XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mondjuk az mellett hogy én is cooperálva vettem meg, engem is leriaszt néhány karakter.
Oké francia, meg oké régi évek, de nagyon távol álnak ezek a lófasrkas köcsögök tőlem, még jóhogy nagyrészt csukjában lezs a gyerek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze mert grafika szerint mondjuk hogy AAA vagy nem AAA.
Ebben sok újdonság nincs, sajnos erről szól az egész, sajnos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nem grafban, mondjuk inkább úgy: építészetileg. De ha sztori, meeeeg karakter is lenne benne...najó nem álmodozom 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Azt majd én szabályzom hogy ki mennyit és mit írhat. Dark néha átmegy írógépbe, ha úgy látom h már sok akkor az ellen tudok tenni, de amíg valamilyen szinten egybefüggő és érthető amit ír addig írja... OFF bármi lehet, hisz szólás szabadság van. Ha a víziteknősök párzási szokásáról akar valaki beszélni tegye... egy közösség vagyunk, mivel a nap, hét, hónap 99%ban mindig ugyan az a 20 ember ír ide, kb ismerjük egymás stílusát, hozáállását.

Ready only emberek mint Moby is írta meg nem a topik részei, csak túristák akiket nem látunk, nem hallunk. Topik életére 0 kihatással vannak, így a topik aktív résztvevői is pontosan ennyi energiát fektethetnek bele az ő kényelmükre ( ez lehet értelmetlen volt így 😊 ), azaz 0, semmit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.02. 14:13:48

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Soldiers
Srácok hogy lehet venni közösen játékot live-on??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Totti5
Graf nem izgat, általánosságban az minden AAA játékban szép / kimagasló.

AC5 esetében a story érdekel, hogy kik vagyunk, ki fekszik bele az ánúbíszba. Ha egy túrista mint az AC4ben akkor én egy métert nem játszok vele.

Kongy
<#eljen> Így van, már csak a grafika miatt is érdemes lesz. Aztán majd max megint levonjuk a következtetést, hogy semmi sem változott játékmenet terén... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
5-ért elnézelődünk Párizsban, kicsit kardozunk, ugrálunk a tetőn, és megcsodáljuk az épületeket. Ha csak ENNYI van benne, ennyit akkor is megér 😊

Kongy
Vesszük közösen? 😄DDDDDDDDDDDD

GTA V azért nem kapható One-ra pre orderben, mert a PS4-et "támogatja" úgymond. Nem is mutattak még semmit a One-os verzióból, a trailerek is elvileg mind PS4-ről lettek rippelve.

Amúgy tök vicces, hogy ti hétvégén tudtok játszani többet főleg, én meg akkor kevesebbet, mert barátnőm többnyire hétvégén ér rá, és akkor vele vagyok, sajna megsértődik ha játszok, és nem foglalkozok vele 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.02. 13:27:27

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

n000rbi
Ment válasz 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Most a címben jól értem a 2 előző generációról keresztbe kasul a 3 most megjelenő platformra átvihető a karakter?
pl x360-ról PS4-re vagy PS3-ról PC-re?

Bocs, de egyszerűen kikivánkozott...Akárhol megjelenik vagy tűnnek el a népek vagy beindul egy idő után egy durva köpködés,mert állandóan kiforgatja az emberek szavait, vihorászik mint egy idióta a saját baromságán, hozzánemértően baromságokat ír le, és eleve úgy viselkedik mint valami debil....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Moby
Oké, én vállalom, hogy semmiből nem tanulok, még a szavahihetőségemben is joggal kételkedjen ezután bàrki, de nekem KELL a Unity. Próbáltam ellenállni, tényleg, keményen. Nem megy. Ennyi. Feladtam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.02. 12:21:22

Moby
Done 😊

Moby
Nemtudom, én személy szerint a felismerhetetlenségig fosom le mi tetszik a readonly emberkéknek meg mi nem. Olvassanak nők lapját.

n000rbi
Köszi, de azé' valami árat tessen mondani privátban 😉

Totti5
Egyetlen oka van, dátumilag nem jelent meg.

