XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Én.

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
Na látom Moby is belelendült a dolgokba. 😄 Helyes.

VIllámkérdés. Halo Collectiont innen ki veszi meg?

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Nah, zsír 😊

Kongy
Igen :$
Amikor jött az esős rész, és megláttam, hogy néz ki a játék azt hittem befosok 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ezek szerint sikerült a homeolás 😊

Kongy
Isteni ez a Horizon 2... Nagyra vannak a DC grafikájával PS4-en, de ez odabasz annak is szerintem! Durván jól néz ki, és hogy még a játék is fasza, és hangulatos......

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gduck
Nem, de ha találsz valamit akkor szóljál 😄 Kb. Totti felsorolása is egy lehetetlen "küldetés", pedig én még a FarCry4-et is hozzáraktam képzeletben 😄 Ja és hogy el ne felejtsem a mikulás hozzzaaaaa a CREW-t 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Forza horizon 2 felénél vagyok és nagyon tolnám. Mordorba 3orat tettem ami nagyon tetszett. Evil Within 15 percig ment szintén adta. Héten kijött a legjobban várt autó szimulátor az Assetto Corsa, el sem tudtam még indítani. Ma jelenik meg a steamon pre orderert F1 2014 is. Haver már tukmálja a lemezes Alien t X1 re. Mindjárt itt a Halo kollekció, Dragon Age3, Gta5, Cod és még megannyi dolog.

Kár hogy nincs játék...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Elég szélsőséges a helyzet, ja. A hetekigbesemkapcsoloksemmit-ből 1 hét alatt átestem a nincsidősemmire állapotba 😊
Egyrészt az FH2 kikúrtjó. Másrészt meg nekem ez a generáció is ugyanazt tükrözi, mint az előző: vhogy "közösségibb" a live. Nem tudom ezt egzaktul megfogalmazni, meg nyilvánvalóan öblösen bennevan, hogy mindig is több live-os aktív ismerősöm volt, mint psn-es, de nem csak erről van szó. Az elmúlt uszkve egy év alatt rengetegsokat toltam kzsf-et, és újrakezdtem pár hónapja a karriert magyar accounttal. Mégis alig találkoztam magyar játékosokkal, meg egyáltalán, kb 8-10 fel-felbukkanó játékost tudtam, a nagyrésze random nevek voltak, akárhányszor nyomtam. Itt belépek egy játékba, rengeteg az ismerős név, olyanok, akikkel még 360-on játszottam, vagy ph-n üzleteltem,ismerősőm ismerőse, vagy annak ismerőse, stb. Tök nyilvánvalóan ez vmilyen módon a háttérből irányitott folyamat, akárcsak a google cuccai, de lényeg az, hogy a live vmilyen módon "építi" a közösséget. A psn nem, az egy eléggé bamba jószágnak tűnik. De ez csontra ugyanígy volt az előző genben is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.17. 07:34:12

n000rbi
Akkor jó az anyag 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
A partyban is csak azt vettem észre, hogy a vellanyt is leoltották 😄 Annyit nem tudtam beleszuszogni, hogy "...szehhhásztok..."

Moby
B+ este belemerültem a forzába, asse tudom hogy jöttem be az irodába<#ijedt> Közben leért a garden warfare, belenéztem, kikúrt jó, azt is nyomni kéne. Nem lesz ez így jó 😞

Harlekin
Tud valaki valami időfelszabadító lehetőségről!? 12 napja dolgozok egyfolytában túlórákkal és jönnek a játékok mi lesz így!!!ááááá

Moby!Nézz utána mennyi az 1v.2 terrás vinyó,mert most már nagyon égető a dolog.Szedném le a sunset overdrivet meg a codot és nulla azaz nulla helyem lesz erre,pedig már minden régi játékot leszedtem amit mostanában nem használok.
Jah meg valami micro sd is kellene az új telóba,mert ugye a régi szintén ment a lecsóba...
Hívj vagy majd hívlak!!!
Akkor nem lehetne offline játszani és nem lehetne mókolni a mentéseddel... Gondolj bele mekkora sírás lenne a sok vérpistikétől... 😉 Pedig fasza lenne, ha konzolon is a Blizzardhoz mentenénk, nem lenne annyi szétbuherált cucc a játékban és nyugodtan csatlakozhatnál nyilvános játékhoz is...
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.10.17. 06:31:17
arty
Jogos. Nem értem miért nem alapból mentődik a blizzhez a kari. Lehet sony/ms nem engedte ? 😞(

Forza.

Kongy
Igen, azt tapasztalom épp, de már mindjárt kész 😄

Most fogok amúgy először One kontrollert a kezemben, és ez baromi jó. Pont jó méretű, érződik rajta, hogy minőségi. Talán az eddigi legjobb kontroller, amit fogtam. Nekem az elemek helye sem hiányzik, mert vezetékessel tolom PC-n, és 360-on is... Engem idegesítene, ha lenne ott valami.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 22:19:09

Totti5
Nem értem😊 elindítod és letölti egyben mindent ami eddig kijött, nem kell semmi mail.

Lemez? akkor hamar, csak a 9 gb frissítést kell leszedned...

Ha letöltős akkor nem hamar + számold bele hogy 9 gb peccset is szed közben + még a 40 gigás játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.16. 22:12:59

Kongy
MAI update 😄

Átlagosan amúgy meddig installál egy lemezes játékot (esetemben Ryse)?

Totti5
Milyen mailt?

