XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
árul valamelyikőtök xbox one konzolt? szeretnék csatlakozni ehhez a generációhoz.

Botond
iOSre most ingyenes a valiant, szal belenézek én is.
Botond
Jaja, csak egy X1-et kell venned hozzá. 360-ra gow4 judgement meg terraria van.
Totti5
Nem játszottam végig 😞 beleuntam a harcokba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Köszi, akkor rárepülök! Éppen Valiant Hearts-ot tolom Steam-en, jó lesz következő áldozatnak a Child :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Minden bizonnyal, mert 1-3-12 hónap a fullos gold tagság. A 24 órás félék nem adnak jogot a GOLD store akciókra.

Tinman
Van egy 1 hónapos Gold kódom X360-ra.

Ha azt most beélesítem elvileg Child of Light nekem is free lesz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Okké s akkor ha eljő a magasztos DX12 akkor az órási sebességnövekedéstől amit a fejlesztők 30ra lőttek be az 60 el fog menni, vagy ezt hogy kell érteni? mert én nem értem. Könnyebb lesz programozni? király, többet tudnak majd kifacsarni? nyilván DX12 nélkül is ez történik ahogy haladunk előre az időben... lesz valamivel több powa? oké, és ebből én mit érzékelek? minden játék atom fix 30 avagy 60 lesz ezentúl? lószart.

Könnyebb lesz, kicsit több lehet. Ez teljesen érthető és rendben van. Engem mint végfelhasználót ez baromi mód nem érint, mert javarészt olyan dolog amit én sosem fogok érzékelni.

Moby
XO-nak nem kell DX12. A DX12 pc-n azért csoda, mert nincs más út a low levelhez. XOn dx-en kívül is ugyanúgy elérhető. Ott lesz hozadéka, amikor a multiplat fosportolt szar dx11-ről ment át egyenest XO-ra, optimák nélkül. Ergo kevesebb lesz a fosport. Peakben nem igazán fog hozni.

Adversus solem ne loquitor

Csodáról szó sem volt ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TDC Geronimo
PCn. Boxon nem kell csodákat várni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xxdani
igen, csak azt oldották meg tudtommal

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Egy kis OFF, vagy talán mégsem, mert a dx12 az XO-t is érinteni fogja. Jelentős sebességnövekedést eredményezhet a dx12 a videó tanulsága szerint . Reméljük a legjobbakat ! :::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Totti5
Assassin's Creed Chronicles: China

Assassin's Creed Chronicles: India

Assassin's Creed Chronicles: Russia

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.02. 19:13:56

Kit--Kat
Utána olvastam, a GTA V 360-as karakter One-ra migrálásáról. Azt hittem a single playert is át lehet, de ha jól értem végül is csak az online karaktert lehet, amiről az adatokat a Rockstar Social tárolja, illetve a Live. Valóban ez a helyzet?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
1 hónapja volt hír hogy nem idén lesz, de ez az idei erős év végi lájnápot látva egyértelmű is volt.

darkSectorxxx
Már 1-2 hónapja irták hogy 2016, ezért veszek jövőre gépet. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Remedy Entertainment ‏@remedygames 7 p7 perccel ezelőtt
Quantum Break set to launch in 2016

Meglepődtem... NOT

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Csekkoljátok üzeneteiket, most kaptam SMITE alfa kulcsot. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Kongy
Ez a Neverwinter botrány amúgy 😄 Nem elég, hogy mocsok ronda, még szaggat is... 😄 Nem lehet komolyan venni egyszerűen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

plas
Koszi a valaszokat. Szoval pendrive-rol siman viszi a divx filmeket, .avit-t?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Macccy
és nem homály a divx? ki fogom próbálni majd újra, legutóbb ősszel nem nyűgözött le

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

gduck
Nálam pendriveról, sőt nasról is simán játszik mindent. Nem ez az elsődleges lejátszóm, de amikor annak codec gondja van, mindig az XO segít ki 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

davidka003
Resident Evil 6 Deluxe Set Xbox 360 £12.98

The Resident Evil 6 Deluxe Set includes:

A Copy of the Resident Evil 6 Game
Resident Evil 6 - Ivy University Tall Oaks Hoodie
Resident Evil 6 Artbook
Resident Evil 6 Forces Emblems Sticker Set

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

A saját media playerével. Én november végén vettem a One-t, lehet hogy később frissítették.
De szerintem jobb venni külön egy médialejátszót erre a célra, szerintem a One jelenleg nem alkalmas erre. A dvd-ket/blu-ray-eket viszi szépen.

