176617
-
#155525 Ja hát aki nem tud angolul.... -
#155524 és az írtakkal ellentétben aktív 3D-s (jobb 3D hatás). -
#155523 Nekem ilyen van, mind PS4, mind One mellé tökéletes választás. Gyönyörű a képe.
http://www.euronics.hu/SONY-KDL50W805BBAE2-p36745 -
#155522 Játékhoz mindegy hány Hz-es, mert az összes kêpjavító baszt ki fogod kapcsolni(game mode).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.24. 21:58:00 -
#155521 4K-s Sony 2 millióért ! :)
Örök érvényű kérdés ami nélkül nem lehet ajánlani : Mennyi pénzed van rá, mekkora méret?
Új generációhoz ilyet vettem : 39LA620S Full HD 200Hz 3D Smart WiFi LED
Tökéletes.
Ajánlott a LG 42LA660S is.
-
#155520 Live nélkül meg sem kaphatom az exkluziv conteckteket visszatérő játékosként a gta5ben?Mert sehol nem találom a social clubba való bejelentkezést,az online fül pedig nekem teljesen üres -
#155519 "KARAKTEREK, fasza sztori, egészen új mechanika, fejlődési rendszer, craftolás"
Nekem ebből a kraftolás jött le főként.
FC2-ben csak azt vettem észre hű fel lehet gyújtani a mezőt, azt miután elszórakoztam kicsit vele rájöttem hogy egy kalap izé a játék.
FC3 egy fokkal jobb volt ja. De az a fegyvervásárlás, kraft is elég furcsán volt megoldva.
FC4-el nem nyomtam gondolom itt finomítottak már rajta (mármint a kraftoláson).
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 21:47:50 -
#155518 AC Rogue minden csak nem pofátlanság.
Egy utolsó adag a prevgen tulajoknak. Megtehették volna h nem csinálnak semmit, azt is hogy egy atomjaira butított Unity öszvért hánynak ki prevgenre ( ami nyilván nagy pofon lett volna a prevgen verziónak, mert alapvető elemeket bukott volna amitől a Unity jó, ami csak nextgenen megoldható ( Forza Horizon 2 x360 rémlik mindenkinek? ) ) de nem. Csináltak egy teljesen másik játékot, hasonló minőségi szinten mint eddig. Hogy mennyire jó passz, sosem fogom játszani, de örülhetnek a prevgen only AC fan tulajok h nem maradtak ki az idei AC szórásból. -
#155517 2 héten belül veszek egy Xbox One-t, de előtte még 1 új tévét akarok venni. A kérdésem az, hogy milyen paraméterekre figyeljek? Hány Mhz képfrissítés az ami alatt nem érdemes TV-t venni konzolhoz? Minden tanács jól jönne. -
#155516 Ubisoft van olyan pofátlan, hogy még ezt is újra kiadja FC5 néven majd... :) KHM KHM AC Rogue
FC3 baromira nem FC2 mód volt, mert 1. kerültek bele KARAKTEREK, fasza sztori, egészen új mechanika, fejlődési rendszer, craftolás stb. Nagyon kellemes meglepetés volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 21:41:17 -
#155515 Nem mintha a FC3 nem FC2 mód lett volna. :D -
#155514 FC3-al kidolgoztak egy igen jó játékmechanikát, tartalmat, világot. Imádta a sajtó, imádta a gémer, imádta mindenki, mert nagyon élvezetes volt.
"A new standard for the genre"
Namost nem értem hogy az FC4 miért fulladna ki hírtelen, amikor ugyan azokon a tuti alapokon lépked, tehát a játékot ugyan olyan jó játszani. Minden sorozat ezt teszi, csak új story, új helyszín és minden ami ezzel jár akár Uncharted-nek hívjuk, akár GeoW-nak, akár COD-nak vagy éppen Far Cry-nak. Metacriticet nézve ugyan úgy kiválónak tituálják.
Viszont érdekes hogy egy cső játéknál ez nem szokott gond lenni. Kap az ember új helyszít, storyt fegyót, enemyt és csapatja 8-10 órán át az adrenalinbombát, a játék dobálja a pályákat nincs megállás. Far Cry pedig nem cső, hanem open world. Te válaszod ki sok esetben a dolgok alakulását és mivel open world, meg kell tölteni más tartalommal is mint a fő csapásirány. És itt már elő is jött hogy mert ebbe is meg kell mászni a tornyot ugyan úgy ami ugyan olyan... oké és ha nem kellene, vagyis kivették volna akkor nem lenne zavaró?:) de gondolom ez sem kötelező, mint minden sandbox/open worldben a mellékesek és a gyűjtögetnivalók. Ha alma helyett körtét szedsz akkor az már nem jó 2. ra? mert valamit szedni kell! Olyan nincs hogy nem... ki lett találva az open world standart valamikor, s abban gyűjtögetni kell akár almát akár állatokat akár bármit, ami ugyan olyan alap dolog mint hogy egy RPGben van inventory.
