176877
banner
  • amdrula
    1280×1024 az 5:4.
  • rambuu
    Ja meg azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a frissítéseket nem lehet leszedni külön valahonnan és aztán valahogy feltenni a boxra?
  • rambuu
    OK értem mán Gabe segített értelmezni.
  • rambuu
    De most mi van ezzel a monitoros üggyel, mivel én is azon akarom használni?!
  • tejföl
    Fogalmam sincs.
  • Attila 007
    Mi frissült?
  • evid
    Konzone
  • tejföl
    Már délelőtt.
  • Attila 007
    Sieg, megint update van a dashboardon, elég sokaig tölt....másnak már frissült?
  • 22Barna22
    whispert hol lehet venni?
  • KILLER2
    Inkább gyorsan segítsetek nekem monitoros izében, emrt már nagyon akarok játszani :D Amúgy ez a frissítés (út közben kiderült, hogy a játék frissítése) külön monitorosoknak készült, hogy legyen 4:3. Erre szar. Fasza mi? Az 1280*1024 az 4:3as? Vagy melyik felbontások azok?
  • Latis666
    Köszi remélem jó lesz.
  • CSOCSO
    hogy erted azt ovatosan furogassunk?
  • patrik16
    hy
    kétszer ment a live,de azóta elakad a network sttingsnél.nem világít a modemen a link lámpa se.mi lehet a gond?próbáltam más kábellal is
    HELP
  • SzlobiG
    Én egy 26-os samu lcd-t vettem hozzá eszméletlen képe van.
  • KILLER2
    Hát az szép is. Mennyiért vetted?
  • ThugEdge
    ja nekem egy samu940bw van,elégedett vok vele
  • KILLER2
    Monitort? Jó lenne, csak így, hogy most volt karácsony meg Wiire gyűjtök, nem igazán akad már pénz rá. Amúgy én is bírnék egy szélesvásznú monitort, egyszer láttam egy b@szott jót és majdnem összefostam magam olyan képe volt. Ja még anniy, hogy amint észrevettem régebben meg nyújtotta a GoWot, de akkor még volt fent meg lent 1-1 fekete csík.
  • ThugEdge
    vegyél egy wide screent mint én:)
    na jó bocsi,nemtom
  • KILLER2
    Így
  • KILLER2
    Monitorosok segítsetek! Beraktam a Gears of Wart, gondoltam, játszok rajta egyet. Berakom, az felkínálja, hogy frissítem, én igent nyomok rá. Nem tudom, hogy melyik frissítés változtatott, a játéké vagy a gépé (szeritnem inkább a gépé), mert mindkettőt frissítettem, ha jól értelmeztem. teljesen rendben van minden, végre kirakta a játékokat teljes képernyőre (még csak GoWot próbáltam, de szeirntem akkor a többit is, mert eddig mindegyik szélesvásznú volt), de itt van a baj. 19"es 1280*1024es monitoromon olyan gyönyörűen összelapította a képet, hogy öröm nézni (1024*768as felbontáson is). Mit lehetne tenni? Mert nem akarom olyan Marcus Fenixel irtani a rovarokat, aki elmehetne modellnek, olyan szép karcsú lett. Sürgős segtséget kérnék. Köszönöm.
  • Latis666
    Sziasztok tudja valaki hogyan lehetne a pc-t összekötni az xbox360-al media centerrel? Előre is köszi!
  • peter31
    2005 11. havi a gépem semmi gond vele kezdettől fogva.

Ez a hűtés gondok főleg azoknál a gépeknél voltak amelyeknél a túlképzett ferdeszemű otthagyta a védőfóliát összeszereléskor a proci és a hűtő között. No comment...
  • 22Barna22
    aha köszi
    gondolom nem első szériás mert talán 2 héten belül meglesz...mondom talán :(

