176895

-
Nagyjából amilyen információkat összeszedtem a NET -en arra jutottam, hogy a hűtésmód SOS -ben csak a tavaly megjelent gépekre szükséges, azóta kidobott szériák már elég megbízhatóak, ami persze nem azt jelenti, hogy a szaunába is beviheted magaddal. Szóval annyira nem létkérdés, bár ez a 3 - led elég brutális probléma, waadaar vagy ki - kiokosított a témában :( -
leszedtem ezt a boom boom rocket arcade jatekot.. FENOMENALIS:D:D:D kurvajo kis szorakozas.. meg is vettem a fullosat
aki teheti MINIMUM a demot rantsa le! -
tsabigo #15200 Bementem a boltjukba, mert pár utcára lakom tőlük,megkérdeztem lehet-e flashelt 360-at kapni náluk, már tették is elém.Egy tizessel volt többe,mintha flash nélkül vettem volna.A hűtésmodot azt nem tudom csinálnak-e,azt én mással csináltattam. -
turho #15199 A saját oldalunkon is válaszoltam az összes kérdésedre :) de igen, jah, menni. -
Ha mondjuk megunom a folytonos flashelgetést és rászánom magamat egy eredeti játék megvételére akkor az a játék menni fog probléma nélkül liveon? -
turho #15197 Arra nincs garancia hogy 3 ledes lesz-e a boxod. Az nem a flashtól lesz. Arra csak az MS ad. Egy jól sikerült flash meg addig tart amíg az MS nem okoskodik ki valamit. Szóval a gari mint olyan elég sokrétű kérdés, ha bármi módon megpiszkálod. Aki megteszi, az többnyire számol is ezzel, lemond a gyári garanciáról... -
amdrula #15196 Én Samsung 940BW moncsin. (19" 16:10) -
please help ha valaki tud magyar saintsrow végigjátszást irjon nekem -
friss vásárló vagyok :) kb 2 hete, nem nagyon használtam még (csak kipróbáltam hogy megy-e rendesen, account, meg beraktam egy bekáp r6 vegas-t hogy megy e rendesen, stb) mert egyrészt én is kicsit parázok másrészt meg egy 20 colos lg lcd-n nincs arcom jaccani 
samsung le32r76-ot rendeltem meg mar ugy 2 hete, de mint kesobb megtudtam amikor mar reklamaltom hogy miért nincs már itt: még gyártósoron van jásznagykuntökömtuggyahol, brendnyú modell, ugyhogy meg minimum 2 het mire megjon
mondjuk sztem megeri megrendelni, eléggé karajnak tűnik (photohallban is elküldött a csávo h ne vegyek naluk r71-et hanem varjam meg
) és r71 áron van (235k), gondolom az lesz mint par honapja az r74-el, az is tok olcso volt, elkapkodtak a kezsletet aztan mar soktizezerrel dragabban adjak
-
Ténleg itt van minden:) Viszont nem tudtok vlk-t aki garanciálisan tudna flashelni? -
aribazsy #15192 koszi, eloszor akkro probalkozunk, aztan ha akadas van, elek az Msn-es lehetoseggel.
Koszi a segitsiget masoknak is. -
Bakker legalább ezt az oldalt olvasd má át, ha nem is akarsz lapozni. Tömény warez lesz a forumbol. :)
-
Hello! Ez a DVD flash azt jelenti, h mennek a másolt játékok is (Liveon is)? Fizikai vagy vlm programi beavatkozás? Le lehet vele bukni liveon, amivel törölhetik az accomat?
http://www.golemkonzol.hu/webshop/ itt van xbox 360 90ért, a megjegyzésben ez áll; Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket) A legújabb 5.2 FW!
Ez az jelenti, h az FW-t mindig kell frissíteni? Ha igen akkor mennyi időnként kell és meg tudom egyedül (egyszerűen) oldani? Kössz -
Egyébként milyen TV-ken toljátok az X-et? -
Sipito #15188 Sziasztok nekem egy Asus DRW-1608P2-es írom van! Ezzel szerintetek tudok majd rendesen kiírni játékokat (duplarétegű lemezeket természetesen ír)???
