176790

-
Nekifutottam újra és ezúttal időt szántam egy nekem szimpatikus fizimiskájú karakter generálására. Máris más a leányzó fekvése :) Be fogom szerezni, de nem most, mert belefulladok a sok játékba.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.14. 01:23:01 -
Ahogy olvastam egyre jobb lesz story is ahogy halad előre ember. Jó nektek, hogy már ki tudtátok próbálni :( -
Most fejeztem be mai adagot. Hát egyelőre sequencek elég hamar pörögnek. 3as elején vagyok, de 2-3 memory van csak egy sequencen belül. Egyik küldetésnél olyan bug volt hogy beakadt karakterem egy animációba és újra kellett indítanom checkpointtól... Egyik városrészen meg akkora tömeg volt, hogy lement vagy 15 fpsre a játék :/
Megvilágítás nagyon kemény. Ezért várom a nextgen only címeket, mert azokba is biztos lesz GI már. Ahogy hallottam UC4be is elég kemény megvilágítás lesz majd. -
angryjoe azt írta 12 óra után olyan epic esemény történt, ami más játékokban már a végét szokta jelezni a dolgoknak, ez meg csak akkor indul be igazán :D
-
Hát élsimitás ide, élsimítás oda, egy tökig élsimított pc-s játékban sem tünnek el a recék 100%-ra, hát gondolom itt meg komprommisszum miatt picit gyengébb talán az élsimítás, vagy lehet ezeket az új baromságokat használják mint a Crysis2-ben....az meg vegyes. -
Na csak van benne rece, nem a tv-m szar :) Engem nem fogott meg annyira, egyelőre. (az első rész is órákkal később húzott be, de akkor nagyon) -
CoD nekem is tetszik, jo a multi, nem véletlen vettem meg, de tudjuk fél játék majdnem, mert a multi másik fele a DLC-kben lesz....
Még ha pár rész óta ezt megszokhattuk, akkor is ez az igazság.
Amúgy mondják tezstben hogy csúnya meg hogy a Black Ops 2 majdnemhogy szebb volt, hát én nem tudom a BO2 mitől lett volna szebb, de eléggé nehezen veszem be. -
COD nem tudom h jön a képbe, tartalmas és kiemelkedő cucc lett akár tetszik akár nem. Evvan.
DC-t korán adták ki, amúgy nem lett volna azzal probléma ha jövőre jön... persze ha tényleg nincs kész és nem működik és tartalom hiánycikk, akkor olyan lesz mint a DC. Ha singlét játszol az nagyon, kb teljesen polírozott.
-
Bugokat nézve vagy úgy mint egy Driveclub?
Vagy mondjuk egy COD, ahol tudjuk hogy lesz vagy 6DLC.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 23:12:11 -
Melyik félkész? -
Nekem eddig hálisten nem akadt semilyen templom belseje, pedig jártam ezen a helyen már. -
Hát erős túlzás ez a naponta nem? :D
Most pl mikre gondolsz mint jó játék, ami nem okoz csalódást, nem kell várni hogy normál alap program szintre kijavitsva tudj vele játszani, és ne egy félkész játékkal legyél gazdagabb.
Persze így is el lehet játszani, de régebben azért nem így jelentek meg a játékok. -
Ma is toltam 2 órát, de nem nagyon haladtam, viszont buggal és gliccsel nem találkoztam, pedig másztam kúsztam mindenfele... na mindegy, talán majd holnap több szerencsém lesz!!!!
Az akadás amúgy Xen is van, miliméter pontosan a templomok rózsaablakainál ha felmászol rájuk. Nincs ebben semmi bug, ez szimplán ott nem megy valamiért, tök mindegy melyik templom, csak rózsaablak legyen. Valami shéder vagy valami ami ezeket megjeleníti beszarik és brutál mód leesik az fps. Szernecsére ez max látványosságnak jó, amúgy nem szerves része a játéknak. Remélhetőleg javítják azért.
Látogatás a Notre Dame-ban
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.13. 22:58:26 -
Zavarodott #154643 Gondolom... ;) -
Naponta jelennek meg kikúrt jó játékok. Akinek nem tetszik az fejezze be a géminget, menjen horgászni. -
Idézettel egyetértek. -
Bassza meg. Kár hogy nincs játék.
