XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nothing is True, Everything is Permitted
Amúgy ez még mindig nem az az AC amit vártam olyan szempontból hogy a cover még kezdetlegesen, de legalább van, hisz nem lehet mindenhova és közel sem olyan patent mint egy Splinter Cell BC-ben. Harcokat most sem érzem magaménak, súlytalan, esetlen tud lenni. Sajnos?! a Ryse ebben nagyon magasra tette a lécet, az után az AC harcai elég gyengék számomra.
De hogy ne csak fikázzam, nyomozós quest tök jó volt, ahol bizonyítékokat kellett összeszedni. Maga a sunnyogás és minden más nagyon élvezetes. De ennek a résznek is a legnagyobb erőssége a hangulat, desing, környezet, kor, karakterek, a város élethűsége. Ez az igazi AC esszencia, ezért kedveltem meg a sorozatot nem a nép kedvence a lelketlen Black Flag miatt... ( amit máig nem értek miért lett AC4, mert a Unity az AC4... )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.15. 14:38:03
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.15. 13:35:50
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.15. 13:33:16
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez az acu olyan csodás hogy arra szavak nincsenek. Csak sidequesteket nyomok, sehol egy említésre méltó fps drop, vagy glitch, vagy bármi ami kizökkentene. Csak az atmoszférikus kélyhömpöly, ami ömlik az egész játékból feszt. Akkorát dob a játékon, hogy be lehet menni az épületekbe, és hogy kerülni érdemes a harcot mer megpandelsz hogy nemigaz...
Feleségem csak ennyit kérdezett: miért nem ilyen szép minden játék?
Nem tudtam neki válaszolni 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.11.15. 11:21:13
Forza.
A külön kapható házaknál az usb3.0 interfész gondolom szabványos és nincs olyan, nem tudom belevarázsolni ezt a hdd-t, ugyi?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.15. 11:17:03
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Queue
Games
<#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.11.15. 10:48:04
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
megugye nem várod el, h jól is működjön utána? 😉
bár, ha fullgyári a rencered, akkor TALÁN... bár én akkor is friss cendszert raknék...
Forza.
Mert az enyémnél a box próbálkozik a kikapcsolással,de nem jön össze neki már a tv-t kikapcsolta miután még vagy fél percig villog az xbox jel és baszakodik a külső vinyó és a vége az,hogy kikapcsol a box és a külső vinyó bekapcsolva marad lefagyva azaz világít az írás-olvasás és nem tudja vissza kapcsolni a box a köv indítással...
Vásárlásnál a sebességet az Ár/TB-ot és rengeteg review-t vettem figyelembe és egy WD MyBook -ot vettem.
Nem tudom hol voltál amikor fél éve kb 3x megkérdeztem milyet vegyek és 1 választ se kaptam. :-/
Nem azt mondtam, hogy mind szar erre a célra, csak a nagyrészük.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.15. 10:09:58
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.15. 09:54:30
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.15. 09:34:35