XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na most meg villog, na majd meglesem fél óra múlva szedett-e valamit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
ööö szedek valamit épp boxon, be van kapcsolva instant on mode, kikapcsoltam gépet gondoltam szedi tovább, de nem villog a routerem ergó nem tölti tovább, amit elkezdtem. Én csinálok valamit rosszul vagy ennek hogy kéne működnie?

n000rbi
Amúgy a lemeznyílás bal oldalán lévő redős "gomb" valami manuális eject, vagy mire jó?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Nem kell betolni, behúzza az magától 😊 Szotyinak a PS3 első kiadása is asszem már ezt használta.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.03. 21:21:48

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Slot-in. Elirigyelték a szotyitól 😊

Adversus solem ne loquitor

CroftManor
Azt hittem, ha az eject-et megnyomom, akkor kijön a tálcája, mint az x360-nak. De itt csak simán be kell tolni a lemezt a gépbe?

Nothing is True, Everything is Permitted

Moby
Mármint az ejecthez? Jah, eléggé üzemszerű működés 😊

CroftManor
Nemrég vettem egy xbox ONE-t. Érdekes, hogy ha a Blue Ray-hez hozzáérek, akkor egy kis pittyegő hangot ad ki és bekapcsol magától a box. Ez normális jelenség? 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Moby
Szóval a láncra vert lovak nyifognak így... 😄

Mondjuk az tény, hogy a kezdeti öblös különbségek után mostanra eléggé feljöttek a multiplat címek ilyen aligdiffire. De ez sokkal inkább az sdk-n múlott, mint azon a kinekt-bullshiten 😄

n000rbi
A kinectmentesség erejének a hangja volt az, amit szoftveresen tartanak kordában 😊

Moby
A Microsoft már a programozható tekercseknél tart? 😄

TDC Geronimo
ah elhallgatott nekem is megnyugodtam 😊

Katun
Thanx Moby

Azt kedvelem ebbena gépben, hogy nagyon halk, tényleg csöndes gép, majd kell vennem egy stereo headsetet hozzá (persze az xboxosat) mert a TV-m hangszórója csodálatosan szokol szintű szimfóniát produkál. Ami zavart a tápban levő ventilityi ami búgott amíg instantget módban volt. Nem tudom milyen hangos a ps4, így csak a ps2-höz vagy classic x-hez tudom hasonlítani. Halkabb

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Kongy
Óóóó... ne aggódj, olyat szokott nekem is csinálni. Múltkor alvó módból nem akart felkelni, ezért kihúztam az áramból. Utána már gond nélkül működött 😄 Amúgy PS4 is csinált érdekes dolgokat, NFS fagyott többször is, hibaüzenettel kidobott. Gép volt, hogy hang nélkül indult meg ilyenek. Szóval ami elektromos kütyü, az elromolhat, és el is romlik 😄

Merevlemez nekem is kerreg néha, de abszolút nem figyelem. Elég hangos a TV, játék zajok full elnyomják a hangját, ami a PS4-nél néha nem volt igaz, amikor repülőgép üzemmódba lépett... (höhö)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Tomb Raider: Definitive Edition.

n000rbi
Nekem is nyígott első indításkor, de update után bekussolt hála az égnek.

------
Cseretáp vol3.: na ez már elviselhető, most már lehet a játékra koncentrálni 😊 (csak előbb a feleségem kell még leszedni a Peggle2-ről ^^)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.03. 19:57:16

Moby
Nos nekem ma nem kapcsolt be a gép. Xbox logo és fagyi. De lefagyott ma a nem-tűl-bonyolult blueray lejátszóm is olyan szinten, hogy a falimalacból kellett kihúzni, szóval lehet, hogy a pattintott kőig kéne visszamenni, és újrakezdeni az egészet, mert a gyermekkori álmaimban az a sötét jövőkép sehol nem szerepelt, hogy az emberiség egyszer majd a hipertérben ragad egy lemerült akkumulátorokkak, meg szarráfagyott navigációs rencerrel 😄D

