XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hát, ha szereted ha a "barátlistádban" olyan vannak akik utálnak... lelked rajta.
DarkSector
Ettől még elkérheti tőlem is. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én nemtudok választani...😄

Moby
Fc4-be talán kétpercet mertem beletolni, de a cutscene olyan szép az elején, közben meg úgy ömlik a frame, hogy azt hittem videó.

Adversus solem ne loquitor

Kamionnal jövök hogy biztosra menjünk...Azon van vagy 18 kerék....<#banplz>

Kongy
Egyetértek. Nem is mertem tolni sokat egyikkel sem, mert még rákattanok, és nem találok bemenni órára....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

FC 4 egy 573 megás ápdéttel indít....😊

Moby
Elindul ez a kurva gta és NEM LEHET LETENNI.<#bdead>
Annyira tudja a roksztár milyen karakterek kellenek, milyen sztori kell, hogy kell az egészet prezentálni, hogy az őrület. Ugyanakkorát üt a cucc mint elsőre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:08:40

Moby
Ottleszek a sarkon, kék pufidzsekiben! 😄

Hopsz, én azt hittem Darksector-ről van szó.
Moby
Belenéztem a gtavba meg az fc4-be. Kéne vagy két hónap szabi.
Meg mégkettő a dai-hoz 😊

Megvan köszi,nyomok jelölést mert el akarok mindenkit ütni GTA-ban..😄

Moby
Valaha benne vokt az aláírásomban, valszeg a dizájnváltás vitte el. Odaböktem megint 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.18. 14:00:24

Ahhoz szerintem neked semmi közöd nincs. Kérd el tőle, ha megadja, akkor megadja, ha nem, akkor nem.
Mijaz ID-je az úrnak?😊

Muttley
none of my business
de mi a f.szról beszélgettél vele 5-ször?
van jó néhány szellemi fogyatékos eladó és vevő is - tudom, de
azokkal meg nem kell foglalkozni

üzleti kultúra - gyorstalpaló - alapok

te vagy az eladó?
1) promózd a hirdetésed
2) várd a telefonhívást - írd bele a hirdetésbe - amelyik nem hív fel, csóró, sóher - hagyd a pics.ba
3) ha felhív - megkéred, hogy tegye fel az összes kérdését - majd ha teccccc kölcsönösen, akkor egyeztettek időpontot, eljön hozzád, megnézi, megveszi v. nem

te vagy a vevő?
1) felhívod telefonon (levelezni a NAV-val kell, meg a télapóval, hogy mit szeretnél karácsonyra)
2) felteszed az összes kérdésedet - elmész - megnézed - ha tetszik, megveszed

1ébként ha már van rutinod, akkor
a tel. beszélgetésből hanglejtés, stílus, beszédtempó, kérdésekből kiderül, h kivel van dolgod
és hangsúlyozom van sok normális eladó és vevő
mint ahogy szép számmal akad szellemi fogyatékos is mind2 oldalról
;-)

Utoljára szerkesztette: Muttley, 2014.11.18. 13:43:20

Just do it :)

The Norberto
Bocs. Tévedni emberi dolog. Valahogy ha sietek mindig benézem a j-ket.
Kongy
Hát ja muszáJ lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Norberto
Akkor muszály lesz addig FC4-el és GTA-val elütni az időt😊 Kössz a gyors választ.
Szerintem mindenki magyar store-ról vette 😊
Nálam is amcsinál azt írja hogy vegyem meg. Magyarnál ott van hogy 20-ától lehet.
Úgy tudom amelyik régióban veszed annak a megjelenési dátuma él,hiába váltasz utána régiót és töltöd le máshonnan.

The Norberto
Senki nem vette magyar storeról? Még sose vettem semmit másik storeról és parázok hogy valami para van és azért nem engedi játszani.
Nekem 360-on is jól futott 😊 Szívesen várom az élményeket mert én csak PC-re tudom beszerezni januárba nincs Oneom.Az FPS mód elég jónak tűnik 😊

Kongy
GTA V első benyomások

Baromi szép a játék még mindig, de most már jól is fut! FPS mód elég király, és tényleg van egy halom új szám is. Kicsit változott a HUD is, mikor kiírj,a, hogy kész van a küldetés, illetve alapból megkapod a léghajót 😊

Kongy
Ajaj... dilemma: Far Cry 4 vagy GTA V? :S Melyiket játsszam?!?!?! Vagy fejezzem be az AC Unity-t??!!? :S

Moby
Gecijó lett a GTAV.
Ezek is megcsinálták.<#eljen>

The Norberto
Ha magyar storeon vettem a DAI-t akkor csak 20-án tudok játszani? Aztírja buy és 60$ pedig megvettem a digital delux editiont.
DarkSector
Ja bocs akkor nemtudom mit láttam 11hó 9.ének. de ha szeptemberi , akkor még viccesebb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Jah, sokszor nem fejezi ki nekem sem.

