176909

-
Ja bocs. Egyel visszább néztem, ezesetben tárgytalan és thx a dátumot... -
SlickAdam #163433 pedig ez lesz itt, most hogy XO tulaj lett.:D szokj hozza gyorsan! -
Na te aztán végképp bekavarod még azt is aki neked akar segíteni és NEM is neked válaszolt! Nézd meg kinek írtam? ... Naaa? ... Ugye.
-
Nem nem kavarom van egy lista 25 cím back compatibillity és ott van a gears 1 és csak az első része a többit tudtommal később tezsik elérhetővé, csak ezekszerint még nem elérhető...
What 104 cím?
van lista? :D
/// az lehet 12-vel élesedik ezt nem olvastam pontosan azt hittem a 25 játék már elérhető most is bűrkinek, ezekszerint nem... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.10. 23:09:29 -
SlickAdam #163430 -
Lehet bekavarod, amire gondolsz az az Ultimate Edition vásárlóknak ajándék Gears 1-2-3-J dec.31 -ig, de a visszakompatibilitás első 104 játéka elvileg november 12 -vel élesedik az új rendszer alatt. Én így tudom. -
Egyel lent, vagyis akkor csak arcade cumok vannak egyelőre. -
Jó azt néztem neten a BC listát és írta a Gears 1-et, a többi oké hogy nincs. :) -
Neveralone megéri maga a játék jó? mert akkor beruházok -
-
Decembertől lesz csak elérhető a Gears széria Ultimate Edition vásárlóknak, napokban írták twitteren. -
2015.11.12. NXE & Backward Compatibility
addig sehogy ... nyuuugi -
Oric!
Hallod megnéztem a HALO 5 végén a Legendary ending-et, hááát ez már a cliffhangerekből a pofátlanság teteje, DE kurvaannyát ettől én is csak jobban várom a folytatást!
VISZONT még mindig nem jöttem rá milyen megváltoztatott hangokról beszéltél. Kinek vagy minek változott a hangja? -
Srácok ha berakom a Gears 1 lemezt x1-be miért nem kapom meg digitálisan?
vgy hogy érhetem el ezt az x360 játékokat? -
Hhhh ... nem csak a HALO 4 -et ... A HALO 4 után HALO Spartan Ops (ezek a HALO 4 -ben benne vannak menüben), vagy mivel nem túl változatos skirmish ez, ezért nézd meg legalább az összes videóját Youtube-on! Aztán ha megvan, lehet kéne nézz a játékok után még HALO: Nightfall -t és ha még van lendület, akkor bizony a HALO: Escalation képregények, amik sajnos nekem eddig kimaradtak, de már le van töltve - csak ne utálnék olvasni! ...
Sajnos az a helyzet a HALO 5: Guardians -al sokak szerint, hogy a készítők túlságosan építettek a környező lore-ra, a képregényekre főleg. De a HALO 4 mindenképpen must-have, a többi ajánlott.
@dark: azok a "szétrobbanók" azok Promethean-ok -
ok köszi, akkor egyszerre szerzem be őket :) -
Amúgyis a szétrobbanó ellenfelek ott voltak először nem?
A piros elementálos szörnyek, meg ahoz a fajhoz tartozó kis fasza fegyók..... -
Kötelező... -
Tesztekben is mondták hogy a 4 ismerete nem árt hozzá...a többit nem emlitik csak a 4. részt. -
srácok a Halo 5 önmagában is megállja a helyét, vagy azért a 4-et illik letolni előtte? -
Most Forza 6 demo-t néztem Ford GT-vel.
Nem olyan volt mint Plait-en ez nem csúszkált, lehet az autó válogatja, és ott volt szar vagy lehet ennyire sokat számít és ki voltak kapcsolva a segítségek, így egyből másabb irányítani. Mint a régieket, annyi hogy azért a környezettől nem voltam elájulva, pedig Forza 5-ben úgy rémlik szebben néztek ki a városok, vagy csak emlékeim csalnak, itt a háttérben a messzi házak elütnek a 2 oldalt lévőktől. :D -
Pause-t nem számolja szinte biztos, amúgy Oric-nak is ilyesmi idő jött ki. Örülök, hogy tetszett a nagyja, nekem egyre jobban bejön, most hogy nem álmosan tolom, de nekem a Spartan A.i mellett a story még mindig kicsit kevés, nagyon nagyon nagyon kellene bele pár hosszabb, akár fps nézetű cutscene. Amik néha voltak mission végén azok csalódás rövidek voltak, máshol meg kibaszottjók. Mintha a játék közepét nem ugyanaz a csapat csinálta volna.
