XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nézzük a semmit nem csinálnak Ninja Theory, hisz kiadják a DMC-t markáns újításokkal. Hellblade?
Nyilván a 343 sem csinált semmit amikor kiadta a Halo kollekciót. Halo 5?
Nótidog sem csinált semmit amikor kiadta a Last of Ust. Uncharted 4?
Square sem csinál semmit, csak kiad majd egy Final Fantasy Type-0 HD-t. FF 15?
From sem csinál semmit, csak kiadja megint a Dark Souls II: Scholar of the First Sin-t. Bloodborne?
Senki nem csinál semmit. Csak ülnek és malmoznak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Alapvetően nem vagyok ellene a remastereknek, ahol az előzőgenen nagyon nyűglődött már a game (DMC - 30 fps, GTA/LoA inkább 25 stb.) ott simán van létjogosultsága a 1080p/szmúsz 30-60 verziónak, de a Borderlands-al semmi gond nem volt 360-on sem. Nem látom mennyiben lehet érdemi előrelépés az élményben a remaster verzában.
Mi mást csinálhattak volna a kb 8-9 hónapban ami egy ilyen porthoz kell? Bármit. Letölthető 15 dodós mókaságot. Déelcét. Ennyivel hamarabb jöhetne a rílnextgen Border3. Nyilván egyik sem hozna annyi pénzt mint remaster, ezért lett úgy ahogy lett.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kijött PCre is. A játék nagyobb felbontáson, részecskeffektekkel 60 fpsel jól néz ki és látványos. Igazából olyan a desing ( cellshade ) ami nem generációfüggű.
Persze szar, nyilván. Minden szar. Egy kérdés feléd is. Milyen más játékot kellett volna kifejleszteniük 4 hónap alatt? ötletek?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
D4-et kipróbáltam és enyhén hányingerem lett. Az egy dolog, hogy recés, mint a kurvaélet, de ebben olyan dolgok történnek, amit egyszerűen európai fejjel nem tudok feldolgozni ez van. Másik gém meg látom a Worms, most töltöm, nem sok reményt fűzök hozzá.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.23. 00:52:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Beszélgetek mindenkivel,ki a francot érdekel.Felidegesít már komolyan inkább megyek Sunsetezni meg Diablozni,ezek legalább jók!
GTA5 van v.kinek eladó??
más: az mitől lehet, hogy hiába van goldom, de nem tudok multizni? Halo MCC végtelenségig tölt, DAI mindig azt írja, hogy lost connection... : /
Komédia amit művelnek a "gémerek". Undorító ez a játék-fejlesztő ellenesség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.22. 22:38:44
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most ezt nem értem. Mire adjak 4k-t?
Nincs X1-em.
Ha meg megvan PS4+PS3, akkor minek vegyem meg full áron most még olyan gépre amin nem tudok vele játszani? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindegy, azért thx a lehetőségért.
Max még a másik kérdésre ha esetleg tudsz infót. 😊
Ha külön kell megvenni a 2 platformra akkor várnék egy akcióra.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mert egyik haveromnak sincs meg.
X360-ról majd elvileg ha megveszem csinálok, PS3-ról is tudok, ha visszakapom a gépet.
Ha nem lehet, vagy nem tudsz készíteni képet, az sem gond. Csak érdekességképpen gondoltam. Semmi extra funkciója nem lenne.
Ilyen beállított képek lennének jók. 😊
ja és lehet már kérdeztem itt régen, ha megveszed X1-re akkor megkapod X360-ra is, mert ha igen lehet megvetetetem valakivel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.22. 17:24:59
Viszont ez még nem alkalmas játékra. A felbontása annak ellenére hogy félfullhd, borzalom. Csak egy viszonylag szűk szeletet látsz a kijelzőből, annak is egy kis területére fókuszálsz, és az is tologatva van 3d-ben. A normál méretű szövegek olvashatatlanok, és az egész nagyon rácsos, és nagyon-nagyon zizgős-pixeles. Nagyon addiktok (mint pl. én) biztos meg fogják venni az első kereskedelmi változatot, ami most 1440p-re vár a publikum, de még az is nagyon kompromisszumos lesz. 4K-nál fog megjönni igazán ez a teknó, de akkor nagyot fog ütni.
Viszont nem jó minden játékhoz. Minden olyannál rohadtjó, ahol a tested nem mozog, vagy legalábbis a virtuális karaktered nem mozog. Ahol mész, az viszont szörnyű. A "mozgásbetegség" nem kímél senkit. Én nem hányok ezektől, ettől sem, de zavar rohadtul engem is, és mivel zavar, nagyon kizökkent az észlelésből, ami tovább növeli zavart (mert ez már nem agyi asszociáció, mint a 3d, ez már a tökéletes HIT az agynak).
A sony csakmegjelenítője szó szerint értelmezendő. Nincs benne más, csak a kijelzők. Nem követ mozgást, semmit. Nincs visszacsatolás. A fejedre húzott monitorral egyenértékű. Köze nincs a OR-hez.
Adversus solem ne loquitor
mit tennél még hozzá, amiért érdemes lesz megvenni, amikor kiadják?
ugyanígy tapasztalataid alapján, milyen gamer-nek nem ajánlanád?
a Sony "csak megjelenítő" jellege felhasználói nyelven mit jelent a majdani végleges OR-hez képest?
Just do it :)
Pc-n néztem nagy indokot látvány terén nem véltem felfedezni, hogy miért nics kellő fps.

Adversus solem ne loquitor
- gyakorlati -
tapasztalata az Oculus Rift DK2 v. Sony HMZ-T2
eszközökkel kapcsolatban?

Utoljára szerkesztette: Muttley, 2015.01.22. 10:30:10
Just do it :)
'The Xbox One version of Evolve operates at 900p'

Az amikor próbálnád beleélni magad a játék adta hangulatba,helyszínbe,főszörnybe és beugrál 5-10 idióta, idióta jelmezben és szökdécselve legyapják a főganét....Vagy amikor le kell verni egy ellenfelet hogy megszerezz tőle valamit....És nagyjából 200-an várnak az ellenfél spawnjára és imádkozhatsz hogy te vidd be az utolsó csapást hogy TE kapd a cuccot (még véletlenül sem az aki levitte az életerejének a javát).....Csodás.....Nagy ötlet volt szinte mindent nyílttá tenni benne....
Szóval lehetne szarabb is. Amúgy abszolút jogos a felháborodásod.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdekesek így külön sőt egymás ellen a hősök,kiváncsi vagyok nagyon a konzol verzióra😊
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.01.21. 22:36:35
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.21. 21:33:38
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.21. 21:25:24