176897

-
Akkor csak jó lehet ha a fejlesztök direkt a warez oldalra álnak. :)
Rájöhettek, hogy a ps3 csak igy lehet népszerübb. -
Mondjuk én az eredeti gámákat is HDD-ről nyomom PS2-n, mert gyorsabb, csendesebb, kímélőbb és jobb. EZ PS3-mon sem lesz másképp. Azzal, hogy elhetővé tették a HDD-k csatlakoztatását a konzolokhoz (már az előző generációban), el is érték, hogy MINDENT lehessen HDD-ről tolni, ami ésszerű a technikai mai szintje mellett és önmagát adja. -
Mármint a hackerek fejlesztenék...! Ez lemaradt. :)
-
Kicsit eltévedtél barátom:) -
partizan182 #15040 Ps3-nél az Iso loadert fejlesztik ezerrel.
Ha meglesz, az lesz a warez kánaán. Szabadon cserélhető HDD+ vincsiről 5x gyorsabban betöltő játékok. Még az is onnan fog játszani aki az eredetit megvette... -
Itt a full lista -
Teljes a Forza 2 autólistája, R-class lista és további képek.
-
turho #15037 Ha megvalóüsulna a hack, tény hogy lesz aki majd ebből él egy darabig. Mindig is így volt....Viszont mióta online-hoz kötődnek a "nextgen" gépek, a feltörések eredményessége és mélysége elég kétséges. Az X360 és a Wii egy gyártói baki miatt tudja azt, amit tud... -
Hát nem biztos hogy olyan sokan megveszik majd annyiért. Szerintem pár hónapig kaszálnak majd az "írós" emberek mint anno cd/dvd kezdetekkor. -
turho #15035 Elengedhetetlen a Blu-ray író használata ezesetben :) 150 k környékén már van 2-3 típus. Most is írhatsz BD-R és RW lemezre ami jólesik. Más kérdés, mennyibe kerülnek ezek mire megszületik bármilyen PS3 hack :DDD -
Jah megtörik de megnézem majd mivel írod ki a letöltött játékokat blu-ray lemezekre.
-
Warez van és lesz is én ezt mondom.
PS3nál meg blue ray lemez van.. ha feltörik Kérdés már ott felmerül bennem, h mennyi lehet egy írott blue ray lemez?? mert nem 2 ezer mint a 360-nál.. -
Jajj, nem mindegy melyikre veszed meg az eredeti játékot? Arról nem is beszélve, hogy lehet addigra megtörik azt a konzolt is....és akkor maradjak a 360nál és vegyek eredeti játékot? -
Kissé szerencsétlen dolog a warezt, egy fertözö betegséghez hasonlitani, amit mindenki elkerül.
... -
partizan182 #15030 Félreértettél. Nem öröm, hidd el én is jobban örülnék ha több eredeti game sorakohzatna a polcomon.
Csak a reakciót furcsállottam, jött a fake hír, hogy vége a live-os wareznek. És azonnal az volt a reakció, hogy "háhá, beszoptátok, pláne aki ki is fizette most szívtok köcsögök". Ez érdekelt, hogy miért ez a nagy ellenségeskedés. -
Világos, én csak azt mondom, hogy felesleges megideologizálni, hogy miért jó/szükséges/elfogadható a warez. Aki warezol lelke rajta, de szerintem ez nem olyan dolog, amit reklámozni kell. Kb. mint a lábgomba: lehet, hogy mindenkinél előfordul, de attól még nem dicsekszünk el vele. -
Aki szerint olcsó boltokat belinkelni fórumba gusztustalan reklám, az csukja be a szemét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://konzoljatek.extra.hu
-
partizan182 #15027 Szkúzi, 16999.
Platinum sorozat nyilván más, onnan van nekem is eredeti (PDZ, Kameo stb).
Vagyunk páran akik nem szeretnek hongkongból rendelni :) -
Hol vetted? -
Ez a 18k hogy jött ki? Ma vettem original fóliás Kameo-t és Dead Risingot 8k-ért (mármint a kettő együtt volt annyi).
