176898

-
EasyLife #16405 mai nap eredménye h seholse vállalják a kiüttetését :(
via cipsetes vezérlőkártya szint úgy sehol... -
fozelek #16404 Ez nem hiba, ezt akarták elérni a májkrofosnál, csak mástól még nem hallottam hogy sikerült volna :)
A lényeg, hogy olyan regizett profillal, ami nem a te régiód (lásd: magyar vagy angol profillal, mint én), nem tudod elérni a márkitléc tartalmát. Nekem még működik. -
Gyári játékok eladók:
King Kong 4500 Ft
N.F.S Most wanted 5000 Ft (bontatlan)
N.F.S Carbon 9000 Ft
Érdeklődni Privátban. -
chris0000 #16402 Samus flashelt vaok. Ugy tunt minden jó csak a frissítés óta nem érem el a live tartalmát tehát nem tudom leszedni a demokat
Ha vki esetleg tudja miert pliz irjon thx
-
Nem. De sokan azt gyanítják hogy most még kivárnak. -
kisaba #16400 Flashelt samsung meghajtós embereket kérdezem, akik updatelték a dashboardot: Történt valami? Mert már lassan egy hete kijött az update, ha ennyi idő alatt nem lett semmi, akkor ezután sem lesz nem? Vagy várni kéne még? -
Nem. Nekem eredeti van. MM-ból hoztam. -
EasyLife #16398 hát már csak nem:S :D
nem tudod esetleg h hol csinálnak flashelést?
ha nem találok megpróbálom magam:S bár attól picit tartok :D -
Jónak tűnik. (Csak a kép nehogy illusztráció legyen) -
EasyLife #16396 Conceptronic serial ATA a képen látható h valamilyen via chiipsete van ha mindne igaz, bővebb infót ne mtaláltam róla seholse :S -
Ha via chipes akkor igen. -
EasyLife #16394 Conceptronic Serial ATA, és IDE PCI vezérlőkártya
ha ilyet veszek szerintetek ezzel menni fog? -
EasyLife #16393 köszi -
1. lépés: lementi a gépből az eredeti firmwaret
2. lépés: ebből elkészíti a hekkelt firmwaret
3. lépés: beírod a gépbe a hekkelt firmwaret
Válasz: igen, készül biztonsági másolat -
EasyLife #16391 Xtreme_Firmware_v5.3 ezt ha meg csinálom CSOCSO leírása szerint akkor ez készít valami biztonsági másolatot vagy egyből csak upgradeli? -
Túlmelegedhetett a gép vagy a táp. Asszem akkor csinált ilyet ha a táp nem volt bedugva rendesen de mivel azt írod az ok akkor valószínű az előbbi eset lehetett. Jól szellőzött? -
ja a kábelek nem voltak meglazulva :) -
hi!
van nálam egy origi x360 próbára. Vettem kábelt, 20" wide moncsin nyomom a teszteket. Demokat meg grawot teszteltem, és graw alatt egyszer elkezdett el- el menni a kép (pár másodpercre fekete), és a színek is elég furcsák voltak, de reset után már nem csinálta. Ez összesen egyszer volt a 2 nap alatt, mitől lehetett? (túlmelegedés?) -
Némelyik ntsc-s játék működik pal-os gépen is. -
Zuperman #16386 És valami jobb ötlet? Bár most lejátszik egy NTSC- st, szal nem tom, mi lehet a gebasz :( -
szerezzél pal vagy régiófüggetlen játékokat?! talán.. -
Zuperman #16384 Hali!
Látom, te egy kissé gyakorlottabb vagy, mint én :)) Szal vettem egy boxot, flashelve is lett. Kaptam egy pár játékot is mellé, de nagyja NTSC-s és nem játsza le a gép. Mivel Cipruson vagyok, körbejártam a témát (a másolt cuccok hazája), de ők még a flashelést sem vállalják. Namármost mi a túrót tegyek, hogy le tudjam játszani a játékokat? (A régi Xboxon volt PAL-NTSC kapcsoló) -
Miért nem az újat teszed a gépre? 5.3as fw...ez talán még a live ban-tól is megvéd és kiveszi a zokszigént a vízbű :)
Vagy a fórumban még nem írta senki sem, hogy kijöttek múlt héten az új firmware-k???? -
EasyLife #16382 feltétlen muszály VIA-s chipsetű mert valahogy nem nagyon találok sehol se ilyen kártyát ami VIA-s lenne, de ha valaki találna és belinkelné megköszönném -
EasyLife #16381 hogy ha veszek egy sata pci kartya VT6421L VIA chipsettel akkor tök mind1 milyen gépem van tom firmware upgradelni a boxom? -
Gabe18 #16380 Ez igy van.A Dead Rising nagyon kusza játék az elején.Amig az ember nem jön rá a felépitésére,ami egy teljessen új és egyedi elképzelés volt.