Moby
Okoska, ő ezzel kereskedik. Érted. Ebből(is) él 😊
Nem magának hozza el.

Sok minden zavar engem is, de a "taknyozás" szerintem nem fejezné ki a véleményem egy másik emberről és mint írtam tudom, hogy nem atomfizikáról értekezünk... De ezentúl átlépek rajta, ha itt senkit nem érdekel.
A hírdetés feladási dátuma:
2013-09-09 10:10

Nem szokta törölni meg pontoztatni,hanem átírja a hírdetés szövegét az adott kategóriában. Csak átírja a hírdetést a friss termékre és upolja.

DarkSector
Nem gond, amugy a 6 nap ugy kijön hogy a hirdetés feladását nézzük, de érdekes 14.-én vette, de 9.-én ő már meghirdette hogy neki már nem kell....most vagy egy béna probálkozás, vagy valahogy már a megvétel előtt rájött hogy neki ez nem kell, vagy még a boltból való vásárlás előtt elhozhatta tesztelésre. 😄 És a 14.-e csak a garanciára vonatkozik.
Ilyet se láttam még. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 23:37:49

Elírtam ránéztem és nov 11-re emlékeztem.😊
De köszi hogy észrevetted és nem bírtad megállni szó nélkül szemfüles kapitány.😊
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:36:03

DarkSector
Ennek fényében parádés a hozzá mellékelt info, hogy vásárlás napja 14.-e.

6 napos One

Írsz neki felhívod egyeztettek csak el kell érten menni (kb Ferihegyi reptér mellé), maximálisan megbízható. De hívni kell! Irogatást nem vesz komolyan.😊

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.17. 23:31:06

Holnap felhívom,thx
Megnézem vaterát is kösz a tippet
Tőle vette haver a One-t én meg annó a ps3-at, tényleg megbízható és korrekt.😊

Moby
Hardveraprón folyamatosan hirdet xfive. Őt ismerem személyesen, ő pl. egy megbízható nepper 😊

Csak az a gond,hogy több ilyen is van.Most kapásból 3 hirdetést fogok jelenteni akik a héten személyesen nem adták át és még mindig hirdetik mert látom ugyanúgy ott van minden.
Ezt a mai gyereket megpróbálom telefonszám és név alapján megkeresni HA tényleg a városomba lakik.Majd megmutatom én nekik kivel szórakozzanak,nehogy meglepődjön ha ajtót nyit holnap nekem..
DarkSector
Gondoltál már rá hogy ne olvasd el? 😄 Probáld ki, menni fog.
Nem az n okfejtésemről volt amúgy szó.

Kongy
OLX. Ott aztán ZÉRÓ a komoly eladók/vevők száma. PH a jó! Meg Vatera. Utóbbin drágábban rásózhatod az emberekre a cuccokat, cserébe le kell belőle adózni, de megbízhatóak a vásárlók többnyire.

Én PH-n húztam be a One-t alig 1 hónaposan, 90k-ért Fifa 15-el (beregelve de kaptam az accountot is)....😊

100 körül találsz simán, vadászni kell.

Kevés olyan dolog van a fórumon ami annyira zavar mint amikor belépek és egymás után 3-4 hozzászólásban Setétszektor okfejtését és gondolat(????)menetét kell olvasnom....<#banplz>

Nem PH.Ez a semmitérő olx-en volt.Na nem mintha bármit is rendelnék onnan csak gondoltam személyes jó lesz DE ERRE IS alkalmatlan az egész!Jelentem a hirdetéseit és átnézek PH-ra,bár abba se nagyon bízok már de hátha lesz szerencsém.
Rohadt nehéz innen délről használtan venni bármit is mert minden Pesten van.Ott biztos könnyebb lehet a helyzet
Moby
Biztos van még akit zavar. Remélem ők is így járnak el 😊

DarkSector
Ja. 😄

Ha mást nem zavar, akkor nem tehetek mást...
Moby
Nem, fekete meg fehér.