Kongy
Asszem az Xbox-om az első indításnál feltette a legfrissebb updatet, mert hiába keresem a mait nem találja. Na tolok egy kis Ryse-t. Ja és ha gondoljátok, jelöljetek barátnak: persian0077hun
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 22:03:21

Kongy
Na most megy az update.. 😊 Rászántam magam hogy beszerelem, de annyira nem sikerült jól megcsinálni XD kéne még egy elosztó, de majd...

Ettől még nem a Blizzard szerverein vannak a mentéseid, csak átviheted nextgenre azokat... Ha nem a felhőbe mentettél korábban hanem a merevlemezre, ami mondjuk már nincs a birtokodban akkor buktad a mentést. És mi erről beszéltünk... 😉
Moby
Van még attól jobb is, csak má nem akartam szegényt utólag húzni ezzel (és ilyen nem vokt amikor én vettem 😞 )

arty
arty
mennyi a sima, jónapot? 😄

(ha csak kongy-é az ajánlat, sry!!)

Forza.

Totti5

Kongy
Jó lesz ez is, Forzát megvettem volna, fifát meg elpasszolom majd.

Moby
Ha picit vársz hoztam volna simát.

Kongy
Leírtam privátba a sztorit, de most, hogy mindenki láthassa, leírom ide is 😄
Igazából Konzolok Szervizénél rendeltem meg tegnap egy sima XOne-t, Kinect nélkül, hogy péntekre érjen ide, mert akkor itthon vagyok egész nap. Minden oké is volt, ma reggel nézem, visszaigazolták, hogy elküldve minden. Erre most 5 órakor csörög a telefonom, hogy a KSZ-től vagyok XY, és hogy nincs már sima XOne bundle, de tudnak küldeni Forza Fifa bundlet 130-ért, hétfőre... Hú, mondom 130-ért itt a helyi Media Marktban is meg tudom venni ugyanezt a bundlet, akkor minek várjak hétfőig... Úgyhogy szépen fogtam magam, beültem a kocsiba, és elmentem a One-ért... Fifa 15 mondjuk nem érdekel, de a kódot el tom passzolni másnak. Forza 5-öt meg majd kipróbálom. 😊

ja, és ez volt az utolsó KSZ-es vásárlásom, a múltkor Watch Dogs-ot rendeltem, weboldalon lemondtam, erre ugyan úgy kihozták. Most meg XOne nincs náluk, de azért ki van írva nagy betűkkel, hogy raktáron.... Gameshopnál is van ugyanez a sima csomag, és már ott se volt raktáron, de ők legalább kiírták, és nem du. 5-kor szólnak, hogy bocs, hétvégére nem lesz One-od....

Moby
Sokat nem szarakodtál 😊

davidka003
Boxon vedd meg. Nem fogja engedni megvenni ha nem megy.
Ha sikerül megvenni akkor el is fog indulni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ricsi234
Akkor még egy utolsó kérdés.. Ha esetleg sikerülne megvenni maketplacen keresztül, de nem megy akkor visszalehet reklamálni a pénzt a microsoftnál?😄

TDC Geronimo
:o

Én még filózok, de lehet sunsetre hónap végére nekem is lesz egy

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Gratula. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
no megvettem a fifa forza bundlit 😄 ha hazaertem beuzemelem:😄

Moby
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogyha a ms tudott kvázi hangtalan driveot tenni a gépébe, a sony miért tesz gázturbinát az övébe. Aki mellesleg a bluray atyja. Illetve az is meglepő, hogy a telepítés hatására is lehet patchet letölteni, nem csak a játékindításra. Ami mondjuk 9 gigánál pont nem hátrány.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.16. 18:31:22

Totti5
Teljesen átlagos dolog. Kb minden játék amivel mos fogsz gémelni ennyit fog.

Moby
Jól látom, hogy a ryse 9 gigás patchet tölt le??? Lol

Totti5
Mert kb senki nem ismeri USA-n kívül, nem vennék, ezért ki sem adják máshol.

Ricsi234
Honnan tudom egyébként hogy milyen régiós a gépem? Az is lehet hogy NTSC-s, mert van 2 kölcsön NTSC-s játékom amit visz..lol

DarkSector
Ha éppen abból kell 1, akkor az. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
A demo ingyenes.
Vegyél one-t. Globalizáció-menyország 😊

Ricsi234
Úristen..Ezt faszságnak tartom..A Demobol csinálnak, akkor a teljes gammából mért nem? Ha van erejük a Madden sorozatot így megcsinálni akkor ezt mért nem? Most 2014be úgy sem lesz új rész, akkor ideje lenne valamit kezdeni. Írok is nekik😄

n000rbi
Ja jó, éljen a közös topik 😊

Totti5
Volt rá pár példa.

Moby
Előfodulhat, biztos vannak unatkozó stúdiók 😊 Értelme nem sok, maximum akkor, ha olyan a tartalom, hogy vmilyen jogi korlátozás miatt eltér a tartalom, vagy más besorolásba esik, vagy ilyesmi.

"A demokból meg nem csinálnak régiólockosat"

Őőő, 360-on pl a Jericho 100%, hogy régiózáras. Próbáld ki.
Moby
Vagy legalábbis nekem minden posztom arra vonatkozott, és azok csak arra igazak 😄

Moby
360-ja van az úriembernek ha jól értettem 😊

n000rbi
Nekem ez is új, hogy van olyan játék One-on, ami régiózáras? Ha csak az NCAA, akkor nem izgulok 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.16. 15:39:05