XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a füles valami űberfaxa 😄 Teljesen más élmény így játszani. Bár kicsit szoros még mert a búrám elég nagy, de majd megszokom. Harlekin azt mondta tegnap, hogy kicsit halkan hallotta a hangomat, viszont én nagyon jól hallottam mindent és mindenkit . Először mikor összedugtam kicsit visszahallották magukat a többiek a partyban, de aztán elmúlt ez a furcsa anomália .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

davidka003
Nem nagyon jön már rá új játék. 9 éves konzolról beszélünk. Új játékok miatt teljesen felesleges megvenni.
A régi játékok miatt meg szerintem érdemes ha azok érdekelnek. Főleg ha PC-n sokkal nem játszottál.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Reméljük a legjobbakat ! :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok ,

lenne egy egyszerű kérdésem , karácsonyra szeretnék a 10 éves fiamnak ( meg magamnak 😄 ) venni egy 250 GB-s xbox 360-at kinnect nélkül és azt szeretném megkérdezni , hogy érdemes e még ilyet venni , lehet e tudni meddig lesznek még kaphatók rá játékok ... Köszi a válaszokat!

DummyBoy
Elvileg enni kell (Én még nem voltam szörny ...) és lehetőleg elkerülni a huntereket, felfejlődni lvl 3-ra, majd szétverni a power relay-t ...

Akit megölsz, az 2 perc múlva respawnol, szóval úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ez idő alatt daráld be a csapatot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
Játékfüggő, hogy szarakodi-e a psn? <#zavart2> Vagy játékfüggő, hogy melyik jobb?
Honnan van neked bármiféle információd erről? Mármint sehonnan, persze, de akkor mér trollkodsz?

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Köszi !!!Nem is vártam mást erre a kérdés megválaszolására!!!Mint téged!!!<#kacsint>

Harlekin
Az hogy Te úgy mondanád az homlok egyenest más a valósággal törvényszerűen!
A ps topic csak azzal van tele PS tulajoktól ,hogy mekkora szar a ps rendszer.De végül is ebből a szempontból vizsgálva a dolgot,ha nem megy akkor nem lehet szar!!!!
Fény évekkel jobb az xbox online rendszer a ps rendszertől És ez nem úgy gondolás ahogy te csinálod csirke csontok feldobásából és szétterüléséből kiolvasva,hanem TÉNYSZERŰEN!!!!!

Ha már szép nem lehetsz legalább hülye ne legyél!!!<#nevetes1>
DarkSector
Én úgy mondanám játékfüggő.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Soldiers
Srácok melyik konzolnak jobb a online funkciója Ps-nek vagy a Ona-nak?? Mert olvastam hogy a PSN nagyon sokat szarakodik ez igaz?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kongy
Evolveban az elso meccsen berakott szornynek.... mi a halalt kell csinalni, azt nem tudom, ot perc alatt bedaraltak xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nah halofanok, 11-e kemény lesz 😉

DarkSector
X360-ra gondolt szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Wii U-ra... ;p
Harlekin
Miért mire kellene jönnie???<#nevetes1>
Pipör
Köszönöm a segítségeteket + #153226 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

DummyBoy
Én most léptem ki, kis pihi kell ... Nem rossz, Medicet szeretem, gondolkodó szörnyeket kevésbé 😊

A végén igen jó kis csapattal összerakott, elég jó fightok voltak, csak gyakran átrakott Supportnak, az annyira nem szimpatikus, főleg mivel az utolsó mapon egy teremben volt a power relay és nem tudtam használni az Orbital Strike-ot.

Érdekes egy game lesz ez 😊 Bár a oneshotolós homing-kődobálás annyira nem jön be ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

orichalcos
Jó ez az Evolved. Csak nem talál játékost, és a menüt nézem fél órája. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Csupán technikai okok végett. 😄

Rage47
rohadt Halo miért One-ra jön :S
gduck
Én megtaláltam az ellenszert! Elküldtem gariztatni a kontrollert és így nem tudok játszani 😄
Ráadásul a smartglass is csak addig működik, amíg elindítom a játékot 😄 Szal mindent tudok a boxal csinálni, kivéve játszani 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Az Xbox logó, az ára, a színe és a hossza. De mindegy. 😄

Moby
Az ára 😊

n000rbi
Az Xbox logó.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Snexi
van bármi kulonbseg egy sima hdmi kabel es akozott amit adtak a onehoz?

