176898
banner
  • Olcsi2
    Varj par hetet, ha a fless nem zavar es a Live nem szempont neked, akkor par het mulva sztem joval olcsobban fogsz flesses gephez jutni, mint tegnap... Ez most veresen komoly.
  • TothLaci
    60k-ért érdekelne, ha játékok jók, akkor 65-ért azonnal megvenném.
  • MoLc
    Akkor úgy mondom hogy MÉG nem bannolt ,igy már jó? Most akkor mennyiért adjam 15000 ? Azért mert itt van pár ember aki mindig kukacoskodik,istenem,mindenbe egyből bele kell kötni,na sebaj.
  • Zsoltika 007
    Sokra mész vele ha már hetek óta gyűjtik adatbázisba a flashelt gépeket. Vagy azt gondoltad csak azok koppantak akik ma mentek fel? (Volt aki csak eredeti játékkal játszott a gépén hetek óta és mégis kapott.) Majd akkor lesel mikor mész fel livera.
    Amúgy a gamestar írása meg hülyeség nem csak 1 napig fut. Hivatalosan bejelentették hogy most már nem szaroznak senkivel a Halo3 bétát csak legális gépen lehet futtatni. (Persze ez nem jelenti azt hogy csak azt bannolják aki azzal játszott.)
  • MoLc
    Nem bannolt , Máj 1. óta érettségi miatt nem volt használva .
  • Zsoltika 007
    Hát ja.
  • Attila 007
    kicsit drága egy bannolt gépért
  • MoLc
    és flashelt drive-al.
  • MoLc
    xbox 360 eladó , premium 20 játékkal ,hűtésmod 3 hónapos,nem volt 3 ledes, samsung drive,minden dvd-t visz. Ár:75000
  • priluki
    Ne parázz már,várjál egy kicsit bisztos lesz rá megoldás..
  • kisaba
    Ha nekem flesselt gépem van de még nem szedtem le az updatet, akkor még tudok valamit csinálni, hogy ne legyek bannolva? Vissza lehet csinálni a flasht valahogy?
  • Unreal1942
    A méretéhez képest nem is olyan drága. Vagy tévedek?
    82 es nem érdekel.
    Akkor milyen kontraszt arányút érdemes? 5000 dinamikus nem érdekel.
  • SzlobiG
    1600-os kontrasztarányával én nem venném meg, pláne ennyiért.
  • Olcsi2
    welcome.. :) heh. nem, az nem te voltal, tudom... A "gyerecsaksemmigond" fele optimizmus ugyan arthatott volna, de mint irtam, sztem tokmindegy volt valszinu, mert mar regota gyujtottek az adatokat es nem feltetlenul a majusi update-hez van kotve a dolog. Azert elvezzed csak ki, amig tudod. Igazabol en is sajnalom, hogy joval kevesebb magyar lesz a live-on es remelem, hogy egyesek megternek majd... :)
  • Szeszmester
    Jelen :)
    Igazad volt, nem jött be az optimizmus.
    Egyébként nem hasonlítanám magam azokhoz, akik ártottak és primitívek voltak.
    Az MS keze még nem ért el engem, kihasználom az utolsó napokat.
  • Olcsi2
    Ot en is varom nagyon :) Hiaba teptem a szam, hogy a flessesek varjanak meg azzal a Livera menessel egy-masfel hetet, a hozza hasonlok a maguk hurraoptimizmusaval bizony sokat artottak es neha eleg primitiv modon ugattak le. Bar tokeppen ugy tunik, hogy az MS-nek mar jo regota megvan a flesses gep lista, szal a ban jott volna igy is, ugy is.
  • Olcsi2
    Pedig bazi egyszeru... Ha fokozatosan csinaljak, akkor elkerulik, hogy egyszerre ketmillio ember hivja a hotline-t. Ugyanis persze a legtobb moddernek van pofaja felhivni a support hotline-t is, hogy pedig az o gepe nem modositott es hogy kepzelik. Az xbox-com forumai is tele vannak felhaborodott "tiszta" gamer-ekkel, akik veletlenul mar fullra kitoltak a Pirates of the Carribiant, pedig majus 22-ig nem nagyon tudnak boltban megvenni.
  • Olcsi2
    Csak flessre megy a ban es csak a Live-rol.
  • Attila 007
    Ami késik nem múlik........akkor sem értem
  • testerlnx
    csak = "csak"
  • testerlnx
    Amúgy csak a "flash"-elt gépeknek megy a ban, vagy aki magyar országról egy angol account-al nyomja annak is?
  • Kaplan
    Óóó bassza meg. Én szívtam meg a lehető legjobban.. :) Flashelten vettem a gépet, de csak azért mert maga a gép hűtéssel nagyon jó áron volt. Ahogy lehetőségem lett volna rá visszarakatom a drive-t eredeti állapotába... Ugyanis nem vagyok az a tipikus warez huszár.. Sőt, tele vagyok ritkaságokkal ami mind eredeti. Nagyon remélem, hogy kitalálnak valamit, mert nem ezért vettem a gépet. Még ki sem fizettem apámnak a fennmaradó részletet a gépre. Ha nem lesz megoldás erre szevasz X360 így is mindig paráztam attól, hogy meghal.
