XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Valszeg hétvégén fogom a végét letolni egyben, addigra ha jön akkorjön, bármit is javítson.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De nem ezért töröltem, bár ezért is megérdemelte volna.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szépen minden egyes balfaszt leöltem, becserkésztem. A nyanyát pedig a páholyból leugorva egy pontos döféssel a nyakában kinyírtam. A végén már csak 4 őr került elő valahonnan akiket könnyű szerrel likvidáltam és angolosan távoztam egy parasztnak álcázva.
Ráadásul kaptam egy fullos képességekkel bíró legendary item fejfedőt is mert 100% lett a misszió. Megérte és eme küldi alatt tiszta Splinter Cell feelingem volt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.25. 20:41:53
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most remélem valamit félreértelmezek és nagyon távol áll bármiféle MMO szintű küldetésektől. A halálom az MMO szintű dögvész repetitív faék küldetések..Menj oda...Öld meg...Szedd össze...Ennyi kb az összes MMO...Meg farmolj mint a barom....
GT: Halboy
Assassin's Creed IV: Black Flag - 6993 Ft
Diablo III: Ultimate Evil Edition - 12594 Ft
Forza Motorsport 5 Racing Game of the Year Edition - 8394 Ft
Killer Instinct Season 1 Ultra Edition - 3995 Ft
Project Spark Champions Quest Play Pack - 2994 Ft
Rayman Legends - 3995 Ft
Sniper Elite III - 9054 Ft
Strider - 1495 Ft (csak Gold előfizetőknek)
UFC - 3956,70 Ft
Valiant Hearts - 1495 Ft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Max összeveszünk chaten is az élet nagy dolgairól <#idiota>#idiota>
Tegnap megcsináltam a 18. kampányt is (repülőtér), már a mi területünk az is, viszont azt a kék biszbaszt még mindig nem találom sehol pedig ott mutatja ahol a kis irodában vanegy asztal és rajta egy számítógép de ott nincs semmi sem :\ Durva küldetés volt ez a repülőteres is és azt a rohadványos erszényesmókusruhát is használni kellett benne, nagyon örültem neki :-) vagy ötször futottam neki mire sikerült .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Melóba megbeszélésen voltam...baszottul érdekfeszítő volt így agyaltam,és eszembe jutott a tegnap előtti ejtőernyős produkciód!!!Bazzzzeee ki kellett osonnom,mert úgy elkapott a röhögés...
Nem elég,hogy aznap este majdnem a kanapén aludtam,mert asszony meg akart ölni,hogy a röhögésem miatt felkelt,még ki is rúgnak majd a melóból<#nevetes1>#nevetes1>
A 12. story küldetésem van csak meg...És jó lenne a többieket kirobbantani DAI ból és multizni végre!<#nevetes1>#nevetes1>
A 3 at szénné játszottam 1000 Gs lett,de ezt x2-t fogom tolni...<#kacsint>#kacsint>
Ez nem azt jelenti, hogy az egész eddigi kuka és legyen valami teljesen új ? Ez nekem így jött le, bocs ha nem így gondoltad.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Annyira bele tudok merülni, hogy nincs is kedvem mással játszani, pedig van még néhány 0 kilóméteres új gém a merevlemezen, de jelenleg csak ezzel tudok foglalkozni. 😊
Tényleg annyira ugyan az, annyira fc3 "mod".... Ennél azért többre szàmìtottam...
2011-es középkategòriàs plazmàn tolom,haver 400ezres csúcs ledes samsungja vicc hozzà kèpest szìnhüségben,kontrasztba,képminöségben,de föleg reakciòidöben...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kickbandelburnenuke.
Tetveskurvaanyátokatubisoft.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.24. 23:15:02
És ez a magas felbontás (leszarom mennyi) és éles kép, szép színek, a 99% tükörsima framerate .... ahh, ez nekem most frankón elhozta a nextGen -t így 3 héttel a ONE vétel után!
A CoDAW és a TombRaiderDE mellé ez nagyon odatette <#buck>#buck>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Néha a diaógusok nálam bugosak, nem akar megjelenni a választási lehetőség, ilyenek, NPC-k még mindig beakadnak, már a KotOR óta... és az a játék 2003-as! Félreértés ne essék, isten király játék mindkettő, de nem hibátlan sajnos...
Viszont érdemes mindent figyelmesen megnézni és elolvasni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"