176898

-
koviprog #16565 Bizony bizony, én is áldozatúl estem okos kis húzás ez a Microsoft-tól hiába akármilyen FW, kiderűl és csáó én is banned lettem. Remélem azért majd valahogy életre lehet kelteni a live-ot maximum venni kell egy másik konzolt vagy 50-60 db-ot:-) Egyébként pedig most esik el a Microsoft körülbelűl 50%-os LIVE bevételtől, mert ezek után senki nem vesz PREPAID kártyát, legalábbis aki hackelt géppel nyomúl, ami nem kicsi szám valjuk be. Várom szerencsétlenűl járt társak jelentkezését, esetleg akinek van PC-XBOX360 vinyó kapcsolata az feltehetné a HALO3 beta-t valahová kipróbálnám.
TXH. és MICROSOFT SU** MY DI** -
kicsiii #16564 Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem... Én ma regltem magam live on.. És nem tudom, hogy lehet e másolt játékokkal játszani. Fogalmam sincs hogy. Eddig a fifát meg a Gears Of Wart. eddig egyiknél sem sikerült játszani. A GOW nál megtalálja a servereket, de kapcsolódni nem tud, mert mindig azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat. ez most azért van mert másolt játékkal próbálkozom? nagyon megköszönném, ha tudnátok valami hasznos infót mondani.. előre is köszi. üdv -
Tanulságos:
Just got of phone with MS 18004myxbox, went threw several networking checks
ms asked for codes x-z, put me on hold while she checked.
returned stated that code 190D under Z states i have modified my 360
Tehát, ahogy várható volt az MS minden konzolról tudja, hogy hekkelt vagy sem.
Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy mi van azokkal az arcokkal, akik csak demokat töltöttek le live-ról, de nem játszottak másolt játékokkal a flashelt konzoljukon.
-
-
Ordel #16561 Hát srácok, ez bizony elkezdődött... :( -
MUHAHAHHAHAHAHA
plug and PRAY