Én is teljessen elveszetten kóvájogtam benne az elején.Nem tudtam hova kell menni,miért,amikor nem jelzett feladatot,akkor mi a bánatot kéne csinálni,stb...
Ha viszont ez megvan,akkor onnantól zseniális. -
"Én is így voltam. Mivel Resident Evil mániás vagyok, és valami hasonló cuccot vártam, kicsit csalódtam, mert nem láttam át a küldetésrendszert, meg hogy minek mi értelme" <-- Ugyanez az én álláspontom is. -
Dead Risinget én is szeretem, de eddig még nem volt erőm végigtolni. Resident Evilek nekem túl nehezek. -
Én is így voltam. Mivel Resident Evil mániás vagyok, és valami hasonló cuccot vártam, kicsit csalódtam, mert nem láttam át a küldetésrendszert, meg hogy minek mi értelme. Aztán nemrég adtam neki még egy esélyt, és zsinórban 4x játszottam végig
-
ha nemtod hogy kell kinyitni akkor keress ra erre a szora hogy via sata
es vmelyik hsz emben benne lesz egy ket link ezzel kapcsolatban -
demot imadtam a teljest meg kb fel napig birtam.. mikor beesteledig olyan sok zombi lesz hogy menni nem lehet koztuk. meguntam a jatekot a picsbe -
Nem csak azt hittem legalább egy feladat lesz.
Mondjuk ideget levezetni tökéletes míg meg nem veszem a teljest. -
Mit vársz egy demotól? Végig akarod tolni a teljes játékot?:) -
HI all dead rising demóról szeretnék kérdezni.
Vany egy videó az elején letesz egy üzletközpontba és ha bármilyen ajtón bemegyek jön egy videó és vége a játéknak szóval az lenne a kérdésem hogy a demó annyiról szól hogy azt a sok zombit szétcsapkodom? -
turho #16371 Nekem megy a flash-frissítés I875-ös lappal, viszont a szűz nyitást még én sem tudom. Mondjuk van egy VT 6421 A-s sata karim is, még nem kellett (elvileg ugyanolyan jó mnt az L). -
Xbox 360 hack (samsung)
amik kellettek:
egy pc
sata pci kartya VT6421L VIA chipsettel
pendrive
xtremebootmaker 035-036 vagy ujabb ha van (googleon keressetek ra)
xtreme firmware (5.1 est #9052ben linkeltem!)
nahmarmost.. USB pendrivet leformazzatok.
xtremebootmaker feltelepit (netframework ketto kell neki!!!!!!!!!!)
elinditjatok es azt fogjatok latni hogy:
xtreme firmware open: ide nyissatok meg rar fileban talalhato fw mappabol az egyik xtreme51 a vagy b vagy c vagy d bint amelyik kell nektek.
kovetkeozo sav (remelem feltettetek a driver-t a cd rol a sata kartyahoz)
bejelol use custom mtk , jeloljetek ki a via kartyat
katt a detect I/O ra
ha hibat ir ki akkor start menu futtatas es msinfo32
bejon egy ablak majd file es mentes mentsetek el msinfo_dumb neven
es masoljatok ide: C:\Program Files\X-Projects\Xtreme Boot Maker
nah most jeloljetek ki majd ujra be a use custom mtk flash boxot es most jeloljetek ki a VIA kartyat es ujra detect io.. most szepen meg kell talalnia ha kesz akkor ezekutan csak valasszatok ki odalent a pendriveot .. d.. vagy e.. vagy mittom en.. nyomjatok a bottable boxra es mehet a menet!
ha kesz a pendrive akkor mindent kapcsoljatok ki.
