XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Ready!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.31. 19:07:55
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.31. 18:46:03
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(de az ubisoft ettől függetlenül irritál, s ezt ~ezzel a címmel kezdte ...)
Forza.
Első hsz a hír alatt "Csak reklám legyen, más nem számít."
Ezek az Ubisoftos PResek zsenik, remélem minden cég őket akarja millárdos fizetésekért!!! Most hogy egy DLCn kívül szó nincs a WDről hónapok óta, még most is megy a reklám és a hype ezért pörögnek az eladások. Amúgy érdekes hogy egy ilyen hír alatt 10 db "szar, hype" szintű hsz volt csak, semmi más! Hihetetlen, bár ez a világot szerencsére nem érdekli, a játék sikere töretlen, mert egy jó játék. Igaz nem 10/10.
Nem vagyok álszent és a warez elleni "tetteim" sem azok. Warezoltam tegnap, warezolok ma, warezolni fogok holnap is... ez nem titok, napi 24 órában warezolok! Filmek, zenék, programok és játékok is, de ezt nem kötöm senki orrára, az én dolgom. Emellett próbálom magam kifehéríteni ahol tudom. Rengetg DVD, Blu Ray filmem van aminek az össz értékébe rossz bellegondolni... játékokról nem is beszélve. Nem titok az utolsó warez 360 játékom amit végigjátszottam a Splinter Cell Black List volt... azóta a fullos szobros kiadás is megvan, de ez mellékes, nem vettem meg anno teljes áron, pedig a játékot IMÁDOM, egyik legjobb elmúlt béli generációs cím volt. De ez van, mást vettem akkor helyette, de pótoltam még ha az már annyira nem is számít a játék lényeges sikerét vagy sikertelenségét tekintve.
Topikban tilos a warezorálós beszélni úgy mint információcsere az adott játék kijöveteleléről, melyiket szedje le, honnan, hogyan használja. Ugyan így tilos a gépek módosításáról, játékok futtathatóságáról és minden egyéb erre vonatkozó dolgról írni.
Ez ellen nem vétettem, csak hírdettem egy gépet ami tud ezt meg azt is, de ennyi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tegnap jutott pont eszembe.
Gondold csak végig.
Kiválasztasz egy karakter-t.
Mi kell a játékhoz, 4 másik KÜLÖNBÖZŐ karakter.
Gondolg el, ha mondjuk szörnyként nem talál hamar meccset akkor vagy vársz vagy kiválasztasz inkább egy másik karakter-t, mondjuk medic-et és akkor értelemszerűen ha sokan szeretnének szörnyel menni vagy assault-al, akkor clszerű neked azzal lenni amiből kevesen vannak.
Ez nagy hátrány ha kevés online játékos van....gondold el ha nem dob be a gép botokat ez lesz a legőrjítőbb játék a világon.
Hiszen nem olyan mint egy BF ahol nem karakter alapják kell csatlakoznod, hanem csak becsatlakozol, és a játékban lehet akár 90 medic is egy csapatban, de itt nem, hiszen meghatározott szereplői vannak a meccseknek.
Ez max akkor javulna ha egy idő után a gép venné át az irányítást a hiányzó karaakterek felett....de gondolom nincsen AI a játékban.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.31. 17:50:03
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy jövőhétre lesz ONE :P
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.10.31. 17:02:48
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Forza.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.31. 15:57:32
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.31. 15:28:51
Amiket leírtam egy állapot, ez van. Akit ezen túl érdekel az privátban írja!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Xbox 360 ( HDMI nélküli! ) + eredeti MS HD komponens kábel + 20 GB + 250 GB Microsoft HDD + Kinect + Roxio Game Capture HD Pro külső videó felvevő.
A gép 1szer volt javítva az MSnél, kapott új alaplapot még 2009 környékén. Sosem fagyott, hibátlanul muzsikál.
Xbox Live kopmatibilis, tehát sosem volt bannolva, és írott lemezzel is tökéletesen megy live.
( legújabb fless ( XGD 3 ), és egy tonna verba játék ( részletes lista privátban ) + igény esetén külső rackos USBs, de amúgy sata LiteOn ihas DVD írót is mellékelek a pakkhoz )
Adversus solem ne loquitor
De szerintem még 1 évig biztos nem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
5 óra 40 perces volt.
Next PC upgrade: 2022
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
On Xbox 360, starting Saturday, November 1st, Viva Piñata: Trouble in Paradise ($14.99 ERP) will be free for Xbox Live Gold members through November 15th.
Then on November 16th, Xbox Live Gold Members can download Red Faction: Guerrilla ($19.99 ERP) for free through November 30th
Viva pinata no comment. Red Faction nem rossz de sajnos már megvolt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A látvány átlagos, a mozgásanimációk gagyik, a játékmenet nevetséges....
haverokkal talán van értelme nyomni,egyébként egy unalmas lövölde amiben egy jó trapperrel a szörnynek semmi esélye...
Apropó szörny,igen illúzióromboló hogy miközben 3-as generációra fejleszted magad és akkora vagy mint egy ház,mindenkit csapkodni kell meg tüzet köpni,kővel hajigálni....Közben a pályán lévő lények közül van amit 5-6 ütéssel kinyírunk,kisebb mint mi, de a huntereket egybe be tudja kapni és megenni...Mi ezt miért nem?
Meg miért nincs lesből támadás nagyobb sebzéssel/instant halállal? Egyszerűen gagyi az egész koncepció ebben a formában...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.31. 12:17:13
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.31. 12:01:29
Ja bemegyek ma megveszem a fülest...
Remélhetőleg a hétvégén a temető járaton kívül semmi nem lesz...És reményeim szerint leszakad az ég,hogy a lakást se lehessen elhagyni ,mert akkor Andus nem tud semmi irányított szabadidős elfoglaltságot kitalálni és végre normálisan gamálhatok...
Moby lassan hozhatsz 1 újabb 2 terrás vinyót!!!<#vigyor0>#vigyor0>