és sztem nem lesz szellős helyen :S viszont akkor le kell szoknom a 2 1,5 napos PS2-ezés stílusáról :S nem kéne tönkretenni a gépet (XBox 360!!!) :D
  • SzlobiG
    Köszi.:) Nekem még alig van csak pár játékom szal ha a dvd-ket nem csináltam akkor ezt elkezdem.
  • peter31
    A ház tetszik a hűtés elrontja a képet. Kicsit sufni tuning jelleget kölcsönöz neki. Mennyiből jött ki a ház?
  • Zsoltika 007
    Ha nem első szériás akkor semmi. Nekem is úgy megy. Nyomok rajta 5 órákat volt már 8 órás is és semmi baja. Az a titok hogy jól szellőző helyen legyen. A hozzászólások alapján lassan az jön le az embereknek hogy moddolt hűtés nélkül megpurcan pedig ez hülyeség! Az első szériás változatokkal voltak problémák ott is a forrasztásokkal főleg (Akkor vonták ki az ólmot és nem tudtak megfelelő minőségű forrasztást csinálni. De az újabb szériáknál már ki lett küszöbölve a gond.)
  • peter31
    ITT találsz. Szerintem az egyik legjobb. Tokozni én már nem szoktam csak a lemezt díszítem tök jó ráadásul kisebb helyen is elfér.
  • Zsoltika 007
    Olvass vissza! Most linkelték nemrég.
  • rambuu
    cdcovers.cc
  • 22Barna22
    jah és még annyit kérdeznék,(emellett: És ilyen whispert hol lehet venni? ) hogy mekkora baj, hogyha nem veszek hozzá semmilyen hűtőt? :S szóval ha gyárin hagyom....
  • SzlobiG
    Borítókat hol találok xbox 360-as gémekhez? Mer úgy döntöttem, hogy megcsinálom borítósra a tokokat.
  • TothLaci
    Szerintem, ha már meglenne a konzol, és a GTA4, akkor nálam biztos fagyogatna! :D
  • 22Barna22
    És ilyen whispert hol lehet venni?
  • cenobite
    Én se' piszkálok bele. Egyenlőre nem fagyogat, semmi ilyesmi, melegedni sem melexik túlságosan. (Tehát nem tudok rajta tükörtojást csinálni) Ezt olyan 5-6 órányi folyamatos játék után tapasztalom. 24/7-ben lehet más lenne a helyzet. :)
  • KILLER2
    Elég bártak vagytok azé. Én hozzá nem mernék így nyúlni a boxhoz. Dugdosás meg ilyesmik még elmennek, de ezektől a forrasztásoktól én inkább mentesítem magam. 100000 Ft-os cucc drága ahoz, hogy ilyeneket csináljunk vele.
  • turho
    2 segítő gondolatom:
    12 volt moddingban nem érdemes gondolkodni, mindenkinek a fesszabályzós, 8-9 voltra beállított ventit javaslom. Miért is teszem mindezt? mert a ventik 12 v-on feleslegesen hangosan és gyorsan járnak, illetőleg úgy tűnik, a csapágyaik sem bírják annyira....bár nálam még csak 1 db csapágyas gép volt, az is haveromé. Nem érdemes tökig kijáratni, azt mondom. A parasztosan rákúrom a 12 voltot című moddolás valóban nem kerül plusz alkatrészbe, ez igaz.
    2: A 3 pin-es tutorialt én is olvastam már xbox-csene-n meg máshol is. De! Nagyon óvatosan és szakosan illik megcsinálni, az ilyen átfúrom meg hasonló szavakat csak :) jellel alkalmazzuk. A 6 rétegű alaplap nem igazán szeret erősebb behatásokat. Szóval körültekintően érdemes megcsinálni. Rohadtul barátilag írtam ezeket, fontolja meg aki nekiáll.
  • KILLER2
    Tényleg drága, ezért is várok, míg lejjebb megy az ára, addig meg gyűjtök rá. Én a boxot még tavaj október körül vettem.
  • Ewergo
    Ja, hogy csak ugy mellékesen egyszerre két konzolt kicsengetsz?! Az más. Ha van zsir, akko hadd menjen. :)
    Nekem a 3 gép közzül a box tetszik. Valahogy hasonlit a Dreamcasthez. Föleg az irányitoja.
    Én február, márc. környékén veszek. Addig gyüjtöm a gamékat...ööö hopp..ezt nem én mondtam..:)
  • evid
    Sejtettem, hogy két ventit nem bír el ott az a csati. Én maradok a kapcsolós megoldásnál azért is, mert így leállítás után tolok még egy kis hideget a gépbe.

Kész lett az xbox!

XCM X360 Red-X ház és Whisper hűtő.

Egész jó lett :D