Na mindegy, FC3al sem játszottam és a 4el sem fogok, mint ahogy a 2vel sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.24. 21:13:12 -
#155513 Jah, amit eddig láttam belőle az tiszta fc3 recycling :D
Ez nem baj, csak ezt most még egyszer lehetett elsütni. Mégegyszer már nem fog menni. -
#155512 Hát ugye Ubisoft. Párszor eljátsszák még ezt a Far Cry-al, és az is kifullad, mint az AC. Most a Far Cry 3 sikerét lovagolták meg, és legyártottak egy 90%-ban ugyan olyan játékot. AC-széria sorozatgyártása is így kezdődött :) De a FC nem évente jön legalább! -
Skyline #155511 Fc4-nek nem nehéz makulàlatlannak lenni,tényleg csak egy újra skinezés,új helyszìn textúràval é némi addonnal. A feladatok java egy és ugyan az ahogy a jàtékmechanika is,a grafika is,de még a mozgàsanimàciòk is. A bugok is kb ugyan azok. Ugyan úgy màszod a tornyokat,ugyan úgy nyúzod az àllatokat mind mind ugyan az az animàciò,ràadàsul az ellenfél öltozete is igencsak hasonlò....Nomeg Rakyat...Kyrat...:)
Persze ettöl még élvezem nagyon,csak van alapja annak ennél a cìmnél hogy ez egy fc3.... -
#155510 Asszny rákattant a FH1multira. 60al keni végig a pályán. :D -
#155509 Prevgenes FC3 fiaskó után most 99,9%ban makulátlan játékot tettek le az asztalra, ahogy ezt kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.24. 19:52:33 -
#155508 Előbb nekiálltam. Leöltem a szipírtyót volt videó is a dolgokról, kiszabadítottam mindenkit, nem csináltam alarmot s már minden mevolt fullosan 100%ra a küldi, csak ki kellett volna menekülni.... de az egyik őr hátbalőtt. Szerinted honnan kell kezdeni????? rohadjon meg aki nem tett bele mentést ( mondhattam volna azt is hogy a kurva....&&@{&# ), remélem csuklott miközben ordítottam. Mára elég is volt, holnap újra megpróbálom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.24. 19:45:17 -
#155507 Így tényleg nincs értelme beszélni. -
#155506 Én úgy emlékszem a régi részekben is volt sunnyogás, csak az ilyen falhozlapulás nem volt, meg eleve a küldetések sem meg a környezet sem igazán volt felkészítve erre.
De régi részekben is volt hogy itt-ott csöndbe kellett gyilkolni nem? -
Skyline #155505 Sztoriban és karakterben csak az AC2 van elötte. Ezen kìvül minden màsban a legjobb,és hatàrozottan pozitìv irànyba fejlödött. -
#155504 Legjobb AC játék? :D Nincs több kérdésem. Eddig is sejtettem, hogy telibe szarod a jó sztorit, az érdekes, és szerethető karaktereket, de most már 100% :) -
#155503 Elég egyértelműen leírtam és ha játszottál vele akkor tudod hogy a legjobb assassin játék, mert a játékmechanika ebben a részben nőtt fel ( elindult a jó úton ) ami igazodik a játék címéhez és a főszereplőihez. Előző részekben akár az AC 1,2 vagy 3 stb... kabaré volt hogy nem lehetett lopakodni.
Ettől független ha nem tetszik nem tetszik, mint mondtam nem érdekel, de nem is erről beszélgettünk...