Amúgy meg a mai nagy igazság:
"Most már csak játékok kellenének a gépekre, mert az újra kiadások, meg a mindenre megjelenő játékok az én szememben nem vásárló értékek. Egyenlőre exkluzív téren minkét gyártó új gépe gyengélkedik." -
Nah, belecsaptam a dai-ba ééés itt abba is hagytam, mert ez valami olyan szinten kikúrt jó, hogy nem szeretném megszakítani.
Fogalmam sincs miről beszéltek. A játék nagyonszép. A cutscenekben a dof miatt dof határon recés, de ismerjük a mocit, és játék közben ez nincs. Gecijó a tatctical view, csodásak a karik, és fantasztikus a világa.
Nyaminyamijajdekurvajóleszezis
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 21:44:45 -
Ammeghogy? Ma reggel fél 8kor lőttem be a letöltést, fél 11kor már játszható volt (szaros 15Mbites nettel) -
Bíztam a kedves modorodban és a felhőtlen humorodban. :D -
Skyline #154636 
-
Baromságot :D -
Skyline #154634 Azért harcban illik tartani a sebességet,márpedig harc közben igencsak durván szarrá van effektelve a kép.:) -
Mit is írtam nektek a játékról? :D -
kisebb felbontásba, szarabb textúrákkal, rosszabb fényekkel, fpsel meg assetekkel biztos. Crossgen cím még mindig és előző részekhez képest nagy előrelépés. Láttam későbbi zónákból képeket és nagyon szépen néz ki. Mindemellett van 100+ órás tartalom, normális story, karakterek, játékmenet. Úgy várom a 21et, mint gyerekként a karácsonyt. -
El is bír, ha jól tudom kijön rá. -
Nagyjából ilyen grafot a 360 is elbírt volna kisebb felbontásban. Nem nagy szám. -
Dragon Age Inqusition - a grafikától nem vagyok elszállva, szép-szép, de az előzetes videókon sokkal jobban nézett ki. De persze egy RPG-nél nem ez a lényeg. Magáról a játékról egyelőre nem tudok nyilatkozni, csak épphogy belenéztem.
-
AC2 dalai is vannak erősen átdolgozva a játékban. A feeling nagyon ott van. -
Ja ami még undorító az a HUD. Mostanában minden ubi játéknál ilyen. Szerencsére unitybe kikapcsolható minden és most tudtam meg, hogy jobb sticket lenyomva tartva ki lehet kapcsolni egyből mindent és ugyanúgy vissza. Gamechanger! -
Azt aláírom amikor tetőről néztem ahogy bevilágítja az utcákat a nap ott nekem is felállt egy kicsit.. :D
AC2 fíling van elején, de technikailag továbbra is beta állapot. Letolom storyt aztán jövőre szerintem DA után folytatom side contentet. Remélem addigra javítják a sok bugot meg fps problémát. -
Nem bírok játszani ezzel a rohadt játékkal! Minden méter után állok, nézelődok és emelem a kalapom. Megvolt a főcím, kint vagyok a városban és ugyan annak az épületnek a tetején állók és percek óta csak nézem ahogy hömpölyög a nép az utcákon ahogy elmegy-kisüt a nap ami teljesen megváltoztatja a látképét a városnak ezzel a brutál látótávval. -
Én nem tudom mi van nálad, de most néztem bele, a világon semmi baj a képminőséggel.
Mi van nálad? Menjek segíteni tűzre dobni azt a tévét? ;D -
Megjött a várva várt AC patch!!! ja mégse
"A patch has been deployed and the issue with Helix Credits is now fixed on PS4 - we are working to solve the issue on PC and Xbox One."
mikrotranzakció javítása volt a legfontosabb feladat úgy néz ki. -
Amiből eladott lesz hamarosan. -
Én kevésbé. -
Zavarodott #154620 Az árcsökkentés lehet megemelné még eggyel a One tulajok számát... ;) -
Leszállított -.- -
Arról írtam. Ott tölti a fullt, enged játszani 6 órát és azt tudod unlockolni és viheted is tovább a mentést fullra. -
A Microsoft bejelentette, hogy remek hatással volt az ideiglenes amerikai árcsökkentés az Xbox One teljesítményére: a heti eladások megháromszorozódtak, és az elmúlt két hétben az ő gépük fogyott a legjobban az Egyesült Államokban.
A fentiek mellett kiderült egyébként az is, hogy a leszállított mennyiséget tekintve világszinten már közelítenek a 10 millióhoz.