176617
-
#162419 Gears of War-t tolja valaki coop-ban? Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva megvettem, de egymagamban elég nyögvenyelős, mégiscsak coop-ban az igazi. -
#162418 Demónak jó volt, ami megerősített hogy nem kell. Nincs vele gond, csak ez egy UG3 olvéz online social, sandbox. Van solo persze, és valami storyvezetés is, bár ez inkább csak hangulazi elem. Élőszereplős átvezetők, de le sem akarja tagadni UG folytatás. Az meg nekem nem kell még egy.
Grafika pazar. Őrület milyen csilli villi háború van a képernyőn. Frém szmút 30 volt 95%ban.
Irányítás jó, a kézifék nagyon nem jó, beáll tőle mint a szög. Csúsztatás élménye lenne a lényeg, erre rángatózni kell az autóval. Persze nyilván a full tunning 400km/h vasakra van kitalálva.
Képek az 1%át nem adják vissza milyen mozgásban. Felesleges is ebből képeket csinálni, alkalmatlan rá. Aki látta mozgásban a TVjén tudja...
-
#162417 Ha van valakinek feles béta nfs kód, nyugodtan dobjon meg eggyel :) Bár nem sok jót mondanak róla :( -
#162416 Ok. Köszönöm. Majd fel kel újra tennem és úgy csinálom tovább. :)
Közben neten egy hírben pont volt kép a tenger alatti dolgokról. Na arra kíváncsi leszek. -
#162415 Szokványos akció nem lesz, nincs lehetőséged támadni, megvédeni magad a rémségek elől, csak a bújkálás van. De az így is nagyon heartpounding lesz, mert ha csak ránézel egy ijesztő dologra, máris indul a pánikroham, kettős látás, kép törik, stb. Hatásos és végső soron én is szétfosnám magam, ha ilyesmi helyzetben lennék, szóval nem is lóg ki ... De mondom a történet a játékmenet felett áll, nagyon rendben van, olvass el mindent amit tudsz! -
#162414 Megvan csak kibaszott szarul. :D -
#162413 Hidd el, az ilyen nesze neked AC szösszenetek nem igen hatnak meg. Neked felment a kúp a Unitynél a te gondod. Én jól szórakoztam, ez meg az én gondom, ami egyátalán nem gond. Ja igen az ACval felém dobálódzni száni, ezzel nem fogsz nekem álmatlan éjszakákat szerezni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.01. 22:40:54 -
#162412 Jó vedd úgy hogy nem szóltam. Majd új AChez sok sikert bár tudom...nálad nem lesz bugos az se -
#162411 Csak úgy felsoroltam, hisz ezek a csodák jöttek ki. Ja nem... Until gliccs és félkész? -
#162410 until fosfrém. Most felsoroltál pár nevet amivel nem voltak különösebb problémák, de ezeken kívül van ezer egy amivel van meg lesz is.
Ja várjunk Batman. PCre mai napig nincs megcsinálva... -
#162409 Hááát Batman. :D -
#162408 Csoda?
Batman az? Mad Max az? MGS az? Until az? Forza 6 az? Gears ulti az? -
#162407 Nem ment mindig ez. Ebben a genben már az a csoda, ha egy "AAA" játék nem félkész glitchhalmaz megjelenéskor. Elég szomorú ez -
#162406 Mindig ez ment hisz vannak profik és vannak balfaszok. Persze az vicces hogy Tony nevével fémjelzett játék új részét amatőr bukott programozók kalapálták össze a hozzáértés szikrája nélkül. -
#162405 Miért nem lehet ilyenért perelni? USbe úgyis divat valaki elkezdhetné már, mert szégyen, ami ma a játékiparban megy. -
-
#162403 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"SOMA - egy hét alatt sikerült az, ami az Amnesiának egy hónap alatt sem
A Frictional Games megalapozta hírnevét az Amnesia: The Dark Descenttel, így a SOMA sikere borítékolható volt.
Szeptember 22-én jelent meg a SOMA, az idei év egyik legjobb horrorjátéka, és ahogy várható volt, rengetegen fizettek be rá.
A kiemelten jó kritikákat kapott játék megjelenésének első hetében több mint 92000 példányban fogyott PC-n és PS4-en, ami nem rossz teljesítmény egy indie rétegjátéktól. Az Amnesia: The Dark Descent eladásai egy hónap után lépték át a 30 ezret, ennek fényében pedig bizonyára még nagyobb a Frictional öröme. Az elismeréseket ünnepelve készült egy videó is, mint minden korábbi SOMA trailert, ezt is érdemes megnézni."
-
#162402 Az oké....
EElkezdtem már, én a tengeralattira értettem hogy majd ha eljutok odáig hogy kell elképzelni majd. :)
Amúgymeg PC-n nyomom ahogy van időm, közepes minőségben 720p....
De nemrég volt adatvezstésem elszállt a c meghajtó, repült a mentés.
