176788
banner
  • TomStorm
    The Evil Within tapasztalatok?Gondoltam beszerzem.Semmit nem tudok róla,jó game?:)
    Az ilyen Horror/Thriller témát nagyon kedvelem bár inkább csak könyvben szoktam olvasni.
  • Totti5
    Azért mert jött a Ryse és Dead Rising PCre mindenki rohan PS4et venni? ja igen eleve mindenki 300 ezres gémer PCn ül otthon, eleve mindenki gémer PC-s. Még mindig itt tartunk.
  • Ra1n
    "Építsen mindenki 300ért gémer PCt, s reménykedjen hogy első indításra is elundulnak"

Minek? 4k-ban akarnak játszani 60fps-el?:)

Nem kell a terelés. System seller címek is lehetnének (már amelyik) így hogy jönnek más platformra nem azok. Ennyi. Ellenben a kinectel ami rohadtul nem system seller a One-nál,csak egy jókora pofáraesés,eképpen is kezelik mostanra.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.08. 14:05:00
  • Totti5
    Mi van velük? akkor ezeket már nem is szabad megvenni Xboxra. Építsen mindenki 300ért gémer PCt, s reménykedjen hogy első indításra is elundulnak, és csak azon lehet tolni? már szaladok is!
  • Ra1n
    Dead Rising 3? Ryse? Tomb Raider? Nő a lista szépen.:)
  • partizan182
    Nemtom, én spec a bloodborne miatt vettem PSt. Ha boxra jött volna azt veszem. Bayonetta miatt majdnem beficcent egy WiiU. Itt is látom hogy a Forza/Halo/sunset stb. Igenis szempont.

Nyilvan nincs akkora súlya mint régen, de a Kinekt nel nagyobb System seller.
  • Totti5
    Van hamis exluzív? Kínában csinálják?
  • Ra1n
    Pontosan...Nagyon remélem hogy a Mafia 2 koncepcióját kidobják a francba és visszahozzák az első rész játékmenetét és színvonalát minden tekintetben....
  • Ra1n
    Teljesen felesleges, mióta megtudtam tőle hogy nem a valódi exkluzívok adják a konzol "erejét" és öngyilkosság....
  • Totti5
    Hány?! És mik?!
  • partizan182
    "Don Mattrick, the boss of Microsoft's interactive entertainment business, has reportedly told the New York Times that the company spent hundreds of millions of dollars developing Kinect.

The first Kinect prototype apparently cost $30,000 to build, but with 1,000 workers eventually involved in the project the cost to bring the device to market spiralled, the NYT writes.

MS CEO Steve Ballmer said of Kinect, which launches early next month: "For me it is a big, big deal. There's nothing like it on the market.

"This is an incredibly amazing, wonderful first step toward making interactivity in the living room available to everybody," he added, acknowledging that Microsoft still has "a lot of work to do".

Microsoft is planning to fork out $500 million marketing Kinect, and has said it expects sales of the device to "blow away" the iPad by shifting three million units this holiday season."

2010-es hír, azóta gondolom ez csak nőtt. Fél milliárd dollár csak a marketingre. Miliárdos nagyságrend Számold ki hány AAA exkluzív kijött volna ebből.
  • mohamed
    Köszönöm, azt hiszem beruházok egy ilyen kütyübe
  • TDC Geronimo
    Jön az is. Idén nem hiszem max bejelentik, de jövőre biztosan
  • davidka003
    Amúgy tényleg milyen aprólékosan kidolgozott sztori meg küldetések voltak Mafia 1-ben. Nagy részükre emlékszem is pedig már vagy 12 éve volt. Elég nagy volt a város is. Meg nehéz is volt, mert nem volt ám akármikor quicksave illetve a hülye társainkra is vigyázni kellett, mert belerohantak a lövésekbe és akkor mission failed. :D
  • Macccy
    Hölgyek, Urak, feldobom újra a kérdést, mert ma megint belefutottam a jelenségbe .... hátha tudtok segíteni, addig se a Kinect a téma

Tehát a kábelezés így néz ki, XBOX ONE >> HDMI >> PIONEER VSX erősítő >> HDMI >> TV, hangbeállítás az erősítőn Auto, a boxon Bitstream Out / Dolby Digital.
    Ha játékra használom a játékgépet, akkor nincs is semmi gond, hónapok óta jól működik, de ha Blu-ray, DVD filmet, vagy - ma derült ki - akár HALO Channel appban videót merek nézni, akkor ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jó eséllyel (értsd nem mindig) elkezdi előbb vagy utóbb "megszakítani" a box vagy az erősítő a jelet, de csak ilyen töredék másodpercre. Ennyi elég ahhoz, hogy elmenjen a kép, az erősítő egy villanásra PCM majd azonnal DOLBY DIGITAL -ra váltson vissza és visszaadja a képet, de rohadtul zavaró és random csinálja, akár percenként többször is, ha nagyon elkezdi. Ilyenkor semmi más nem segít véglegesen, csak a box újraindítása. Sőt ilyenkor van, hogy valami nagyon subHD felbontással kapom vissza a frissen újraindult boxot és az erősítőn jelforrást kell váltanom, hogy felengedje újra 1080p -re. Viszont ma például tudtam úgy nézni Inception Blu-ray filmet, hogy bő fél órán át néztem és nem kezdte el!
    Próbáltam, hogy átdugom a kábeleket, XBOX >> HDMI >> TV >> OPTICAL >> PIO összeállításban sose szakít meg senki semmit, viszont így - gondolom a tv optikai kimenetnél - bekerül egy elég zavaró néhány tizedmásodperces delay a kép és hang közé, ez így nem megoldás. Még azt tudnám elképzelni, hogy XBOX >> OPTICAL >> PIO küldeni a hangot, hátha nincs késés, de akkor ott van a gondom, hogy a TV műsorok hangjához használom az optikai részt, ha azt elfoglalja a box, akkor lőttek a surround tévézésnek ...

Eleve nem nagyon értem az egész jelenséget, X360 sose csinált ilyesmit, igaz azon nem is volt sok beállítás, se blu-ray player app, semmi. Nem tudom mi okozza, nekem eléggé káoszossá kezd válni amúgy is ez a home média, faszért kell ennyi formátum meg szabvány meg okos eszköz, rézdrót azt kész!
    Na viccen kívül, akinek van ötlete segítsen, thx.
  • Macccy
    Pontosan (!) ugyanígy emlékszem én is ezekre, éppen fordítva éltem meg mint Totti. Mafia 1 nekem máig ott van a Top5 -ben, ami nemvolt frencsájz, annyira eredeti volt, annyira élveztem minden küldetést, az autózást, a történet pedig nekem valahogy a sandbox ellenére is összefogta, máig csodálkozom is. Mafia 2 meg olyan volt, mintha elfelejtettek volna játékot csinálni, vagy méginkább azt éreztem, hogy tojtak bele, fele annyi munkát nem öltek bele és valamiért ez az érzés végigkísérte. Az elsőt még 2002 körül játszottam, máig emlékszem sok karakterre, jelenetre (sikátoros csajozás, hotel bomba, léghajó, versenyzés, stb), míg a másodikból csak arra emlékszem, hogy volt valami kikötői meló és a végén - amit már nagyon vártam - a csillagvizsgálóhoz autóztam ...
  • Macccy
    Michael Jackson? Huh? Szerintem az akkoris a Locke volt. A hangja is nagyon olyan, mint a fekának és Halsey is nagyon meg van rajta akadva. Akarom a sztorit, most, most akaroom!!! :D

Jah másik, hallod, elkezdtük a CE-t co-op, de én nem emlékeztem erre sem, ez már 2011 -ben is így volt, hogy nincs Chapter közben save kooperatívban, hanem ha kilépünk, akkor a Chapter elejétől kezdjük megint? HALO CE -re nem emlékszem, H3 és H4 fogadni mernék, hogy volt mentés közben is.
  • davidka003
    Jaja.
    Mafia 1 10/10
    Mafia 2 meg halál unalmas, igénytelen szenvedős dolog volt. Alig vártam ,hogy vége legyen. 3/10
    Semmi értelme nem volt a küldetéseknek.
  • Ra1n
    Én meg csak remélni tudom hogy a Mafia 1 szintjét visszahozzák és nem Mafia 2 szintű butítógyár készül.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.07. 22:10:47
  • Totti5
    Na, 1.5 terra immár az Xbox One-om. Ez így elég lesz idénre :)
  • Snexi
    nem hinném,szerintem 30as évek lesz megint
  • Moby
    Imádom a mafia2-t. Legalább ötször toltam végig.
    De én RDR folytatást akarok inkább
  • Moby
    LOL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Még nem szabad.
  • TDC Geronimo
    Hát persze mert az csak úgy megy :)
  • TomStorm
    Csinálnak hozzá több befejezést.problem solved:)
    Mást nem igazán tudnak már tenni.
  • Botond #157254
    Egész jól titkolod mennyire fel vagy dobódva.