Harlekin
óóóóóóóóóó!!!! RENA!!!!!!NAGY BAJ VAN!!!!!!!!!!!
GTA karakterek áthozhatóak!!!!!!
Azt hiszem a játékvásárlási egyezményes tilalmunkat fel kell oldani<#nevetes1>
Harlekin
Nem nincs fent..Ha valami nincs kint akkor a keresőbe írd be mert ott ott szokott lenni csak még kint nem látszik jó pár játékot úgy vettünk hogy a storon még nem volt kint,de kereső már beadta és meg is lehetett venni.Viszont GTA az még nincs ne keress okot rá majd kint lesz.
orichalcos
Megvan már, egy hete tolom. Kérdezd Moby-t, hogy mennyire király. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

davidka003
Amúgy én azt nem értem, hogy ha már kész van és le is van töltve akkor mi az oka annak, hogy játszani még nem lehet vele?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
A halo meg 11-től, ehhez képest két hete a vinyómon van 😊

davidka003
Na mostmár azért elmondható, hogy jön pár kurvajó cím a hónapban. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tizennyolcadika csodaszép nap lesz ! <#vigyor2> <#pias> <#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

davidka003

Moby
A gtav hogy a pékben nincs még fent a sztórban? Vagy én vagyok vak?

DarkSector
4000ft-ért, basszus nem is láttam hogy szó lett volna róla, vagy bárhol mutogatták volna, na majd megnézem akkor, köszönöm az info-t.
10 font oké, csak ilyen 20-30 ezer ft-ért nem rendeltem, főleg nem használtan, mert tudod a kinect nem olyan mint egy lemez, hogy vagy karcmentes és megy vagy nem...😄

De 4k az valóban sirály.

DarkSector
Jó a 3. valóban emészthetőbb volt de a Far Cry 2? Atyaég.

Moby
Izé...psp-ből is többet adnak el szvsz 😄

davidka003
A kinect már jó párszor volt GAME.co.uk-n 10 fontért. Jelenleg 20 font használtan.
Én már vagy 3-at vettem tőlük és mind hibátlan állapotú volt.

Nekem a Far Cry 3 sokkal jobban tetszett mint a 2. Érdemes játszani vele... 😉
DarkSector
Figy minden nagy siker (lehet, lehetne), a sikertelenségét az ára határozza meg (nagyrészt), ha nem 32 ezer lenne hanem 3-4 ezer, én is vennék, ha a kinect nem 30k lenne még mindig azt is vennék, és máris sikeres lenne, mert más is költene rá.
Gondolom sokan szeretnének, csak megér-e ennyit egy ilyen készülék az embereknek az a kérdés.

Renjike
Távol keleten elég nagy siker .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Tegyük hozzá, hogy CoD csalóka, mert ha Pre-Order, akkor azoknak már hétfő hajnali megjelenés van, tehát 3.-án. 😄 De amúgy tökéletes a lista.

CoD - megvéve, abban szinte képtelenség csalódni, hiszen szinte ugyanaz a recept alapján készül minden rész.
Halo - csomag szuper, szerintem kötelező vétel.
PES - foci-val nem játszom.
Shape Up - nem ismerem
AC Unity - megvéve, csak remélni tudom hogy nem csak látványban újult meg a játék
Batman 3 - jópofák a lego-s játékok de nem tervezem túl drágán megvenni
GTA 5 - asszem mindenki ismeri, én nem nagyon tudnék ellenni vele, mert az újabb 4. részebn is csak marháskodásképpen mentem be játszani, valahogy egyenlőre a küldetéses része nem kötött még le
Far Cry 4 - én a 2. résznél valahogy elfordultam a játéktól, nehezen hiszem hogy a gameplay-ek alapján ez most megint annyira magához vonzana mint az első része
W2K15 - nem az én játékom
Dragon Age Inquisition - sokak szerint itt az első rész messze jobb volt, én csak a 2. részét néztem meg pár órára. Csak remélni tudom a rajongók kedvéért, hogy ez is elég jó lesz majd és nem csak egy szép nextgen , amúgy gyenge minőségü játék.

Azért talán érződik már hogy most kezdenek szivárogni az AAA játékok.
Lesz mivel játszani a téli napokban úgy gondolom. 😊

Moby
Lesz???
A távolkeleten 1 éve kapható. A kutyának nem kell.

davidka003

Moby
Holnap postázom a cuccot, hátha előbb megjön az a gép 😊

Harlekin
Ne is mond...2 már itt van a boxon,de még 2 jó lenne,de minek hiszen a sunsetet végig se toltam 1 multit mentem semmi sehogy nem áll benne és holnap jön a cod!
Meg itt a wolf 5 percet játszottam vele a thiefel fél órát,a diabloba bele se néztem....<#rinya>
Totti5
Pontosan.

Totti5
Ezek mik? Nincs rá játék.

n000rbi
<#eljen> Na most lesz rohadt hosszú az a ~2 hét, amíg megjön a cserecuccom.

