XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kösz a közleményt, ha most neked megy az három dolgot jelenthet:
1. megint vettél valamit 😄
2. helyreállt ami eddig nem ment és akkor most megint jólesz, ha vásárolok haver otps paljával
3. ... vagy semmi se jött helyre és mákod van és neked megy, nekem nemfog 😞
Úgy vettem észre ez a cigány USA - Paypal - Bankosdi közreműködés kurvára rapszodikus ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Most japán Resident Evil Remastered kéne X360-ra. 😊
Márlassan azon gondolkodom megérett az X360 egy RGH-ra. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2014.12.02. 22:59:52
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
!!!!!!KÖSZÖNJÜK!!!!! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
!!!!!TOVÁBBRA IS MŰKÖDIK USA STOREON A MAGYAR KÁRTYA PAYPALL KOMBÓS VÁSÁRLÁS XBOX ONEN!!!!!!!!!
Adversus solem ne loquitor
Azért jó lenne ha másnál is ilyen jellegű lenne a legnagyobb probléma :p
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így csak 60$ volt a Crew és nem 21700 Ft.
Megoldás a Hola
A dialògus ejtése a legjellemzöbb,és idegesìtö.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.02. 15:10:23
Amíg fekete folt van a térképen képtelen vagyok továbbmenni. Azt meg hogy mennyire MMO avagy nem passz, hisz nem játszok MMO-val.
Metro 2033 2673 Ft
Metro Last Light 2673 Ft
Gold kell hozzá.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Csapj bele 😊 (ez engem is rohadtul zavar, mert egyelőre nincs hozzá headset 😊)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.02. 12:54:32
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(mondjuk meg ezzel egyutt is messze a legjobb konzol kontroller amit valaha fogtam)
Mint korábban kifejtettem, az enyémnél még sikerült megbolondítaniuk két különböző mértékben érzékeny LB RB-vel a dolgot. Egyik nagyot kattan (szvsz ez lenne a normális), a másiknál mintha százezer éve halott mikrokapcsoló lenne. <#eljen>#eljen>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- okádékszar helyen van
- szarul működik (ha nem jó helyen nyomod be, nem érzékeny)
100 millió dollár. Száz. Millió. Dollár.
Ennyibe került a fejlesztése. Az lehetett, hogy a shoulder gomboknál már 95 milliót felemésztett az ipari mennyiségű kokain felszippantása thai kurvák seggéről. 5 millió ennyire volt elég.
LOL
/bocsesz. ez a 100 millió mellett nem lehet elmenni sírvahányvaröhögés nélkül. Évekig fogom nyomni, és előre élvezem minden posztját 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.02. 12:44:16
Az autós játékokhoz 360-ra vettem egy giroszkópos kormányt, ezek után szívtam a fogam, hogy ennek nincs alternatívája még, így marad a kontroller Horizonra 2-re. De tényleg olyan finoman kezelhetők az autók, hogy annyira nem is hiányzik jelenleg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Most hogy 2 órát sikerült beletenni ( a prológot követően amit még trialban toltam ), ez a cucc is valami elképesztő, ami melót beleölhettek pedig még semmit nem láttam, de annyi minden történt, olyan gönyörű, részletes és szép a világ hogy le a kalappal. Ennek kimondottan jót tesz a Frosbite csicsái, fényei.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Na mindegy azóta tökéltesen működik. A One kontrollere teljesen más ligában játszik, mint a 360-é, eszméletlenük finoman kezelhetők vele a játékok. BTW Unty bundle-ell vettem a gépet és hozzá csaptam a Horizon 2-őt.
Mindkettővel meg vagyok elégedve, agogy a géppel is.