XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Miután gyakorlatilag lehülyézted a feleségét, szerintem kifejezetten finom úriember volt veled. A hülyéskedés belefér, a trollkodás is a jóízlés határáig, ez viszont semmilyen körülmények között senem.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Tisztelt fórumtársak ez után DARKAL,már csak ezen módon szabad értekezni itt a fórumon!!!

10100111001011010101
10101110101010101100
01010110101011100101
01111001111001110000
11010101001010110111
11100100100011101111
01010101010101101010

Esetleg idegen nyelven!

FEKETE,FEHÉR,IGEN,NEM,de ez már biztosan magyarázatra fog szorulni másik 4-5 hszben!

Bocs dark,de ez kihagyhatatlan volt!<#kacsint>

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.11.05. 06:49:58
Harlekin
Dark szerintem nem megy ez neked...<#nevetes1>

Tehát A !!!!!MÉG EGY!!!!!felett elsiklasz!

Volt neki ps 4 volt van tudott róla az asszony!!!

Elment vett x1 et (amibe bele számolták a 360-at)csomagolta ki x1-et és az asszony nézte majd az xbox 1 tápra cinikusan jelzés értékűen mondta,hogy vettél MÉG 1 PS-t...<#kacsint>
Tökéletesen érthetően leírta!

DarkSector
""nem mondod komolyan, hogy az XBOX mellé vettél még egy PS-t?".... mondom: nyugi, az csak a a TÁP!!"

Vagyis magyarul arra utal, hogy az Xbox melletti pS nem PS hanem egy táp.

Mindegy, bocs hogy megkérdeztem , én a szöveg alapján kérdeztem, szarul fogalmaztad meg ennyi.
Basszam én vagyok az idióta hogy mertem kérdezni elnézést, látom csalánra hugyoztál.

Amúgy meg bazdmeg ne személyesked, meg sérteges, meg kurvára leszarom te milyen topikba kiket kedvelsz, elmehetsz a picsába.

Elnézést is kértem, nem bántásképpen mondtam hogy a feleséged nem tud olvasni, az ecsém, meg rácsodálkozás volt , nem az hogy öcsém, de mind1.
Leszarom, tudodmit nem kell bezsélnünk egymással.
Nincs gond, tárgytalan , felejtsd el hogy szót váltottam veled. csá
Vaszom kivan az ilyen parasztokkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vicc volt, dude....vicc.... tudod: viccelt az asszony... kifigurázta azt a böszme nagy téglát...hogy majdnem akkora mint a Ps4....érted? <#wow3> mind1.... már bánom, hogy ideírtam, de Én hibáztam: elfelejtettem, hogy átjöttél a PS4 fórumból, és már itt szakértesz... azt egyébként már levettem a hozzászólásaidból, és a fórumtársaid reakcióiból (amelyből tökéletesen leszűrhető, hogy népszerű vagy errefelé...) : Te tényleg mindig tökéletesen kérdezel... ...bocsáss meg nekem, hibáztam, lépek is, jó éjt....

Utoljára szerkesztette: eje75, 2014.11.05. 01:24:04
DarkSector
Oké
Bocs ha rossznéven vetted.
Kérdést tökéletesen kérdeztem, mégpedig azt hogy az amit elhoztál mennyibe került, vagyis az X1.
És amit beadtál, mennyiért vették be.

Lényegtelen a PS4 meg mikor történet, még ha forditva vásárolsz és adod le az X360-at akkor is hibátlanul kérdeztem és értettem elsőre is amit írtál.

A nem tud olvasni, nem igazán vicc volt, hanem hogy rá van írva elvileg hogy PS4. 😊
Arra kérdeztem hogy nem látta hogy a gépre rá van írva?
Vagy eleve nem is tudja mifán terem a konzol?

Amúgy köszönöm a választ, a 118 elég korrekt ár.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 01:00:58

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A feleségem remekül tud olvasni, ellentétben veled: "Ma meglett a One a PS4 mellé, a bolt nagyon jó áron beszámította az X360-amat" Ha ma lett meg az One a PS4 mellé (ami már ott volt...múltidő...érted?) akkor vajon mibe számolták be? Gondolkodj el rajta, de ne kapkodd el a választ!
Ráadásul a humora is remek, ellentétben veled...Ecsém! A kérdésed értelmesebb részére válaszul: 118 volt az One és a 2012-es 250 GB-s X360-at kinect-el beszámították 48e-ért.... Nekem az jó deal volt, a PS4 óta csak a szekrény tetején porosodott... Ráadásul a bolt is nagyon korrekt...szeretek bemenni hozzájuk, nagyon vásárlóbarát a hozzáállásuk, jó fejek...
DarkSector
Ecsém!