huzzatok le az alaplaprol mindent (ide kabelek es sata kabelek)
xboxba legyen bedugva a video audio kabel!!!!!!!!!!!! nem kell tv be dugni de a boxba legyen bedugva!
majd a dvd drive kapjon aramot a boxrol de a satat ne dugjatok ra.
biosba menjetek be allitsatok be hogy az usb rol bootoljon ( biosban a boot majd ott kell lennie egy olyannak ahol be lehet allitani a sorrendet.. ha netan nem lenne ott az usb esetleg audio drive vagy valami hasonlo nev (audio drive: en egy mp3 lejatszoval hackeltem meg:D) akkor a bootable drivera nyomj ra ott valaszd ki az usb-t avagy audio szarsagot es oke. majd allitsd be hogy usb rol bootoljon legeloszor.
F10. y es ok
bejon az a:\
irjatok be:
mtkflash r/ m orig.bin
radug sata a via kartyara ( abba dugjatok amelyik messzebb van a pc falatol.. tehat ami a hard driveokhoz van kozelebb azaz az 1 es channelre)
kapcsoljatok be az xboxot.. varjatok par mp-t mire elkezd villogni a led a box elejen majd enter
itt kiirja hogy please wait es kiir valami hulyeseget.. nekem f800 meg valami a0 a vegen.. vagy valami hasonlo.. nem emlexem...
ha itt nyomtok egy esc et akkor ki kell irnia hogy 51 shoul be 80!!!!
ez idaig tok jo.. irjatok be ujra:
mtkflash r /m orig.bin
nyomjatok entert de ahogy kiirja hogy please wait kapcsoljatok ki a boxot (tegyetek vissza az elejet vagy egy csavarhuzoval nyomkodjatok a kis pockot az elejen) varjatok par mp-t es kapcsoljatok vissza! tadaaaaam elkezd szamolni!!!!!!
ha megvan akkor irjatok be ezt:
x360sam orig.bin [email protected] hacked.bin
@ helyen a vagy b vagy c vagy d!!! attol fugg mit tettetek a bootmakerbe legeloszor.
majd enter
ha kesz akkor szolj hogy kapcsold ki a gepet
minden kikapcsol es megismetel az egesz elolrol
pc bekapcs
eljut a:\ ig majd beir:
mtkflash w /m hacked.bin
radug a gepre a sata bekapcsol az xbox majd enter
ahogy kiir valamit kikapcs.. majd par mp mulva bekapcs.
ha jol emlexem itt mar nem kellett esc elni meg 51 should be 80... de lehet hogy kellett.. nem tudom.. a lenyeg hogy kesz is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osszerakasnal tegyetek ra a tetejet
vigyazzatok mert eleg nehezen megy ra!! a dvd kinyitojat ugyesen/ovatosan "tekerjetek" a helyere! es a muanyag teton levi vaslapok is kivulre kell hogy illeszkedjenek.. szal a negy sarkanal a femlapok kivulre esnek! fordijjatok fejjel lefele es a kis fekete csavarokat csavarozzatok be! majd johetnek a szurke csavarok.
aljat eloszor az elejen bepattintjatok majd a hatuljan is a lukaknal.
ha megvan akkor a hard driveos felenel a szurke oldalso lap konnyen bemegy.. nem lehet elrontani a masik oldalon vigyazzatok mert konnyu forditva ratenni es nem lesz tokeletes az illeszkedes! a kis kapaszkodo butykok legyenek hatrafele az utolso szurke oldalso reszen.
ha kesz akkor az elejet is ratehetitek es ennyi!!! enjoy! -
inteles sata chipsettel nem fog menni.. csak VIA-ssal... hogy az nforceosnak milyen sataja van nemtom.. ha nem megy vegyel egy VIA SATA PCI-os vezerlot.... -
golemkonzol-ról mi a véleménytek?(www.golemkonzol.hu) -
EasyLife #16367 ki hol flasheltette a gépét és mennyiért?
hjolnap szeretném elvinni csak még ne mtudom h hova érdemes, segítsetek ha tudtok lécci -
Hali!Hogyan kössem össze pc-vel a x360-at? Router és kábel van.Kéne egy kis segitség ,nem látja egymást a két gép.Kösz