176864

-
"dollármilliókat beleölni totálisan felesleges volt, ehelyett inkább a gép fejlesztésébe tették volna a pénzt"
Arról beszéljünk amire válaszoltam és ne másról. -
Ra1n #157194 Hol számít a pénz? Szerinted miért csökkentették rohamosan a One árát? Miért adtak ki gyorsan mégis Kinect mentes gépet?:)
Mert a pénz nem számít?:)
És vajon mennyire söpörte volna el a One a Ps4-et ha a felesleges kinect fejlesztések helyett 160-180-ért egy soookkal sokkal bikább erősebb még csúcs pc-ket is izzasztó One-t adnak ki?:)
Biztos nem vették volna...Elvégre a kinectes gépet sem vették sokan megjelenéskor, csak annak az oka nem az ár volt hanem a feleslegesen erőltetett kamera és az erősebb - olcsóbb konkurencia. És most mi van? Már a kinectmentesítés, és baromi ritkásan érkező gagyi kinect címek. Ennyi. Nem is erőltetik,inkább próbálják behozni a lemaradást teljesítményben amivel csak tudják. -
Jó elnézést nem az hogy hány jó, hanem részemről értelmes hány jött, amivel énis játszotam volna esetleg, most állatsimogatós meg fitness nem nagyon hatott volna meg.
Igen a Kinct nem életem része, de csak az ára miatt, én mindig mondtam amikor szó volt róla hogy nem a Kinect a baj hanem az ára, és az árához mérten fogom értékelni, tekinteni a jelentőségét.
Wii-t 30k-ból szerintem kapni, nem néztem pontosan utána de sokkal nem lehet drágább és meg lehet nézni a játékfelhozatalt.
Nem gond ha valaki ezzel vesz gépet, de értelme az árához képest csekély. -
Lófaszt nem öltek bele, nem dollármilliókat. Az egész kinekt a primesense cucca, ezek csak megvették (licenszelik). Nem ismertek az üzlet részletei, de valszeg azért kerül ennyibe, mer az ms minden eladott darab után keményen perkál az izraelieknek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.06. 18:23:15 -
Téged mit érdekel hogy a feneketlen kútból mennyit költött rá? nem érzed, nem érint, nem befolyásol, sosem tudod meg, át sem látod. Te sem, én sem. Senki.
360-ra tengeteg Kinect játék jelent meg. Annak egy része jó a másik nem jó, de nem 4-5 az értelmes, mint hiszed. -
Szerintem a Kinect-en nagy haszon van még ha kevesen is vesznek, amilyen drága. -
Egyetértek, ellenben nem tudom hogy anyagilag mennyit költöttek rá, de hogy KIBASZOTT KURVA KECIdrága még máig egy faszkalap kinekt az is biztos.
Mirefel?
Ja mert vagány 4-5 értelmes játék van rá?
30 kibaszott ezrest kérnek egy szaros kameráért 40k egy X360.
Csak egy példa.
Vettem PS4-et 120k!
Kamera meg 18k nagyjából.
WTF. Xbox 1 130k, csak a kamera 45k!!!! (oks lehet itt ott eltérnek az árak)
WTF? Miért nem kell kamera? Na nehéz kitalálni miért, mások meg azért veszik kamerával mert érdekli egy ugribugri, mert más értelmes nem nagyon van.
