176787

-
TomStorm #157157 Sajnos nem olyan már a használt piac sem mint régen.Tényleg rengeteg a csaló és sajnos eladják a hibás termékeket is akár gari nélkül vagy rendelésre rossz esztétikai állapotban.
Én amit tudok javasolni,hogy próbálja meg mindenki újonnan megvenni a konzolt.Esetleg keresni biztos eladókat akiket sokan értékeltek már.Ez a sok nem 15 vagy 20 értékelés hanem több.
Személyesen átvenni és nem odarendelni sok KM-ről,hogy elhozza neked személyesen,nem.El kell menni érte ha közel van és kipróbálni.Tudd meg te hol lakik az illető ne ő tudja meg te hol laksz:)
Próba garancia 3 nap amit kell kérni.Ennyi idő alatt minden kiderül.Egyszerübb visszavinni oda akitől vetted mint gariztatni heteken át.
100e.ft felett ADÁS-VÉTELIT írni!!Miért ne?Régen e nélkül senki nem adott senkinek semmit.Legyen nyoma kitől vetted kb 2 perc kinyomtatni és semmi olyat nem tartalmaz ami rossz lenne az eladónak vagy a vevőnek.
Ezek kellenének,hogy legyenek az alapok.Én se tartottam be sajnos ezeket mind de mostantól befogom tartani,sajnos sok a mocskos üzletelő -
Internetes Károsultakért
Ajánlom továbbra is. Sok idióta előre utal 130 ezreket és sír, hogy átverték.
Rendőrség persze nem csinál semmit. -
Renátó1985 #157155 Regisztráció időpontja 2015 január. Valami buta kisebbségi lehet, egy épeszű embert nem tudna átverni. -
Nem veszik fel :)
Bár akkor nem értem mi értelme a hirdetésnek :)
Ahhoz hogy átverjen fel kéne vennie -
Igen valószínű és szegény fiú nincs tisztában a valuta árfolyamokkal. -
Lehet Ebay-en is meghirdette, mi ebben a furcsa?
-
Kiváncsiságból holnap felhívok egy ilyen kamu hirdetést... ,hogy mégis mit mond az illető meg milyen formában húzná ki belőlem a lóvét. -
Valóban eladó csak 190000 az ára és Item location:
Edgware, United Kingdom -
Annyi közös imerős van a világban! 
ebay ps4 -
Ha jól látom a hálózati csatlakozó eleve nem magyar szabvány. Aki ilyeneknek bedől meg is érdemli. -
Legalább a neve a tagnak ötletes. :D -
Legjobb h bontatlan játékok :) . Nyilván a képek egy friss tula első unboxing képei. -
Ez valami istenverte új divat lesz ? -
Azt jön majd pár hülyegyerek és napokra megbénítja az egész rendszert, mint most karácsonykor és annyit fog érni a konzol, mint egy darab tégla. MS azt az utat választotta volna már szerintem le is húzták volna a rolót. -
Köv genre már lesz tapasztalatuk
-
Azért az agyrém DRMet nem sikerült boxból teljesen kigyomlálni. -
TomStorm #157141 Na most jó.Restart menüpontra nyomtam,újraindult,ment valami szinkronizálás és most jó minden -
Próbáld a teljes áramtalanítást,majd próbáld azt hogy a boxon a kikapcsolót addig nyomod ameddig ki nem kapcsolt teljesen ez akár 4-5 másodperc is lehet,Ne csak meg érintsed hanem tartsad rajta az ujjad.. -
Kapcsold le, tépd ki a tápot, várj egy kicsit és utána! -
Na az nem jó akkor ott tényleg valami gáz van...Valami nagyon beragadt a felhőbe mentés szerintem bár ma nekem is csinált hasonlót a box,hogy nem indult sunset csak a bejelentkező logó ment a végtelenségig.Próbáld azt hogy net nélkül indul e? -
TomStorm #157137 Semelyik játék nem indul el.Mindegyik a főmenü után csak tölt és nem megy tovább.
Unity ellenőrzi a DLC-t és csak loading felirat van aztán Alien szintén.Sunset csak a halálfej logó és csak tölt,többi is ilyen:(
kijelentkeztem,újraindítottam de semmi -
:D -
Ez mindig is így működöt mintha nem tudnád!
És rohadtul nem vagyok elfogult,csak utálom azt amit le is írtam!
És az,hogy most ennek Te lettél a szenvedő alanya közvetve a vak szerencsének köszönheted.
