XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
így talán érthető hogy érdekel a fiók sorsa
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
My streams: https://beam.pro/oriic
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.10.29. 16:26:28
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.29. 15:59:04
10.11
vettem bankkártyával 1 hónapos goldot 9.99$-ért, meg is kaptam, használtam
10.17(kb.)
Kongy lehomeolta a profilom (bár ennek szvsz semmi köze semmihez)
10.24
Egyszercsak eltűnt a gold előfizetés a profilomról. Azaz ha bementem a konzolon a subscription menüben, ott nem volt semmi, nem tudtam partyba belépni, semmit, mindenhol közölte, hogy vegyek goldot.
Ha megnéztem az előfizetéseimet a commerce.xbox.com oldalon, ott ha "hu" volt kiválasztva az előfizetéseim üresen voltak, ha átváltottam "us"-re ott láttam a kártyával vett 1 havi goldom, de a konzolon az nem jelent meg, holott a konzol mindvégig USA location-ön volt.
Megkerestem a supportot chaten, ide-oda mókolt az angol srác, majd közölte, hogy most náluk kell valamit basznia, kis időre eltűnik, majd többé nem hallottam róla. Onnantól commerce.xbox.com-on us-t választva már korlátlan gold előfizetést mutatott (lenti kép). Gondolom valamit ügyeskedett a supportos srác.
10.28
Kaptam egy havi kódos előfizetést. Beütöttem, meg is jött a gold, de 11.28-i lejárattal, azaz továbbra sem adta hozzá a kártyával vett 1 hónaposhoz, az mintha köddé vált volna. Viszont a kódos live-om a commerce.xbox.com oldalon már a magyar előfizetések között jelent meg.
Azaz a rendszer elkezdte úgy kezelni a fiókomat, mintha az két külön fiók lenne a különböző lokációk vásárlásaival. Ami nem is érdekelt volna, HA valahogy azt tudtam volna neki mondani, hogy az US vásárlású korlátlan live előfizetést használja, de bármit csináltam/tunk mindenképp a magyar 1 havi kódos szart dobta ki használatra.
Ezután hívtam ma a supportot telefonon, akik úgy tudták csak kikócolni az egészet ha kitudták, ebben még most sem vagyok biztos), hogy MINDEN erlőfizetésemet töröltek MINDEN lokációból, az eaa előfizetés árát visszakaptam, a liveok helyett meg kaptam két 1 hónapos kódot.
De hogy a jövőben mi a fasz fog történni ha vásárolok rá...nos ezt senki még csak megsejteni sem tudja <#shakehead>#shakehead>
Fosrencer vol. végtelen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 15:56:00
http://gamepod.hu/hir/akciofigyelo_xbox_live_44_heti_akciok.html
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 14:33:24
Az alábbi kép a fiókom us és hu előfizetéseit mutatja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért a magyaron vásárolt live aktív akkor is, ha a gép usa-ra van állítva, illetve hogyan lehet megoldani, hogy a másikat használja?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 14:32:10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.29. 13:40:01
Mondjuk attól még a régi játékokra lehetne egy 75%-os sale majd karácsonykor.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hogy mi történt a PS3 és Xbox 360 verziókkal? Nos, az indoklás egyszerű: a régi gépek egész egyszerűen nem lettek volna képesek komoly kompromisszumok nélkül futtatni a játékot, így végül lemondtak a prevgen változatokról.
A Dying Light január 30-án kerül a boltokba Európában.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A posztert és matricákat elhoztam Harlekintől a minap, köszi szépen ! Brutál jó ez a plakát !
Veszek is hozzá egy egyszerűbb keretet (valami feketét) a tacskóban asszem és úgy rakom majd ki .
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.29. 09:37:27
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/Hint: a képen NEM én vagyok 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.29. 08:53:57
Már hogy lenne mindegy??? Prohardveren ps4 topikban most olvastam valamelyik nagy formátumú usertől, hogy teljesen érthető, hogy áll megint a PSN, HISZEN(!) kétszer annyi ps4-et adtak el, mint xbox one-t.
Szóval kedves X360 tulajok. Ha egy évben összesen egy napot megy a live, adjatok hálát az úrnak, és NE elégedetlenkedjetek. Érthető. Hámennyiháromhatvanatadtakelmár!!!!négy!
Az eladási adat azért jó kiindulópont, mert ha eléggé elszánt vagyok bármit meg tudok vele magyarázni, és annak ellentettjét is ugyanabban az időpillanatban.

Visszatérve a konzolokhoz, szerintem tök mind1 melyik konzolból fogy több, sose értettem ezt a kényszeres eladási versenyt 😄 Hiába na, az emberiség nem egyszerű eset 😄 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont a fejlesztéseket még nem értem teljes bizonyossággal, de majd biztos belejövök. Remélem 😊 (mondjuk a PVZ-be is belevertem vagy 10 órát, végigcsináltuk hardon a kertet, mire rájöttem, hogy van hetven szatyor kártyám, amiket tán ki kéne nyitni LOL )
Letoltam a tutorialt meg pár küldit, aztán filmszakadás. Annyiban felül kell bírálnom a korábbi kijelentésem, hogy még singleben is kikúrt jó móka 😊 És nehéz. Előre kell gondolkodni 3-4 ugrást, vagy helyet, mert ha megállsz egy pillanatra is, meghalsz. Kurvajól kell tudni használni a pályát. Volt, hogy 5x megkerültem egy kurva épületet egy ballonért, mert leestem és fingom nem volt hogy tudok felmenni megint, megállni meg nem lehet körbenézni. Gecijól ötvözték 3-4 játék alapelemeit, amiből sikerült mégis valami újat csinálni, aminek jól is áll ez a stílus. Élőben meg még sokkolóbb ami a képernyőn történik: egészen szép graf mellett 10 csilliárd karakter, 40 csilliárd robbanás meg effekt, és meg sem riccen a játék, sehol egy LOD nyomorodás, vagy texturestreaming probléma, mindez egy fisemfos hardveren. Nagyot nőtt a szememben az insomniac. Ügyes gyerekek ezek, nem tudom mit bénázgattak annyit eddig.
De megéri hiszen 1800 játék közül válogathatsz,olcsón hozzá jutsz,
Viszont ha minőségibbre vágysz akkor x1,de az meg drágább
Tegnap is úgy nyomtam volna még a sunsetet,de már esett ki a kontroller a kezemből olyan álmos fáradt voltam...És a mai nap se lesz egyszerűbb sajna....<#rinya>#rinya>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx