XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Oks lehet nincs teljesen egyensúlyban, de egyiket se szabadna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Nem neked akartam 😊

Adversus solem ne loquitor

Csak reagáltam mi fér bele 1 napba... 😉
Moby
Semmi köze a oettőnek egymáshoz. A steam profil eladásával a valve és közötted fennálló egyezséget szegsz meg. Aka szerződést szegsz. Ez még nem büntetőjogi kategória. A játék bérbe adása erősen az.

DarkSector
Hivatalosan nem, ahogy steam profilt sem lehet eladni. Mégis....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Az a helyzet, hogy játékot nem adhatsz bérbe, vagy kölcsön, pénzért. Nem a te tulajdonod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 16:39:22

DarkSector
Jogos na erre télleg fasza. 😄
Mi is csinálhatnánk ilyet, nem is kéne mondjuk PS4-en primary-ként átadni a profilt, elég lenne csak simán, és utána meg szépen csak akkor tudna játszani, amikor te nem vagy fent.
Ilyen árak mellett be lehet keresni, de akkor inkább kifizetek valakivel felesbe 3 napi összeget és végleg legyen a miénk.Mondjuk ha valakinek bérbe adnám, nekem napi 100 is elég lenne, és kicsi vissza is jöne akkor, ahogy én régen mondtam hogy ha megnéznék valamit, mástól és nem végleg kell -2 napért fizettem volna egy kis összeget.

Attól még ez az érv a dobozos mellett szól. Hátha kell valakinek majd egy használt papírzsebkendő... 😉
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.11.14. 16:34:05
Mondjuk egy Call of Duty kampány belefér... 😉
TDC Geronimo
Amúgy DAhoz lesz day 1 patch, amiben javítva lesz az akadozó átvezetők.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Leírom, hátha valakit érdekel:
Csinálsz egy amazon fiókot, megadsz valós usa címet (internetről kinézed), lehetőleg 0 taxos államból (alaszka, florida, stb), bereggeled a kártyád. Eddig sima liba.
Megveszed az xbox giftcardot az amazonon. Kiválasztod a szükséges értéket, és az online game code-ot. Kifizeted. A kódot emailben, és az amazonos fiókodban is megkapod.
Bemész a microsoft commerce oldalára az xboxos fiókoddal, és a profilod alatti legördülőben kiválasztod az us fiókod. Ott a fizetési lehetőségeknél alul van egy "ajándékkártya beváltása" című link, ami rögtön a kódbeviteli oldalra navigál, ott beadod az amazontól kapott kódot, ami egyből fel is töltődik az usa fiókod valletjére.
Ezzel már bátran lehet fizetni az usa sztórban, akkor is az előbbiekben feltötött ms wallettal fog fizetni, ha amúgy tartozik kártya az accounthoz, szóval semmi csiribúcsiribá nem kell.

Moby
KB 8 forinttal szarabbul váltja a dollárt a bank, olyan 15 körül 14892Ft-ot vont így. Tehát alig rosszabb mint a direkt vásárlás, és jobb, mint a paypalos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 15:00:07

Moby
Nah, megvettem a gtav-t, amazonos giftcarddal. Tökéletesen működik az eljárás.

/és full webről ment az egész folyamat.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 14:47:54

TDC Geronimo
Én human maget fogok. Elfeket is diszkriminálják a játékba mindenhol olvastam 😞

Moby
Hát én egy elf suncit generáltam, a jobbik fajtából 😄

Kongy
PFF. Lehet én is inkább bérbe adom a PS4-emet, mert mindenki csak trollkodik velem, de megvenni egyik se akarja....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Xbox One játék bérelhető 1 nap 2500ft. Jatekaim.hu-n.

A hülyének is megéri! 😄

Kongy
DA1-ben ember harcos voltam, azzal jól elvoltam, itt nem tudom mi a választék 😄

Igen, azt vágom, úgyhogy nem is foglalkozok már a trial kérdéssel..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 14:00:40

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ja, nem ! Ha Te is előfizetsz akkor sajnos nem játszhatsz egyből mert hiába van már letöltve a gépedre a pre cucc le fogja szedni az egészet újra és csak utána indíthatod a trialt . :\

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
Hibáztattam én bárkit ezért közületek? 😄

Én tegnap toltam vele kicsit, de szerintem a lehető legszarabb karaktert választottam (törp), annyira nem volt húúdeqrvajóóóez fíling, de azért el lehet lenni vele 100+ órát simán.

Aki képbenvan DAI-ban ajánlhatna valami f@sza karaktert mert fingom sincs melyik lenne a legjobb választás.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Kongy
Ja, akkor értem. Mindegy, nem halok bele, ha nem próbálhatom ki most azonnal.. Az az igazság, hogy engem nem ért el a hype, mert alig néztem belőle videókat. Talán tavaly nyáron láttam belőle gameplayt 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 13:43:49

Csak az élhet ezzel a lehetőséggel aki az EAA-t vette. Ezek szerint nem Te hanem Moby az előfizető. Viszont ha Te is előfizetsz egy hónapra máris indulhat a trial.

Kongy
Na magyar locationnel is Bundle only-t, meg only with EA Access-t ír. Úgy tűnik nekem nem lehet trialozni (Y)

Kongy
😄DD Ha 5 percet kipróbálom, akkor meg tudom majd mondani, hogy kell-e. DA 1-2-t végigvittem, és szerettem.

