XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Öööö...izé, ha jól látom akkor ezt most te írtad lehatodszor, de az első öt azért nagyon bánt :DDD
Adversus solem ne loquitor
Ami önmagában még nem feltétlenül baj, csak akkor olyan minőség legyen, mint mondjuk a quantic dreams "filmjei".
Amúgy aki ipari mennyiségű kurvát basz meg, az hamar ráun a csöcsökre, amennyi játékon és amilyen rövid idő alatt átmentek itt egyesek, nem csodálom ha minden fájdalmasan rip-off, copy-paste és a többi.
De nincs igazam. ... Dehogynincs.
(megjegyzem pl. a FC4 szerintem is nagyrészt átskinezett 3, de még csak 22%-nál járok)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Viszont előző generációs gépből inkább PS3, több + jobb exkluzív miatt. Jelen generáció pedig One.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha arra leredukáljuk a játékot hogy maga a sima "megyek lövök" téma, jogos, csakhogy az Alan Wake nem ez végett volt parádés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem Remedy ezután nekifekszik Alan Wake 2nek bár, ha lesz is valaha, jó távolinak tűnik :(
Egy generációnyi van. (amúgy játékfüggő)
"Meddig van támogatottsága a 360-nak? Meddig jönnek rá ki a játékok?"
Pár év szerintem 1-2. és közben egyre kezdenek majd lejebb apadni azok a címek amik még multiplatform formában most éppen támogatják a platformokat, mint az x360 is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
:D
Lenne pár kèrdèsem meg a multkori konzolvásárlós kèrdèsemhez kapcsolódóan.
One ès 360 között milyen számottevő különbség van? Grafikai, gyorsasági? Meddig van támogatottsága a 360-nak? Meddig jönnek rá ki a játékok?
Ahogy az uncharted esetében is az lesz, mint az első háromban, ezt videó nélkül is tudjuk. Akkor azt sem veszed? <#ravasz1>#ravasz1>
Unity. Egyértelműen pénzkidobás volt úgy, hogy pontosan azzal nem volt problémám, amit mindenhol leírtak (fps, glitch, stb), és végül azzal lett, ami kb sehol nem volt említve komoly hibaként.
Fc4. Az előbb írtam le.
Titánrotty. Tudatosan vásároltam magam bele a demóba. Ez sem oké, de na.
Miből kéne okosnak lenni? Metacritic? Sg? DF számok? Ki fog PONTOSAN úgy működni ahogy én?
Naugye.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.30. 21:51:23
És írhatsz amennyit akarsz nem fogot kedvet kapni. :)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem nem a fő szál része de így akkor a többi 14 féle mellék küldetés is ami szerinted csak 3 féle!Igaz csak a vadászatosból van 4 féle,és akkor a kyrat filmforgatásos versenyzésről nem is beszéltem...De legyen ennyi elég nehogy véletlenül kedvet kapj,hogy ezeket is megnézd és esetleg shangri-la rejtelmét is felfedezd...<#vigyor0>#vigyor0>
Szerk.: amit írsz az a játék fő része amivel gondom nincs, de a gyüjtögetősdi,vadászósdi,toronymászósdi, nos ez dögvész. Repetitív dögvész akármennyire szépítjük. És a javát ellőtték az előző részben.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 21:07:12
A toronymászós területfelfedezősditől már eleve hányok, az AC-ben egynek jó volt de hogy mára már minden Ubisoft játékba ezt a baromságot kell erőltetni....Egyszerűen dögvész megmászni a tornyokat, persze ha a minihelivel fölérepülök és kiugrom akkor meg lecsúszik ez a barom a tetőről....:D
10 óra játék után egyszerűen a játéknak se varázsa se vonzereje. Neked nem repetitív hogy 4-5 különböző feladatot váltogass, nekem az, főleg hogy egy FC3 mod az egész játék.... Egynek még jó volt a vadászosdi és a foglalósdi...De így hogy egy fullos copypaste játék áttextúrázva némi addonnal így a fő küldetések amik érnek is valamit...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 20:50:48
Én pár napja leraktam mert szó szerint meguntam az egészet, ha elő is kapom akkor is csak végigrohanok a főküldetéseken és helló. Dögvész repetitív hullám az egész.....A vadászat sem hoz lázba. Az meg hogy az elefánt segít az egyszer jó poén volt...Utána inkább vicc kategória,főként hogy tényleg minden második bázis mellett direkt van egy fáni....
Pl lehet egyeltalán hozzá venni feltöltőkarit bárhol magyarországról?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na most rámegyek a "letöltés xbox360 konzolra" kéri a hitelkártyát stb, és 14990-et akar fizettetni? Most hogy van akkor?