy a tincitánci szar élvezhetetlen a kinectel,mert szerinted hibás koncepció játékvezérlésre!Hiszen csak gondolod és nem tudod!!!<#kacsint>#kacsint>
Persze az SG a legjobb mintavétel.
Sztrímet nem szoktak kommentálni? nem szoktak kép a képben csinálni? én pont azt látom hogy csak kép sream ( amihez nem kell kamera ) alig van...
Játékot sztrímelni nem kell kamera. Mindenki el tudja dönteni van-e rá szüksége, nem kell birkáskodni. Jóreggeltkívánok.
De az alap felállás marad az,hogy ki szenvedheti a hiányát MI akiknek van NEM és ennyi...
Játék van, annyi vagy több, mint ami prevgen gépekre is megjelent ezen rövidke idõ alatt. Hol a gond?! Jön minden a szokásos mentrend szerint...
De te pontosan tudod,hogy Én aztán teszek arra,hogy kinek kell vagy nem kell a kinect Én 1 másodpercig nem gondolkoznék azon el,hogy ne legye.Mert attól,hogy valami van biztos nem szenvedek hiányt.Attól ha nincs már igen és EZ TÉNYSZERÛ!
Igen és ennek én nem fogom mint kinect tulaj az elõnyét elveszíteni,de Te mint kinect nélküli majd a fordítottját igen,ha hátrányt szenvedsz a kinect hiány miatt...
Mert,hogy bizonyos játékok kapnak támogatottságot ez biztos hiszen igény van rá...
Ráadásul a dr3 is jön pc-re, szóval nagyobb összegû tétem van, hogy abban is ki lesz ez már peccselve 😊
Mi az hogy normális játék!?
Minden játék normális!Teljesen használható élvezhetõ szórakoztató!!!!
Csak van a szûk látókörû örökké fikázó elégedetlen gamer.
Na annak valóban nincs játék,de annak konzolra sincs ezen mód szükség.
Cirka 1700 játék készült a 10 év alatt a 360 ra valóban úgy érzed,hogy amit akartál azt használtad.Konkrétan biztosra veszem,hogy a félének a létezésérõl se tudsz mint ahogy sokan mások is és ez nem azt jelenti,hogy az a játék szar.Csak nem tartozik a "sláger" játékok közé.<#kacsint>#kacsint>
7 hónap alatt 28 játéknál tartok, 4/hó és még van 32db a store-on, amit meg sem vettem. Tényleg nincs játék :-)
Nekem jó okom volt megvárni, bár való igaz szerettem volna mihamarabb, de így legalább marad idõm végigtolni azt ami eddig 360-on elmaradt 😊
Mellesleg a Fifa15-öt olyan fillérekért szerintem nem kapod meg szeptember 5-én, mikor szeptember végén jelenik meg hivatalosan. (Bár az pont az a játék, ami annyira nem érdekel, de legalább nem kell érte pénzt adnom ...)
Dance Central pedig tökéletes lesz cserealapnak 😊
Olyan sok játék azért nincsen rá. A normálisabb címeket kiélvezõs tempóban is max 1-2 hónap alatt végig lehet tolni.
Én mikor 2 éve vettem Xbox 360-at kb 1 év alatt 90%-ban mindent végigtoltam ami kimaradt. Nem éreztem, hogy baj lenne, hogy nem 2005-ben vettem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akinek volt rá pénze és volt esze és szüksége volt az xbox one ra az már mind megvette.És ezt most minden sértegetés nélkül mondom!!!!
Mert semmi,de semmi nem szól a hazai premier mellet!
Semmi plusz dolgot nem fog élvezni az aki majd most veszi meg!!!
Tehát akkor minek kellet cirka 1 évet várni a vételre????Érthetetlen számomra!!!!Bukott 10 hónap szórakozást!!!!!
Az hogy most majd lehet kapni kinect nélküli csomagot na hiszen.
Eddig ment a szöveg,hogy a kinect miatt ennyire drága a gép.Most kiderült a kinect nélküli ár és mindenki anyázik hogy még így is drága.Tehát akkor hogy is van ez!? Másfél játék ára drága 1 kinectér
Vagy más megközelítésben akkora nagy összeg a kinectes gép árában az a 2 tizednyi kinect rész....Nem hiszem...És nekem senki ne azzal jöjjön,de bizony 23 ezer forint akkora pénz úgy,hogy beruház egy 150 ezres konzolra és az elsõ 10 játékvásárlással ismét megveszi a konzolt....<#kacsint>#kacsint>
Továbbra is azt mondom teljesen értelmetlen "volt" várni ezt a Magyar premiert és ennyire ragaszkodni a kinect nélküli géphez...Fog hiányozni az a kinect a késõbbiekben erre mindenki mérget vehet!<#kacsint>#kacsint>
Ellenben majd lesz pluszba jó drágán addigra!!!
