XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
Meg kicsit zavaros is volt miafrancnak kell azokon a kölkökön megmentenem-.-
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Savanyú a szőlő mi?? !!!<#kacsint>#kacsint>
Ja és igen nincs ÉLETEM,mert gondolom ez következne jó szokás szerint!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.14. 20:31:22
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.14. 20:26:16
"lóvá tetted" a tölgyfa lelket és meghalt a Nagyi is, ezért depis lett a vén szakállas és ettől fogva egész nap a lábát lógatja ?
:D
ha igen akkor értem mire gondolsz, én is így jártam
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekem bejön.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Erős túlzás ezt függőségnek nevezni. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az elmúlt 24 órában 82 kommented volt itt és a ps4 topikban.
Ha 6 órát aludtál ez 13,1 perces átlag
Inkább vállalom, hogy játék függő vagyok, minthogy 13 percenként hülyét csináljak magamból.
Aki ebben a cipőben járt tudja mire gondolok,mi történt
Így jobb?
De nem értem és ezt kérdem tőled, hol vagyis biből gondolod hogy engem érdekel ha te előbb játszol a TR-el? Attól nekem nem lesz szarabb, mert van más egyébb játék vagy foglalatosság.
Mint ahogy említetted te ahogy hidegen hagy pl egy Uncharted, engem meg hogy mikor játszok egy TR-el, vagy bármilyen játékkal.
GoW3-at szerettem volna régen, mégis vagy 5 évvel később jutottam hozzá, az élmény ugyanaz volt, mintha 5 évvel előtte kaptam volna meg. :)
Aha
Akkor szerintem meg a kamu gemerek(azaz konzol tulajok akik nem gamerek) vannak úgy hogy majd ráér később esetleg ha akciós!
Gondolkodj kicsit milyen függőről beszélsz!Egy mozifilmet is rengetegen néznek első nap És nem függök hanem szeretnének első pillanatban részesülni abban a bizonyos dolog okozta örömben,de mint az élet számos területén emberek várják azt a "BIZONYOS NAPOT" bár miről is legyen szó!
Tehát ha szerinted valaki első nap akarja azt a bizonyos dolgot akkor függő akkor Ti akik meg majd csak valamikor az a kamu gamer!És akkor kvittek vagyunk...Ő vagy is nem, mert mi már akkor túl vagyunk az a bizonyos dolgon amikor Ti csak gondoltok rá!<#kacsint>#kacsint>
Vagyis ha egy játék csak ideiglenesen exclusive, az roszabb mint ha egyeltalán nem jelenne meg?
Most eltekintek attól hogy csak egy másik platformot meg kell hozzá venni, ami egy játékfüggőnek nem nagy dolog, akkor sem tartom reálisnak. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 17:10:47
Csak a függők vannak így, hogy most azonnal.
Amikor a ps4 topikban kitiltás jár a spoilerezésér akkor most már össze tudod rakni az információkat számodra is felfogható értelmezhető adat halmazzá!?Engem és azokat akik szeretnek első nap játszani azzal ami megjelenik azokat 1 ilyen dolog kibaszott szarul érint.Viszont az hogy jön a UC 4 engem és minden x1 tulajt is hót hidegen hagy...
Miért is érinti azokat szarul még akik első nap akarnak játszani,mert a sok retardált irományát kell olvasni a hasonló fórumokon nulla játékbeli tapasztalattal.És a végtelenségig lehetne sorolni...
Még megérteném ha nem lenne más játék a földön.
Rajtad kívül azt a több százezert aki így is első nap fogja megvenni"rossz szájízzel"
Csak indulj ki a pc gta mizériából!(és itt nem a megjelenés/kiadó oldalról beszélek hanem a felhasználói oldalról)<#kacsint>#kacsint>
Elhasználódik a játék? Értékét veszti? :D
Ez szopás, hogy később jon más platformra? :)
most nem tudom kit érdekel ha nem tudok egy játékkal 0day játszani, régen is volt ilyen, engem tuti nem, sőtt platform sem akadályozhat meg, én 1-2 játék végett is megveszem a kellő hardvert ha annyira érdekel. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 16:48:02
Valóban nem az, és ettől nagyobb szopást el se lehet képzelni ps 4 en.
Mert mi is fog történni!
Mire ps 4 megkapja addig x1 en szarrá játsza mindenki és a csapból is ez fog folyni akarva akaratlanul is mindenki mindenről fog tudni.Konkrétan kaptok 1 olyan játékot ami semmi újdonságot nem fog adni!!!
A sima ex játékok!?Agyalni se kell azon,hogy egyszer valaha ps 4 en hozzá jutsz forza x hez így nyugodtan hidegen hagyhat!!!Mint ahogy minket is az összes ps4 ex...
Tehát TR-nél azt az esetet tudom ecsetelni.Mint amikor gyerek korodban a Bátyád kinőtt gatyáját megörökölted és lépten nyomon az oviba közölték veled,hogy ez a bátyád gatyája amibe ráadásul 3x nagyon csúnyán befosott!<#kacsint>#kacsint>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.14. 10:51:44
More Information
Autobots face off against the Decepticons when Megatron discovers a way to harness the enormous power of plasma energy to cyberform Earth
PlatinumGames signature fast action allows instant robot to vehicle attacks, slam downs, counterattacks, and infinite combos for a unique master combat system
Features 5 playable Autobots including Optimus Prime, Bubblebee, Sideswipe, Wheeljack, and Grimlock
A deep customization system and 5 difficulty levels with overhauls in enemy composition deliver hours of intense gameplay
Actors from the original TV series reprising their roles include Peter Cullen (Optimus Prime), Dan Gilvezan (Bubblebee), Frank Welker (Megatron and Soundwave), and more.
Ez egy karakter a witcher 3-ból.