Ilyenkor mit tennék? Vennék egy alapgépet meg mondjuk egy szaros Wii-t azzal mérföldekkel többet érne egy játékos. -
Mi köze van a kinektek ahhoz h a gépet milyennek csinálták meg? ezeket sosem értem meg egy multimilliárods cég esetében. Hol számít nekik ez a pénz, erőforrás a kifejlesztésénél? sehol, annyit költenek rá amennyit akarnak és amennyit kell. Sokakat érdekel a kamera ( PLAYSTATION 4 KAMERA HIÁNYCIKK VOLT ANNYIAN VETTÉK MEG A GÉP MELLÉ ) de nem a HC poligon és frém vadász réteget akik 1day mentek gépet venni. Ők pénzben, specben, pixelekben látják a világot, nem nekik szól a kinect. -
Ra1n #157187 Szuper! Kinectes gépet venni a szutyok szenzorért ami ugribugrin kívül konzolon minden másra alkalmatlan, ráadásul játékok is alig jönnek amikben értelme is van.:)
Nomeg persze azért kellett gyorsan kivágni a kinect nélküli gépet a piacra mert annyira vették a kamerás gépeket.:)
Persze kell valakinek....Aki szereti az efféle szórakozást és nem mondom néha buli. De nagyjából ennyi,ebbe dollármilliókat beleölni totálisan felesleges volt, ehelyett inkább a gép fejlesztésébe tették volna a pénzt és mutatna olyat hogy beszarunk. Ehelyett van kamera ami a játékosok javát nem érdekelte.:) -
THX. :) Buék neked is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tértem amúgy vissza, mert el sem mentem. :D -
Akkor nem szóltam :D -
Mint említettem x360, nem one, szóval dvd lesz ez. -
360 :) -
6500 pénz 360ra a gta5, már ott remegett a kezem a buy fölött, amikor mondta haver, hogy kapott kölcsön egyet dvd-n és ő most nem tud vele játszani, szóval kölcsön adja nekem. Ma este indul a menet. \o/ -
Jaj és ez már MEGINT olyan vita lesz, én már látom .... mindig ez van, valaki köp egy dohányosat a padlóra, ja, mint Eastwood, aztmondja ez meg az szar, ez meg az kudarc, kutyának se kell ... Why?? Nemár gyerekek. Ezt kell olvasnom az összes tetves fórumon, nemár hogy itt is ez menjen nap mint nap! 
Geronimo, neked nyilván nem kell Kinect, ezt a hatodik érzékem megsúgta. Ettől még százezer másik tulajdonos boldogan csapatja, nem darabolja fel, nem gyújtogatja. A microsoft pedig ezt tudja, felméri, statisztikázza, tudja mire költött el dollár milliókat és minek a fejlesztésébe tesz bele ugyanannyit most is. Miért? Mert megéri nekik. Miért? Nyilván mert veszik és használják. Nem. Nem csak gránát hajításra és térkép előhozásra. Harlekin lassan már a fürdővizet is a Kinecttel engedi meg ...
...
Öljétek inkább a Darksectort, lám visszatért közénk!!
... BUÉK Dark! 
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2015.01.06. 01:40:23 -
:D
Nincs ezzel baj ha ugyanannyiért adják mint egy alap konzolt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.06. 00:15:14 -
Tyrant01 #157178 -

Kinect nélkül nekem se lenne konzolom. Meg nem kellett volna nagyobb lakást se venni, hogy jobban elférjünk a nappaliban a kinect előtt ugrálni akár négyen is. :D -
Az ismerőseim közül 3 an vettek boxot karácsonyra mind a 3 kinectes gép volt igaz egyik 360 de az is kinectes!Tehát ez hogy a kutyának nem kell azért nem állja meg a helyét.Sőt tovább megyek a mai napig ha elindítom az egy évvel ez előtti kinectes játékokat just dance 2014 kinect sport rivals DC azonnal van multi partner és tömegesen.Ez nagyon sok NAGY nem kinectes játékról nem, hogy 1 év elteltével,de akár fél év elteltével sem mondható el...Nagyon rosszul gondoljátok,hogy a kinect nem kell senkinek!
-
bwahah :p -
Ha nem lenne a kinect a box se kellene mert a legjobb dolog amit eddig kitaláltak a konzolokhoz.
-
Nekem tetszik, szerintem szórakoztató a maga módján. -
Esetleg nem tudja valaki TimeSplitters meg fogják kapni az új konzolok , nagyon jó kis lövölde volt még xbox/ps2 idején rengeteget nyúztuk... viszont keresgélek utána és csak fél éves cikkeket találtam. -
-
Nem baromság. Ki kell dobni, fel kell darabolni és el kell égetni. Ennyit ér a kinect. Dollármilliókat basztak el a semmire. -
Én kinectes gépet vettem. 