DarkSector
Amúgy most nem a Ryse, unalmassága akart menni a bakelit lemezen, csak mondom ne legyen már nyugtod tőlem. 😄

DarkSector
Ja mert nekem nincsen közbe dolgom csak egész nap játszani. 😄
Mivan nem tetszik ha szivatnak? ja értem. 😄
Fordítva is így van.

Moby
Tegnap csúszkáltam kb fél órát sunsettel, közben hallgattam a srácokat a partyban, kaptam valami baszt, bedobta a képernyőt, a következő emlékem az, hogy a feleségem húzza ki a kezemből a kontrollert, és könyörög, hogy ne ruhástól aludjak.
Faszkivan 😞
Valami gyors lefolyású nyavajával otthon kéne dögleni egy hetet, ami nem fertőz, és nem kapja el a gyerek 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.30. 14:08:11

Moby
Értettem is, csak nem szeretem 😊

Kongy
Hagyjad, csak vicces akar lenni 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ez olyan, hogy forza horizon2-t 4 napja nem indítottam el, sunset overdriveba 2 órát tudtam beletolni két nap alatt.
Ez olyan, mint amikor családja meg cége, meg melója van, az év vége közeledtével egyre több.
Nem. Nem tudod. Fogalmad nincs. Csak tolod az agyatlan csapkodásod a ryse-al kapcsolatban, ami mostanra gecimód kikúrt unalmas lett.
Nem jött be a ryse. Mondjuk a fosom gépeden nekem sem tetszene, de mindegy. Értem. Leszarhatom ugye?

DarkSector
Jah vald be hogy elkezdted , meguntad, mondod pihenek egyet, azt majd folytatom, és utána nehezen veszed rá magad, azt gondolod, na majd ráérek holnap, ma gyors megycsinálom inkább ezt vagy azt. 😄
Tudom milyen ez. 😄

DarkSector
Mind jövő év elején jön.

Moby
MIKOR? 😄D
A felénél vagyok, a héten tervezem befejezni. Ez kb úgy lehetséges, ha NEM lépek be partyba 😊

Kongy
Még mindig nem vitted végig? 😄 5-6 órás a sztori, akkor ha szöszmötölsz.. 😊 Tudom, nincs időd rá.

n000rbi
Nemnem, ráérsz.

Moby
😞
Viszont akkor most nem kell "rohanjak" a Ryse végigjátszással.

Muttley
hiteles info, h nov 26-án
jön x360-ra és PS3-ra?

Just do it :)

n000rbi
Az én szintén hibás cserekontrollerem és a búgó tápegység meg már itt van mellettem becsomagolva, holnap viszi a futár cserére. 2-3 hét pihenő jön x1 téren. Innen már csak felfelé van 😊

Kongy
Fogd fel úgy, hogy ez egy egyszeri és megismételhetetlen hiba 😊

Moby
Nos, az accountom meggyógyult. Éljen.
Bár továbbra is kurvajó lenne tudni mi vezetett végülis ide, illetve hogyan kerülhető el.

Totti5
Ez is igencsak jó lesz, bár a tank irányítás elhagyása miatt kissé darabos a mozgás itt ott amott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tényleg ütős...
Én is néztelek és ha most bénáztál, akkor engem fél kézzel nyomnál le multiban... Szerintem jó volt... 😉
orichalcos
Köszi mindenkinek aki nézett. Normális netem van, de úgy néz ki Xbox One-os stream sokat szarakodik. Plusz béna is voltam, mert izgultam, első streamem volt. ( plusz srác kérte hogy tegyem be auto aim off koponyát. 😄 )

Totti5
Úristen milyen tréler!😊 akarom most!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.29. 18:58:12

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Baromi jól néz ki a Halo 4, főleg ez az erdős pálya. Ez már 360-on is odab.szott durván.

davidka003
5 percet néztem. Kurva nagy. 😄
Alig várom, hogy legyen Xbox One-om.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kíváncsian várom... 😉
orichalcos
Gamepod. 😊