TDC Geronimo
nem merevlemez ez hanem "coil whine" hang. Remélem elmúlik update után mintha ezt olvastam volna mert idegesítő nagyon

Katun
Nekem pont, hogy bejön az egész. Talán az almás szarjaimhoz tudnám hasonlítani, lehet én mást kaptam? LB RB is korrekt, mi bajuk van amúgy? A kettő "gomba" is csak úgy siklik, amúgy ami gagyi, az a day one felirat a kontrolleren, ha közeleől nézem olyan mintha már kopna itt-ott.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Pedig érdekelne ez a mostani, illetve a Black Flag, azt most olcsón belehet rendelni. A kettőt max PC-n tudnám meglesni, már nincs prevgenem, csak prevprev genem.

Mi az a TRDE?

Geronimo: a merevlemez "cerreg" szerintem, azt csinálta nekem első indításnál, aztán pikk-pakk beállítottam és játszottam is.

TDC Geronimo
és ennek ilyen hangja lesz update után is, mert ha igen repül a kukába. Marha idegesítő ez a "coil whine" hang

Kongy
Ez normális. Én is megijedtem 😄 Kontrollerről annyit, hogy az LB, RB borzasztóak, de a 2 trigger sztem nagyon fasza. Meg úgy nincs bajom összességében a kontrollerrel.

DarkSector
Tagadd le. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
ütő megállt bennem xbox lépernyőn állt bootolás utána vagy 1 percet vagy többet, de cicereg a gép mint a barom ez normális...?

Moby
Nyomd le a kettőt, felejtsd el a többit. Örökre.

TDC Geronimo
Na megjött box, most rakom össze. Ami legelsőre feltűnik, hogy szerintem kontroller minősége összerakás meg anyaghasználat szempontból eléggé fapados. Többit majd később.

Katun
Bevallom érdekelt annó az első része, vártam mint a messiást, akkoriban szobatársammal elindítottuk és vártuk az eseményt. Pofázás, nem lehet elnyomni, kis játék örültünk, majd pofázás, amit nem lehet elnyomni, olyan idegesek lettünk, hogy vissza is vittem a játékot kicseréltetni másra (x360). Azóta nem szagoltam rá, de most belevetném magam a dologba.

Ja és az ászászin krídről van sou :-)

Moby
TRDE: legjobb deal a genben. Fillérekért másodszorra is bitangjó cucc <#eljen>
Többet ért, mint a unity-titánrotty-fc4 szent(szar)háromság együtt 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.03. 19:23:56

Engem meggyőztek ezzel a Viktoriánus korral Angliában.Unity-t meg se néztem még,sose érdekelt Franciaország és a történelme sem(persze lehet jó kis game ha olcsóbb lesz megveszem de egyelőre nem musthave.)
Remélem ráfekszenek a Sandbox részre is,egyszóval,Várom!
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.03. 19:18:09
Moby
Műtesd ki az agyad. Egy totál felesleges ballaszt, amit magaddal cipelsz. Tedd le. Semmi hasznát nem veszed.

DarkSector
Jó most van egy saját véleményed az unity-ről hogy szar,félkész,utálod.
Ebben az értelemben véve neked baromságnak tünhet. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
A világon semmit. De ez még akkor is egy őrületes baromság lenne, ha nem te írtad volna annak ismeretében, hogy a unity sincs kész máig. Így viszont dupláztad a bullshit tartalmat.

DarkSector
Miért te mit? 😄 (én nem utálom az AC-t)

Totti5
Csak tegnap beletoltam 10 órát a Dragon Age 3ba 😊) komoly a cucc egy deka frém esés nincs benne!!!, a látvány pedig brutál, megszólal a környezet. Jó ez a kiforrott Frosbite ezen a genen jó kezekben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ezt szűrted le két képből, mi?
LOL

Totti5
Worms Battlegrounds nem sokat ér ebben a formában.

