176876
banner
  • darkSectorxxx #160541
  • TDC Geronimo
    Na gondoltam közben kiderült hogy csak PESről volt szó és ott is csak remélik, hogy elérik az 1080at. Túl nagy ugrás lett volna ez a 720hoz képest, hogy igaz legyen.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mennyi igaz belőle de tessék

Metal Gear Solid V: TPP and Pes 2016 will both be 1080p 60 fps on Xbox One

The great info is that both games on Xbox One will be in 1080p/60fps. We heard that by Julien Merceron, involved in the development of Konami's Fox Engine. Thanks to the new SDK, developers were able to upgrade low resolution textures to high definition ones. Ground Zeroes and Pes 2015 were both 720p resolution on Xbox One.

textúrákról ír közben meg felbontás van említve, úgyhogy egyelőre erre nem vennék mérget
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.19. 14:30:29
  • darkSectorxxx #160538
    Akkor 80150 ft lett volna a csomag az nagyon drága. :D

"Mondjuk az egy jó kérdés hogy akkor minek a fémtok ha nincsen lemez."
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 12:16:25
  • heady
    Itt most lényegtelen, hogy mindenhol csillió megabites net van (nincs), 80k-ba igenis férjen bele egy lemez...
  • Botond #160536
    De nem, meggyőztél tényleg. A steam halott dolog, még szerencse hogy itt az x1, ahol van lemezes játék is, nem csak digi!
  • The Norberto
    Nem tudom melyik szolgáltatónál nézted, de én Győr belvárosától nem messze lakom és a 100Mbit/s-os Net és mellé a fullos TV +vezetékes telefon kb havi 7000Ft ez nem tudom mennyire horror, de vidéken szerintem sokkal kevesebbet kapsz kicsit többért.
  • darkSectorxxx #160534
    Hát azért nem ennyire vészes szerintem, persze vannak területek ahol necces még ez a dolog.
    De szerintem a játékosok elenyésző része, vesz dobozt, azt is inkább mert mindenféle fityulákat csomagolnak mellé.

Itt SG pl nem tudok nagyon mondani senkit aki mostanában dobozos játékot vett.
    Még annyi értelme sincs mint konzolon, hiszen csak a ddobozból a cdkulcs kell, a többi, mint a lemez is csak akkor ha épp nem tudsz letölteni telepítőt.
    Eladni úgysem tudod, és drágább is sok esetben mint a digitális, ami azért sok esetben nem 1-2 ezer ft.

Persze totál nem lehet kivonni még a forgalomból, csak irónikusan mondtam, hogy annyira megy ez a steam biznisz, hogy én legutoljára dobozos játékot pc-re a Dark Sector volt asszem, csak mert kellett a kollekciómba. :D
  • Ulthane
    Neked magaddal van problémád, vagy az életeddel?
  • Botond #160532
    PC halott platform akkor ha nincs lemezes, mert a digit disztrib megoldhatatlan dolog világszerte, de különösen nálunk!
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.19. 10:41:41
  • darkSectorxxx #160531
    PC-n létezik még lemezes játék? :)
  • Botond #160530
    Megdöbbentő számok ezek! Tényleg halott a digi disztrib. Azonnal írok is az [email protected] emailcímre, hogy a steamet le kell állítani! Csak a lemezes játékok maradhatnak meg az x1, minden más kamikáze dolog!
  • Harlekin
    "Hidd el, hogy nálad okosabb emberek vettették el a digital only konzolt, pont emiatt. "

Azért te is gondold végig,hogy a komplett Magyarország össz lakossága csecsemőtől a halottig se teszi ki 1 Amerikai Nagyváros internetezőinek a felét!Nehogy már párhuzamot vonj a Magyar viszonyokból bármire...

