XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha azt most beélesítem elvileg Child of Light nekem is free lesz?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Könnyebb lesz, kicsit több lehet. Ez teljesen érthető és rendben van. Engem mint végfelhasználót ez baromi mód nem érint, mert javarészt olyan dolog amit én sosem fogok érzékelni.
Adversus solem ne loquitor
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed Chronicles: Russia

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.02. 19:13:56
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Quantum Break set to launch in 2016
Meglepődtem... NOT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
The Resident Evil 6 Deluxe Set includes:
A Copy of the Resident Evil 6 Game
Resident Evil 6 - Ivy University Tall Oaks Hoodie
Resident Evil 6 Artbook
Resident Evil 6 Forces Emblems Sticker Set

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De szerintem jobb venni külön egy médialejátszót erre a célra, szerintem a One jelenleg nem alkalmas erre. A dvd-ket/blu-ray-eket viszi szépen.
@plas: Skype-hoz asszem nem kell live gold, meg youtube-hoz se
Utoljára szerkesztette: LMNO, 2015.04.01. 21:56:51
PSN ID.: Beegabor
A tobbi kerdesre is plz valaki valaszolna? 😊
thx
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
erosen gondolkodom egy xbox one - kinect beruhazasan. Lenne par kerdesem:
- ha jol tudom divX es avi file-okkal nincs gond. De az ahhoz tartozo feliratot is meg lehet jeleniteni?
- lejatszik filmeket pendrive-on keresztul?
- szukseges-e live elofizetes, ha kulsos tartalmakat pl. a Skype-ot le szeretnem tolteni a gepre?
Hirtelen ennyi amire nem talatam valaszt neten. 😊 Elore is koszi a segitseget...
sokkal jobban feküdne egy hasonló epic story, mint az MW 1-2-3 campaign
mondjuk Captain Price a 20-as éveiben, mikor még Lieutenant price volt
Just do it :)
Ja és utálunk, mert előbb kipróbálhatod!
😄
MK ráadásul nagyon profi ebben a stílusban
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lemezes is 19e.ft:/
Nekem Paragon 25 meglett azért végén és rengeteg gold+recept,jó hét volt😊)