176876
banner
  • Ra1n
    Látom. 64 fő/többszáz méteres látótáv/fizika/ballisztika/rombolhatóság.
    Tudod,ehhez így egyben mindhez erő kell.
  • Totti5
    Nem tudom mi a komplex látvány a 720p rém gyenge textúrás, recefice, lópolyn kinéző Hardlineban. Ez sajnos a képességeimet felülmúlja.
  • Ra1n
    Értelmezd amit leírtam. Amiben hasonlóan komplex a látvány és jobban fut. DA:I? Minden full statikus, a látótáv jócskán alulmarad. Rohadtul nem hasonlóan komplex.
    Gta? Látótáv szintén jócskán alulmarad és képtelen ennyi playert egyszerre kezelni, még fele ennyit sem,jelentősen csökkentett forgalom és gyalogosok mellett...

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.04. 11:45:34
  • Totti5
    A-Zig minden megjelent játék. Kínaiul írok talán? de most pl a GTA5el játszok és baszott jó benne a látótáv ha már erre megy a bré verés. Dragon Age látótávja is és kb minden látótávja nagyon jó.
  • Ra1n
    Mondtam NE FÉLREBESZÉLJ! Címet mondj. Ennyi. Nem a szokásos félremagyarázás és mellé rizsa kell. Mindaddig csak bullshit amit nyomsz.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.02.04. 11:38:21
  • Totti5
    Milyen látótáv? a homály, a rece, a semmilyen textúrák a kidolgozatlanság a lópoly, a nagy semmi ? vagy most hálásnak kellene lennem hogy ilyen a játék? mi a fasz van itt? komolyan gondolod is amit írsz??? BÁRMI játék szebb ennél, nem kell ahhoz sorolni, bármire gondolsz az szebb és igényesebb.
  • Ra1n
    Továbbra is várom hogy sorold azokat a One címeket amik komplexebb látvánnyal rendelkeznek (hasonló mennyiségű fizika,látótáv,stb) és jobban futnak.:)
  • Zavarodott
    Max ha -1000 a kártya... q;)
  • vg
    Tudod te is jól, ha oda beírod, hogy szar, vagy csúnya egy xbox játék, azzal csak az ő hülyeségüket erősíted. Amúgy nekem semmi bajon nincs vele, de nekem alapból nem tetszik a rendőr vs rabló játékmenet, szóval felőlem lehet akár az évszázad grafikája, akkor is a rá fordított pénzmag részemről : 0 forint.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.02.04. 11:17:08
  • partizan182
    Ja, pofátlan, talán az egész sztori tanulsága hogy Euronixot bottal se. :)
  • Zavarodott
    A pont az pont. A Forint az Forint. Úgy gondolom, hogy pontért annyit kérek amennyit akarok, de a Forintnál ez elég hülyén néz ki. Csak saját vélemény... q;)
  • Totti5
    Tisztázzuk, szerinted ez szép, igényes kurrens? vagy csak kötekedni akarsz? mert akkor most fejezd be.
  • Ra1n
    "és van benne az a netcode frissítés amit 1-év után adtak ki na ebbe nincs semmi ilyesmi szóval"

Ott van a menüben ugyan úgy mint a BF4-ben.
  • partizan182
    Szerintem nem más. MS Pontnak hívták, most Forintnak hívják és 1:1 -ben váltják kártyás vásárlás esetén a valódi Ft-al. Hívhatnák kopejkának is, tökmindegy. Éves Live előfizu ára is szór mint állat, peding annak is fix díja van.

Példa: Kinézem magamnak a Fanki Manki góz tu Halivúd című live arcade cuccost, meg akarom venni. Anno 1000 MS pontba került, ma pontosan 2990 Ft.

Anno: kell nekem egy 1000 MS pontos feltöltőkártya, amit vásárlási helytől függően megkapok 2990-3990 Ft között. Megveszem, beváltom, játszok.
    Most: kell nekem 2990 Ft-nyi feltöltőkártya amit vásárlási helytől függően megkapok 2990-3990 Ft között. Megveszem, beváltom, játszok.

Értem én hogy nem frankó 3990-et fizetni összességében olyanra amire 2990 van ráírva, de eddig is ugyanez ment, csak az MS pontozás miatt nem fájt senkinek. My only point is: semmi sem változott csak a te percepciód, ugyanazt fizeted, ugyanazt kapod.
  • Zavarodott
    Minden nézőpont kérdése... q;)
  • darkSectorxxx #158237
    Jó az más. De egy fix értékű kártyánál eléggé gáz.
    Mintha az 5000ft-os bankjegyet 6000ért vehetnéd meg.
    Wattafuck.
  • partizan182
    Hát miről? Aszittem itt ezer Ft-on rugózunk. Szerintem az pénz.

Vagy "elvekről"? Euronix csak azt csinálta mint bárki más: a lehető legmagasabb profitra lövi be az árait. Nyilván madarakra mennek, elég csak megnézni a játékárakat, a 19.990 -es kétéves X360 cuccok láttán majdnem behugyoztam a rögögéstől. Nem kell megvenni azt' kész. Hogy szegény dana így járt mert hozzánemértőt küldött: hátez van, 1000 ft-os tanulópénz, lesz ez még több is a jövőben nem kell majd megijedni.

