XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A régi játékok miatt meg szerintem érdemes ha azok érdekelnek. Főleg ha PC-n sokkal nem játszottál.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
lenne egy egyszerű kérdésem , karácsonyra szeretnék a 10 éves fiamnak ( meg magamnak 😄 ) venni egy 250 GB-s xbox 360-at kinnect nélkül és azt szeretném megkérdezni , hogy érdemes e még ilyet venni , lehet e tudni meddig lesznek még kaphatók rá játékok ... Köszi a válaszokat!
Akit megölsz, az 2 perc múlva respawnol, szóval úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ez idő alatt daráld be a csapatot ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Honnan van neked bármiféle információd erről? Mármint sehonnan, persze, de akkor mér trollkodsz?
Adversus solem ne loquitor
A ps topic csak azzal van tele PS tulajoktól ,hogy mekkora szar a ps rendszer.De végül is ebből a szempontból vizsgálva a dolgot,ha nem megy akkor nem lehet szar!!!!
Fény évekkel jobb az xbox online rendszer a ps rendszertől És ez nem úgy gondolás ahogy te csinálod csirke csontok feldobásából és szétterüléséből kiolvasva,hanem TÉNYSZERŰEN!!!!!
Ha már szép nem lehetsz legalább hülye ne legyél!!!<#nevetes1>#nevetes1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A végén igen jó kis csapattal összerakott, elég jó fightok voltak, csak gyakran átrakott Supportnak, az annyira nem szimpatikus, főleg mivel az utolsó mapon egy teremben volt a power relay és nem tudtam használni az Orbital Strike-ot.
Érdekes egy game lesz ez 😊 Bár a oneshotolós homing-kődobálás annyira nem jön be ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Ráadásul a smartglass is csak addig működik, amíg elindítom a játékot 😄 Szal mindent tudok a boxal csinálni, kivéve játszani 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mivan nem tetszik ha szivatnak? ja értem. 😄
Fordítva is így van.
Faszkivan 😞
Valami gyors lefolyású nyavajával otthon kéne dögleni egy hetet, ami nem fertőz, és nem kapja el a gyerek 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.30. 14:08:11
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez olyan, mint amikor családja meg cége, meg melója van, az év vége közeledtével egyre több.
Nem. Nem tudod. Fogalmad nincs. Csak tolod az agyatlan csapkodásod a ryse-al kapcsolatban, ami mostanra gecimód kikúrt unalmas lett.
Nem jött be a ryse. Mondjuk a fosom gépeden nekem sem tetszene, de mindegy. Értem. Leszarhatom ugye?
Tudom milyen ez. 😄
A felénél vagyok, a héten tervezem befejezni. Ez kb úgy lehetséges, ha NEM lépek be partyba 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Bár továbbra is kurvajó lenne tudni mi vezetett végülis ide, illetve hogyan kerülhető el.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.29. 18:58:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alig várom, hogy legyen Xbox One-om.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