Moby
Akkor nem értem.
Pedig jó lenne, mert szerintem KELL ez neked, tudnánk tolni koopban
KELL

NEKED

😄DD

Kongy
Majd mindjárt kipróbálom, de amúgy meg van EAA-m, mert PVZ meg BF4 megy, multiban is.

n000rbi
Nekem ezt miért mondod? Tudom jól, hogy ott van. Én arról beszélek, hogy miért kell Vault-ba menni, aztán még szűrnöm is All games-re, hogy lássam a trialt. Baromság.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.14. 12:39:55

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Menj át hungaryba, és nézd csak meg úgy is

Moby
Nadeeeeee VAN eaa-d <#ticking><#zavart2><#bdead>

/HACSAK nem került már arra is régiózár, mert az én ugye magyar sztóron vettem meg<#felkialtas>

Kongy
Nálam a drága EAA azt írja ki, hogy BUNDLE ONLY, illetve, hogy ONLY WITH EA ACCESS... 😄 Aztán meg baszhatom magamat.

Moby
Amúgy most nálad így, hogy lentvan a teljes, és rányomsz az eaa vaultban a trialra, mi történik?

Moby
Ha bocsánatot kérek az ms-től a hibámért levélben, és százszor leírom, hogy sohatöbbénempreordereleksemmit, az megoldja? <#zavart2>

Kongy
Lehet amúgy, hogy nem kellett volna preorderelned. Lefogadom az zavar bele... agyfasz ez a "nextgen"....

Moby
Ha az ottani nem ugyanaz, mint a preorderes, akkor miért írta felül a preorderest?
Bár az kérdés akkor is, ha az a válasz, hogy nem ugyanaz 😄

orichalcos
Na este bediliztem és megvettem Dragon Age-t. Első DA játékom lesz.

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Nem akarom eladni NEM akarok az idióta vevőkkel küzdeni,hogy litániát írok,hogy mit nem szeretnék az eladással,de csak azért is megkérdezi,hogy véletlenül cserébe nincs szükségem 1 vemhes kecskére,meg 1 használt orrszőrnyíróra és jó lenne ha kicsit rá is fizetnék.Na NEM és ha megírom neki hogy a kecskéje a közös utódot neki hordja ki és közben dugja fel magának az orrszőrnyírót akkor vérig van sértve.Inkább rohadjon OLCSÓN rajtam a játék és soha többet ne használjam vagy vegye el MS mint az előzőek...<#kacsint>
Totti5
Vault és utána a trial csempe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Hátöö, ha simán a kezdőképernyőn nyomsz a DAI-ra EA Accessben, olyan gyönyörűen behozza a preorderes oldalt a store-ból mint a huzat. Azt ne mondd, hogy ez így jó 😊

Harlekin
Akkor tegnap miért kezdte el ismét azaz 4x leszedni a preordot...?
Kongy
Nájsz!! De az a ciki, hogy mire az lejön, addigra véget ér a trial. Vagy ez nem ér véget, fix 6 órát enged bármikor játszani?

Totti5
Miért lenne, onnan kell szedni...

n000rbi
EA Access appban menj a Browse Vault-ra, majd All games-re szűrj, és az ottani DAI-t szedd le 😄 (el van baszva, nem kicsit)

Kongy
Na lejött a DAI és nem Pre-orderedet ír ki ez a szar??? XD Aztán ha rámegyek kiírja, hogy FIZESSEK ELŐ EA ACCESS-RE, HOGY JÁTSZHASSAK! Közben PVZ meg BF4 meg minden megy, multi is, de a DAI-hoz már megint elő kéne fizetni. WUT??!?!?!?!?!?!?!?

TDC Geronimo
sprint, ADS, TTK jóval kisebb. Sok halo fannak ez jó szokatlan lesz majd. Személy szerint én örülök ezeknek, mert nekem nagyon maradi volt már a régi multi gameplay.

Azért a lemezes játékot el tudod adni és a digitálisat meg nem, szóval nem minden tekintetben rosszabb... 😉
Totti5
A piacot továbbra is az új hardverek tartják lendületben: a videojátékos forgalom 80 (!) százaléka a PS4, Xbox One és Wii U gépeladásokból származott októberben

PS4 és az Xbox One első 12 hónapján, melyet követően megállapítható, hogy 70 százalékkal erősebbre sikeredett ez az időszak, mint annak idején a PS3 és az Xbox 360 párosa számára.

Harlekin
Te nem érted 10000x le írtam nem érdekel a HASZNÁLT játék amire gondolom gondolsz mert 2-3 ezerért NEM kapsz játékot megjelenés napján!Nekem ha kell valami nulladik napon KELL ennyi.Ha van lemezes nulladik napon 2-3 ezerrér,de legyen 7000 akkor hozhatod azonnal mindet megjelenés napján és jöhet 2 példányban,hogy a home társamnak is meg legyen.Tehát adott a dolog várom a far cry 4 et mond hova mehetek a 2 lemezér viszem a 14000 forintot és akkor már gta 5 is...Vagy várj ha megyek érte az már akkor plusz költség!!!Nem akarok plusz költséget!!Akkor ha kérhetném postázd el nekem INGYEN ,hogy ne legyen már plusz költségem és jó lenne ha délutánra ott lenne szeretném tudni a hdd-n,hogy megjelenéskor ne kelljen baszakodnom az installal csak a playel!Csak ennyi az előnyökről vagy hátrányokról és olcsóságról Magyarságról és adózásról...<#nevetes1>
n000rbi
>instant on= nincs kimenet a hdmi-n

Az jó lenne, ha totál nem lenne semmi, mert bár jelet nem érzékel a tv, a 2 napja vett hdmi switch viszont csak x1-nél mutatja aktívként az inputot standby-ban, semelyik másik konzolnál nem 😊

Moby
Majd ha megoldják a venti nélkül instant on-t elgondolkodok rajta. Addig ez egy vicc, poén nélkül.
instant on= nincs kimenet a hdmi-n, és nem világít az x. Nojsz. A tévé távirányítójával, meg egy darab leukoplaszttal ugyanitt vagyok <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.14. 10:08:23