176898

-
Szóval mégiscsak az ImgBurn-t ajánljátok? Jó, tudom, FAQ ugye..ott viszont a CloneCD-t istenítik általában... -
jepy #18407 thx rambuu. 
megpróbálom az imgburn-nel. -
Nem bannolnak! Ne terjeszd már itt a baromságot mert 2 héten át itt kell majd minden szerencsétlennek elmondani 100x hogy nem bannolnak azért. Egyes tartalmakhoz nem férhetsz hozzá de ennyiben ki is merült a dolog. Szóval nem kéne itt terjeszteni mindent össze vissza! Thx!
-
Mostanában többségében (itt Mo.-on) Samsung vagy Hitachi meghajtós Boxokat lehet kapni? Tehát ha vennék egyet, akkor melyik lenne nagyobb valószínűséggel? Mert látom, hogy a Hitachis iXtreme nem igazán akar elkészülni. :p -
Itt vagy az XKlub-on olvastam. Én nem tudom mert nincs Live és nem is tervezem. Igaz nem is X360-am van hanem sima BOX-om. -
Emberek, szerintem sokakat érdekelné és tanulságos lenne ha többen leirnák, kedvenc játék toplistájukat...!
Miaz ami
vagy miaz ami 
-
ez tévéfüggő is ... van amelyiknek vga bemeneten szar a képe, de elméletben a VGA jele RGB, mig a komponens YUV = a vga kép sokkal jobb kellene legyen, ha sem az MS nem kefélte el a HW-t, sem az LCD gyártoja ...
semmi gond nem lenne, ha raktak volna a boxra HDMI-t, akkor vitán felül az lenne a legjobb képű ;) -
#18401 Nehogy elhidd!
Csak a másolt játékok miatt bannolnak! -
Me a Clone CD egy nagy ....!!
Image Burnel ird, a Clone CD nekem elcseszett 5dvd-m, emezzel még egyet sem cseszett el! -
jepy #18399 hali all.Segítsetek légyszi.Backup lemezt szeretnék másolni clone cd-vel,ricoh +dl-es lemezre.eddig sikerült is minden alkalommal.Most 2 lemez ment a kukába.beolvassa a backup lemezt,kéri az üreset,utána kiíráskor kb 40%nál kiadja a lemezt és hibát jelez.tipp? -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150875411 -
szeve81 #18396 Sziasztok!
Szeretnék vásárolni vagy cserélni,xbox játékokat ha valaki tud segitsen .
Kösz elöre is. -
#18395 Gondolom bannoltak mert másolt játékokkal játszottál... -
ok én is igy gondoltam:) -
Alig van különbség. Ráadásul vga kábellel a színek is gyengék. Nem éri meg. -
ASZia!Nekem is lcd-tv re van kötve egy 94cm-re a gyári hd-s kábelekkel!
Azt mondod egy sima vga kábellel ennél jobb lesz a kép?(bár nem tudom ennél már hogy lehetne szebb és jobb:) érdekes -
bbuffy #18391 na senki nem vágja a kérdést?:)) -
kösz srácok!! akkor vennem kell hozzzá Vga kábelt is :( -
kell vennem valamit hozzá ? vagy alapból rá tudom kötni :) mint a vidikarimra:)
-
LOL! Csigavér... -
Kgero1 #18387 Barnus szerintem VGA-val kösd rá LCD tvre a komponens kábelhez képest gyönyörű,tűéles képet fogsz kapni!!! -
Hi egy ideje nem jön be a live-om!Mi a szar lett vele?VAn valami megoldás rá hogy megint fel tudjak csattogni rá? -
Szerinted? Pénzért mi másért..M$ -
Zozo76 #18384 Az a szar ha nem TFT hanem CRT, mert ha jol tudom akkor a kepfrissites 60Hz! Az meg kegyetlen egy kepcsoves moncsin. :( -
Ha tft és van vga kimenet rajta akkor rálehet. -
jah és nekem van egy 19 colos /asszem/ monitorom itthon..Arra rá lehet valahogy kötni a BOXOT,/HA ESEETleg nem engednek a nagy TV elé :)
KÖszi -
sziasztok! Mi az a Live pont ? :)
Olvastam gamestaron hogy van valami ilyesmi:) Miért jár ? :) -
Komponens kábel jár a prémiumhoz, és szerintem avval érdemes. -
helo...
jövő héten veszek xbox360 at :) végre.:)
és van lcd tévém
milyen kábellel kössem össze öket??
mert nekem vmi VGA kábelt mondtak többen is...ez jár a prémiumho?
ha mégse ezzel akkor mivel? köszi! sziasztok -
bbuffy #18378 rosszul irtam a kiterjesztés neve:360 fálj
ez mi?
nem vagyok kezdő de ilyennel még nem találkoztam.át kell nevezni v mi? -
bbuffy #18377 sziasztok lehet én vok láma de kitönöritettem a fájlt és vmi .diz kiterjesztést kaptam amivel eddig még nem találkoztam,hogy kellezt kiirni?
tudom...tudom...olvassak vissza stb,de én erről semmit sem találtam:O
előre is köszi a segitséget!:)) -
Akkor mi lehet a gond?ASUS iró,eddig 10ből 10x jól írta meg a játékokat -
Nem. -
Clone cd problémáim vannak.Konkrétan: létezik-e hogy egy játékot 2x nem lehet kiírni ugyanabból a dvd fájlból? -
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek -
- ha merülnek az elemek elkezdenek körözni a ledek a kontroleren.
- én energizer töltőt vettem 4 ceruzával, 6ezerért.
itt
- nemtom érdemes-e:) -
partizan182 #18371 Nekem van quick charge, nem gáz, elég sokáig bírja (jobban mint az energizer újratölthetők). -
Körbeszalad a led a kontrolleren ha már kezd merülni.
Mind1 milyet veszel. Nekem pl tölthető panasonic cerkák vannak.
Ms quick charge-ról még nem nagyon hallottam senkitől se jót se rosszat. -
Sziasztok,
Túl az első három Xbox-szal átjátszott éjszakán eszembe jutott, hogy a wireless kontrollerhez adott elemek bizony le fognak merülni. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-Hogy jelzi a kontroller ha lemerült az elem/akksi?
-Milyen aksit/töltőt érdemes venni? (És hol olcsó?)
-Érdemes-e gyári quick charge kit-et venni, vagy jó a Tesco gazdaságos NiMH aksi kit+töltő)
Előre is köszönöm a válaszokat,
Andrew
-
erdei1989 #18368 Há mittue,he!!