XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.12. 16:39:33
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Grat a géphez!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Holnap jön meg az Arcade(2007-12;HDMI,nem volt még 3 ledes soha) bontatlan fekete kontroller-el.23e.ft+posta:)
Remélem X1 vásárlásig kibírja még..
Nem érthetetlen miért nem 3-at és miért csak 32gb, (régen 16gb volt csak a határ)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
The making of Forza Horizon 2
A másik megy annyi hogy 4990 HUF-ért sok a minecraft? tesómnak kellene!
Gondolj erre majd amikor a szart leküldöd az iható édes vízzel a budin!!!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
remek hasonlat az xbón hdmi in-jére! fején találtad a szöget :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.11. 17:32:10
Forza.
ettől még ezt a gennyedék bandát jobban rühellem, talán mert itt nagyobb kényszer a vásárlás (forza)
Forza.
Meg az az idő amit Te belefecőltél ebbe a sehova nem vezető kreténezésbe.Az xbox one 1 ik hasznos funkciójának kihasználása nem pazarlás, csak azért mert Te úgy gondolod!!! Akkor lenne pazarlás,ha menne és nem nézném.
Na megyek betekerek 1 250 wattos infrát a kamrába<#nevetes1>#nevetes1>
Ipari hulladék mi szeretnéd azt Te csak,hogy az legyen.<#nevetes1>#nevetes1>
Őszintén irigykedek. Jó lenne valahogy az elmúlt egy évet meg nem történté tenni, hogy még én is ilyen naív hittel legyek bármi iránt ebben a generációban.
Adversus solem ne loquitor
mikrofost tényleg gyűlölöm, az xbónt pedig ipari hulladéknak tartom a korábbi boxok és a ps4 mellett/után
örülök, hogy végül a kreténezésem szórakoztatónak bizonyult!
esetleg dugj be éjszakára egy százaségőt, ahol nem zavar - kamrában, stb - csakúgy, akkor megint lekreténezlek és megint jót nevetünk! :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.11. 09:40:49
Forza.
Mindjárt a végén vagyok és parának a legkisebb jelét se tapasztaltam.Úgy látom engem csak a "jump scare" okozta ijedtség tud csak "paráztatni".
Next PC upgrade: 2022
Ezt a mondatot nem értem.
Hiszen pont az volt a lényege hogy az elbaszott redidentek után végre valami olyan jó horror legyen mint régen.
Az egyik tag is RE fejlesztő volt.
Azért nehezen hiszem hogy ez nem parásabb az Alien-től.
Mindegy majd ha megjelenik lenyomom megnézem, de nehéz elhinni így elsőre. :D
nem is tudtam hogy anno feleslegesen vettem xbox classic melle xbox360-at... :)
Alien isolationba jobb volt a parafaktor a "na vajon honnan csap le az alien" dolog miatt.Ebben meg történtek a dolgok aztán semmi hatás.
Le se tagadhatják a multat a készitők mert ez egy resudent evil kb már csak a növények hiányoznak.
Next PC upgrade: 2022
Red Faction az akciós játékok közt van 15k-s árral!!!!!!!!!!!!!! <#hawaii>#hawaii>
Na csak szólok, hogy ez nem a greenpeace toborzó iroda!!!
Ja és szerintem szívesen maguk közé vesznek ők!
<#vigyor>#vigyor><#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.10.10. 20:43:34
csak mert a boxot be tudom kötni 0-0.5W fogyasztásúra, miközben semmit nem bukok vele
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.10. 20:25:00
Forza.
MIAZISTENRŐLBESZÉLSZTE???:D
Adversus solem ne loquitor
2.) nincs driftes kocsim, ráadásul "telekocsizunk" is ismerősökkel
satöbbi
ez egy mentalitás, amibe nem szabad h beleférjen az a fajta energiapazarlás, amit te a boxoddal leművelsz <#mf2>#mf2>
Forza.
tehát kretén vagy, bár nem amerikai - ez utóbbi mondjuk apro plusz, a másik gigaminusz mellett :P
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.10. 19:17:02
Forza.
Mert akkor szerintem meg az a kretén aki ezt firtatja úgy,hogy semmi köze hozzá!<#kacsint>#kacsint>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !