XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább alszom. Beszt szingli kampány evör.
Adversus solem ne loquitor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Darsiders pedig bitangjó, a grafika stílusa miatt érezni a kis felbontást.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Már vagy 2 hónapja megvettem. Most kezdtem el.
2 órát beletoltam úgy, hogy cseppet sem untam. Grafika is jó. Érdekel, hogy minden kis zugot felfedezzek.
Darksiders 2-nek is adtam egy esély, hogy most ingyenes. Anno megvolt. Beleuntam.
Most nyomtam egy órát. Moslék a grafika és unalmas is. Delete.
Nem értem hogy lehet ilyen okádék felbontásban a játék. Olyan, mintha 800x600-ban futna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jöhet a halál!
Mondjuk hangulat az van. Úgy játszom hogy csak és kizárólag fülessel a hangok miatt. 😊
Pisztolyos csókákat egyelőre lazán lekalapáncsozom, biztos később nehezebb lesz.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.24. 16:49:29
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Konzolt pedig szándékomban áll venni, bár ez inkább csak remény arra, hogy valaki majd elkezd ismét ezt is gyártani 😞 Meee ezt a két fostornádót irtózatos kínok elviselése árán sem tudnám annak nevezni.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolom lekuporodva az ágyad mellé este félhomályban elmondasz 2 miatyánkot a Microsoft üdvéért!
Másom sincs csak veszítenivalóm.
Ezek a fattyú gecik úgy játszanak az ember fiókjával akár privát fotók, akár méregdrága játékok vagy szolgáltatás van rajta, mintha egy zacskó avas mogyóróról lenne szó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.24. 15:39:54
PS4 hardver ide vagy oda, itt odapakoltak a látványnak, remélem hasonló akciós játék PS4-re is lesz.
Nem csak a gombnyomogatós stilusban mutatnak szépet.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.24. 14:59:37
Amúgy ha felvetted volna a telót akkor lett volna egy 1 egy havi gold amivel kipróbálhattad volna hogy azzal mit tesz...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.24. 14:28:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dead Space: 1016 Ft
Mass Effect: 747 Ft
Alice: Madness Returns: 747 Ft
Dead Space 3 Awakened: 1245 Ft
Eskü, amióta 360-X1m van pár Live karbantartáson túl MINDIG volt lájvom olyat meg hogy accom eltünik, GOLD eltünik ismerősi körben még csak hallani sem hallottam. Itt sem emlékszem nagyon ilyenre.
De brutál milyen szopások vannak egyeseknél. Azt is neház hova tennem hogy elveszíti a wifi jelet, nem jelentkezik be autómatán stb... 2013 decembere óta 1szer beállított wifivel megyek és le sem dobott sohasem, gép indításánál pöccre bejelentkezett mindig.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.24. 12:46:26
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A játékok érdekelnek igen, csak sajnos ebben a retekgenerációban ez a két totálisan inkompetens baromállat platformholder mindent elkövet azért, hogy ezt még véletlenül se élvezhessem. Minehhez százezreket verzem bele ezekbe a fostornádókba uszkve egy év alatt. Szóval kétesélyes a dolog:
Vagy nem lesz semmi. Vagy összebaszok vmi risszrosz pécét, és az egyetlen beszerzési forrásom sok év után újra az enkór lesz. Pénzt én ezér az egészér már nemigen adnék.
Őszintén szólva engem ez a One-ozás most arról győz meg, hogy nem jobb ez, és nem is rosszabb, mint a PS4. Én egyiket sem fogom eladni, mert a játékok érdekelnek, a PC-m meg enyhén szólva elavult.. 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.24. 12:29:53
Asszem én ezekre többé pénzt vagy értéket nem bíznék. Kicsit aggódom amiatt is, hogy vajon 11-én kinyílik-e a halo (mármint miattad, engem ez má különösebben nem izgat).
EA Access játékok viszont mennek... szóval nem értem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.24. 11:36:42
Forza.
IGN 16 Minutes of Quantum Break Gameplay on Xbox One
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.24. 09:25:13
Ezt elmeséled? Pont múlthéten lapátoltam fel a teljes családi albumot one drivera, remélem nem ezzel volt gond. 😄
Nem a homeolással van baj, hanem azzal, hogy a microsoftnál minden adatom elveszett. Nincs vásárlási múltam. Sem számlázási címem. Sem bankkártyám.
Nyomorult tetves idióták. Amikor a gyerek fényképe miatt zárolták a fiókot eldöntöttem, hogy soha többé microsoft, erre belesétálok megint....
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.24. 09:18:48
Sehol nincs ilyen leírva. Xbox chaten a supportos eltűnt azzal, hogy náluk csinál valamit, többé nem hallottam róla.
Ennyi, feladtam.
Kongy nálad van live?
Viccet félretéve a faxom nekem is kilenne, és ki is van sok dologtól, a 7 napos gold kod nem poén volt télleg tudok adni ha kell.
Tudod milyen élmény fogadott nemrég?
MGS GZ x360-on HDD-n fent volt.
Nemrég egy pendrive-on használtam a gépet, most visszacseréltem a HDD-t, és most a MGS GZ nem jelenik meg a my games alatt.
Holott a tárhelyen ott van a játék, és nem corrupt file.
Na erre varjál gombot.