-
#155502 Az a baj, hogy nem beszélgetni próbálsz, hanem meggyőzni, hogy az AC Unity jó. Nem, kurvára nem az. Beleraktak olyan dolgokat, amiknek már az ELSŐ RÉSZBEN benne kellett volna lenni, de még így sem lett jó játék. Épp eleget toltam bele, hogy ezt ki merjem jelenteni, 10. fejezetig bírtam. -
#155501 Veled próbáltam beszélgetni itt ebben a topikban. Szintén nagy ívben teszek arra h máshol ki mit mond. -
#155500 Te csak ne fejtegesd, hogy nekem miért nem tetszik valaki. Nézz szét az interneten, az emberek 90%-a egyet ért velem, nem én vagyok ilyen mérhetetlenül igényes. És hozzáteszem, pár éve még az AC a kedvenc játékaim között volt, ezért is esik rosszul az, amit látok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 18:33:17 -
#155499 A kijelentéseidre reagáltam, vagyis próbáltam megfejteni. Lesz@rom h teszik e neked avagy nem. -
#155498 Ahelyett, hogy engem próbálsz meggyőzni arról, hogy mekkora jó játék, inkább menj, és játszd... :) Én maradok a Dragon Age-nél. -
#155497 Jelenleg nem igen érdekel, de a képek, videók igen látványosak. ( előző részekkel összesen játszottam 3 órát ) -
#155496 Ennyivel nem adom fel, csak melóból nem mindig van idő írni.
AC Unity-t ostorozni teljesen felesleges, amikor ez a rész vállalata a legnagyobb játékmechanikai újításokat az AC2 után-óta. Végre van lopakodás, végre lehet assassinnak lenni. Végre a harcoknak van tétje. Végre mixelték a story küldiket h változatos legyen és ne idétlen kihallagatásokkal teljen el csomó idő amit az előző részekben cover rendszer hiányában minősíthetetlen volt.
Unity nagyon jól ötvözi azt amiért szeretjük az AC-ket és jó irányba fejlődik a játékmechanika. Jól összerakott játék ebből a szempntból, amit csak a szokásos ACs buta AI ront le.
Lopakodsz, osonsz, belopódzol, elkapod, megölöd a targetet. Ez a AC Unity. Lényegében ugyan az a szisztéma mint akármelyik lopakodós játékban ( MGS5? Splinter Cell? stb... ). Persze mivel sandbox tele van mellékes dolgokkal, amit nem kötelező csinálni. Nyilván a mellékfeladatok java keresd meg, öld meg, hisz assassin vagy, de van nyomozás és ki tudja mik ( nem foglalkoztam velük ). Ezen felül persze ott vannak a gyűjtögetnivalók, amikor mindig hasonlóak lesznek... ha nem tetszik, akkor ezekkel semmit nem kell foglalkozni. Leveszed a térképről a jelöléseket és a lényegre koncentrálsz.
RPG-ben is mindig ugyan azt csinálod. Akár Skyrim, akár Dragon Age, akár Witcher akár akármi más. Te vagy a kiválasztott, és hajrá mentsd meg a világot egy szál gagyában és egy fakardal. Fejleszd az embert, menj és öld halomra a lényeket. Csak a körítés más, a lényeg mindig ugyan az, a te szavaddal élve "újrahasznosított". De ezzel semmi gond nincs.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.24. 17:57:18 -
#155495 Ja ok, nekem az Origins kimaradt (gondolom abban volt Joker hangja Baker) -
#155494 UE3.5 az alap de erősen módosítva. Ez még nem UE4 -
#155493 Jokerre gondolt szerintem. Batman hangja továbbra is Conroy lesz videóba is hallani, joker meg ELVILEG már nem lesz jelen :D -
#155492 UE4-es játék ez már? :) Elég királyul néz ki
Troy Baker mindenhol ott van, még annak is ő adja a szinkron hangját, akiről nem is gondolnád! :D Joker-nek ő adta legutóbb.
"Pre order to play as Halrey Quinn..." Könyörgöm egy Batman játékban miért akarnék más skinnel játszani? Úgy bírom, hogy ezzel ösztönöznek előrendelésre... Van olyan hülye, aki ez alapján dönt?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.24. 16:41:50 -
#155491 Rocksteady-s Batman-nek eddig Kevin Conroy adta a hangját, reméljük ez nem is változik :) -
vg #155490 ha benne lesz Troy Baker tuti nem veszem meg -
#155489 batmaaaaan tütütütütütü végre új videó.
-
#155488 Annak kell max elfelejteni akinek van nextgen, de én még így sem mert sok régi jó gémem van rá, HD remasterek, meg felújítások, amiket nem tehetek félre egyszerűen csak úgy porosodni. :) -
#155487 No beléptem a 480p-s 12fpsel játszók klubjába, immáron én is a mostani generációba tartozom. Inkább csináltam egy új accountot, páran ott voltatok a friend listemben, de ha gondoljátok vegyetek fel, hátha tolunk valamit majd :) -
#155486 Na igen, így értettem. Fejleszteni már ne nagyon fejlesszenek rá, de a meglévő , régebbi játékok között van pár iszonyat jó.