176898
banner
  • Ewergo
    "Sony bérencek" ez jo... :)
    Hát én elég régen vettem azt az ujságot az utolso szám ami megvan : 1998 áprilisi.
  • Örm
    Megcsináltam így, de megnyitásnál azt írja ki, hogy nem támogatott formátum.
  • Gideon Wieth
    akkor főállású Xbox 360 ujság nincs ? :(
  • Örm
    Kösz!
  • arty
    LayerBreak=1913760
    image.000

ennyi legyen benne, image.dvd néven mentsd el, sima txt
    és ezt nyisd meg az imgburnben
  • Örm
    Ez egy sima text fájl? Ez az image neve: IMAGE.000. Ugyanennek a névnek kell szerepelini az általad megadott XXXXXXXX.000 helyén?
  • arty
    kreáld meg magadnak!

a fájl tartalma ez legyen:
    LayerBreak=1913760
    XXXXXXXX.000

és ugye az XXXXX = az iso(.000) neve
  • Bendy
    Az az újság ps2vel foglalkozik főképp, nem xboxal. Hangulatából is árad, hogy Sony bérencek firkálnak bele.
  • Örm
    Hello!
    Letöltöttem a Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer-t. A problémám az lenne, hogy hiányzik a nagy image fájl mellől a kis dvd index fájl amiben megvannak adva az adatok. Ezt, hogy lehet kiírni?
  • Olcsi2
    gamer365.hu multiplatform, de komoly xbox tartalommal es ott gyulik ossze a legtobb magyar boxos.
  • Ewergo
    Figyu "Google a barátunk" ( Xbox 360 game )
    Ujság pedig az 576 konzol. Ha árulják még...!
  • Gideon Wieth
    kérdeztem néhányszor de nem kaptam rá választ!
    Nincs olyan ÚJSÁG vagy Weboldal ahol Xbox 360as GAmekkel foglalkoznak ?, Mint pl a gamestar csak XBOXBan

Ha van ilyen ujság lécci árat is mondjatok mellé :)
  • Foxhound1980
    Sehogy.
  • sfcSly
    Hello!

Én még nem hallottam róla , de nem is fogom letölteni , mert engem nem izgatnak az ilyen gammák. Attól függetlenül nagyon tölik sok helyről , szóval annyira rossz biztos nem lehet...
  • Örm
    Hello4
    Ezt próbálta már valaki?
    Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer
  • jin

Megkezdtem a 360-am moddingolását.
    A GPU ramokra réz hűtőbordákat tettem, amitől javult a hűtésük. Most a GPU és Proci bordákat rézre cserélem.
  • sfcSly
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem : Hogyan lehet felrakni a HDD-re eredeti/írott játékokat? És ha felteszem az írott játékot , ugye ugyan úgy le foja játszani a nem eredeti játékokat is? Válaszotokat előre is köszönöm
  • Kandurex
    csak törölni tudnak
  • Attila8805
    Azt szerteném megkérdezni hogy a házigazda csak törölni tudja a hsz-eket vagy átírni is?
  • Kandurex
    ...és már mér'nem házigazda akkor?
  • mucsácsó
    Úgy értette, hogy ő volt ugye itt házigazda is, és hogy akkoriban törölgette az ilyen hsz-eket ;) Szerintem jó ez így, ahogy van a topic, nem lehet a "warez"-t és a hozzá hasonló hozzászólásokat maximálisan mellőzni, bár egy-két embernek tényleg el kéne olvasnia a (megjegyzem: kicsit már idejemúlt) FAQ-ot, és csak azután kérdezősködnie. ;) De lehet, hogy csak én gondolom ezt így..
  • Kandurex
    Témainditókét törölsz?
  • arty

xbox-scene.com

forza2 4db x360on, 4 monitorral (3 nagy + 1 kicsia visszapillantonak :D )
    wow! mondjuk, sztem, inkabb 1, nagy és vetitett kép, mint ez a zavaroan tagolt, brutál hw-t igénylő ... :) ráadásul olcsobban megvagy és a hatalmas kép ugyanugy kitöltheti a látomeződet - csak sötét kell neki :)