Anno mikor még MS pontok voltak senki sem esett kétségbe hogy a kétezres feltöltőkártya valahol haterez máshol meg hétésfél. Miért volt képes akkor még feldolgozni ezt a nép? Hogy valahol olcsóbb máshol drágább?
  • darkSectorxxx #158235
    B4 az nem egy B3 dlc volt? :)
  • The Norberto
    Tényleg elég ronda. BF4 alapjáraton szebb és van benne az a netcode frissítés amit 1-év után adtak ki na ebbe nincs semmi ilyesmi szóval elég gáz.
    Ezt 20$-ért BF4 DLC-ként tudnám elképzelni mert van benne 3 új játékmód meg új pályák meg -180p meg 2 vagon rece.
    Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2015.02.04. 10:03:45
  • darkSectorxxx #158233
    Ha messze lakik max nem megy be vagy megkér valakit, de tudod a hozzáállás.
  • darkSectorxxx #158232
    Erről van szó.
  • Zavarodott
    Van akinek ez nem a pénzről szól.
  • partizan182
    Arra akartam csupán utalni, hogy elutazni a helyre, kiallni a sort, panaszt megirni, eladóval vitatkozni úgy, hogy lehet semmi eredménye nem lesz legalábbis pazarlás. Persze ha végtelen szabadidőd van, akkor más a helyzet.

Ezer Ft nem szabadna tetelnek lennie ha valaki vidijo gemingel ami ugye nem egy olcsó hobbi.
  • vg
    Ja igen, TE vagy aki akinek játszhatatlan a BF4 is. Nem is értem miért nem mész a A PC-s játékoknak leáldozott!-ba sírni... ohh wait!
  • darkSectorxxx #158228
    +1

Már ha személyesen intézkedik az ember.
  • darkSectorxxx #158227
    Én sem értem ez hogy lehet, használj inkább bankkártyát.
  • darkSectorxxx #158226
    Most konkrétan zöldségeket beszélsz. 1000ft az 1000ft. Baszod ez nem a pénzről szól hanem hogy tanulják meg nem szórakozhatnak a vásárlókkal.

Ha van 1000ft-od abból vehetsz magadnak kaját pl.

Te lehet gazdag vagy és szórod a lóvét, de más valszeg nem.
  • Katun
    Nekem ugyanekkora pofáraesés volt a negyedik rész is X1-en, GTA5 és pár nyalánkság után csak öklendezik az ember. Elég szomorú.
  • danaboy
    Persze, hogy rá volt/van írva, de egy pillanatig sem gondoltam, hogy van olyan cég aki a névértéknél magasabb áron árulná.
    (Elképzelésemet arra alapoztam, hogy neten nem találtam a csomagoláson feltüntetettől eltérő áron. Ebből gondoltam, hogy az eladási árat a Micro$ szabja, amiben benne van az értékesítő haszna. {Lásd a korábbi gold és pont kártyáknál elég változatos árak voltak, jellemzően a feltüntetett ár/érték alatt!} A MédiaM-nál is névértéken van, aki legalább olyan drága mint az eladó. Az euronix oldalán pedig nem volt feltüntetve sem a termék, sem az ár.)
    Az ismerősnek meg annyit mondtam, hogy - ha van - hozzon egyet. (Ő sem gondolta, h gond ezer Ft, de ha pizzát rendelek 1500-ért azt sem 2000-ért hozzák ki.)
    Megjegyzem, ez a telefonos feltöltőkártyákhoz hasonlóan egy prepaid kártya melyek az én elképzelésem szerint működnek.
  • partizan182
    Különben is hogy merészeltél felbontást meg frémet szóba hozni, maszterrész e vagy vagy Sonyhuszár? Azt mondd inkább hogy lehet e rendesen HASZNÁLNI? Azommúlik ugye, én tenap ezt tanultam, sosefelejtem el.
  • partizan182
    Ez asszem Viceral nem Dice. Érdekes mert a Dead Space-ek látványban/minőségben ott voltak a szeren.

@danaboy: gondolom rá volt írva hogy mennyibe kerül. Azért írd meg hogy mit mondtak, de az euronix tapasztalatom alapján mindig is hulladék volt pofátlan marzsokkal.
  • danaboy
    Az ezres valóban nem tétel, de az átverést nem szeretem és nem hagyom szó nélkül.
  • Totti5
    Dice hozza a formát. Legrondább játék amit láttam eddig Xbox One-on. 720p, mosottfos, irgalmatlan recehegy és hogy 60 fps e? dehogy, csak annyira mint a BF3.

• partizan182
    Egy ezres miatt nehogy már visszamenj reklamálni, csak kiröhögnek. Ezresé' egy emailt sajnálnék megírni nemhogy becaptassak személyesen. Max kapsz store creditet, de 4kért meg mit veszel? Pendrájvot ha nem lenne már otthon háromezer.
  • danaboy
    Azért visszaviszem, megnézem mit reagálnak.
  • davidka003
    Amúgy meg szerintem nem hatósági áras mint a cigi. Mindenki annyiért adja amennyiért akarja.
  • davidka003
    Nem kell. Jó 10 éve nincs már ilyen törvény.

• Kongy
    Ez így átverés, én tuti visszamennék reklamálni. Meg eleve meg se vettem volna, ha nem annyiba kerül, mint amennyit ér.
  • danaboy
    Blokk megvan, holnap mindenképp viszem vissza, csak gondoltam gyűjtök infót, ha nem akarnák visszavenni. Emlékeim szerint 3 napig szó nélkül vissza kell vásárolniuk. (Bocs az offolásért, nem akarok fogyasztóvédelmi fórumot nyitni. Gondoltam nem árt, ha más is tudja.)
    Utoljára szerkesztette: danaboy, 2015.02.03. 20:38:33
  • Renátó1985
    Árulhatják, ha van olyan aki megveszi. Vidd vissza!