Mert most 23 ezerrel olcsóbban kapod a gépet,de szerintem 40 ezer lesz a késõbbikben a kinect...
Én abban bízok, hogy lesz summer sale és akkor 2-3 játékot megtudok így venni. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ez azoknak akik várták a NAGY Magyar megjelenést azoknak ez úgysem játszik.Õk majd szépen a magyar storrol "ha lesz" "ha meg nem akkor fogok szakadni a röhögéstõl igazán" veszik magyar forintért jó drágán a játékokat...
Tehát ezek után így nyugodtan várja mindenki a megjelenést jó lesz az mindenkinek...<#kacsint>#kacsint>
Nem,mert most is ugyan olyan feltételekkel kapod meg árban is és már most meglesz...
"Ennek is lesznek olyan gyermekbetegségei mint a 360-nak?"
8 hónapja van kint a gép nálam minden nap megy 4-5 órát hétvégén 12-t.Tyrantnál az elsõ 3 hónapba nem volt kikapcsolva(de tényleg)!Nincs bajunk vele.De keres a neten rá hiszen az a legnagyobb mérce,ha tele van síró emberrel a hibás boxa miatt akkor "van" gyerekbetegség.Esetleg találsz cikkeket,hogy ennyi meg ennyi x1 döglött meg és tömegesen viszik vissza akkor van.Mérd a 360 hoz,mert ott ennyi idõ elteltével már izzót a talaj MS ék alatt a rengeteg 3 led és társai hiba miatt.
De és ha van gyerekbetegsége akkor is garancia és kész hibátlanul mûködik ez a része most is...
"Amit elõrendelési akciónak hirdetnek az tényleg az vagy késõbb ugyanez a pakk lesz kapható?"
Ezt még maga a hirdetés feladója se tudja pontosan...
"Külön mennyibe fog kerülni a kinect?"
Mivel még nincs kinect külön és beárazva sincs így találgatni lehet csak.Egy biztos,hogy sok használt eladó kinect lesz...Mert sokan vannak akik úgy érzik,hogy nekik nem kell...Majd késõbb bánni fogják ebben biztos vagyok és megvehetik jó drágán,de ez egy más téma.
Az biztos,hogy a külön árult kinectet drágábban fogod megkapni mintha egybe vennéd...
"Van értelme a kinectnek?"
IGEN IGEN!!!Nekem elsõdleges szempont volt a kinect megléte,mert számomra és a családnak is nagyon nagy móka.És általa plusz kényelmi szolgáltatásokat nyersz.
Viszont szerintem a késõbbiekben lényegesen elõtérbe fog kerülni a kinect megléte...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Minek várni addig?
Nem!
Minek elõrendelni, amikor kapható? :-D
Megéri elõrendelni?
Ennek is lesznek olyan gyermekbetegségei mint a 360-nak?
Amit elõrendelési akciónak hirdetnek az tényleg az vagy késõbb ugyanez a pakk lesz kapható?
Külön mennyibe fog kerülni a kinect?
Van értelme a kinectnek?
Elõre is kössz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Egy ilyen gamepadot rá lehet kötni windowsra, hogy mûködjenek vele a játékok? Mert énnekem úgyrémlik, hogy mûködnie kell viszont a mediamarktban azt állítják, hogy nemfog mûködni PC-n.
maganvelemenyem, hogy ha kikapcsolnak, hogy a DVR 24/7 vesz mindent a hatterben akkor sokat dobna a gep sebessegen 😉 (jelenleg ugye a xbox record that) miatt folyamatosan rogzit
Ha kiiktatjak a kinect illetve a dvr altal elfogyasztott cpu/gpu hasznalatot es meg megtanulnak programozni ra a fejlesztok, a kesobbiekben ez kellemes plusz teljesitmeny lesz 2-3 ev mulva)
addig viszont en orulok a kinect 10% -anak, ha belassula dashboard e snem regagal kontrollerre akkor kinect szobeli parancsokkal sman helyre lehet pofozni 😉
meg valami , csinalhtatnank valamit a jatek cimekkel, mert a "xbox goto battlefield 4" nagyon megy, viszont assasins creednel ez igy kell elhangoznia :
"xbox goto assasins creed 4 black flag" igazi nyelvtoro 😉 a bf4 hez kepest
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
eleg neki a "xbox snap to dvr" is 😉
igy az elso ket sort megsporoltad 😉
amiota US-en hasznalom nekemis gondjaim vannak a kinectel, bezzeg amig UK -vel hasznaltam, siman es tokeletesen ertett mindent... varommar aztirtak lehet lokacio fuggetlenul majd allitani uj dashboardon a beszelt nyelvjarast...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
My streams: https://beam.pro/oriic
Feldobja rögtön a fõképernyõn.