Co-op kell máá' -
Nem tudom hogy szokás. :) -
Thx, eddig se éreztem magam egy platformosnak, az más hogy a pc-t annyira nem erőltetem és hanyagolom, de értem ha valaki, mint moby tolja egy csúcsgéppel....
Szóval neked is köszönöm a gratulációt. :)
Hát ha nincsen ilyen akció, akkor április előtt nem lenne x1-em, vagyis nagy makk ez inkább most. :) -
Settingsben, Power options alatt nézelődj, mert most Instant on módban van a géped, nincs teljesen kikapcsolva. -
Letoltam halo kampányt. Heroicon 9:30 at írt, de ebből kb másfél órát pausen volt játék, gondolom beleszámolta ezt is.
Nem volt rossz, de az, hogy a wardent 6* kellett lecsapni, attól már hánytam. Csapattárs AI meg égetnivaló szemét. Inkább ott se lettek volna. -
abel0317 #163408 Az xboxot kikapcsoltam de a tápegység még mindig fehéren világít és a gép is zúg. Várni kell ilyenkor 5 percet és majd kikapcsol teljesen vagy mi? -
marcinger #163407 Sziasztok! Napokban vásároltam ismét Xbox One készüléket! Régebben már volt ilyen konzolom (500 gb-s), és akkor is feltünt, hogy a használható tárterület olyan 360 gb volt. Most az 1 tb-nél ez 780 gb. Azzal tisztában vagyok, hogy ugye az 1 tb merevlemez az nem 1024 gb, de akkor sem értem hogy hol veszik el ekkora tárterület? Még ha 900 gb is a merevlemez az oprendszernek 120 gb van fenntartva? :S -
Gratula, de nem nekünk kellene téged üdvözölni a klubban? LOL! -
Nem tudok jönni tesó, 8-tól 8-ig éjszakázom a héten végig, a cigigyártás leállna nééküleem! :)
De jövő héten leszek -
Zozo76 #163404 most latom hogy van mar xo-d is..gratula! mostmar nem mondhatjar rad egy konzol-war-ban hogy elfogult vagy mert csak az egyik van neked... :) -
Ja értem így. :) -
de
mivel a háttérben egyfolytában veszi a játékod, így max. 5 percet tudsz visszamenőleg elmenteni
viszont ha elindítod a felvételt már az elején, akkor egyből felveszi és el is menti -
Jó tudni akkor az az 5 perces kiírás nem lényeg? -
Pont a Tomb napon? :) -
Persze van demo szekció, arcade indie mint előtte ugye. :)
Nekem szar a store x360 után.
De kivárom a win10,et majd meglátjuk. :) -
Az egyetlen érték abban a játékban! 
Na jó, nem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 13:45:26 -
ha elinditod a game dvr appot és rányomsz, hogy record, akkor veszi akár fél órán át is. én csináltam már igy 9 perces videót
de talán még egyszerűbb ha twitch-et benyomod és azzal exportálod egyből youtube-ra.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.11.10. 13:28:17 -
Nagyon ne szokjad meg a dasht, mert 2 nap múlva jön az új :) -
"A store egy vicc, nem a ps-hez képest hanem x360-hoz képest.
Ömlik a minden a pofámba, csak game meg dlc van."
heee!?Mi vicc van benne???Mindent tudsz rendezni és keresni!Vagy az a vicc hogy MINDEN elérhető a storeba!?
"Valamint hogy mükszik ez az X gomb?"
Ha megnyomod müxik,ha nem nyomod nem müxik..És ezt lehet némi átfedéssel időbeni változtatással csinálni! :-D
Elsődlegesen a 2 FŐ rendszer között tudsz lépkedni DASH v.GAME
De nagyon ne is merülj el benne,mert napok kérdése és teljesen más felületet kap!