-
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy megéri-e játszani?
Eddig Xbox360-at akartam venni, de egyre több negatív kritikát látok róla. Esetleg jobban megérné a PlayStation3-at megvenni? Azt olvastam róla, hogy GPU processzora nem a legjobb. Érdekes... PC-re meg már nem akarok költeni. -
áhh nem érdemes ezzel foglalkozni... az x360 egy igaz PnP eszköz... Plug and Pray :) -
Akár mikrózhatod is, ha neked jobban esik.
A tény a következő: sokkal kevesebb az esélyed 3 led -re egy folyamatos 60-70 fokon, mint egy összevissza ingadozó menet mellett. -
ez x+15 jó lenne, de még vízzel is x+20 ra saccolom sajnos :( de inkább 25 -
Akkor meg túlmelegszik. Megsülnek a RAMok. Szóval inkább mindig 30-40 fok. Az a legjobb. -
Hirtelen ingadzásról beszélünk, nem egy folyamatról. Ha "X" fokon duruzsol az Xbox, ami a játékközben kap egy durva megterhelést, hűtéstől függően sokkal nagyobb lehet az eltérés. -
Akkor tedd be a sütőbe. Figy. Ha jobb a htés nincs akkora melegedés. Amúgy ezt írtam le. -
akkor most mikrózzam meg?? xDD
na nefárassz api...ha jó a hűtés akkor nincs extrém hőingás, az viszont tény h ha folyamatosan fenntartod a 60-70 fokot a gép körül akkor sincsen xD -
miért is?
ha a szobámban x fok van, hűtésmoddal x+15 fokra melegszik, anélkül meg x+50re akkor moddal kevesebb a hőingás nem? -
őőő...akkor lehet, hogy én értelmeztem félre, mindenesetre ezt írja:
"A gép bekapcsolásakor szobahőmérsékletü GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehül. Az extrém hőingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpuposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontoki. A processzor lábai rossz minőségű ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a proceszorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led."
....azaz a hiba éppen, hogy nem a hűtés miatt, hanem a hirtelen meleg - hideg károsodás alapja. Ezen nem segít a hűtés,..sőt, úgy tűnik, hogy inkább a meleg tesz neki jót :)) -
Ez enm teljesen így van. SZóal a 3 led oka:
A 3 led igazából tényleg nem a melegedéstől van, legalábbis nem közvetlenül attól. A 3 led attól van, hogy az alaplapról leszakad a GPU néhány forrasztása, ami attól lehet pl, hogy (asszem) a melegedéstől felhólyagosodik az alaplap és ettől szakadnak el a forrasztások. A másik (így jártam én is először), hogy pl az AV csatlakozóból erősebben van kihúzva a kábel, ettől meghajlik az alaplap és ettőpl szakad el 1-2 forrasztás. Szóval ez lenne (tudtommal) a 3 led. -
Egyébként a három led hibához a hűtésnek, feltéve, ha jól értelmeztem Wadarr leírását, semmi köze nincs, legfeljebb a lefagyások száma nagy melegben csökkenthető vele. -
a vízhűtés sem tuti, pont az xmedian irta valaki hogy elszállt neki egy olyan ami 1 éve volt vízzel hűtve... xDDD
szerintem egyszerűen arról van szó h vannak a szar darabok, meg van egykét jobban sikerült... a szarok idejét meg ki lehet tolni a hűtésmoddal meg a vízhűtéssel, de úgyis behalnak előbb utóbb... a jók hát azok meg a jók... van akinek a két éves boxával, ami a szekrényben van zárt térben napi 6-7 óra működéssel, és semmi baja... erről ennyit -
Semmilyen és sehonnan. 360ra mióta vannak programok? A másoltakhoz a legfrissebb flash, amúgy meg a legfrissebb (a mostani előtti elég) dashboard.
#16542: A jól szellőző hely nem igazán elég, a gyári tényleg nagyon szar. Ha nincs flashelve, akkor nyugodtan haygd, vidd vissza mindig, szívják csak meg, de ha flasheled, akkor a legjobb a gyáirkat felhúzni vagy ha biztosra akarsz menni, akkor vízhtés, de annak az ára is megvan. -
Zuperman #16545 Xbox játékok futtatásához milyen progi kell és honnan lehet leszedni? -
turho #16544 Ő is elfáradt az MSN-áradatban, mailra majd válaszol.... -
Megfelelő hűtés, egy jól szellőző helyiség a Boxnak. -
Akkor melyik hűtés a legmegfelelőbb?? -
Wadarral? Akarok is, már írtam neki x-madian emg e-mailt, de sehol. MSNen meg már vagy 1 hónapja nem láttam. -
turho #16540 Hát, beszélj vele azért sztem. -
Nem, forrasztva lett. 3 láb fel volt szakadva. Poén, hogy most alig volt használva, a héten nem is, erre most hirtelen ez a 3 led. Nem értem. Bár múltkor is már soat szarakodott GoWnál, akadozott, lefagyott, de azt hittem, hogy csak a meghajtóval van a gond. Lehet, nem azzal volt. -
turho #16538 Biztosan, csak első fázisos átmelegítést kaptál a Gábortól sztem, beszélj vele. -
Ja, egyszer már volt. Akkor sikerült megmenteni. -
2. -jára?
-
Annyira csak nem rossz a játék, hogy inkább tönkreteszi magát a 360, minthogy futtassam rajta :)
Fontos kérdésem: A 3 ledes hibát lehet másodszorra is javítani? -
-
Épp indítottam, hogy leszedjem a halo 3 betat és akkor lett 3 ledes. -
Te halo gyülölö vagy vazzeg, miről beszélünk... -
uberszereny velemenyem szerint a halo 3 multi demo egy rakas szar...
a halo 2 vel is csak az ocsem jatszik multiban. meg is ertem azt a sok lol videot a youtubeon mikor a kisgyerekek sirankoznak halo 2 multi kozben..
ha mar lovolde akkor ezerszer inkabb rainbow six vagy gears of war... vagy inkabb a duck hunt
halo 3 beta:

-
na az addig moké, de (gondolom) neked még megvan a garancia, szoval igazábol akkor se történne nagy gond, ha befuccsolna... :) Én meg azért inkább megelözni szeretném a bajt... Az állitva tartást meg többen is megcáfolnák (köztük eléggé hozzáértő emberek is), szoval azt azért nem akarom... -
Attila 007 #16529 másnak is megszünt a live illetve most szünetel? Meg a hangom is trébe ment, másnak van ilyen tapasztalata most? -
Azért enyire nem kell parázni, 1 hete vettem én is demókat nyomatom napi 6 órát ma még többet is megállás nélkül! Meleg szobában és semmi baja! Azt észrevettem, hogy célszerübb állva tartani kevésbé melegszik a jobb szellőzés miatt! Ja és nincs hűtés mod se flash egyenlőre! -
thx, akkor az oránkénti szünetet betartom :) -
Szerintem elég ha jól szellőzik. Bírnia kell, ha nem játszol vele egész nap. Szeritznem óránként 15 perc szünet és nem lesz gond.