176898
banner
  • Gabe18
    Hát mivel először egy jo nagyot belerug az ajtóba,utánna meg berobbantja,igy ha odaáltál az ajtóhoz,akkor lehet kicsit útban voltál nekik...
  • Olcsi2
    En a Westendben lattam, meg a Satirnban a Juroparkban, de akkor amikor utoljara otthon voltam, az pedig mar vagy 4 honapja volt.. :(
  • Brolly28
    bocs nem vettem észre a FAQ
    sry
  • Brolly28
    Császtok!
    Csak annyi lenne a kérdésem hogy a közeljövőben szeretnék venni XBox 360 az, és hogy ezt hozzá lehet e kötni a számítógépeknél is használt monitorokhoz valaien módszerrel? Ja, és hogy csak HD Tvhez jó e? Vagy elmegy a réggebbi tévékkel is?
  • Szeszmester
    Bugos az area 51 demo?
    Az elején, amikor ki kell nyitni az ajtót, kiadtam a parancsot és beálltam a fickó és az ajtó közé és abbahagyták a dolgot, aztán nem akarták folytatni. Lehet csak én bénáztam, kicsit kész voltam tegnap este, gépet meg haveroknál hagytam.
  • tsabigo
    Melyik mm-ben?Én valamelyik nap voltam és nem láttam.Pedig végignéztem a régi x-es játékokat hátha van valami olcsón.
  • turho
    Eztveddmeg kategória csúcsa....Ha valami ennyit megér, akkor ez az :)
  • turho
    576 konzolban szokott lenni azaz valszeg van. :) (Nem minden gamehoz van azt tudom...)
  • KILLER2
    De. De nem mondtam, hogy 360on van meg. Meg 360ra nem is igazán vannak cheatek. Tényleg. 360ra van egyáltalán cheat?
  • testerlnx
    Doom3? 360-ra csak a Quake4 jelent meg nem?
  • KILLER2
    Na arra tényleg jó a cheat. Doom 3 vazz. Még mindig nem toltam végig. Pedig megvan eredetiben és godal mentem. Az kegyetlen egy játék.
  • Olcsi2
    5 rugo alatt aruljak a Mediaban a Halo harmas pakkot (Halo 1, 2 es a plusz Halo map-ek). Tobbet asszem nem is erdemes errol irni, ugye?
  • Olcsi2
    www.mygamercard.net : itt vezetik a globalis es nemzeti leaderboardokat... :)

Ja, igen es tenyleg nincs annal szebb, mint amikor valami igazan nehez palya utan befigyel az Achievement Unlocked... Kesz katarzis. Mikor a Hexic-ben egybeforditottam a hat fekete gyemantot, az valami fenomenalis volt... :)
  • Jak16
    tom hogy warez, meg hogy falsh, de mégis: Halo_2_PAL_ENGLISH_DVD9_READNFO_XBOX-SHORTBUS

ez elindulna a gépemen, ha kiirom? Van valami amivel DVD5-é lehet alakítani, azzal elindulna, vagy ez a DVD9 se indul már el?
  • Zsoltika 007
    Van.
  • chris0000
    Hy. Leszedném a Forza2 és az Area demot de nincs live nektek van?
  • arty
    értem, igy érthető a dolog! bevallom nem tudtam rola, h van ilyen global achievent rendszer :)