-
PS4-re sem kő kamerha. -
Az miért lenne jó? még mindig jobb ha kitalálnak valamit és kijön egy egy defenetiv kinect cím. Vannak stílusok amik erre születtek azok pedig azért valamennyire csak mennek. Ki lett fejleszt kinect, baromság lenne kidobni az ablakon. Biztos vannak akik várják rá a cuccokat. Fantasia: Music Evolved demót néztem és annyira, de annyira jó volt h postán van már a lemezes verzióm. Kell ilyen is néha a belezések mellett, főleg ha a játék is minőségi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.05. 19:48:54 -
"A new team has formed in Microsoft’s Xbox division with a specific purpose: to push the envelope of today’s and tomorrow’s technology as we explore new ideas from the ground floor. It begins with veterans from Xbox 360, Xbox LIVE, and Kinect. But we’re growing as quickly as our imaginations can be translated into code.
If you want a comfortable, standard-role job at Microsoft with no ambiguity or risk, please don’t apply. But if you’re passionate about the potential for Kinect to continue to revolutionize entertainment and are a seasoned software engineer with the skills to prototype and build the future of premium Kinect-powered experiences, we have a growing team of talented people who want to take entertainment into the future."
Miért...nem....engedik már ezt el. Költenének másra. Kutya nem vesz kinectes gépet mióta van kinect nélküli csomag is. Komolyan nem értem őket. -
Ra1n #157165 Igaz restellem bocs. Még azokba is több értelem és érzés szorult mint hazánk """""kirekesztett erőforrásaiba""""..... -
Ez jó. :D -
barmi #157163 Kill3r21 - Az ilyen 54000 forintos pakkokat csak és kizárólag az erre a célra kifejlesztett 54000 forintos bankóval szabad kifizetni ! :D -
Naaa, most miért degradálod itt az orkokat? -
3 nap próbagarival nem mész semmire. hardverapron-n is folyton ez a téma, hogy pár eladó azt mondja 3 nap próbagari aztán ha tényleg rossz már az első nap akkor is tojik rád.
Én azt mondom aki nagyon akar az vegyen 0% THM-re. Edigitalnál is vannak ilyen akciók szinte 2 havonta.
Részletekben csak könnyebb fizetni és tutira nem basz át senki. -
Ra1n #157160 Mijaz ED nickneved? Felvennélek Friendlistbe.:)
Bár még nagyon az elején vagyok és tápolok,mászkálok,de alakulok.:) -
Ra1n #157159 Ne lepődj meg ha Mordorból veszik fel a telefont az ilyen hirdetések színe java orkoktól származik. -
Olx Olx... Mint írja a posta az üzemeltető nagy ívben tesz rá h vannak csalók, nem foglalkoznak vele. -
TomStorm #157157 Sajnos nem olyan már a használt piac sem mint régen.Tényleg rengeteg a csaló és sajnos eladják a hibás termékeket is akár gari nélkül vagy rendelésre rossz esztétikai állapotban.
Én amit tudok javasolni,hogy próbálja meg mindenki újonnan megvenni a konzolt.Esetleg keresni biztos eladókat akiket sokan értékeltek már.Ez a sok nem 15 vagy 20 értékelés hanem több.
Személyesen átvenni és nem odarendelni sok KM-ről,hogy elhozza neked személyesen,nem.El kell menni érte ha közel van és kipróbálni.Tudd meg te hol lakik az illető ne ő tudja meg te hol laksz:)
Próba garancia 3 nap amit kell kérni.Ennyi idő alatt minden kiderül.Egyszerübb visszavinni oda akitől vetted mint gariztatni heteken át.
100e.ft felett ADÁS-VÉTELIT írni!!Miért ne?Régen e nélkül senki nem adott senkinek semmit.Legyen nyoma kitől vetted kb 2 perc kinyomtatni és semmi olyat nem tartalmaz ami rossz lenne az eladónak vagy a vevőnek.
Ezek kellenének,hogy legyenek az alapok.Én se tartottam be sajnos ezeket mind de mostantól befogom tartani,sajnos sok a mocskos üzletelő -
Internetes Károsultakért
Ajánlom továbbra is. Sok idióta előre utal 130 ezreket és sír, hogy átverték.
Rendőrség persze nem csinál semmit. -
Renátó1985 #157155 Regisztráció időpontja 2015 január. Valami buta kisebbségi lehet, egy épeszű embert nem tudna átverni.