XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldható hogy a TV-t kikerülve jusson el a hang az erősítőbe,ha igen akkor hogy?
Az erősítő hátuljáról nagy-felbontású kép: Kép
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most is pl.ez,nincs semmi
Viszont ajándékot nem kaptam ami elvileg jár ha elérem L70-et😞
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez az 5 biztos ütősen fog kinézni, de nem hiszem hogy megváltozna a véleményem a szériáról.
Ne is mondd Ori, ma reggel óta merevedésem van, ezekből az egyperces promókból árad a csúcsminőség!! Ez akkora pre-order lesz hogy durran!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
My streams: https://beam.pro/oriic
Én pár napja vettem, de még nem volt sok időm játszani vele. Amúgy sokkal szebb volt mint 360-on 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.30. 09:37:10

Valahogy netről babráltam és elfogadta a kártyámat, kezdtem aggódni hogy nem.
Rafkós mert gépen 7990 ez a fasztenfúriósz. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na este folytatom,tetszik,hogy ingyen megkaptuk.Mostanában úgyis sokat vettem játékokat Store-bol néha kis meglepi jó..
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.28. 10:45:26
Kedden meg lesz Neverwinter is ingyen
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Autók, jelenetek, zenék a fimből. Térkép ugyan az. Versenyek vannak, végig kell menni minden autón és eventen. 1.5 - 2 óra.
Ingyé van, ugyan olyan igényes mint az alapgém és ugyan olyan szép és ugyan az.
Autók brutálisak.
S lehet nyomni a NOS gombot! 😊

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.27. 22:21:57
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Alig várom már, hogy hazaérjek ! :-)))
<#vigyor2>#vigyor2> <#zavart1>#zavart1> <#finom>#finom>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Adversus solem ne loquitor
Az egyik majom leidiótáz ez miatt de ez még nem is érdekes mert mást nem is vártam tőle de TE aki világ életedben tudtad az SG-n külön kezelni a topikokat azon már csak néztem.
Régen se volt egy MMO topik hanem külön mind..
Ez a Garis gépemhez,volt is megjegyzésben és még közel is legyen hozzá tehát nem fogadták el ezt a részét,no de nekem volt más amire nem voltak ilyen kifogások csak most eszembe jutott.
Mobilnet ugyanaz tehát használhatatlan sajnos
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"