(szerk: de a legújabb játékok is max. 16-ért megkaphatók megjelenés napján, sőt Crackdown 10k volt hong-kongból postával együtt a megjelenéskor...) -
Odáig már nem jutott el a gondolatmenete.
-
EasyLife #15023 okosgondolat ha veszel ps3 at arra talán majd megveszed az eredeti játékot?... -
Ez baromság.........Kár még foglalkozni is ezzel! -
ezen mit nem értessz? lessz frissítés, és lehet utána nem veszi be a másolt játékot, de ez szerintem kamu a javából -
??? Vesszek meg ha értem. -
Megy, mert ma láttam valakit a Friend list-en, hogy játszik vele. -
Annyi a történet, hogy ki kell várni az első napot a frissítéskor. Ha megmakkan pár gép akkor vagy nem frissítünk vagy visszapusziljuk a gépbe az original firmwaret és eladjuk......aztán veszünk PS3-at. Ennyi, ez is öngól az MS-nek. -
konzolium.hu-val volt már vkinek kapcsolata/tapasztalat stb?
-
Ami kompatibilis az nyílván a sima X-es játék. Ő az elsőre gondolt. :) -

Tudtommal majd júniusban lesz nálunk.
De még sehol sincs. -
Sziasztok.Megy valakinek a Forza Motorsport a 360-ason? Elvileg kompatibilis lenne -
Gabe18 #15013 Na akkor hátha megint tönkretesznek pár flash nélküli gépet,aztán lehet magyarázkodni...
-
partizan182 #15012 Szerzői jogdíj-szerzői jogdíj, nekem tökmind1, annak ellenére, hogy tisztában vagyok a különbséggel. Ennyi erővel, mivel erre nem vonatkozik, még nekem járna vissza zseton mert nem filmet/zenét írtam rá, hanem játékot. :)
Ennek a hozzáállásnak az oka érdekel engem, miért feltételezi mindenki azt hogy warezolni csak 8 éves vérpistikék warezolnak? Van aki keményen dolgozik, de erre a balkáni fizetés mellett nem fussa. Illetve fussa csak így...
Live-ért pl nem sajnálom az évi 12 ezret. De lehet h bennem van a hiba... -
Van itthon egy nem okosított CORE, ha kivágják a warezosokat, winyo átpakol, a játékok meg amivel a LIVE-on nyomulok meg vannak eredetiben. Max a fiamnak kell venni egy gépet, hogy Ő is maradjon. A moddolt gép meg marad az olyan játékokhoz amivel csak szólóban játszom. -
"DVD árába bele van építve a jogdíj" Látszik hogy képben vagy... Az nem a játékok és nem a szoftverek jogdíja. -
Nekem lenne havonta egy játékra pénzem, ha nem tartoznék apámnak és a gépet is így vettem ahogy.. Ez van. Soha nem warezoltam eddig semmin, úgyhogy ne ítélj elsőre. Ronda és finom. :D -
partizan182 #15008 Nem hinném, hogy igaz, sehol sem találtam a neten még csak hasonlót sem.
Egyébként miért kell ennyire macerálni a warezhuszárokat?
Live-ért, Arcade játékokért fizetünk. DVD árába bele van építve a jogdíj. A gépet sem a netről töltöttük le. Viszont nincs fölös 18k-m egy hónapban, egy háztartást kell vezetnem.
Miért olyan nagy arculcsapás ez annak akinek van fölös 18k-ja? -
A szívemhez nem kaptam csak kíváncsi vagyok, hogy honnan van az infó.:) Itt nem írnak róla. -
Ha esetleg igaz amit olcsi írt, akkor megy a gép az eredeti poziciójába.. Mostmár mindegy mikor, csak még mindig tartozok apámnak pénzzel. No sebaj. :) Nem fogom hagyni, hogy kicsesszen velem a Microsoft. -
partizan182 #15005 Most komolyan ilyennel ijesztgetni a jónépet, nem szép dolog.
Most többszáz boxtulaj a szívéhez kapott...