XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
In short:
16/09 - Demo released
16/09 - Review copies received
22/09 - Review copy live streaming
25/09 - Embargo lifted
30/09 - Retail release
Ez nagyon pozitív, így kellene csinálni mindenkinek, platformtól függetlenül.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De úgy bírom ezt kifogásnak hogy külföldön voltam.
Nyilván külföldön sehol az egész országban nincs számítógép vagy okostelefon és internet/free wifi akármi.
Mondjuk én nem adok ezért negatívat de ilyen embertől nem vennék semmit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Harlekin: LOL, én se tudtam...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.09.17. 18:16:52
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De gondolom az lehet a legnagyobb képzavar,hogy különböző platformunk van és még nem nyírtuk ki egymást!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kb. azonnal beugrott a jelenet:
"-Miért véded ezt a dagadt barmot? Meg vagy te huzatva?
-Hogy miért védem? Mert ez a dagadt barom a bátyám." 😊)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/tudom, hogy létezik a lemezkiköpős probléma. Nekem a 3 gépen már minden előjött, ez valahogy MÉG nem, de lehet mire hazamegyek a padló lemezekkel lesz tele...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnos.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.16. 23:01:28
Nagyon jó lett, lényegében ugyan az mint az első, csak más helyszín, új autók, időjárás, új zenék ( amik most is rettenet jók ). Fizika / irányítás kicsit jobb, de ugyan az a vonal. FFB jobb kormánnyal. Nincs korlát bármerre lehet menni, offroad nekem bejött, jól lehet csúszkálni, az offroad race nagyon adta, és nagyon szép ahogy száguldunk a növényzet közt, az arcoda felveri az előtted levő kb semmit nem látsz. Hangok most is nagyon jók szokás szerint, a körítés vagyis a fesztivál megint nagyon hangulatos lesz.
DE! Ezek képtelenek előre lépni. Belső nézet attól hogy szebb nem változott ( még mindig sír egy 900 fokos animációért ), nomeg még mindig képtelenek leanimálni a piallngó váltást, mert a kéz mozog, de a váltó nem..... eső szép, ami tetszett hogy a hátsó ablaktörlők is mennek.
Még mindig túl sárga barna tud lenni bizonyos napszakban, máskor meg gyönyör. A helyszín részletes, tele 3Ds növényszettel minden, nagyon igényes. A játék minden helyzetben kifogástalanul fix 30 fps.
Ami kár hogy a demóban 4! db összkerekes autó van, így esőbe nem tudtam kipróbálni hogy mennyire változik a tapadás. Ez gáz. Van egy Koenigsegg Agera de az fél percre a mienk csak, ott már ment a hátulja, de szárazon volt.
Már nyomok is a digitális pre-orderre!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.16. 23:02:21
Ami meglepő hogy csak 10%al van elmaradva az X1 a PS4estől, amikor közvetlen nem reklámozhatta az MS a terméket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.16. 17:39:30
Tölthető a Forza Horizon 2 demó! ( 10.5 GB, és a Gamescon-osnál újabb, másabb )