XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos hogy nem javul meg holnapra,mert akkor ennek már meg kellett volna történnie.<#vigyor0>#vigyor0>
Mert ez a hibajelenség már 1 hónapja is jelentkezett csak akkor azt hittem hogy a kábel szar amivel addig használtam mivel van egy 12 méteres hdmi kábelem amivel eddig a tv hez vittem a jelet.
De most a vélt kábel hiba miatt és az egyszerûség miatt is a tv alá akartam költöztetni a 360 at és világosodott ki a dolog,hogy itt nem egy kábel problémáról van szó...
Azzal a 12 méteres kábellal is ment elõtte rendesen és a mostani tesztbe ez a 12 méteres kábel már nem volt jelen hiszen azt hittem,hogy az szar.
De a végére kiderült,hogy annak sincs semmi baja mert a settop boxba bedugtam és ment az lg vele...
TV nem patchelt magán tegnap óta? Nekem is samu van, rá van kötve a netre, és random idõnként patcheli magát.
Tehát akkor leírom még érthetõbben!
van 2 tv samsung és lg van 2 hdmi csati mind a 2-n
van 3 eszköz x1 ,360,settop box(sb)
van 3 kábel 1,2,3
Na tehát az lg-n x1,360,sb MEGY az 1,2,3 as kábellal is MIND a 2 hdmi csatlakozón.
A samun x1,sb MEGY az 1,2,3 as kábellal is MIND a 2 hdmi csatin
A samun x360 NEM NEM NEM MEGY 1,2,3 as kábellal se EGYIK hdmi csatlakozón SE.
Tehát minden mindennel mindenhogyan megy CSAK 360 nem megy sehogy semmilyen formában a samun úgy hogy tegnap elõttig 3 éven keresztül ment vele...<#falbav>#falbav>
Adversus solem ne loquitor
Mert az x1 be bedugva a 360(mintha tv adás lenne és ez régen ment is) és úgy elküldve a jel a samunak se hozott eredményt.Tehát most már valószínûsíthetõ hogy a boxon van valami gríz...
Csak még akkor se világos,hogy mi miatt megy viszont az lg-n.
Viszont még majd azt próbálom ki hogy ugyan így az x1 be bedugva az lg be küldõm el a jelet,ha akkor mûködik akkor totál káosz a dolog és érthetetlen...
Csak a samun nem megy egyik kábellel se egyik bemeneten se a 360an pedig eddig ment.Viszont másik 2 eszköz megy mind a 2 bemeneten minden kábellel....Érthetetlen számomra...<#conf>#conf>
HDMI probléma!!!!
A problémám!!!Van ugye a 2 tv-m Samsung régi és Lg új.
az x1 mind a 2-n tökéletesen megy a kábelek felcserélve mind a 2 irányba kipróbálva plusz egy 3. is tesztelve a kábeltv szintén mind a 2-n megy.
A 360 as box meg tegnap óta nem megy a rég samsungon úgy hogy elõtte 3 évig ment rajta.Már le reseteltem a 360on a hdmi beállításokat...Fogalmam sincs mi lehet a baj valaki tapasztalt hasonlót.Létezik az,hogy másik 2 eszköz hibátlanul megy a hdmi csatlakozón a 3. meg nem???
Tehát minden minden ki lett próbálva oda vissza kábelcsere stb minden mindenhol mûködik csak a 360 nem a samsungon....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
My streams: https://beam.pro/oriic
Meg majd esetleg 1 profil bann-hoz!
Tudom tudom ez teljesen normális legális dolog semmi kiskapu és meg megkerülés nincs benne.Ezt pontosan erre és így találták ki...
Valami hasonló eshetõség jut eszembe errõl az egészrõl!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Az idõ pénz :-D
1. Guacamelee!
2. Max: The Curse of Brotherhood
X360:
1. Gotham City Imposters
2. BattleBlock Theater
Tegnap az utolsó órában találtuk meg ezt az akciót, de még igy is sikerült 30 dollárt összeszednem, ügyesebbek pedig 2-300 dollárt is összeszedtek. IP cim váltó kell hozzá, meg több facebook fiók.
Linket nem adok mert majd új link lesz a következõ akciónál, ami július 3-án lesz, majd még egy 10-én. Pár órás melóval akár több játék árát is össze tudjátok majd szedni. Viszont KIZÁRÓLAG US ACCOUNTAL MÛKÖDIK.
Ip váltáshoz csináltam egy leirást PH-ra:
katt
Pár embert tuti érdekel majd.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
UK regem volt ahogy megvettem x1 et US re raktam.1 hónapra rá vissza UK re vásárlás miatt majd azonnal Us re.1 hónappal ez elõtt ismét UK hogy beváltsam az ingyenes UK rewardsokat és ahogy megvettem azonnal vissza US re.Tehát szerintem nincs semmi korlát...
SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!
Érted Microsoft KIBASZOTT SZÉGYEN!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem filmes játékok, saját story, saját környezet, NINCS BENNE A FÖLD :
Transformers: War for Cybertron : High Moon Studios
Transformers: Fall of Cybertron : High Moon Studios
Filmes story, filmes környezet, FÖLD :
Transformers: Rise of the Dark Spark : Edge of Reality
Pont a csaj baszogatott valami lámpákat 1 pódiumra ott megjelent 1 szaxofonos árnyék a falon majd odament és árnyék lett belõle is és a szaxofonos árnyékon ugrált fel az emeletre.
Viszont oké hogy pinelhetõ a witcher na de R.D. 2015 02 24!?!?
elõzõ kettõ vállalható volt, azt írtátok, nem értem, hogy eshet ekkorát a minõség egy 3.(!) részre.
Forza.
Plusz már pinelhetõ a witcher 3 meg a midle earth
Fall of Cybertron COD minõségõ és szintû akciójáték volt, látványban is nagyon szép, igényes munka, s aki kicsit is TF fan az odáig kellett hogy legyen tõle.
Ez a szokásos hulladék, köze nincs az elõzõ rész minõségéhez. Minden rossz benne.