Árakat tudnál mondani? Gép mennyi volt, régit mibe számolták be. 😄
Feleséged nem tud olvasni sem? 😄

Ma meglett a One a PS4 mellé, a bolt nagyon jó áron beszámította az X360-amat... szétpakolom a dobozt, bejön a feleségem, szét néz a sok xaron, kikerekedik a szeme: "nem mondod komolyan, hogy az XBOX mellé vettél még egy PS-t?".... mondom: nyugi, az csak a a TÁP!! .... Forgatja aztán megkérdi: "ez valami orosz cucc, vagy atom energia hajtja?" 😊
Kongy
Jaja, nem is emlékszem már milyen utalást tett a Player, amikor játszottam tegnap, de az kb 1 hete történt... 😄 Már amire utalt. Kérdem én: hogyan? 😄 Elvileg akkor már rég kész kellett lennie a játéknak 😄

Elég megnézni ezt, egyszerűen nem tudsz haragudni a játékra, ha fűbe harapsz 😄

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.04. 23:43:48

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Bocs, de ma sem tudok elmenni szó nélkül a Sunset Overdrive című nagy sűrűségű élménykoncentrátum mellett 😊) miután a belem szétröhögtem a mai etapon a játék egy jelenettel búcsúzott a The Mask-ből.
Köszi insomniac, és köszi ms, hogy pénzeltétek! <#eljen>

A generáció legszórakoztatóbb játéka eddig, és gecimagasra lett dobva a léc.nem kell hozzá kőkemény angol, de KELL egy közrpes, hogy az állandó poénbombák üssenek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A videójáték és a garbagecollection reláció monológját majd kikeresem valahonnan, azon konkrétan beszartam. Olyan napiaktualitású kikacsintások vannak, hogy a hajam tépem 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.04. 23:38:42

Nem csodálom...Hulladék....
Ha az ellenfél béna és szétválnak akkor van esélye a szörnynek, úgy tudtam győzni egyszer...Lesből levadászgattam őket aztán medik és hevigánner nélkül cseszhették...
Ugyanakkor ha a csapatban a trapper nem teszi a dolgát és nem nyomja ki azt az erőpajzsot amiből a lény nemtud kimenni akkor idegesítően hosszú egy meccs mert lényünk állandóan elfut simán....

Plusz eleve illúzióromboló hogy nálunk kisebb szörnyek egybe be tudják kapni a huntereket és szinte instantkill...Mi meg csapkodhatunk meg hajigálhatunk követ mint az idióták.....

Haverokkal néha unaloműző ökörködésnek jó a játék..Másra nem....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kongy
Jaja, láttam, bár az Evolve-ot kihúztam a vásárlási listámról... 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

orichalcos
N emár

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Ajánlom, hogy vess egy pillantást a februárra. Az is egy elég killer hónap lesz. Általában év eleje is az mindig február/március.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Ez nyilvánvaló. De attól még nem tetszik.

Totti5
Most éri meg kiadni, mert jönnek az ünnepek, év vége, promóciók, verseny van. Nyáron kisebb a vásárlói kedv.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Tudom, de attól még röhejesnek tartom. Kész van egy játék fél éve, és ülnek a babérjaikon. Lefogadom az AC Unity már nyár elején kész volt, de ezt kb elmondhatnám szinte bármelyik mostani címről is... SZERINTEM.

Totti5
Mindig is így volt és így is lesz.

Kongy
Amúgy szerintem röhejes, hogy egész évben nem jött annyi játék, mint az elmúlt pár hétben, és a következő pár hétben fog... Kicsit azért jobban szétszórhatnák őket, hogy mindig legyen mivel tolni. Egész nyáron csak a Last of Us remastert toltam, most meg azt se tudom, hogy Sunsetezzek, vagy CoD-ozzak. Jövőhéten meg azt se fogom tudni, hogy Halo-zzak, vagy AC-zzak.

