176898

-
má megint te?? xDDD
xboxoddal mi a szitu?? téged bannoltak?? mert mintha valaki azt mondta volna h úgysem lesz ban, meg csak fölösleges a pánikkeltés... jaa az te voltál bocccs
-
Kistatyó! Én fenn vagyok a live-on. -
Szeszmester #16885 Van asszem ingyenesen hívható jogi tanácsadás. De kérdezz meg vkit és olvasd el a ToU-t és fordítsd is le nekünk pls, majd számolj be a fejleményekről! Szerintem itt legtöbben nem értünk a joghoz, de legalábbis kevésbé, mint az MS emberei... -
Szeszmester #16884 Vagy nem. -
Nem kötekedni akartam.
Ha lenne boxom, valszeg összeszednék 1-2 eredeti gámát alibinek és felnyomnám M$-éket a fogyasztóvédelemnél, csak hogy a fagyi visszanyaljon, meg amíg nincs lájv/netes multi addig legalább valamivel elszórakoztatnám magam.
Lenne belőle hajcihő rendesen és kitudja talán még a lájvot is visszakapcsolnák. -
sokat gondolkodtam és osztottam szoroztam aztán arra a következtetésre jutottam h valószínű h a flashelt drájvot szagolják ki valahogyan... méghozzá azért, mert ha az ms a másolt lemezeket kitudná valahogy szűrni akkor nem bannolta volna az egész gépet, egyszerűen egy korlátozást bevezet h másoltal nem, eredetivel meg mehet a live.. én ezt gondolom, viszont azt még jó lenne tudni h melyik frissítés óta tudják h flash vagy nemflash... -
Te is játszál keményen 360-al reszkess hogy melyik pillanatba villan fel a 3 piros lámpácska , ja hogy nem lehet ellene védekezni mert alapvetö konstrukcios hibák tömkelegével kell szembenézned ? -
Sziasztok! Eladó x360 premium garis 1,5 hete vásároltam! Ára: 70e Ft Priviben lehet érdeklődni, lehetőleg Esztergom közeliek vagy BP! -
Jó akkor Az Ms szemét boldog vagy?
Mennyé jáccál a kemyén 3 ps3-mas játékoddal meg menny fel a magyar store-ra ja hogy nincs:D -
Ezt még nem tudhatjuk.
Különben van olyan PC DVD rom meghajtó, ami felismeri az X360-as lemezeket, de azért nem futtatná az Xbox360 a játékokat, mert speciális kulcs kell hozzá. Elvileg próbálgatják, de lehet, hogy nem jön belőle össze semmit. -
"De most nehogy már az Ms legyen a geci."
Pedig de!
Egyrészt más platformon nem kérnek extra pénzt azokért a szolgáltatásokért, amiért itt mindenki leszurkolta a kis zsozsóját. Márpedig amíg nem jut hozzá a szolgáltatásához addig is az óra ketyeg.
Másrészt a M$ itt keveri a dolgokat és nem biztos, hogy jogszerű az eljárása.
Szal az rendben van, hogy a gép módosítása a felhasználó jogainak elvesztésével jár, legfőképp a gari ugrik. De egyéb a M$ érdekeit sértő dolgot nem hiszem, hogy az emberek a gép felbontásakor elkövetnek, reverse enginiering meg ilyenek. Szal bontom a gépet, gari ugrik ennyi. Ez egy.
Másik dolog, hogy általában ez a gépfelbontás, módosítás a warezolás miatt van, ami ugye megint csak a júzer felelőssége, de ugye itt a fórumon is volt aki meg nem alapvetően azért csinálta. Biztonsági másolatot asszem X-box szoftverről is engedélyezett csinálni, más kérdés, hogy alapból nem használható. Az hogy az M$ mit gondol róla az egy dolog, a törvény engedélyezi. A warezért meg viselje mindenki a felelősséget ez önmagában is törvénytelen, de ez nem azt jelenti hogy ezért más szolgáltatást nem vehetsz igénybe, pl az ellenőrök ettől kezdve lerugdosnak a villamosról. Ez kettő.
A harmadik dolog, hogy a banoláskor a Terms of use-ra hívatkoznak.
Csakhogy a terms of use-ban nincs olyan, hogy módosított géppel, és "biztonsági" másolt szoftverrel nem lehet Lájvozni! Oppá!!!