Ja és milyen torrent oldlalokról lehet leszedni a gámákat?? -
Mihelyst belép a futár a házunkba, kulcsra zárom az ajtókat, és addig el nem mozdul amíg be nem kapcsoltam a kütyüt. :) Erre a Wadarr nevű srácra már én is rábukkantam, de mivel tiszántúlon lakom így nekem a felutazás kicsit problémás, ezért mindenképpen úgy kell megrendelnem, hogy már flashelve is meg hűtésmoddolva is van, mivel itt a közelünkben senkit nem ismerek aki ezeket megcsinálná. Abban pedig csak reménykedem, hogy a hűtésátalakítással megelőzöm majd a 3-ledes problémát. Ahogy olvasom, azért elég biztos kis védelmet nyújtó megoldás ez. Ha meg ennek ellenére mégis 3-ledet kapok akkor emo-s leszek és felvágom az ereimet. Írtam most egy emailt consolecornernek, remélhetőleg válaszolnak mihamarabb, aztán okosabb leszek ezügyben.
Egyébként neked mióta van meg? Hűtésátalakítás nélkül azért elég rizikós lehet, legalább is én biztos nem tudnék teljes nyugalommal játszani vele. :) -
pioneer íróknál nem kell állítani
-
GazCamp3r #15185 Nem nehéz. Én nekem megmondom őszintén nem sikerült még CloneCD-vel game-t írni. Viszont az ImgBurn, meg a Decrypter simán megírja, a lényeg, hogy a layer break-et manuálisan kell beállítani, és csak az 1913760-s számsor jó. És akkor pl ImgBurn-ben a dvd kiterjesztésű file-t megnyitod, én egy plextor PX-800A íróval írtam, 8,3x-osan, csak Verba, és Ricoh lemezek a jók, amugy más megy, meg a lényeg, hogy az írónak támogatnia kell a bitsettingset, hogy a book type-ot át tudd rakni DVD-ROM-ra, és akkor működik minden f*szán.
amugy no warez ;)
és az utolsó mondatomat én sem értem, hogy micsoda, csak ezt kell csinálni, és kész. Ha bővebbet szeretnél, akkor MSN-en még mesélek: [email protected] -
Na de flash nélkül meg ugy jársz mint a PS3 tulajok. Szegényeknek kikell gombolkozniuk rendesen, mert egyhamar nem vehetnek kb. 2500 ft-os programot.
Hoppsz...má majdnem egy nevetö szmájlit akartam irni. De nem vagyok annyira szenyo! -
mondjuk ha flashelteted akkor a gari mindenképp ugrik
kiszállítás után meg ha jóltudom jogod van kipróbálni és csak aztán átvenni (nem vagyok biztos ebben)
x-media.xel.hu, itt a tag vállal 3-led javitást (van egy cikk rola hogy hogy kell, mekkora az eselye h tenyleg mukodjon), illetve korrekt aron hutesmoddingot, en is tervezem hogy elviszem a gepet csak tomegkozlekedessel kurvamessze van nekem:)
egyebkent elso par honapban nem valoszinu h beszarik a gép, mert ugye akkor van gaz amikor mar leolvad a hutopaszta a gpu-rol
egyébként 2 év a gari minden ms cuccra, ha lenne nálunk is ilyen kölcsönzős cucc (néztem, uk-ban van egy hely, havi 8 fontos előfizetés, kikölcsönzöl egy játékot, postán hozzák, BÁRMEDDIG nálad lehet, ha meguntad feladod a válaszboritékban, és amint megkapják már rendelheted a következő játékot, nagyon babának hangzik) tuti nem flasheltettem volna a gépet -
nézd, 3 hónapot így is kapsz rá, ha nem flashelteted a garancia 1 év, szal, ez az egész garancionális idő nem sok*, másrészt meg a legtöbb X360 probléma javítható
(*nézd meg a Samsung monitorokat, ilyen 3+ év grancia, némelyiknél 5 is) -
Igaz, de azért nem éppen olcsónak mondható beruházás révén mégis csak bennem van egy kis para. Amilyen peches vagyok tuti kifogok egy olyan példányt amit kiszállítás után bekapcsolni nem tudok majd. :) Még emailben azért rákérdezek a flashelésre meg a hűtésmoddingra aztán meglátom mi lesz. -
amdrula #15180 Nekem is Hitachi, eddig volt a gépben Memorex, Fuji, Traxdata, Verbatim, "nemtommilyen" és eredeti dvd is, egyedül egy Traxdatával volt bajom, ami miután közlebbről megnéztem gyárihibásnak/sérültnek tűnik.