60 fps a játék ( ami érezhetően nem fix 60... ) az animációk és irányítás pedig 30 fps. Elég tré az egész érzésre. Pont elég volt az a 10 perc tutorial hogy le is töröljem.

2D-s cucc ami ugyan úgy néz ki mint előző genben akármikor... Team 17 -.-

DarkSector
Távozz sátán!.....Mi? 😄

DarkSector
Igen én is ezt szűrtem le a képek láttán.
Hogy ez akár most is jöhetne pár hónapon bellül, annyira késznek tűnik.

Moby
Itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
2015-ös Assassin's Creed Victory ( új csapat Ubisoft Quebec csinája, és láthatóan már jó ideje megy a fejlesztés )

XIX. századi viktoriánus London

Hol lehet előrendelni?

Katun
Köszi, az megvan stejamra :-)

cs:go -n kivul masom nics elado 😄.. az is PC re 😄
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.12.03. 16:39:13

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Katun
Inkább megvenném mint bérelném, viszont egész jó a díl, mert van benne más játék is, pl pvzgw :-)

Befizetsz az EA accesre és helló, ingyenes a BF4 (többek közt)....😊
Katun
Jövök tombolni kicsit, ignoráljatok, de ideges vagyok magamra. 3990 volt a bf4, még tegnap is, elfelejtettem megvenni, ma már 7990. Most már aztán a kutya fáját, ideges lettem. Megveszem a metrót, megvárom a karácsonyi szélt, offereket, díleket. Nincs valakinek eladó bf4-e? 😛

DarkSector
Ne is várj többet ez egy sima arcade játék. Multi nem volt annyira rossz. 😊

usa paypal + otp-s mastercard + xbox one usa store

Nálam ez így frankón működik.

Vagy van még a vpn-es megoldás amit Tyrant írt tegnap csak akkor PC-n kell vásárolni az xbox.com-on.
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.12.03. 09:31:39

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Botond
Hozzám keveredett egy PGR4, és a véleményedre lennék kiváncsi a cuccról. Beraktam, felinstalláltam, nyomtam vele 5 versenyt és hát eddig eléggé sínautózásnak tűnik. Lesz ez jobb, vagy mehet neki az uninstall? Köszi!
Semmiben.
Teljesen random hogy mikor hogy fizeti el a fizetési eszközöket. Pár hete még a paypallal is szarakodott és a bankkártyámmal az US store...Két hete a magyar kártyámmal vettem róla cuccot, nem is értettem...Múlthéten se a magyar kártyám se a paypalom nem fogadta. Most meg írják hogy megy a paypal...És sikerült megint magyar kártyával is vásárolni.
Ennek köze nincs a HOLA-hoz, az MS úgy kiszűri ezeket a vpn szarokat mint a szart. A fizetés pedig hogy mi megy az ubbi idők tanulsága szerint totálisan random amit nem igazán értek miért.... Egyszer authentication fail paypalra...egyszer megy...Egyszer another payment a magyar kártymra...egyszer meg simán megy....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 01:02:58
Macccy
Ezt a HOLA appot én szeretném megérteni miben segíti elő a vásárlást, én tényleg szeretném ... de egyelőre nem látom a lényeget. Úgy gondolom az eddigiek alapján, hogy ez nem VPN kérdése, az internetes hovatartozásom szerintem másodlagos a szabadon váltható Store miatt, vagy javíts ki ha tévedek! ... Tehát ha a Microsoft LIVE nem tudja engedélyeztetni a vásárlást a káeurópai bankommal, mert az visszakommunikálja, hogy ő márpedig egy káeurópa szívében működő OTP bank, akkor ezen hogyan változtat a HOLA?
Ne érts félre, kellenek a tippek, jó lenne ha működne eza szar, de most nem veszek semmit, szóval nem tudom lepróbálni, azért is mozgok elméleti síkon.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"