XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
instant on= nincs kimenet a hdmi-n, és nem világít az x. Nojsz. A tévé távirányítójával, meg egy darab leukoplaszttal ugyanitt vagyok <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 10:08:23
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És kedvelem a digitjátékokat is, és még jobban bírnám kedvelni, ha nem kéne tizenötször letöltenem. Ugyanazt.
titkon remélem, hogy így van és ez TALÁN valami motivációt jelent arra, h lépjenek... majd...
#154673 😄
ez övön aluli volt!
akkor legyen... 70% 😉)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.14. 09:38:48
Forza.
Hát izé. Konzolon még nem láttunk rá példát, deee ezt a 100000%-ot a bebukott gfwl játékok ismeretében kalkuláltad? 😊
Forza.
Ebből ostobaság messzemenő következtetéseket levonni.
De ezt a hobby-t ahogy látom te is űzöd. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most Driveclubnál is bazze felkúr hogy egy csávó rekordját kéne megdönteni egy pályán....röpke 17000-es MP/H sebességét. Hát a kurva anyját.
Biztos űrhajóval ment végig a pályán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy az is megoldás, ha ne veszel semmit, nem olvasol róluk, nem nézel videókat, és nem posztolsz róluk, keresel valami más hobbit. Én ez utóbbit támogatnám inkább 😛
Így az elmúlt 1 hónap adatforgalom a boxon megütötte a 400 GB-ot...Viktor királyunknak fizethetném a net adót.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nothing is True, Everything is Permitted
Jelenleg NEGYEDSZER tölti le a dai-t ez a fostornádó. NE.GYED.SZER.
És a legszebb, hogy fogalma sincs mi történik majd a letöltés végén. Ez így már jó lesz neki, vagy letölti majd ötödször is így, hogy 40%-ról visszaugrott 7-re.
Meghát lássuk négyszer kevés lehet letölteni. Le kéne még 12x, hogy beleégjen a bit a lemezbe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 07:41:18
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A letöltés 7%-tól folytatódik, ready to start van 7%-nál, és 40giga a lefoglalt hely.
Üvöltve hányok.
- ACU: Engem megvett ... vannak bugok, szokásos AC, de ettől függetlenül imádom. Egyszerűen olyan szinten leköt, hogy ha IRL valamit csinálnom kell, akkor nem szabad vele játszani, mert annyira belemerülök, hogy minden elfelejtek! Lehet hogy egy pár helyen megröccen, de engem ez annyira nem vág földöhöz. A szokásos AC útkereső bugok természetesen megőrjítenek, de ez majdnem természetes, szerintem nem olyan egyszerű tökéletesre megcsinálni egy ilyen algoritmust ... Természetesen ezek a legrosszabbkor fordulnak elő, ezért annyira idegesítőek... (Mikor kedvenc parkúr fejvadászunk perverz pókember módjára 8-szor mászik körbe egy ablakot ahelyett, hogy BEMENNE!!! Vagy menekülés közben ahelyett hogy átugorna egy kerítésen tátongó lyukon, inkább körbemássza 3-szor ... szerintem csak azért nem lőttek le a rendőrök, mert annyira röhögtek ... )
Ettől eltekintve nem bántam meg ...
MCC: 360-on a Reach-et játszottam végig, meg akartam venni az összes részt, de mikor kiderült hogy jön One-ra az MCC inkább megvártam. Szépen elkezdtem a legelején, kalandozgatok, eddig tetszik, multit kellene kipróbálnom, de egyelőre AC beszippantott ...
DAI: Dekárvoltkipróbálni ... Szerintem szép maga a játék (De én nem vagyok grafikafetisiszta 😊 ), kicsit bohóckodtam a single résszel, de rájöttem vigyáznom kell, olyan lesz mint a Unity, elindulok a sztori küldetés felé, és útközben ha beleakadok valamibe, azt megcsinálom ... Na a vége az lett, hogy a sztori küldetés környékén nem jártam még, de már jópár sidequest megoldódott, találtam érdekességeket, stb, és 2-3 órám ráment ...