YMan: csomo autos játékkal nincs kedvem pl annyit játszani, h meglegyen minden kocsi/pálya. Viszont szivesn mennék kicsit 1-1 kocsival, 1-1 pályán ... a cheat nem csak arra van, h godmodban végigtold a doom3mat :) De amugy is mindenki a maga játékélményét bassza el, önmaga döntése. Ez a tiltsuk be, ez amolyan diktátoros ;)
  • Adi
    megtisztultál fiam..... :D:D
  • Jak16
    én PS2-n a vége felén szite már cska cheatel játszottam, de mita mevan a live, meg az achik minden játékot hardon kezdek, cheat nélkül, és sokkal jobb így játszai, szenvedni és megcsinálni, mint cheatel, vagy savel. Mostmár csakis a tizta játéknak vagyok a híve, éstartózkodom mindenféle cheatől.
  • YMan
    no igen, olyan mintha a cheat-et tennék közzé, amiket személy szerint az összes játékban betiltanék :)
  • KILLER2
    Nos igen, ez így teljesen igaz. Ha ez egyik nehéz részt nem tudja megcsinálni az ember és atugorja, akkor valószínűleg a többi sem fog neki menni.
  • Zsoltika 007
    Nekem is azok a legszebb percek amikre vissza tudok emlékezni játékokból mikor egy nagyon szivatós részt megoldottam. Ez nekem mindíg nagy sikerélményt jelentett és lendületet adott. Aki ezt átugorja annak nem való az a játék.
  • Gabe18
    Ezzel mondjuk egyetértek.Nem mintha érdekelne hogy valaki hogy szed össze 5 millio gamescore-t,mert attól nekem se jobb se rosszabb nem lesz.
    De eleve nem értem mi a jo abban ha ilyen segitségekkel átugrik egy nehezebb részt.Ha egyet átugrik,a következő problémás is át lesz (hát hiába én már csak a rosszat feltételezem...) ahelyett hogy kicsit próbálkozna saját erőből.Ezzel aztán szerintem az egész játék agyon is van vágva.
    Mikor ott a lehetőség hogy egy ismerős tanácsát kikérje.Ha az nincs,számtalan játékhoz van a neten ilyen-olyan videó,vagy szöveges leirás a végigjátszásról,vagy tényleg millió fórum ahol nem egy "mester" szinte bármikor tanácsot tud adni,de a problémás részek már általában bőven ki vannak tárgyalva.
  • Zsoltika 007
    És ez így is van jól.
  • Olcsi2
    Roppant egyszeru, a xbox 360 egyik legnagyobb vonzereje Amerikaban a gamerscore es achievement rendszer. Iszonyatos a felhaborodas a "legit" jatekosok kozott, hogy a gamerscore listavezetok rengeteg jatek achievementjeit gamesave-el lockoljak ki (pl. egy mentes a PSU 5. palya boss elott, es ahelyett hogy vegig kell jatszad az elso 5 palyat, eleg ha 10 perc alatt lenyomod a bosst es tied a 100 gamerscore). A kulfoldi forumokon mar egy eve nagy a nyomas, hogy tegyenek ellene valamit. Ugyhogy ez esetben az MS eppen a felhasznalok keresere lepett.

Az elakadtal, ott dogolj meg felfogas - bocs- eleg rovidlato es tajekozatlansagra vall. Manapsag ritka mint a feher hollo a jatek, amit nem lehet easy-n jatszani (az abszolut hetvegi gamereknek), aki pedig valahol igazan elakad, forumok ezrei - tobbek kozott az MS altal uzemeltetett xbox.com - segitsegere szamithat. SEMMI letjogosultsaga nincs a gamesave-k mas profillal valo hasznalhatosaganak.
  • turho
    A játékok magas ára melett így tolják ki a szavatosságot ha valaki nem hardcore gamer (copjon tovább magyarul) :S
  • Zsoltika 007
    Egészen pontosan
  • erdei1989
    köszi
  • guardian hero
    3db egyenként 3.2GHz-es PowerPC alapú magból áll.
  • erdei1989
    Infot!!!PLS!:)
  • erdei1989
    Az x360 3db külön 3.2Ghz processzormagból áll,vagy együtt 3.2Ghz???:)
  • erdei1989
    THX
  • Zsoltika 007
    Ha jól szellőzik akkor nem.
  • erdei1989
    Sűrűn fagy le az x360 mert az Media-ban kiprobáltam és lefagyott!?
    Választ pls!!!!THX
  • erdei1989
    Az x360 3db külön 3.2Ghz processzormagból áll,vagy együtt 3.2Ghz???:)
  • Jak16
    Úristen valaki képes játékmentést használni ha elakadt? Szégyen.
  • arty
    MS style:

360 gamesaves - news

Az ide feltöltött játékmentések ezután nem használhatóak senkinél, csak aki készítette őket. "Elakadtál? Ott dögölj meg! - by M$"

Vki magyarázza el, azon tul, h kibasznak a 360 tulajokkal, ennek mi értelme volt ?
  • testerlnx
    Nem lesz benne városi pálya? Amúgy szerintem a géppel nincs gond a PDR3 tudta minimum ezt a graf szintet, és hozzá városi pályákat már a gép megjelenésekor. Egyszerűen szerintem itt nem a grafra gyúrtak... Szerintem a PGR4 sokkal szebb lesz, de majd meglátjuk.
  • testerlnx
    Garancia nincs hozzá és nincs mod-olva? Elélg érdekes párosítás, ezt hogy sikerült?
  • Zsoltika 007
    Azt nem értem miért kell itt hirdetni mikor ott van fent az ingyen hirdetési lehetőség!!