@plas: Skype-hoz asszem nem kell live gold, meg youtube-hoz se
Utoljára szerkesztette: LMNO, 2015.04.01. 21:56:51
Seth
Egyszerűbb egy mkv kezelővel (pl MKVToolNix mkvmerge programja) szétkapni a fájlt,aztán kiszedni a felesleget

PSN ID.: Beegabor

plas
...es ha vmi fleiratkezelovel /aviaddxsub etc./ "raegetem" a feliratot, akkor sem tudna lejatszani?
A tobbi kerdesre is plz valaki valaszolna? 😊
thx

Macccy
És ezt melyik lejátszóval próbáltad amúgy? Énmég valamikor oktoberben próbáltam utoljára és valamiért a DivX filmeket rossz minőségben játszotta, nem élesítette, mint amikor a youtube lehúzza 240p-re

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

MKV-t próbáltam, lejátssza. Ha több hangsáv van, akkor csak az elsőt tölti be; nem lehet választani közöttük. Asszem feliratnál meg ha csak 1 van (benne az mkv-ben) azt tölti be; ha több van, akkor egyáltalán nem jeleníti meg. File-ból feliratot betölteni pedig végképp esélytelen.

plas
Sziasztok,

erosen gondolkodom egy xbox one - kinect beruhazasan. Lenne par kerdesem:
- ha jol tudom divX es avi file-okkal nincs gond. De az ahhoz tartozo feliratot is meg lehet jeleniteni?
- lejatszik filmeket pendrive-on keresztul?
- szukseges-e live elofizetes, ha kulsos tartalmakat pl. a Skype-ot le szeretnem tolteni a gepre?
Hirtelen ennyi amire nem talatam valaszt neten. 😊 Elore is koszi a segitseget...

Totti5
Story okés, az egész a karakterek és egyéni tragédiák miatt emlékezetes. A legjobban játszható mechanikában a legsokrétübb gears pedig a Judgment volt.

Muttley
nekem a 2. rész után izzadtságszagú az egész Gears of War series
sokkal jobban feküdne egy hasonló epic story, mint az MW 1-2-3 campaign
mondjuk Captain Price a 20-as éveiben, mikor még Lieutenant price volt

Just do it :)

Most meg percenként feldobálja"you need gold for this"
Na Neverwinter szerver UP.Nem kell hozzá live Gold
orichalcos
Neverwinter szerverek már le is haltak. Nem enged vissza, pedig még a karakteremet se csináltam meg. 😄

orichalcos
TMCC-nél már rámírt az egyik fejlesztő, mert állítólag megsértettem embargót, de elküldtem fenébe. 😄 BTW ok, majd mesélek csak.

Macccy
Ne twiccselj, mert megb*sznak szárazon a box hátán! 😊) Elég ha elmondod mivan, már attól tele lesz a gatyánk ...

Ja és utálunk, mert előbb kipróbálhatod!
😄

Inkább tesztelj majd több játékot aztán majd utána ráérsz elmesélni/leírni mindent😊
orichalcos
Hjaja Halo 5. Visznek ki augusztusban Gamescomra, ott elvileg privátban ki lehet majd próbálni sajtó embereinek, plusz ugye a tesztelésre szánt kódot elvileg már megkapom szeptember végén, vagy október első hetében... 😊 Lehet hogy valahogy megoldom hogy privátban twitchelek egy keveset, bár megjelenés előtti hétig embargó lesz elvileg.

Igazatok lehet ha jobban belegondolok.
MK ráadásul nagyon profi ebben a stílusban
Ha azt veszed mennyi játék van benne, és ha szereted a műfajt és aktívan tolod neten/haverokkal akkor bizony sokkal sokkal inkább mint egy Order amibe még gameplay-t sem igazán sikerült beletenni...😄
Kongy
miert? pont a verekedos jatek eri meg mert vegtelen fun baratokkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Botond
Nemtom, én PCn toltam, a 360at nem kínzom ezzel, x1et meg csak ősszel veszek majd.
Mortal Kombat X meg 21K előrendeléssel.Hát most verekedős játékért ennyit inkább nem.
Lemezes is 19e.ft:/
Konzolon amúgy nincsenek szezonok mint amik PC-n szoktak lenni?
Az úgy nem gyenge😊Még sose voltam ott de héten kezdem majd Adventure módot is így lesz majd esélyem
n000rbi
Bírom az ilyesmit, megjelenés: ápr. 29

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Botond
Kétszer nyílt ki vault az egy hét alatt. sikerült az államkasszát 100 milla fölé pörgetni. 😄
Na vége sajnos Diablo Event-nek.Remélem páran kihasználtátok😊
Nekem Paragon 25 meglett azért végén és rengeteg gold+recept,jó hét volt😊)
Képet nem látom de optikai kábellel lenne legjobb összekötni,már ha van az erősítőn