(legalább is én nem találtam) -
soha? egyikkel sem? asszem... -
PC DVD LG satas meghajtó FW-jét kb. mikorra fogják módosítani, hogy induljanak rajta az Xbox360-as játékok? És melyik típussal próbálkoznak? -
Szeritnem a flash fájljait ellenőrzik. De ez csak tipp, nem értek hozzá. -
a ban egyértelmű h mi alapján történik, csak azt kéne valahogy kiokoskodni h hogyan derítik fel a warezolókat... -
Ezt jó lenne tudni, mert akkor könnyen ki lehetne szűrni. Amúgy szerintem pont a drive fájljait nézik, ahova a flash kerül, szóval szeritnem pont a flash fájljait ellenőrzik és mivel a flashelt különbözik az eredetitől, ezért már meg is van. De szeirntem ha lesz chip, megoldódik ez a probléma. A ban meg szeritenm a gép száma alapján van kihosztva. -
turho #16871 Ha lenne, ott lenne már az aláírásomban :) de sajna ez nem ilyen egyszerű. Próbálkoztak 2 félével is de mindhiába, túl komplex a feladat... -
Igen, mindenhol állítva van. Én wadarrtól megkérdeztem és azt mondta, hogy mindenképpen fektetve. -
és arról valami infód nincsen véletlenül, hogy mi alapján derítik ki valakiről h warezkodik-e?? flashelt drájv, a másolt lemezt valahogy kiderítik, vagy esetleg ha megjelenés előtt játszott valaki a lájvon mondjuk c&c-vel?? (én nem játszottam, csak láttam olyat aki igen) -
zs0ltee17 #16868 köszi a segítséget! most már elfektettem a konzolt! amugy nem értem ezt az egészet mert a konzol használati utasítási kis könyvében minden képen állítva ábrázolja a konzolt! nah mind1! köszi mégegyszer! -
Szerintetek van már olyan trükk, amivel ki lehet szedni a kulcsot a DVD olvasóból, és belőni valamelyik PC DVD olvasóba? -
ha az oldalára van állítva, akkor megnyúlik egy idő múlva a meghajtóban a szíj és nem tudja majd kitolni a tálcát. Meg nekem az is feltűnt, hogy az oldalán szívja be a levegőt, ez meg állítva pont arra van téve. -
turho #16865 Már vár valószínűleg ami neked van szánva, akár ha 2 hónap mlva kapcsolod is be. Mindenütt ezt mondják. -
igen elbaszódik, mit hittél?? az amúgyis szar drájv-nak mondjuk már ez sem számít sokat. -
zs0ltee17 #16863 hello! most ez télleg igaz amit itt olvastam? hogy ha az oldalára állítom attól tönkre megy a drive? légyszives segítségetek mer nekem állítva van már elég régóta a gépem! -
egy kérdés: előfordulhat az a csoda h az eddig nem bannolt gépekre lesz valami fw amivel továbbra is lehet lájvozni? mert ugye nem frissítettem, meg nem is voltam lájvon 2 hete köbö :) -
turho #16861 Ez hogy jön ahhoz hogy egy jó barátomat igencsak sértegeti egy arc? -
De most nehogy már az Ms legyen a geci.
Oké warezoljál de akkor vállald a következményeket. -
turho #16859 MS legyen az istened mától, Vista hajtsa majd a lélegeztetőgépedet...Vagy avassanak St. RT-vé. MS maga a csoda! Tudjátok hogy az SG arról a leghíresebb netszerte, hogy soka tiszteletlen arc, és mindent lehet? -
Banner alatt!
-
babac #16857 Hol találom azt a texhnikai segítséget?
Kérlek segíts -
SzlobiG #16856 Ott a technikai segítség mindent leír amit tudni kell. -
babac #16855 Na valaki tud nekem segíteni hogyan kell játékot írni?
Hallottam valami clodeDVD-ről is hogy haszálni kell
csak nem tom hogyan,ha valaki leirná a folyamatot akkor
azt nagyon megköszönném
-
szokás sajnos egy pici összeggel megterhelni a számládat a "nagy" levonás előtt, csak h tudják h müxik a dolog :( (mástol, más miatt is hallottam ilyet és ezt az infot kapta banktol)
tejföl: te egy seggfej vagy, az ilyenek jobb is ha nem jutnak fel soha többet lájvra :( és sztem is értelmesebb a 12 éves fiad nálad :(
hihetetlen h a végén az MS a geci :D eszem megáll ... xbox/ps2 esetén mindenki ténynek vette, h csak single, nemértem itt mit kell rinyálni ... örüljetek, h eddig ment. -
zs0ltee17 #16853 hello! most ez télleg igaz amit írtál? hogy ha az oldalára állítom attól tönkre megy a drive! nem rég óta van xboxom remélem ez mentség a hülye kérdések alól! :) -
Ismétlés a tudás anyja:) -
Igen flashelt marad. -
babac #16850 Kérem a segítségeteket!
Valaki mondja el legyen olyan kedves, hogy kell játékot írni xbox360-ra!!!!!!!!!
-
SzlobiG #16849 Ha felrakom az MS frissítést CD-ről akkor utána is "flashelt" marad a box ugye? Mer elvileg ez csak arra jó, hogy a régi boxos gémek mennyenek. -
Mindig duplázol?