XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MI LESZ MOST,hogy kapok majd így annyi mínuszt!?<#vigyor>#vigyor>
Pedig olyan jó volt látni belőlük ahogy betaláltak a hszeim!<#nevetes1>#nevetes1>
Picsába....
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Ez meg egy arcade TPS.
Mindegy 1 fontért nem nagy bukta ha nagyon nem jön be.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Viszont a Kinect állvány és távkukker és pár szilikon kupak lehet belepottyan a legközelebbi rendelésembe 😊
360-hoz temérdek cuccuk van, de nem mertem rendelni, mert nincs róla semmi review ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én most doboz nélküli játékokat veszek ezresért(eredeti)vagyis most rendeltem be párat.Ps3+X360 is.Persze nem új játékok ezek se de van közte pár "gyöngyszem" mint RDR,ME3,La Noire,New Vegas.Na ez mind volt 5K postával együtt😊)
Ebből pár PS3-ra van
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.14. 10:15:24
(graw1 pécén jobb, de ha még nem játszottad, akkor okés)
Forza.
Blue Dragon (Xbox 360) £4.00
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter (Xbox 360) £1.00
Resistance: Fall of Man (PlayStation 3) £1.00
Resistance 2 (PlayStation 3) £1.99
God of War III (PlayStation 3) £4.99
Heavenly Sword (PlayStation 3) £2.00
Order Total: £17.93
7k-ért postával nem rossz szvsz főleg, hogy egyiket sem játszottam még soha. (mennyi új élmény 7k-ért)
Senki nem fog kifizetni 13 ezret az RGH-ra pluszban neked.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.08.14. 00:53:33
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Erre mi az egyik Deal of the Week ... Titanfall -50% ... xD
Pontosan ezt az élményt nyújtja maga a játék mint amit a videó is...<#kacsint>#kacsint>
Na megyek is beülök pár órát az ogremba.(1 acsi hiányzik az 1400 gs hez)
Alien: Isolation Xbox ONE screenshot
The Witcher 3
Dragon Age 3
The Evil Within
Far Cry 4
AC Unity

Nekem 32-es Samsung HD ready-t váltott 42-es Sony, és 1,7-1,8 méterre ülök előtte. Nem azt mondom, hogy "WÁÁÁOW" a különbség, de észrevehető néhol.
Natív 720p-s cuccnál nem hiszem hogy lenne, de nem natívnál előfordulhat,
Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.08.13. 17:19:33
Persze,hogy 25-30ért szerzek majd neki nem ilyen 40-50ezres 5+éves gépet veszünk😄
- 32R82 samsung (1360x768)
- 32A656 samsung (1920x1080)
se filmnél, se játéknál nem lehetett semmiféle különbséget felfedezni... közelebbről már igen, de nem tudnám megmondani, h mennyi volt pontosan, ahonnan már számított
csak el kéne menned valahova és megnézni egy 32"-es hdready tévét 2 méterről ... 😉
Forza.
Titanfall Frontier DLC CGI trailer
Nagyon odabasz. 😄
Beszéltem velük, hogy miként lehet majd játszani a 130ezres csomagból a Destiny-vel. A gép megjelenésekor bár már raktáron lesz a játék, nem adhatják ki, amig hivatalosan meg nem jelenik. Ergó akik személyes átvételt preferálják, azok a számla ellenében vissza kell hogy menjenek az 576-ba és megjelenés napján kapják majd meg a lemezes Destiny játékot. Akik postán vagy futárral rendelték meg csomagot, azoknak majd külön lesz a játék kiszállítva.
Ultimate Evil Edition on last-gen console platforms will ship with 2.0.5 content on the disc, and will be receiving a day 1 patch to introduce 2.0.6 content. There are no plans, however, to provide ongoing patch support for PS3 and Xbox 360 post-launch.
While we'd like to regularly deliver updates to the Xbox 360 and PS3 versions as well, there are enough differences between console generations that it's not feasible to do so without impacting our ability to deliver high-quality updates in a timely fashion.
Ebből nekem nem derül ki, hogy a 2.1 jön-e konzolra. Ti is így értelmezitek?
Elég sokan kiakadtak amúgy Facebookon és a honlapjukon is.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2014.08.13. 11:31:41
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"Aki esetleg előrendelte a Diablo 3 Ultimate editiont, annak mondom, hogy az előző generáció nem kapja meg az updateket, ma írta a blizzard 😞 lehet lemondom a rendelésemet..."
WoT leírásainál pl: látványos a különbség, de több játéknál is észrevehető.
Forza.
Szerintem kurta jól néz ki. Nálam a sorrend eddig. CoD Limited, aztán White, majd fekete.
A felskálázott tartalmak szebbek mint a lefelé skálázottak, ebben jobbak a TV-k (SD tartalmak miatt is ...).
Ettől függetlenül élvezhetőek a játékok HD Readyn is (Csak 360-ról nyilatkozom!) de ha később váltani fogsz, akkor látni fogod a különbséget!
Forza.
(fifa14ed nem volt egyébként? vagy lemezes volt és eladtad?)
Forza.
Akkor lenne jobb az Uncharted 4 ha nem csőgörény lenne az egész. TR kissé szabadabb térképe sokat dobott a hangulaton és a játékmechanikán, de nem ment a linearitás rovására. Nomeg a TR akkor lehetne még jobb ha megmaradna annak ami és még több lenne benne a TR, szerkezetek, rejtélyek s platforming.