XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Szerk: A sony-t váratlanabbul érte volna a dolog, az még hétköznapi felhasználás mellett is fosnimegy-kopik.... Az egyik analógomon az alig 3 hónapos gépen már megkezdődött, igaz a fifa volt az oka....:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.01. 19:52:23
Majd legközelebb :)
De jól mutatja az élettartamot az idő : gamerscore arány, ezt adom! Nekem a 4 év : 32K score nem ölte meg a 360 kontrollert, csak lekoptak a nyilak az LS felszínéről.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez a fps nézet is állat,igaz nagyrészt csak motorozáshoz használom,meg megnézek minden autót milyen a belseje.
Jöhetnének már az online heistek,meg valami story dlc,havas rész kár hogy csak az elején van,igaz california ezen része nem pont a hóesésről híres de akkor is:)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
#155928: Legutóbb is találtam 8000-ért dobozosat, de azt 3 percre rá el is vitték..:)
Mindegy , köszi a segítségetek.
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.12.01. 14:59:21
Én ezt vettem ki a szavaidból és ez nem lehetséges csak migrálással ha jól tudom. Azt pedig 3 havonta lehet. Bár lehet, hogy tök felületesek az ismereteim... ;)
Mindegy, keresgélem dobozos verzióba..
Egész hangulatos képek... ;)
"Több mint 180 ezer vásárlás alapján állt össze a fenti grafikon, melyen a konzoleladások százalékos eloszlása látható."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy mostgen vagy pc.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.12.01. 11:30:46
Mindenesetre én ezért szelektàlok digit és dobozos közt. Aminèl làtom és érzem hogy nem fog kelleni hosszútàvon az dobozos... A Fc4-et kidobott pénznek érezném digiten...Megvettem dobozosan,januàrban ràtolok 2-3ezret és jöhet a Dying Light....
Megoldható, vegyétek meg a "demot" a fiókomra. Amíg én pénzelem, addig kénytelenek lesztek elviselni, hogy megrúgdosom ami szerintem nem jó. Szerintem nem jó. Aláhúzva. Tehát nem különösebben érdekel, hogy van-e ebben egyetértés vagy nincs. Minden az én véleményem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.01. 11:08:14
Utoljára szerkesztette: penge25, 2014.12.01. 10:33:06
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az iPades zumbát még nem sokat pörgettük, csak megnéztük, hogy jé van ezen is, szóval nem tudom összehasonlítani neked, hogy mennyivel jobb vagy sem.