XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.03. 21:21:48
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
Mondjuk az tény, hogy a kezdeti öblös különbségek után mostanra eléggé feljöttek a multiplat címek ilyen aligdiffire. De ez sokkal inkább az sdk-n múlott, mint azon a kinekt-bullshiten 😄
Adversus solem ne loquitor
Azt kedvelem ebbena gépben, hogy nagyon halk, tényleg csöndes gép, majd kell vennem egy stereo headsetet hozzá (persze az xboxosat) mert a TV-m hangszórója csodálatosan szokol szintű szimfóniát produkál. Ami zavart a tápban levő ventilityi ami búgott amíg instantget módban volt. Nem tudom milyen hangos a ps4, így csak a ps2-höz vagy classic x-hez tudom hasonlítani. Halkabb
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Merevlemez nekem is kerreg néha, de abszolút nem figyelem. Elég hangos a TV, játék zajok full elnyomják a hangját, ami a PS4-nél néha nem volt igaz, amikor repülőgép üzemmódba lépett... (höhö)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
------
Cseretáp vol3.: na ez már elviselhető, most már lehet a játékra koncentrálni 😊 (csak előbb a feleségem kell még leszedni a Peggle2-ről ^^)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.03. 19:57:16
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mi az a TRDE?
Geronimo: a merevlemez "cerreg" szerintem, azt csinálta nekem első indításnál, aztán pikk-pakk beállítottam és játszottam is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja és az ászászin krídről van sou :-)
Többet ért, mint a unity-titánrotty-fc4 szent(szar)háromság együtt 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.03. 19:23:56
Remélem ráfekszenek a Sandbox részre is,egyszóval,Várom!
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.03. 19:18:09
Ebben az értelemben véve neked baromságnak tünhet. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
60 fps a játék ( ami érezhetően nem fix 60... ) az animációk és irányítás pedig 30 fps. Elég tré az egész érzésre. Pont elég volt az a 10 perc tutorial hogy le is töröljem.
2D-s cucc ami ugyan úgy néz ki mint előző genben akármikor... Team 17 -.-
Hogy ez akár most is jöhetne pár hónapon bellül, annyira késznek tűnik.
XIX. századi viktoriánus London
Hol lehet előrendelni?
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.12.03. 16:39:13
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Nálam ez így frankón működik.
Vagy van még a vpn-es megoldás amit Tyrant írt tegnap csak akkor PC-n kell vásárolni az xbox.com-on.
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.12.03. 09:31:39
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Teljesen random hogy mikor hogy fizeti el a fizetési eszközöket. Pár hete még a paypallal is szarakodott és a bankkártyámmal az US store...Két hete a magyar kártyámmal vettem róla cuccot, nem is értettem...Múlthéten se a magyar kártyám se a paypalom nem fogadta. Most meg írják hogy megy a paypal...És sikerült megint magyar kártyával is vásárolni.
Ennek köze nincs a HOLA-hoz, az MS úgy kiszűri ezeket a vpn szarokat mint a szart. A fizetés pedig hogy mi megy az ubbi idők tanulsága szerint totálisan random amit nem igazán értek miért.... Egyszer authentication fail paypalra...egyszer megy...Egyszer another payment a magyar kártymra...egyszer meg simán megy....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 01:02:58
Ne érts félre, kellenek a tippek, jó lenne ha működne eza szar, de most nem veszek semmit, szóval nem tudom lepróbálni, azért is mozgok elméleti síkon.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"