Aztán meglestem a multit ... Ez is érdekes rész, én szeretem a coop multikat, PvZ-ben és Titanfall-ban is a legtöbbször a coop részével játszom ... Meccset nehéz volt találni, aztán csináltam egyet ... Archer-t akartam kipróbálni (pontosabban az Assassint, de az nem elérhető még ...), erre majdcsak nem archerek jöttek mellém, így átváltottam Keeper-re ... Az első 2 alkalommal bedaráltak bennünket (2 keeper - 2 legionare) majd átalakult a csapat, 2 archer - 2 keeper csapattal végigmentünk 2-szer is (Érdekes is, hogy a 2 melee-vel nem volt sikerélmény, de valahogy a 4 ranged csapat jobban összedolgozott, ez sokat segített, nem szaladgált mindenki mindenfelé ...) ... Nem volt könnyű, élvezetes volt, oda kellett figyelni egymásra.
Ráadásul a véletlenszerűen generált pályák is sokat dobtak a játékon!
Sokba lesz nekem ez a november ... 😊
Jah ... 500 GB az én játékofogyasztásommal sokáig elég lesz, gondoltam én ... Nos, bőszen kellett törölgetnem a EA Access és ingyenes játékokat, mert elfogyott a hely 😞
Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.11.14. 07:11:32
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Minden játékba csak a rosszat látod,de tényleg nincs az elmúlt 1 évben olyan hszed ahol legalább elégedett lennél.Most őszintén minek játszol???Keres más elfoglaltságot szerintem ami kielégíti vágyaidat vagy ha mazochista vagy inkább sajtreszelővel rejszolj.Csak azon élményeidet ne itt osszad meg.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.14. 01:23:01
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Megvilágítás nagyon kemény. Ezért várom a nextgen only címeket, mert azokba is biztos lesz GI már. Ahogy hallottam UC4be is elég kemény megvilágítás lesz majd.
Még ha pár rész óta ezt megszokhattuk, akkor is ez az igazság.
Amúgy mondják tezstben hogy csúnya meg hogy a Black Ops 2 majdnemhogy szebb volt, hát én nem tudom a BO2 mitől lett volna szebb, de eléggé nehezen veszem be.
DC-t korán adták ki, amúgy nem lett volna azzal probléma ha jövőre jön... persze ha tényleg nincs kész és nem működik és tartalom hiánycikk, akkor olyan lesz mint a DC. Ha singlét játszol az nagyon, kb teljesen polírozott.
Vagy mondjuk egy COD, ahol tudjuk hogy lesz vagy 6DLC.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 23:12:11
Most pl mikre gondolsz mint jó játék, ami nem okoz csalódást, nem kell várni hogy normál alap program szintre kijavitsva tudj vele játszani, és ne egy félkész játékkal legyél gazdagabb.
Persze így is el lehet játszani, de régebben azért nem így jelentek meg a játékok.
Az akadás amúgy Xen is van, miliméter pontosan a templomok rózsaablakainál ha felmászol rájuk. Nincs ebben semmi bug, ez szimplán ott nem megy valamiért, tök mindegy melyik templom, csak rózsaablak legyen. Valami shéder vagy valami ami ezeket megjeleníti beszarik és brutál mód leesik az fps. Szernecsére ez max látványosságnak jó, amúgy nem szerves része a játéknak. Remélhetőleg javítják azért.
Látogatás a Notre Dame-ban

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.13. 22:58:26
Amúgy meg a mai nagy igazság:
"Most már csak játékok kellenének a gépekre, mert az újra kiadások, meg a mindenre megjelenő játékok az én szememben nem vásárló értékek. Egyenlőre exkluzív téren minkét gyártó új gépe gyengélkedik."
Fogalmam sincs miről beszéltek. A játék nagyonszép. A cutscenekben a dof miatt dof határon recés, de ismerjük a mocit, és játék közben ez nincs. Gecijó a tatctical view, csodásak a karik, és fantasztikus a világa.
Nyaminyamijajdekurvajóleszezis<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.13. 21:44:45
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n