-------------
    kép az extra gpu hűtésről: KLIKK

sztem ez nem fogja megmenteni a gépet :( de vmit biztos használ ... nekem nincs légkondim, talán nem is baj, h csak összel lesz 360am, mert most néha elviselhetetlen a meleg a nappaliban
  • Arms
    Tud vki mondani vmit a HP lemezekről?
  • Ewergo
    Mongyuk énsem azért csináltam mert elötte szarakodott volna, csak gondoltam nem árt neki, meg ez az átok kreativitás...nem nyughatok! :)
    De akinek valoban melegszik, nincs garija, és belevág, jó 5let hogy hátul kivágja a fémrácsot. Lehet hogy felér egy ventisebesség felhuzás teljesitményével...?! És igy valoban hallkabb is.
  • TrIp
    szerencse :D
  • Adi
    Fektetve, körülötte hely, kistalpakon(radír), venti felhúzva, és légkondi van a szobámba.. Én az ilyen 26-28°C szeretem. Tehát az én gépem sosincs ilyen 35°C ba!;)
  • Zsoltika 007
    Én meg nem hűtésmoddolok, nem pihentetek és nem csinálok semmi extrát mégis semmi baja. Egyszerűen jól szellőző állványon van fekve.
    Nem értem miért kell túllihegni a dolgot.
  • Ewergo
    Lehetséges hogy ha még a burkolati rácsot is kivágjuk, hogy a ventik teljesen szabadon legyenek, akkor mégjobban sziv? Vagy az már kanibaliszt? Végülis ugy már tényleg nem hallanánk a fujást mert nincs min átfujnia.... ?!
  • Ewergo
    Valahogy nekem is igy van megoldva. Én hátul a fém rácsot vágtam ki teljesen...igy csak a külsö burkolati lukakon kell átfujnia ami tényleg megkönnyiti a ventik dolgát.
  • turho
    Játék esetén 20 perc alatt beáll a hőegyensúly a készülékben, nem kell neki több.
  • TrIp
    én max 2 óra egyhuzamban, hűtésmoddal és a ventik mögötti rács le van kapva... sokkal több levegőt fúj ki :D
    csak nem lesz már baja... :/
  • Ewergo
    Ez külön gépre szabott tapasztalat. De ajánlatos fektetve használni, kis "lábakra" tenni és körülötte legyen elég hely a levegözésre.
    Aztán ameddig van kedved. Ha melegszik azt ugyis jelzi (akad, lefagy,...) és akkor kikapcs.
    Én 8 órát is nyuzom dög melegben.
  • mucsácsó
    Hát nyilván nem napi 24 órát kell nyúzni :)
    Tudtommal olyan 5-7 óra után kegyetlenül felmelegszik, olyankor ajánlatos azért a szünet...de most így nyáron ilyen elképesztő melegben szerintem órák kérdése sem, és kegyetlen forró lesz a masina =/
  • Gil1975
    Van valami trükk amivel úgymond vigyázni tudunk a gépre hogy ne legyen ez a 3 pirosledes gond vele?Olyanra gondolok pl. mennyi játékidő után tartsunk pihenőt-hagyjuk hülni a gépet,vagy ez nem segít semmit?
  • Kgero1
    sztem használj vga kábelt hdtv-hez óriási külömbséget fogsz észrevenni!!
  • Zsoltika 007
    Akkor is olyan.
  • EasyLife
    sráácok ha HDTV-n jáccok akkor van valami textúra simítás vagy akkor is olyan szaggatottak a textúrák közelebbről nézve?
  • amdrula
    Ja, persze, 10 millió darabot xD
  • Attila 007
    ha lenne kis önbecsülése a microsoftnak, szépen hivja vissza a gépeit, és rakja bele a hütéses okosságot, kocsiknál is már nemegyszer hallottunk ilyet.....