Úgyis elkezdem még1x....:D
Állítólag nem lesz benne akció.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.01. 18:10:46 -
#162401 Bioshock-ot szerettem de ez sokkal komolyabb, depi meg horror egyaránt. -
#162400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb úgy mint a Bioshock? -
#162399 :D
Na ide is akkor:
"Keresnék valakit, aki kölcsönözni tudna nekem hétvégére egy külső hardvert, amivel Xbox One-ról tudnék felvenni anyagot PC vagy noti nélkül."
Igazából már vasárnap vissza is tudnám adni, de fontos lenne. :) (hogy mihez kell arról nem beszélhetek nyilvánosan. :) ) -
#162398 Hátnézdmeg, elpufogtassák a gratulációkat előre, pofám leszakad :D :D :D
Ne az art-tal foglalkozz itt, amúgy később kimegy a játék a tengerfenékre, az még ezen a technón is durva feeling, ijesztő ugyanakkor kolosszális. :() -
#162397 Itt is van egyfajta atmoszféra. :)
Grat a csöppséghez.
Szerintem kontrollerrel a kezében fog születni. :D -
#162396 Hoppáá, nagy gratula előre is. :D -
#162395 Születik megfele a kisebbik fiam. Mármint nem most ebben a percben(remélem), de hogy most...tttanában. Ja. Kb akármikor :D -
#162394 Nem, még véletlenül sem olyan mint a limbo. A limbo art. Ez nem. -
#162393 Nincs Win10 Xbox-ra, nem is lesz. Novemberben kapunk egy új frissítést, amely Windows 10 alapokon nyugszik, de az nem ugyanaz mint az asztali Win10. Jelenleg preview bétások közül pár száz ember tesztelheti (MS-nél dolgozik ismerős két hete, ő mondta hogy itthon hivatalosan senki nem használja még).
Jövő héten elvileg mennek ki majd még meghívók, a többieknek novemberig kell várni. A frissítés kötelező lesz a megjelenés napján majd.
Moby:
Valami jóság történik majd veled? :D Mesélj csak! :D
Macccy: Na most kezdek izgulni amúgy, lehet jövő héten már jóság lesz. :D
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.10.01. 12:26:49 -
Roccio #162392 igen :) -
#162391 Win10-et xboxra? -
#162390 Egyetértek már kapásból jól indul.
Graf nekem pc-n középszerű de így is bőven elég a meséléshet, az ilyen penumbra szerűektől butaság nagy teljesítményt várni. Ez olyan mint egy Limbo... nem egetverő a látvány de a többi..... -
Roccio #162389 A win10-et mennyire érdemes feltenni xbox-ra? Mert mondják hogy még nem kiforrott.. -
#162388 ;) helyes
Fuuuh pedig nagyonkomoly az a gém esküszöm, nagyon elkapott. Van séta meg viddide-viddoda, az írott és audio logokban van a lényeg, meg az a fél tucat "túlélő" akikkel találkozol. Nem értek a témához, de ebben van kis vallási, lélekvándorlási ív, tudományos oldal, merít a Gömb c filmből is talán, meg más helyekről, szerintem nagyon nagyot csinált ez a kis lófasz stúdió! Ezt a cuccot egy nexdzsem unreal engine-el összerakták volna, az AAA versenyzők között menne szerintem a GOTY címért, komolyan hiszem pedig nem szoktam minden himi-humi passziánszért lelkesedni ...!
-
#162387 Még nem, de tudatom a világgal úgyis :) -
#162386 Megvettem pécére, kb 1 órát bírtam. Szörnyen néz ki, alibi viddide-viddoda-szimulátor, az atmoszférából sem jött át semmi. Olyan nagyon nem segített ebben a múltszázadi, nem is art, csak szimplánszar graf.
Instant skip.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.01. 08:58:28 -
#162385 OFF:
-
#162384 HOPP !!! Na a lényeget majdnem elfelejtettem! Szabad már gratulálni ?? -
#162383 Egyre jobb és jobb lesz ez a BOX és ennek csak örülhetünk, szerintem. Még kicsit több nagy multi cím meg exkluzív és nirvána!
OFF
APROPÓ! atttyaaééég Hölgyek Urak! Ha még nem ismeritek a S.O.M.A című sci-fi horror játékot, akkor pécén (vagy a sony-éknál) vagy ahogyan én is tettem - mert az élményből szerintem tényleg nem sokat von el - Youtube-on nézzétek végig a teljes Walkthrough-t!!! Én esküszöm régen nem találkoztam ennyire mélyen megcsinált történettel videojátékban, ez valami elképesztő atmoszféra és mondanivaló! Úgy hogy közben maga az engine, a látvány nagyon nem a technóról szól, hihetetlen !! -
heady #162382 2 percre dolgozok innen. Minden nap elmegyek mellette bankba menet. -
#162381 Azt szeretném kérni, hogy a Fehérvári út 130-nál is valaki fújjon mer föl egy ilyet az Interspar-os plakát fölé, kurvára feldobná a reggeleimet erre a hátrelévő ~4 hétre, köösziii -
#162380 Még vletlenül sem tükrözve festették fel hogy nehogy látszódjön chief teljesen a sisakjával.