XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A SONY berkeiből ki került 1 beta tester videó,hogy a hamarosan érkező nagy update mit hoz!!!!!Minden tökéletesítve és optimalizálva lesz PS 4en is!!!ÉRDEMES VÉGIG NÉZNI!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Gyakorlatilag ezt a csigazabáló otromba öltözködésű pökhendi maszkos szarzsák francia népességet én nem igazán akarom megmenteni semmiféle vésztől.....Egyáltalán ezek minek kellettek ebbe a játékba????
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
13 órát töltöttem el ott és még mindig van felfedezetlen hely és el nem végzett feladat (kevés vagyok)...Most jutottam el oda hogy átbandukolok más terepre.:)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Szeretem ÉN szabályozni mi fejlődjön.... Ez hogy osszak ki szintenként egy ability pontot, ez így kissé baromikarcsú.:/
Mindenesetre a játék iszonyat bitang, még Hintert is élvezem pedig mindenki aztírta hogy célszerű eleinte hagyni mert a legsekélyesebb helyszín:)
13 óra és csak Hinter,és még mindig van rajta küldetés + bejáratlan terep...B*szottnagy RPG...
A Diablo-val összehasonlíthatatlan, az ehhez képest egy primitív hentelde.
Vannak azért dolgok amik nem tetszenek. A fejlődési rendszerben miért csak ability pontokat rakhatok a tudásokhoz, miért nem magam állíthatom be hogy mi mennyit fejlődjön (életerő,állóképesség,stb)??? Vagy én vagyok a hülye?:) Eddig szintenként csak 1 ability pont és helló....
A Valuables cuccok közé néha bekerülnek sztori elemek,kicsit se idegesítő ha eladod....Oda mi a francnak kellett a szemeten kívül mást beszórni....
Illetve valaki szólhatott volna hogy ha egy ellenfélen van egy halálfej az nem azt jelenti hogy rögtön kivégzem,hanem azt hogy inkább kerüljem el mert szarrábealáz :)
Egyébként nagyon baba csak az RPG elemeket tartom elég csekélynek...Tényleg szintenként rakjak be egy ability pontot és ennyi?......
Mindenki leállt közületek a videokkal és képekkel én meg idegenekét nem szeretem csekkolni:p
Egy Diablot pl.letudna váltani?Újrajátszás ilyesmik?Online móka milyen?
Én mondjuk amióta megéreztem a Fanatec izét ( amióta megvan a CSR ) másra rá sem tudok nézni. Hiába drága, de olyan minőség és élmény hogy bepissantok. Annak örülök h legalább Fanatec liszensz lesz Xbox One-ra így ha véletlen a T10 komolyabban előrelép FFB terén akkor tudom mit kell majd venni:) , mert a TX borzalom.
DFGT és a TX közt minőségben a DFGT simán, egyérteéműen sokkal jobb. Nem tudom láttad e milyen minőség a TX kormánykereke s pedálja! Egy hulladék és nem túlzok el semmit. Egyszerűen nem akarom most sem elhinni hogy ki lehet adni 100+ ezerért egy ilyen kormányt. Kőkorszaki az elektronikája, a legolcsóbb gagyiműanyagokból készül a lehető legszarabb összeszereléssel ( HIBÁS ), ha ilyen minőséget produkálna valaki a Suzukiban ( ahol dolgozok ) holnap már nem lenne állása... egyetlen erénye a jó FFB meghajtás, azzal tányleg nincs gond.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.10. 17:43:19
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
" Nem értem, hogy az emberek miért várnak csodát egy 400$-os géptől, soha nem lesz olyan szép grafika egy PS4-en illetve 60FPs, mint egy vele egy árba lévő PC-n. Ez tény, ezen nem érdemes vitatkozni. "
<#taps>#taps>
És a legjobb, hogy egy koszos Skyrim screen gyűjteménnyel igyekezett megtámogatni igazát, amin szénné volt moddolva-tweakelve a játék, öklömnyi méretű recék az alacsony felbontású foliage shadow szélén, hanyagul homályosan hagyott textúrák itt-ott ahol a koleszos fejlesztőnek nem jutott rá ideje ... ja és így sem nézett ki olyan élőnek a táj, mint a Far Cry 4 az XO-n. A solid selling point, it is! <#nevetes2>#nevetes2> Majd még visszanézek később egy pohár pattogatott kukoricával, szerintem hamarosan jönnek az érvek a 2K felbontás, a 120 fps cap epikus áttörése és 64X super-multi sample antialiasing mellett ...
<#email>#email>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ennél a poblémánál jóval nagyobb gond szerintem a kormánytámogatás kérdése. Egy szaros driver és mehetne a DFGT a PS4-re és a Bone-ra. Ehelyett mesék mennek usb biztonsági chipekről, meg egyéb szarságról,csakhogy vegye a sok paraszt a DFGT szintjével (TALÁN) megegyező kormányokat 100 gurigáért.....
Kicsit égetőbb gondnak találom mint azt hogy ki-be kapcsolgassa a konzol a tévét.:)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.10. 15:25:28
//Bááár ez lenne ennek a generációnak a legnagyobb rákfenéje! <#idiota>#idiota>
Nagyjából mint valamelyik renyó szemétben a 8-10 állású ablaktörlőkapcsolót.:)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én inkább kikapcsoltam mindig amin csak volt, mert mocskosul idegesített amikor például ps3-on a gép kikapcsolásával agresszív módon lelőtte a tévét,holott én át akartam épp váltani filmetnézni...:)
Nem beszélve arról hogy a távirányító mindig a közelben van.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.10. 15:16:21
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.10. 15:01:48
Jelzem a 6. helyen a köv. "javaslat" áll 3k vote-al:
Create a very small USB 3.0 box containing the Xbox 360 GPU as an add on to allow backwards compatibility.
LOLMPFSAHShSADDgASSDFGHfj
Persze megnyomtam én is anno, de csak a lelki békémért. Megnyomhattam volna a "the human species - nuke it from orbit" feliratú gombot is. Annak több értelme lett volna :)