  • arty
    mostanában nem irt szeszmester ... pedig megmondta, h nem lesz baj és mindenki csak feleslegesen kelti a pánikot ...

nincs 360am, de kár, h ide jutottunk ... ill. annyira talán nem kár, ha ettől lesz mondjuk magyar kommentáros Fifa'08 vagy feliratos Forza2 :)
  • koviprog
    ez így van
  • Zsoltika 007
    Még nem jutottak el hozzád. Ami késik nem múlik.
    Amúgy sokan írták hogy nem lépnek fel live-ra. Szerintem tök fölösleges mikor legközelebb felmegy úgyis kapja a bant. Nem tegnap óta nézik hogy kinek milyen a gépe szerintem eddig is tudták. És most szépen lehúzzák a rolót.
  • Attila 007
    engem még nemlőttek le, ez mmé van?
  • Olcsi2
    Valamit elrontottal a kiirasnal, a bannerben vannak linkek (Technikai segitseg), ahol megnezheted, hogy mit csinalhattal rosszul. (Csak megjegyzes, az RTWC egy kalap szar, meg a princot sem eri meg)
  • Forza Italia
    Srácok egy kis problémám van. Letöltöttem a Fifa RTFWC-ot. Kiírtam DVD-re és mikor leakarom játszani a 360 on azt írja ki játszhatatlan CD. Most ilyenkor mivan?
  • Kandurex
    1080 is viszi nem?
  • Olcsi2
    A magyar legit jatekosoknak igen jo tapasztalatai vannak a play-asia-val, meg nem hallottam elveszett cuccrol. A postakoltseg asszem 3,50 dolcsi (szal nagyon kedvezo), PayPal vagy dombornyomott kartya viszont kell, az igaz.
  • Zsoltika 007
    Akkor ez rád nem vonatkozik :)
    Kinek nem ing...
  • Sund
    gondolom kell hozzá egy dombornyomott kártya...de mennyi a postaköltség? (és nem félsz, hogy a posta lenyúlja a cuccod?)
  • Olcsi2
    Sajna az nem fog menni, az europai piac nem olyan arakra van belove, ugyhogy, ha olcsobban kell, akkor sajnos europabol es amerikabol is az azsiai import szajtokra vonulnak. Nem sertodok meg, csak nem ertem, hogy az ugyeskedes miert csak addig erdekel, amig illegalis. Nem az a lenyeg, hogy olcso? Nem mindegy, honnan jon?

Megoldas egyebkent tenyleg csak egy lesz. Ket gepet kell tartanod. Az egyikkel a legalisan megvett online game-kat tolod, a masikkal a Pirates of the Carribianokat. Az MS nemcsak bannolt most, hanem hadat is uzent. Hiaba fog Commodore4eva uj trukkokkel elojonni, innentol biztos lehetsz benne, hogy az MS minden ujdonsagra azonnal lepni fog es konzekvensen ban-eli az ujabb fless verziokat is. Jobb, ha beletorodsz, hogy ez lesz az egyetlen megoldas es az online jatekokat meg KELL venned eredetiben, ha jatszani akarsz veluk. Akkor pedig jol fog jonni az az azsiai link... :)
  • testerlnx
    Hát viszi a 720p-t, úgy hogy biztos szép rajta, amúgy meg, hogy megéri-e azt döntsd el Te :)
  • Unreal1942
    Tudom nem tv topik :)
    De ezt érdemes megvenni 360 hoz?
    42LC2RR
  • koviprog
    haggyál már a hülye ASIA-i linkjeiddel, itt a tetü SATURN-ban is meg szeretném venni 9000-ért majd ha ez teljesűl megjelenéskor akkor veszek új box-ot. Magyarországon szeretnék vásárolni, mi az picsáért rendeljek ASIA-ból vagy tök mind1 honnan, úgyhogy hadjuk már ezt, rég túlléptünk a játékárakon, megoldások érdekelnek nem link-ek.
    Ne vedd sértésnek köszi
  • priluki
    Én nem hisztizem, én várok.. mire is?! A kiskapura :D:D
  • Zsoltika 007
    Azt én se mondtam hogy legyél a becsület rabszolgája... De ha már ügyeskedsz és esetleg megütöd a bokád nem kell levágni a hisztit mert azt csak magadnak köszönheted. És nekem sincsenek milliomos szüleim csak járok dolgozni és nem verem a seggem a földhöz ha egy játék megtetszik és meg kell venni...
  • Olcsi2
    Na azt a jatekelmenyt senki sem fogja sajnalni toled. Valszinu te is meglettel volna a jatek nelkul. Viszont nem csodalkoznek, ha a honap vegen szivesen beszallnal a Shadowrun multiba. Mielott jon a 17500, ime a link, ahol - ha regiomentes lesz - 10 alatt megkapnad: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-de-15-shadowrun-70-1ij0.html
  • priluki
    Én 27 éves vagyok egész életembe a "kiskapukon" át járkáltam meg ezután is azt fogom tenni,ezt nem azért teszem mert szemét troger vagyok,hanem mert élelmes és rávisz a kényszer,nincsenek milliomos szüleim.. És ahoz hogy a valo életben is itt magyarországon érvényesülni tudjak,ugyanugy keresnem kell a kiskapukat..