Moby
Ha a DAI nyer, akkor már a 2016-ost is 😄

Moby
És szerintem ez szándékos. Azért nincs, mert a kiadók figyelmesek. Nem hagyják, hogy a játékosok pont karácsony előtt kúrják el a pénzüket játékra. Ha lenne játék, simán előfordulhatnának olyan esetek, hogy mindenki az ünnepi szezonra EGYSZERRE tolná ki a játékokat, ömlesztve, és olyan skandallum is megesne, hogy két nagycím jönne azonos napon.
Szóval ÉN örülök, hogy nincs játék az új gépekre, így nem is kell foglalkoznom ilyen hipotetikus problémákkal. Hálistenszerencsére.

arty
😄DD

Forza.

Totti5
Te is ügyesen építed a 2015-ös backlogodat.

arty
😄DDDDD

Forza.

Kongy
Ne feledd a BF4-et, meg a NFS Rivals-t. 😄 Ja meg a FIFA 14-et.

TDC Geronimo
De hát NINCS JÁTÉK új gépekre én azt hallottam.

Moby
Najó, a codot lehet behúzom még, ha találok olcsón. DESEMMITÖBBETTÉNYLEGLOL

Moby
Nah, én húztam egy vonalat. Még két játékra vagyok hitelesítve az idén. Az egyik a gta5. A máskért versenyeznek a kiadók 😄
Mikor vettem a gépet? 3 hete? Most vagyok ott, hogy...
FH2
PVZ
RYSE
Sunset Overdrive
Halo MCC
AC Unity
GTAV
???(DAI vs. FC4)

Nincsenek gémek 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.04. 20:49:43

Macccy
Baaaassszameg a ROCKSTAR <#idiota>
Na, Oric! Most nem lesz Master Chief Collection vétel szerintem, inkább egy GTA V -öt kell vennem ... megint 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Hol a legolcsóbb most a GOLD vásárlás?

n000rbi
Tehát úton van. Ez a lényeg, köszi 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Nah, milyen jó, hogy mennyire tudja mindenki milyen is a halo, csak orichalcos meg én nem 😄DD

arty
1. gta KELL (időm persze ugyse lesz rá)
2. farcry4 KELL (idő....)
3. cod is KELL (na, ez bele fog férni 😄 )
4. halót jólelb*szták 😞((( az nem kell, amig filléres nem lesz. barmok.

Forza.

TDC Geronimo

Moby
Ja, má akartam írni, hogy az állandó loholás miatt csak ma tudtam feladni, szorri 😞

n000rbi
Végülis úton van? (x1 cserecuccok még kanyarban se, csak kérdem, hogy mennyire figyeljem a postást 😊)

Kongy
Én is ! 😄DDDD

Firerock
??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5

n000rbi
Na ja, azt hiszem idén novemberig már a jövő karácsonyra szánt pénzt is elcseszem, nemhogy az ideit 😄

Totti5
R* megint kocsikáztat mindenkit. GTA5 lehet prevgenre jött ki, de olyan magasan van a léc, és még rápakolnak, hogy elképesztő.

Moby
Komolyan remélem, hogy az fc4-et elbasszák :/

Totti5

n000rbi
A picsába, pedig nem akartam megvenni <#falbav>

Kongy
<#wow1> Must have

Totti5

Kongy
Aztán ha ráuntam rámrohad. Bomba biztos játékokat szabad csak megvenni digitálisan, amit nem bánsz meg.

Eddig viszont baromi jó a CoD. Single-t toltam még csak, hogy belerázódjak a kontrolleres célzásba, de nagyon tetszik. Végre egy CoD, amire azt mondom, hogy ismét fasza. Ez a nextgen CoD, amit tavaly ígértek!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.04. 18:18:34

Moby
Ennyit bír a cucc. Az 1-2-vel még lehetett volna ügyeskedni, de a felhúzott verza sem túl acélos. A 4-el nincs mit tenni. Ott elfogy a kraft. Nincs ötszörös power hozzá, és a 360-as verzát nagyon bereszelték.

orichalcos
Ezt a Halo 30 fps dolgot honnan vetted? Nézted a Digital Foundry tesztjét?

teszt

A legalacsonyabb FPS szám az 42 volt ha jól láttam. ( az is egy Halo 4-es dzsungeles résznél) Sehol nincs 30 fps-ről szó, az átlag 60 megvan mindenhol, csak sajnos van olyan 10-15 fps drop.

Persze ez még mindig gáz, de ma este 7kor jön a patch, meglátom változik-e valamit.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.11.04. 18:02:27

My streams: https://beam.pro/oriic