176877

-
Gabe18 #9872 "A Wii csak kiegészítő."
Az,de ahhoz meg szerintem nagyon drága.De persze ki hogy van eleresztve... -
Wiivel jól el lehet lenni, de nem véletlen vettem 360at. Wii nem feltétlen kissrácoknak van, de nem baj, van elég a közelben, ők is használják majd. Wii-n buli játszani, szreitnem nem rossz pl a tenisz, box, stb, bár mindig magamra fogom csukni az ajtót, nem akarom, hogy lássanak őrültként hadonászni. :D meg Metroid fan vagyok, szóval azé is veszem. Wii lesz szórakozásra, 360 meg 5.1, überatom grafika, kegyetlen véres játékok, Dead Rising, Gears of War, Halo 3. A Wii csak kiegészítő. -
lehet hogy a wii uberfun meg dearanyos... de valahogy a lost planet utan..... nomeg GOW utan......... grafika pont annyira szamit mint a tobbi... -
nah... tehat... azt mondtak az xbox-scene-n hogy ne kossunk extra ventit az eredeti venti csatlakozora...
(azt akartam hogy ket whisper kabeleit ( 4 zsinor) osszecsavarom, es visszadugom a 3 pin es konnektorba. de mivel aszontak nem szabad.. igy mas megoldas kell)
viszont az xbox360 alaplapjan van egy masik fan konnektor.. igaz nincs rajta a muanyag konnektor de a lukak megvannak, szoval at kell furni a kis lukakat, bele"hegeszteni" es filleres 3pines male konnektort, osszeforrasztani ket pontot es van egy mukodo uj aramforrasunk a ventinknek.. 12v....
tehat vennem kell ket whispert... egy 3pines male fan konyektort, venti kabel adaptert (12 inches) es megtom csinalni a fasza hutesemet!!!!!!! muhahaha.. talan jovo honapban beurhazom oket.
amugy a 12V modding se egy ordongoseg.. nem akarom senki bizniszet rontani de kb magatok is meg tudjatok csinalni.... nah mindegy -
A Wii-t elsösorban kisebb skacoknak tervezték. Saját fejlesztésü játékjaikban inkább a játékosság van elötérben mint a grafikai szinvonal. Ez nem magán vélemény, hanem a Föcsö nyilatkozata a külföldi tv-n. Ugyhogy lézer, infra, mozgásérzékelö, anyámtyukja,...
Azé mégis csak komolyabb az Xbox.!
-
Igen, én is így gondoltam, de ez még úgy is távoli. Még 2-3 hónap. -
Sziasztok. Nem gondolkoztam. Inkább vettem egy boxot. Flashelt. Semmi extrát nem vettem hozzá, remélem az extra hűtés nélkül bírja pár napig. -
Ha engem kérdezel...és ha van pénzed a wii-re akkor 1.Wii 2.Optuning Wiivel jobban elvagy mint egy szép géppel
-
Én most azon gondolokoz, hogy 360ra kölsek a Wiire szánt pénzből vagy előbb a Wii és majd valamikor jöhet a 360 optikai tuningja. -
nah az lesz veszek egy XBoxot és a születésnapomig csak teszek bele egy whispert, gyűjtök olyan izé...X-esneonosmindenes burkolatra és csak nézem születésnapomig XD aztán jöhet a game
-
És ilyen whispert hol lehet venni? -
Jah, egyaltalan nem aktiv... 10 perce volt az utolso uzenet. -
SzlobiG #9860 Ott nem olyan aktív a fórum.:D Kössz amúgy. -
Talan a fifa 07 topikban kene korbenezned, nem? Egyebkent az analoggal :P -
SzlobiG #9858 Fifa 07-be, hogy lehet cselezni? -
Attila 007 #9857 Én nyárra esküvőt tervezek, ebből kifolyólag tavaly megvettem a 360 ast:) -
Későbbre még jól jöhet. ;)
Én nyárra tervezek Xbox360-at, igen, az újabb szériát... -
LoL a mami.
-
Nincs, es nem is lesz. -
mer a mamámtól kaptam ajándékba egy DOA Xtreme-t, csakhogy nincs xboxom ő meg ezt nemtutta! :D:D -
nagyon undorító kérdés az h van e pc-re való emulátor hozzá? -
A box nem rossz, csak a TV. De az ez Xes izé jobb. -
Ja jól néz ki, bár én ezért nem akarom egy mezei 55cm TVn használni mivel így néz ki a kép meg ki van dülledve ÁHH undorító így.
De ami a lényeg ez a XTuning Ténleg állati!
-
Oooo talan aze' mert meg akarjak mutatni mit bir a gep? Jah es multiztal e?:DD -
lol.. az elobb lattam a tv ben a lost planet reklamjat.. nem ertem ezeket az embereket.. olyanokat mutogattak ajatekban hogy kb 500 ember harcol 50 SV es 2000 bogar kozott................ ilyen jelenet fakenul nincs a jatekban de meg csak hasonlo se mert az egesz jatek solo hosiessegrol szol -
ez se rossz:D -
ennyi erobol vehetek ket whispert.. egyiket oldalara masikat kivulre dugnam... vagy ha azt is meg lehetne cisnalni akkor az egy csatira dugnap a ket dupla fant... pl ugy hogya muanyag csatibol kihuzom a kabeleket.. osszetekerem a ket dupla fan drotjait es visszadugom a muanyag csatiba.. vagy az tul sok lenne az alaplapnak vagy valami??? -
360xfps ,van már valakinek? Szívesen olvasnám a tapasztalatokat :) -
Ja megvan, bocs hüölye voltam. Szövegből ennyit én is kiszedtem, csak az érdeketl, hogy hogyan, a képeket bezzeg nem vettem észre. xD
Elég drága egy megoldás. -
egy lehetőség, hogy egeret és billt köss a 360-ra. -
a világító házak is black night házak, csak ledekkel. a joy tok nekem is bejön :) -
Ez poöntosan mi? -
Nekem a kék vagy a zöld kéne, bár a piros sem rossz. Nekem a blackknight meg a chrome is bejön. Ha egyszer veszek ilyet, akkor asszem veszek egy ilyen joy tokot is, ami a smoke-hoz van, mert azé fehérrel nem az igazi. -
Köszi. Azé rendesen megkérik ám az árukat. -
de a pirosat hagyd meg nekem :)konzolium -
Ilyet honnan lehet szerezni és mennyiért? Lehet, hogy befektetek egyre. -
Ezek b@szott szépek!
Régebben már látta ezeket, akkor is odavoltam értük. Mingyá el is olvasom.
-
holnap meglesz egy ilyen vörös szépség, ha minden igaz...KATT -
patrik16 #9834 Flashelik -
Megkérdezném, hogy 360hoz hol lehet kapni és mennyiért burkolatokat? Láttam már jópár szép gépet, de még csak párat találtam, és azokból is a legtöbb matrica volt.