DarkSector
50-100 halál, lol. Akkor én valami könnyebb fokon mehettem, asszem talán a boss-oknál haltam párszor, amíg rá nem jöttem mi a trükk, de bőven 50 alatt volt ez a szám.
Már nem emlékszem milyen fokozatok vannak, én mindig azon szoktam menni amit a rendszer alapon kijelöl.
Amúgy nekem is pár órákat eltöltve ajátékkal, kényelmesen 5-7 nap alatt értem a végére.

Moby
Ryse lepörgött.
Csodálatos helyszínek, frankó sztori, bitangjó színészi játékok, jó karakterek, egyszerű, de jól működő játékmechanika, őrületes grafika.
Egyetlen óriási hibája, a nehézségi fokozatok. Centurion alatt semminek nem szabadna lennie. 8 óra volt így, és vhol 50 és 100 között van a halálaim száma, ami azt mutatja, hogy a játék így sem nehéz. Ami az alatt van azok a godmodeok.

DarkSector
<#eljen>

Elég a szürke szöveg is és azt nem rejti el mégis ha nem akarjuk éppen olvasni,simán átgörgetem.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na látod ebben megegyezhetünk, odafigyelek hogy ne sok legyen, ha lesz is, max spoilerbe teszem, és akkor nem lesz nagyon zavaró, a konkrét témákkal kapcsolatban.
Ebben igazad van és nem mondom hogy nem ehet kivitelezni. Igazából bevallom ebben a lustaság volt ellenemre.
De majd figyelek legközelebb.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:34:35

Annyit azért meg lehetne tenni,hogy a "read only emberkék miatt is OFF szürke szövegbe teszitek az általatok viccesnek vélt hozzászólásokat.
Van topik ahol ez nagyon jól működik.
El lehet kezdeni gyakorolni,menni fog az nektek is
DarkSector
Azért szögezzünk le annyit, hogy ha komolyan vennék itt mindent, részemről pl, én is sírhatnék sokmindenért.
Mindig játék-konzolokról írok, hogy valaki vagy valakik megtalálnak maguknak, vagy én visszaviccelődöm az egy dolog, de azt nagyon durván komolyan szögezzük le, pl Skyline kedvéért, hogy KURVÁRA leszarja mindenki, ahogy én is sok embernek a kínját, mit szeret mit nem, nem kell elolvasni azt amiket írok, ha valakit tényleg komolyan nem érdekel, nem kell akkor poénkodni sem meg személyeskedni sem.

Nem válaszolnak azt ennyi.

De amíg a topik, SG fórum szabályzatát nem sértem meg és tudomásom szerint még nem volt ilyen önerőből (ha igen vállatam a felelősséget), addig frankón senkinek semmi köze hogy én merre ejárok, elhiheti mindenki, engem is néha sokminden zavar, én a személyeskedő hsz-októl tudnk hányni, amiket joggal lehetne jelenteni a moderátoroknak ha ilyen kis taknyos szarházi lennék, de nem, egyrészt mert nem érdekel különbözőek vagyunk, más véleménnyel.

Szabályokat tartsuk be azt ennyi.
Skyline is magára vette hogy én azt mondtam takarodjon a gép elől, én meg nem neki és nem azt mondtam, hanem hogy van választása.
Senki nem kényszeríti semmire.
Nem érdekli a téma, szíve joga, szól 1 szavába kerül és nem irok neki-rá.
Még csak meg sem haragszom.
Az hogy Harlekinnel vagy néha Moby-val cukkoljuk egymást, ja nem mindig hardver téma, nem is redszeres, de ez van , én nem tagadom sokszor szeretek viccelődni ahogy ők is, max ha arról van szó kerülhetjük ezeket a dolgokat, ennyi.

Legalábbis részemről a téma.

Ja meg az is rettentően zavar hogy read only pár ember, BASZNAK segíteni amikor normál hangnemben kér seítséget valaki, ilyenkor meg itt atyáskodik, hogy zavarja ha 2 ember viccelődik.
Naná, hányszor volt hogy nem csak én, IDEGEN emberek jöttek kérdeztek, azt volt hogy 3 nap után visszakérdezett, hogy na tud valaki segíteni?

Azt kussolt mindenki, pedig értelemszerűen tudtak volna segíteni neki, ahogy néha én is írtam párszor.
Szóval azért ezt is jegyezzük már meg.

Ne vedd magadra amúgy nem haragszom, elmondtad a véleményed, énis most megjegyeztem pár dolgot, ez így van helyén.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:23:24

Azért visszavehetnétek már.Fórumozás helyett megy a Chat minden nap.Fostopic lett ez is meg a PS is.Bazmeg családi meséket olvasok itt meg találkozók megbeszélése stb..undorító az egész pedig szerettem mind2 topikot..