Szal nem nagyszám írni lemezt, lehet meg kéne próbálni 2,4×-esen. -
aribazsy #15179 Na ez most komoly kerdes, nem vettem meg X360-at csak filozok.
Szoval van egy ismerosom, megFlash-eltette a gpeet,Hitachi-s a gep, Verbatim lemezre irta CloneCd-vel 4szeressen Virtua tennist es Uefa-t. Virtu mitn Video dvd jott fol neki, a Uefa meg egyeltalan nem indul.
Mi a megoldas?, en bevallom total nem vagom mi a szitu :(
Amugy tenyleg ilyen kenyes az X-hez iras?
Segitsegeket elore is koszi -
Kétlem, hogy a kiszállítás után gondja lenne a masinának, feltéve, ha flashalteted, hisz kipróbálják utánna. -
Igen én, hehe régi szép idők. :) -
Onnan is rendelted meg, vagy csak flasheltetted? Mennyiért csinálták meg? És a hűtésmoddingot is elvállalják, ha jelzem nekik? Mert akkor már inkább innen rendelek (ha rendelek). Sokkal megbízhatóbbnak tűnik nekem pláne úgy, hogy szaküzletük is van. Garancia végülis szerintem akkor is nuku lenne, ha golemtől rendelném, mert én valahogy nem hiszek abban a hathónapos gariban, sztem csak szimpla átverés az egész dolog. Így meg ha véletlenül rögtön még kiszállítás után gebasz lenne a masinával, akkor tudnám, hogy hova kell fordulnom, és nem kellene ilyen találkákat megbeszélni. -
Ne gondolkodjon má senki...vegyetek nyugodtan X360-at flash, okositás, butitás meg mittom én ki hogy mondja, és nyugodtan Update!
Bátorságot meg kérjetek a kamikázéktól! :)
Jól mondom nyuszó-muszó?!
-
turho #15174 Ha meglesz az elite vinchesterének összes forrásadata, akkortól lesz lehetséges a 120 gigás használata is (alternatív módon). De csak ugyanúgy mint a gyári.. -
elnézést, nem 60 hanem 20
azaz mostmár talán 120asat is lehet az elit miatt, de le van korlátozva az ms által -
nem tudsz 60 gigásnál nagyobb vinyót belerakni, és nem lehet róla se backup se backdown játékokat futtatni -
sorrow #15171 üdv.
Nem vagyok otthon konzol témában, de gondolkozok, egy 360-as megvételén.
Szóval úgy gondoltam, hogy 64e-ért vennék egy Core verzósat flashelve és hozzá egy 400GB winchestert(25e-ért) amiről futtatnám a "backup" játékokat. (már ha winchesterről lehet futtatni, nem tudom...)
Vagy van jobb lehetőség? -
amdrula #15170 De milyen kérdés, hogy mit lehet tenni? Frissítesz és *valszeg* fogsz tudni játszani. Vagy nem frissítesz és elfelejted azt és a többi játékot, amihez szükséges...
Amúgy olvass utána, *asszem* csak samsung meghajtókkal 4.valahányas firmware alatt lehet probléma flashelésből eredően. -
hallod. MENJ AZ IGENRE!
jó így? vagy hogy mondjuk még ezt másképpen neked?:D -
Nem online-rol van szó, még rá sincs dugva kábel. Olvasd el még1x amit irtam :) -
ne mondj ilyet, mert soha nem fog továbbjutni :D -
aztán írd meg mi lett az eredmény
-
Engedd, hagy frissítsen. -
már kb 3x válaszoltak neked hogy nem tudja kiszűrni a különbséget még akkor sem ha online multizol
jason te fifahungaryztel par eve ugye? :) -
Hali lenne egy kérdésem. Megirtam egy játékot , beteszem elindul(na) de feldob a gép egy ablakot hogy update required , mert csak akkor játszhatok. Mit lehet ilyenkor tenni? Mivel flashelt , nem mertem rámenni az igenre. Valaki leirhatná mit tudok csinálni. Köszi!