Szar helyen laksz nincs net ne boxoz,ha nem tudod megteremteni a feltételét,1000 más dolog van a világon.Drága a net keres jobb munkát,nem megy ne boxoz.Ennyi...NEM KÖTELEZŐ.Mehet minddenér a rinya a helyzeten nem változtat.Mi lesz a következő köcsög MS csak 2 méteres táp kábelt adott a boxhoz,de neked a polctól 3 méterre van a konnektor!?
  • Ulthane
    Magyarország lemaradásban van az internetlefedettség terén
  • Botond #160527
    Hát ezek csak teóriák, hogy 2 mbiten van a gémer társadalom zöme. A lakosság 1/5-e a fővárosban és az agglomerációban él. A 10000 lakos fölötti városokban él még további 40%. Őket nem érinti ez a gond. Szóval a 40%ból a nem falusi nyugdíjasok egy részét érintheti, de azok közül is csak azokat, akik mégsem olyan faluban laknak mint a szüleim. Bolhából csinálsz elefántot szokás szerint.
  • Zavarodott
    Lágyítás? Mit érdekel engem, hogy más mit ír. Én csak a saját véleményem írtam le. Se többet, se kevesebbet... q;)
  • Botond #160525
    Nagyon érdekes valóban. Ez nagyon érdekes, hogy akárhányszor kiderül, hogy vki vmi hülyeséget böfögött be (nincs internet sehol!!!4), akkor 1-2 kommenten belül jön a lágyítás (javárjunkcsak!mégicsakvan, de drága!).
    Képzeld az x1 is drága, a pc még drágább, akinek internetre se fussa, annak nem az a gondja, hogy hány perc alatt jön le a 60 gigás forza6 az x1ére, vagy hogy a félmillás gémerconfigjában a gtx980at 200k-ért 980ti-re vagy 400ért titánx-re cserélje. Ugyanőket nem érinti az sem, hogy mennyivel lett drágább az 5-ös bmw a szalonokban a gyenge forint miatt. De ugyanilyen abszurd hülyeség volt a felvetés, hogy a teljes lakosság hány százaléka jut gyors internethez, amikor a lakosság jelentős részénél ez nem is cél, nem is elvárás.
  • Ulthane
    Statisztika. Pffff. Olyan mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget pont eltakarja.

Azért relatíve magas az átlag, mert a budapest igazán szélessáv durván felfelé húzza az átlagot. Vagy ha nekem nem hiszel, legalább olvasd el, amiket linkelgetsz:

„Magyarország sűrűbben lakott területein jelentős a szolgáltatók optikai hálózatának lefedettsége, ráadásul ma már akár 240 Mbit sávszélességű csomagok is elérhetők megfizethető áron. Ezek a csomagok pedig képesek ellensúlyozni a ritkábban lakott területek lassú ADSL-kapcsolatait” – magyarázza Solt Ádám, az Internetet.hu távközlési szakértője."

Menj el kicsit Szabolcsba, vagy Zalába és Somogyba, meg BAZ-ba, aztán nézd meg, milyen netek vannak arrafelé. Lehet, hogy effektíve van internet, de az 1-2 megás szarokat meg a mobilnetet ne nevezzük annak. Márpedig nagy részük ilyen. Ilyen nettel esélytelen rendesen multizni, pláne, másodlagos accounttal játszani, ami ugye állandó netet igényel.

Hidd el, hogy nálad okosabb emberek vettették el a digital only konzolt, pont emiatt.

Mellesleg meg 2 megabites nettel az 50 gigás játék 48 óra alatt se jön le, így kettőnk között aki hülyeséget ír, az pont te vagy.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.19. 10:13:41
  • Zavarodott
    Érdekes, Győr belvárostól nem messze most néztem netet. Igaz, hogy elérhető magasabb sávszélesség, de ha emellé normális tévéadást is akarok akkor már magyar keresethez viszonyítva horror ár van... Ez nagy probléma. Lehet, hogy elérhető, de sokan sajnos nem tudják kihasználni... Ez van... q;)
  • Harlekin
    Arra az évi 2 cuccra gondolsz ami téged TALÁN érint.!
  • vg
    Szerintem neked 60-70 évesen nem a net megléte lesz a legfontosabb dolog az életedben, hanem az, hogy ne járkálj 10 percenként wc-re. Mondjuk.
  • Harlekin
    Számodra egy se tehát nem értem az aggodalmadat mint ahogy minden más x1 témában se!NEM ÉRINT lassan 2 éve minek foglalkozol vele!!!Törődj bele,hogy nincs x1 ed!!!
  • Ulthane
    Nagy marhaság az egész. Ha elővenném bármelyik prevgen játékot, besírnék. A ME trilógia hatlamas kedvenc, pár hete betoltam PS3-ba, majdnem sírtam. Szép volt, imádtam, milliószor kitoltam, de az akkor volt. Vége. Jöhetnek az új cuccok.
  • Botond #160518
    Egy elöregedő országban számomra is meglepő, hogy a 60-70+ éves, egyedül élő (kb havi 50-70 ezer forintból) nyugdíjasok mekkora százaléka van internet nélkül!

És amúgy mucsaröcsögén, ahol csak 2 mbit van ott tényleg nem működik a digi terjesztés, mert bár míg emberünk napközben melóban van addig lejön az 50 gigás cucc, de ez nem alternatívája annak, hogy meló után még x órát belefeccöljön, hogy eljusson a civilizációba meg onnan haza egy lemezzel. Mert micsoda kiszúrás már hogy a digi letöltésnél egy perce se megy kárba az utánajárásnál meg igen. És 1000 mbitnél is van ám, hogy elindítom a letöltést reggel, aztán játszok meló után. A box meg kikapcsolja magát, ha végzett a letöltéssel. És tényleg ég és föld a különbség, hogy napközben amikor nem vagyok otthon akkor végig megy a box vagy csak 2 órát. Drámai javulás van az életemben, mióta csak 2 órát megy, de tényleg!

Fantáziaország körülményein alapuló kifogásokat gyártasz, de semmi baj, már megszoktuk.

Átlagsebességben világon 21. hely.

Penetrációban az európai átlag fölött.

Jöhet a következő hülyeséged!
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.19. 09:38:51
  • n000rbi
    Így van, én örülök is neki, mert a 360 anno kimaradt. Az már más kérdés, hogy kb. 20 év múlva lesz csak időm tolni őket :D
  • Ulthane
    Hagyjad az, de mindegy!

Most mondtál két helyet, ahol van. Mellé van 202, ahol nincs. A felnőtt magyar lakosság 40%-nak nincs intenet a háztartásában (tegnapi hír), melynek egyik jelentős oka, az infrastruktúra hiánya.

Az, hogy te valamit elképzelsz a világról, egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van.
  • Moby
    Amúgy akinek nem volt meg a prevgen annak ez kurvajó lehet. Shadow complex, gearsek, rdr stbstb...nem butaság rz, csak ez nem én vagyok :)
  • Ulthane
    A többi húszhoz jó szórakozást neked! Annyi fáradságot nem vennék, hogy megnyomja a start gombot!
  • Moby
    Dehogy fogok. Ott a 2 a oneon. Szebbebbjobbabestébé. Ami érdekelt 360-on, az megvolt. Olyan, mint ps-en a now. Érdekességnek oké, de hadználni már se időm se energiám. Ömlik a kontent a currgenre, ez a múltbarévedésre nincs ingerenciám.
  • Ulthane
    Ez vicces?
  • Botond #160511
    Azé forza horizon1 ha kompatibils lesz akkor ne mond, hogy nem fogsz egy tökéletes gumiégetést nyomni. :D Kb ennyi érdekel engem is bwc-ből, de az nagyon. :D
  • Botond #160510
    Hát én 21-nek számoltam, de azon már meg sem lepődünk, hogy számolni se tudsz. :D
  • Botond #160509
    Haggyad már ezt a hülyeséget! Szüleimnél 130 km-re Pesttől egy 2500 fős faluban is ott az adsl 100+ mbittel, meg a chello is. Plusz amikor 8 megabitem volt akkor is le tudtam tölteni a 30 gigás max payne 3-at gond nélkül. Inkább csak arról van szó, hogy egyeseknek az az irreális elvárása, hogy mindenhol 1000 mbit legyen (nálam amúgy van, szintén vidéken, és még csak nem is megyeszékhely, sőt a legközelebbi megyeszékhely 40+ km-re van). Minek? Autóból is van ami 300+ utazóra képes mégsem látom a felháborodott tömegeket, hogy micsoda kiszúrás hogy a skoda octáviát megállítja a 190-200-as max. Az nem timbuktu külső, hogy ilyen f*stalicskákat adnak az autóboltokban, amikor a 300-as utazó is elérhető simán?!
  • Moby
    A win10-es fícsörökre gondoltam. Ezt a 360 emulációt a felismerhetetlenségig leszarom :)
  • Ulthane
    Tehát gyakorlatilag egy játék van jelenleg: Mass Effect.
  • Ulthane
    Pest megyéből sem kell ahhoz kilépned túlzottan, hogy nemhogy szélessáv ne legyen, de még ADSL se nagyon 2 Mbittel. Nem beszélva arról, hogy mi van Timbuktuban.

Hiú ábránd, hogy mindenütt 80 megabites netek hasítanak, Budapest egyes részein lehet, meg néhány nagyvárosban, de még az ország nagy részén mindez csak az álom kategória. Nem beszélve más országokról.

Ezért lenne halott a digital only konzol, nem is merte meglépni a Microsoft, hülye is lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.19. 09:08:22
  • Muttley
    és a nagyon várós :)

• Muttley
    a szégyen, pofám leszakad 2015-ben ilyet hogy mernek

• darkSectorxxx #160503
    Nem gyenge az a fémtok. :P
  • Zavarodott
    Ennyi pénzért akkor is ott a helye... q;)