/not

:D
  • Botond #157253
    25-30 óra nem irreális. Mafia2t elvágták a sztori közepén, ilyet ne csináljanak, vigyék végig a sztorit most. Amúgy a PC-s Mafia2mben 50+ óra van, az xboxosban csak 15 valóban.
  • Moby
    ESMERALDA KAP ÚJ SZEMET?
  • TDC Geronimo
    Csodás, gyökerek úgy néz ki elspoilerezték új batman játék végét (?) egy limited editionös szoborfelirattal, amit azóta javították, de aki látta annak már késő...
  • Totti5
    Igénytelen vagyok. Legyen akkor 30 óra, biztos végig ugyan azt a magas, változatos, emlékezetes, ötletes és kidolgozott színvonalat hozná bármi. Ja nem, nincs ilyen játék nincs fejlesztő aki ilyet összehozna.

15 óra legyen végig 10/10, semmi megállás, semmi zászló szedegetés, semmi szarakodás, semmi. Menjen előre a story mint a gőzmozdony, mint a Mafia 2 esetében. 20 óra story és 30 óra elbaszott időre ott a GTA vagy akármi más nagyon openworld. Nem kell mindennek annak lennie.
  • TomStorm
    Remélem jönnek akkor a '60-as évek (mivel első volt 1930 M2 pedig 1940) és más városokkal nem pedig NY,LA,CHI stb.Lehetne mondjuk Las Vegas:)
    Szinkronhangokra is kiváncsi vagyok persze!
  • Botond #157248
    15 óra? Nincsenek komoly igényeid...
  • Totti5
    Remélem nem GTA copy lesz. Mafia 2 szerű filmes akciós lineáris, jó kis ótós gémet követelek!!! Aminek a storyja, grafja, hangulata, szkriptjei, pályái leszakítják az arcom mint a Mafia 2 esetében. Atom hangulatot 15 órán át, és nem sandbox melléküldi szimulátort akarok!!!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 20:57:02
  • TDC Geronimo
    Mafia III Announcement Presumably Coming "Very Soon", according to Voice Actor

• Harlekin
    Nem tudom még soha nem vettem így goldot,de valami dolog rémlik,hogy nem lehet úgy venni goldot...
  • darkSectorxxx #157244
    +1
    ja és olcsóbb
  • Totti5
    PS4 olcsóbb volt valamivel, és 1080p@60 for gamers. Xbox One lassú, nem jól futnak rajta a játékok. Máig!!! olvasni olyan kommenteket hogy meg vannak hülve az emberek pl a gamekapocs és a gamestar xbox one cikkek alatt hogy hogy lehet egy hírben leírt játák amit éppen PS4el lett összevetve 1080p amikor az Xbox One csak 720p-t tud. Ilyeneket olvastam a napokban, saját szememmel láttam, és komolyan ilyeneket gondolnak az emberek mert ezt rakták össze az Xbox One szar lassú 720p töredékekből, ami mocsok terjedt a neten tavaly a gépről.
  • Totti5
    "sokkal jobban jártak volna ha a Kinectbe ölt pénz inkább a One-ba kerül"

Milyen pénz?????? Milyen pénz?????? 1 csilliárdból 0.1 csilliárdot költöttek Xbox One kifejlesztésre, és 0.025-öt csilliárdot Kinectre. A maradék 0.875 csilliárdra meg verik f@ukat. Milyen pénzt kellett a kinect miatt nem elkölteni bármi másra??? mit?????????????????
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 19:46:08
  • TomStorm
    :D

Gift card-ból megmaradt pénzért nem lehet Gold tagságot újítani?Elvileg az egyenlegem (Microsoft Account) 6K de v.mi nem tetszik neki
  • Harlekin
    ÓÓÓÓ Én szakadok rajta mindig,már csak ez miatt is elolvasom és az külön öröm,hogy tudom mennyire idegesítik a hangulatjeleim!