176857
banner
  • TomStorm
    1 hétig mától kezdve 100% bonus Exp+gold van Diabloban.
    Ma 36 szintet léptem Demon Hunterrel:D
    Eszméletlen komoly és fun Class ez a DH:O
  • TomStorm
    1
  • Zavarodott
    Továbbra sem találom a szavakat... q;)
  • TDC Geronimo
  • Bandesz05
    Nagyon szépen köszönöm ag.. nagy segítséget imádlak, már el is kezdtem nyomni 999x stb... Ezért s.....a az ilyen oldalakon a kicsi 7éve cs...ák, mert segítséget kér az ember, de 1 IQ-bajnok hüleségeket válaszól inkább légy okos mint ba...om. Köszi még1szer a segítséget oltári nagyot segítettél. Üdv:
  • Muttley
    kicsit jobban átgondolva a dolgot
    adott játékkiadók tehetik rá a borítóra, hogy
    "only without Oculus Rift"
  • Firerock
    Done
  • darkSectorxxx #159066
    Zsír zsír...
  • orichalcos
    Frissült éjjel az oldal.Trailert nem kaptunk, de bővítették a golyós teasert (feliratokat kell olvasni megállítva a lejátszást. Valamint kapunk egy nyomozást hanganyag formájában egy kitalált újságírótól.
  • TomStorm
    Úgysincs még senki a listán:)
  • TomStorm
    Friend Inv.jöhet majd aki gondolja.TomStorm1
  • gduck
    Nyomjad meg 3x az A, majd 999x a B és 3546x az X gombokat, a hét minden napján! Így vasárnap elérhető lesz a játék a "megtanulok olvasni" kockánál a menüben!
  • Zavarodott
    Erre nincs szó... q;)
  • Bandesz05
    Sziasztok! Xbox 360 Live előfízetésné az aktuális ajándék Bioshock Infinite játéknál van másnak is problémája azzal, hogy nem találom a konzol menüben sehol és így nem tudom letőlteni! Köszönöm előre is az infó4! Bandesz
  • Moby
    Hát úgy, ahogy minden eddigi, hasonló esetben: a használatával elfogadod a feltételt, hogy a ha a használat közben megpandel az agyad tőle, az a te sarad. A playstationök evvel kapcsolnak be generációk óta.
  • Totti5
    Sok magyarosított játék jelent meg 360ra, az MS játékok között kiamagsló volt az arány, de Haloból csak a Wars volt az.
  • gduck
    Most komolyan, "majd ha feltörik veszek" országban mire számítasz?
  • MoRT2195
    Ez az egy? Komoly...
  • darkSectorxxx #159055
    Érdekes hogy a TRAITOR szó csak a videó kezdőképkockáján olvasható. :)
  • Muttley
    ha már témánál vagyunk :)
    nagggggyon kíváncsi leszek, hogyan fogják korlátozni az Oculus Rift használatát
    úgy hogy esetleges "nem megfelelő game-hez" való felhasználáskor,
    ha a user összehányja magát és pszichiátrián kell ápolni,
    akkor ne akasszanak Zuckerberg nyakába több millió USD-s pereket
    Utoljára szerkesztette: Muttley, 2015.03.22. 11:21:07
  • Macccy
    Jaaajjjdekettészétbaszooom hej haj ezt az SG fórumot! Most már normál nézetben nem is tudok belépkedni a topicba, hogy megnézzem milyen videók vannak ... @&%#<$¥#&@@44!!
  • Totti5
    Halo Wars.
  • MoRT2195
    A Halo játékok Xbox 360-on magyarul jelentek meg? Több Microsoftos játék van, ami eleve magyar felirattal jön/jött Xbox-ra, de a Halokról nem tudok. Kapott valamelyik Halo játék hivatalos, vagy nem hivatalos fordítást?
  • gduck
    Olvasod is a fórumot vagy csak írogatsz???

gduck #159040
  • Bandesz05
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, xbox 360 Live Gold előfízetésem van, eddig kaptam minden hónapban ajándék játékokat. A kérdésem az, hogy utolsó előtti játék TOMB RAIDER volt ami sikeresen letöltöttem, mostani ajándék az Bioshock Infinite, de nekem a konzolon végignéztem az összes menüt jáékoknál és NINCSEN SEHOL, hanem helyette van egy 50MB gagyi játék.. :( Ismerösőmnek sikerült letölteni Énnekem miért nem jelenik meg az ajándék játék???!! A konzolon kapott heti ajándék játékok között néha szoktam vásárólni Bankk... az befolyásolhatja az ajándék játékot vagy ez ettől függettlen a LIVE GOLD AJÁNDÉK JÁTÉK havonta ami kettő DB jár!?!?!?
    Előre is köszönöm a segítséget!
    BANDESZ05 :):):):)
  • darkSectorxxx #159048
    Na zsír! :)
  • Botond #159047
    DX12-vel már vinni fogja 60frémmel a 4k-t az x1. -.-
  • darkSectorxxx #159046
    ejha.
  • The Norberto
    De......
  • darkSectorxxx #159044
    Ugye ez nem ingame volt.
  • Totti5
    Na ez csúnya lesz.

• Moby
    Élményfokozó, ez kétségtelen, és nem is kis mértékben, de csak egy viszonylag szűk játéksítlus palettán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.21. 19:58:52
  • Muttley
    úgy értem, élményfokozó
    #159038: az 1 gomb nyomkodós supercombo-s QTE játékokra gondoltam
  • gduck
    Esetleg nem Szlovákia a régiód? Mert ott a Banjo-Kazooie adják helyette
  • gduck
  • Totti5
    Nem vettem észre hogy az elmúlt másfék év alatt bármennyivel is több QTE lett volna a játékokban... ugyan annyi mint 5 éve, mint prevgenen. QTE már pedig jó dolog és kell is, nem véletlen kerül bele, viszont h ki hogy alkalmazza a már teljesen más kérdés.

Engem az zavar, hogy nem is látta, nem is tud róla semmit és kétpofával ossza. Ez a trend most.
  • Ra1n
    Aha...A User társadalom van gödörben...Ja...Nem a játékok színvonala.:)
  • Moby
    Az OR hogy jön ehhez a témakörhöz?
  • Muttley
    sok újdonságot kár várni
    amilyen stílust lehet, már kiadtak X360/ PS3-ra
    és a gamek zöme QTE irányban butul veszettül
    majd jönnek a valós HD remake-ek és az Oculus Rift
    na, az majd hatalmasat fog ütni
    egyszercsak... :))
  • Bandesz05
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, xbox 360 Live Gold előfízetésem van, eddig kaptam minden hónapban ajándék játékokat. A kérdésem az, hogy utolsó előtti játék TOMB RAIDER volt ami sikeresen letöltöttem, mostani ajándék az Bioshock Infinite, de nekem a konzolon végignéztem az összes menüt jáékoknál és NINCSEN SEHOL, hanem helyette van egy 50MB gagyi játék.. :( Ismerösőmnek sikerült letölteni Énnekem miért nem jelenik meg az ajándék játék???!! A konzolon kapott heti ajándék játékok között néha szoktam vásárólni Bankk... az befolyásolhatja az ajándék játékot vagy ez ettől függettlen a LIVE GOLD AJÁNDÉK JÁTÉK havonta ami kettő DB jár!?!?!?
    Előre is köszönöm a segítséget!
    BANDESZ05 :):):):)