-
Buliiii xD -
LOL -
Persze lehet, hogy alsószölnök franciául Armentières en Brie. Nem tudom. Nem értek hozzá.
-
15sec kereséssel:
a 49k-s xbox one fotója eredetileg a a francia ebayen jelent meg.
Hívjátok csak ezeket :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elgondolkodtam a legelső hsz-omban, most egyfolytában azon gondolkodom miért gerjedtél be utána, és ennek már 2 órája, de nem lesz végeredmény, mert eddig sem volt, miért lenne most? vagy te aki álllít valamit, elfogult vagy , egy rosz szót nem szóltam és begerjedtél, és abból látom hogy amit te alkalmazol hozzáállást ha visszakapod akkor azt lekezeled, én értem hogy okosabb meg jobb vagy tőlem de kell minden beszélgetésben ezzel lenyomnunk egy 2 órás csevegést? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.04. 20:21:56 -
De mi az ami nem megy?
Próbáld ki,hogy ki jelentkezel a profiloddal majd vissza.Vagy indítsad újra a boxot. -
Talán azért ,mert a többség ugyan ezen a véleményen van mint Én ezen nem gondolkodtál még el!? 
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.04. 20:15:36 -
Én feszülök be Te jöttél neki az ÉN hszemnek elsőként TE kezdted nem ÉN!
ÉN JOGOSAN leírtam egy véleményt,mert van mire.
A játékkal kapcsolatban szintén és erre jöttél TE!
Ahogy kezdődött!
ÉN!
Sunset overdrive 1250 GS... 61 óra a teljes gameplay minden összeszedve a challangek 95 %-ban aranyra teljesítve a dlc-k még mára maradtak,de azt hiszem amit csak lehet 1 játékból játékban teljesíteni azt megtettem!Csak sajnálni tudom azokat akik ezt ilyen olyan okok miatt kihagyták kihagyják!
erre TE
Ámen, de ha valaki kihagyta a játékot mrt nem érdekli a stílus még nem kell sajnálni, ez nem egy Alan Wake játék. :)
Miről beszélsz????Maradtál volna szépen csendben!!!Neeeeemm Te Jössz egyből stílussal meg AW hasonlattal a játékról meg fingod sincs majd 1 kicsi rysel is ehhez és sorolhatnám!!!
Gondolkodj el ezen kicsit! -
Ra1n #157126 " ez tényszerűség,hogy azok fröcsögnek ráadásként negatív véleményt MINDIG akik ki sem próbálnak 1 játékot "
Fail. Elég nagy.:)
Mindenesetre öröm látni hogy TE bárkit leugathatsz itt, az nincs moderálva.:) -
málam mennek -
Kb mint amikor steam akciós játékokon szeretnének meggazdagodni, és nem azzal van a gond hogy valamit ráraknak, oké, a pofátlanság inkább amit egyértelműen kilök magából a társaság.
Én még kis pluszt is szoktam adni ha valaki utólag kisegít nem várom ingyen, de mikor az 1000ft-os csomagot árulja 10-15k-ért az bicskanyitogató, mégha valaki azt mondja hogy nem kötelező megvenni ha nem érdekel.
Mondjuk én nem szoktam pazarolni rájuk az energiám, csak arra gondolva hogy sok tájékozatlan embert kihasználnak. -
Nem fogják felvenni, sosem veszik fel.
Hardweraprón ilyen hirdetés 5 percig sem lehet fenn. Ott van egy kemény mag ami ezeket a bélférgeket kilöki magából. Bunkóparaszt szemétláda mindenhol akad, magát az embert nem tudhatod hogy milyen... -
Nem, miért ez veszekedés? Harlekinnek ez az alapstílusa. :D -
TomStorm #157121 Nektek mennek a letöltött játékok?Kezdem úgy érezni valami hiba van nálam? -
Dark te mindenhol veszekszöl? :D -
Még azok is drágábban mennek a neten. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Már látnok is vagy??"
Te is látnok vagy ahogy megítélsz, de nem te vagyok. :)
"DE ISTENADTA JOGODBAN ÁLL TOVÁBBLÉPNI ÉS EZT MAGADBAN TARTANI!"
Igen mindkettőnknek, de nem akartam továbbálni, csak mondtam ne feszülj be automatán minden hsz-ra. :)
Mert érthetetlen miért van ez, de tökmindegy mi a téma, mindig befeszülsz. :D
Én nem a te vélemyényeddet mondtam meg helyetted, ellenben te ezt tetted.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.04. 19:52:04