XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIllámkérdés. Halo Collectiont innen ki veszi meg?
My streams: https://beam.pro/oriic
Amikor jött az esős rész, és megláttam, hogy néz ki a játék azt hittem befosok 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kár hogy nincs játék...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyrészt az FH2 kikúrtjó. Másrészt meg nekem ez a generáció is ugyanazt tükrözi, mint az előző: vhogy "közösségibb" a live. Nem tudom ezt egzaktul megfogalmazni, meg nyilvánvalóan öblösen bennevan, hogy mindig is több live-os aktív ismerősöm volt, mint psn-es, de nem csak erről van szó. Az elmúlt uszkve egy év alatt rengetegsokat toltam kzsf-et, és újrakezdtem pár hónapja a karriert magyar accounttal. Mégis alig találkoztam magyar játékosokkal, meg egyáltalán, kb 8-10 fel-felbukkanó játékost tudtam, a nagyrésze random nevek voltak, akárhányszor nyomtam. Itt belépek egy játékba, rengeteg az ismerős név, olyanok, akikkel még 360-on játszottam, vagy ph-n üzleteltem,ismerősőm ismerőse, vagy annak ismerőse, stb. Tök nyilvánvalóan ez vmilyen módon a háttérből irányitott folyamat, akárcsak a google cuccai, de lényeg az, hogy a live vmilyen módon "építi" a közösséget. A psn nem, az egy eléggé bamba jószágnak tűnik. De ez csontra ugyanígy volt az előző genben is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.17. 07:34:12
Adversus solem ne loquitor
Moby!Nézz utána mennyi az 1v.2 terrás vinyó,mert most már nagyon égető a dolog.Szedném le a sunset overdrivet meg a codot és nulla azaz nulla helyem lesz erre,pedig már minden régi játékot leszedtem amit mostanában nem használok.
Jah meg valami micro sd is kellene az új telóba,mert ugye a régi szintén ment a lecsóba...
Hívj vagy majd hívlak!!!
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.10.17. 06:31:17
Forza.
Most fogok amúgy először One kontrollert a kezemben, és ez baromi jó. Pont jó méretű, érződik rajta, hogy minőségi. Talán az eddigi legjobb kontroller, amit fogtam. Nekem az elemek helye sem hiányzik, mert vezetékessel tolom PC-n, és 360-on is... Engem idegesítene, ha lenne ott valami.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 22:19:09
Lemez? akkor hamar, csak a 9 gb frissítést kell leszedned...
Ha letöltős akkor nem hamar + számold bele hogy 9 gb peccset is szed közben + még a 40 gigás játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.16. 22:12:59
Átlagosan amúgy meddig installál egy lemezes játékot (esetemben Ryse)?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 22:03:21
Igazából Konzolok Szervizénél rendeltem meg tegnap egy sima XOne-t, Kinect nélkül, hogy péntekre érjen ide, mert akkor itthon vagyok egész nap. Minden oké is volt, ma reggel nézem, visszaigazolták, hogy elküldve minden. Erre most 5 órakor csörög a telefonom, hogy a KSZ-től vagyok XY, és hogy nincs már sima XOne bundle, de tudnak küldeni Forza Fifa bundlet 130-ért, hétfőre... Hú, mondom 130-ért itt a helyi Media Marktban is meg tudom venni ugyanezt a bundlet, akkor minek várjak hétfőig... Úgyhogy szépen fogtam magam, beültem a kocsiba, és elmentem a One-ért... Fifa 15 mondjuk nem érdekel, de a kódot el tom passzolni másnak. Forza 5-öt meg majd kipróbálom. 😊
ja, és ez volt az utolsó KSZ-es vásárlásom, a múltkor Watch Dogs-ot rendeltem, weboldalon lemondtam, erre ugyan úgy kihozták. Most meg XOne nincs náluk, de azért ki van írva nagy betűkkel, hogy raktáron.... Gameshopnál is van ugyanez a sima csomag, és már ott se volt raktáron, de ők legalább kiírták, és nem du. 5-kor szólnak, hogy bocs, hétvégére nem lesz One-od....
Ha sikerül megvenni akkor el is fog indulni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én még filózok, de lehet sunsetre hónap végére nekem is lesz egy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.16. 18:31:22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Őőő, 360-on pl a Jericho 100%, hogy régiózáras. Próbáld ki.