176880

-
Mármint hogy ő hívja fel:) -
Hát nem. Hívjad fel szépen a magyar ügyfélszolgálatot. Vagy inkább apukád. -
terminator39 #44500 akkor nemtud senki se segíteni a lefagyásban ? -
amdrula #44499 Kábellal :D
Vagy veszel hozzá MS wlan adaptert. -
Ezzel. -
ben38 #44497 azt kérdezném, hogy xboxhoz hogy csatlakoztathatom a vezetéknélküli routert? -
terminator39 #44496 pls valaki válaszoljon -
Ő nem tudom ezt honnan veszi, én a tapasztalatomat mondtam el.
Megvettem, hazavittem, bepötyögtem, nem fogadta el, csináltam UK accot, elfogadta. Ennyi. -
Oké, de akkor mi a helyzet Alwares-szel a #44488-ban? -
Most írtam le, hogy nem. Legalábbis nekem nem fogadta el, az US regem a UK pontkártyát. Feltételezem fordítva is így van. Azért van két féle... -
Most csináltál egy új acc-ot vagy az előzőt állítottad? -
Nekem UK regem van, akkor az elfogadja a US LIVE Gold prepaid card-ot? -
Tegyük tisztába a helyzetet. A regelésnél beállított országot nem lehet megváltoztatni. Később csak a régiót lehet, hogy milyen nyelven lásd a játékokat, stb.
Ha amcsi reged van, a UK feltöltő és LIVE kártya kódját nem fogja elfogadni. Nekem US regem van, US-es kártyákat, kódokat fogadja el csak a gép. -
AHam, értem. Köszi -
Az hülyeség amit ott írtak. Akár EU-s reghez is vehetsz USA live kódot. Működni fog. Fordítva nem tudom de mindegy is mert az USA-ás amúgy is olcsóbb. -
1 kérdés, hol lehet utólag átállítani az országot? Régen reggeltem,és usát állítottam be. 1 hónapos live-om megy gond nélkül, de azt hallottam , h az a 12hónapos gold előfizetés csak nyugateurópai országokban működik. VAgyik 576-on azt írták megjegyzésként:S -
Egyikben sem. Esetleg itt a Gumiszobában. -
ok, hogy nincs warez, nem is kérdezek csak annyi, hogy akkor melyik topikban tehetem meg????? -
terminator39 #44484 ööö sikerült eljutnom odáig hogy megcsinálta végre a Live ID -t és elfogadta az email címet de amikor odáig jutok hogy "Terms of Use and Privacy Statement" és rányomok arra hogy Accept akkor egyszerűen lefagy az xbox ,nemtudod mért lehet? és köszi az eddigi segítséget is -
Akkor az lehet a baj. A regisztráció során kellett találkoznod egy üzenettel, hogy nem vagy nagykorú és szükség van szülő vagy gondviselő jóváhagyására, vagy valami ilyesmi (nyugi, nem ellenőrzik le
). Na ott két e-mail címet kellett beírni, egyik a gyereké, a másik a szülőé. Gondolom ugyanazt adtad meg, mert a hibaüzenetben az a baja. Öcsém most 16 éves, neki 2 évet hazudtunk....
Ezért nem kell újra regisztrálnod a LIVE-ra, biztos lehet valahol állítani a szülő/gondviselő e-mail címét, mert különböznie kell. Szerintem a Marketplace fülön > Account Management alatt be lehet állítani. Azt, hogy milyen különbségek vannak a "normál" regisztráció és a kiskorú regisztráció között, sajnos nem tudom, lévén se nekem se öcsémnek nincs ilyen. -
terminator39 #44482 15 :D -
Nagykorú vagy már? -
terminator39 #44480 :D annak a segítségével csináltam de leírom hogy milyen hibát ír ki az xbox az emailre "The Windows Live ID e-mail address you entered is the same as the address for the child account. Please enter a different e-mail address." ezt írja szó szerint a végét azt értem hogy próbáljak meg más emailt viszont már rengeteg emailel próbáltam de mindegyikre ezt írja.. -
Van aki játszik Endwar bétával? Nekem holnap lesz meg. Áhhh de kíváncsi vagyok már!
-
olvasd el DreamPage FAQ-ját az biztos segít. ott van a banner alatt -
terminator39 #44477 oks, köszi am test connection -nál minden rendben van és az internet is működik xboxon és xboxon is regisztráltam de utána amikor a belépéshez kéri az adatokat akkor nem fogadja el valamiért :S -
Ja de most jövök rá, hogy dvi-vel csak képet lehet "átvinni" akkor hogy lehetne megoldani, hogy dvi legyen az egyik vége és még hang is legyen? -
De ugye nem csak a drágább példányokon mint pölö premium? Mert majd azt akarom, hogy hdmi-dvi-d kábellal a monitoromra kötni. -
E-bay-en nézz szét. Lehet, hogy 1600-os nincs, de 2100-es szinte mindig van jó áron. -
1600 pontos marketplace kártyát szeretnék venni, tippek, hogy hol tudnám olcsón beszerezni? Amazonrol kb 3000 HUF lenne, de onnan csak szeptemberbe rendelek legközelebb. -
küldtem pm-et -
KÖszi a segítséget. A rooteresnél az a probléma ,hogy amikor live connection-ra megyek, akkor ugye várni kell, és kiírja a hibát. Igazából jó minden, mert modemre dugom, úgy tudom használni a netet az xboxon, de ha rooterre dugom, akkor viszont nem tud az internetre csatlakozni. Ezt viszont port forwarding.com-on kell beállítanom. De nem tudom h hogyan oldjam meg... úgyértem h milyen portot adjak neki, hogy xboxra is átmennyen a net. -
Nekem és öcsémnek is Gmail-es e-mail címünk van, tehát működnie kell.
"utána gépen is regisztráltam a livera de az se volt jó"
Tudtommal számítógépen NEM lehetséges az XBox LIVE-ra való regisztráció, szal valamit elnéztél... -
Az 1 hónap ingyenes Xbox LIVE Gold elérést új Gamertag létrehozásakor automatikusan kapod. Ha "kaparós" kártya, azaz kód formájában kaptad meg akkor azt a Marketplace fül, Redeem Code alatt tudod aktiválni, majd ha lesz internetkapcsolatod. Ilyen un. prepaid kártyákkal tudsz LIVE Gold elérést (1, 3, 12 hónap), illetve MS pontokat szerezni amit különféle letölthető extra tartalmakra költhetsz (HDD ajánlott). A prepaid kártyás módszer mellett az Xbox LIVE-ról közvetlenül is vásárolhatsz Gold előfizetést és MS pontokat, ha van arra alkalmas bankkártyád. Azt, hogy éppen milyen tagságod van az Xbox LIVE rendszerben a Marketplace fül > Account Management > Membership alatt tudod megnézni.
A Routeres problémánál milyen hibaüzenetet ír ki Test Connection alatt? -
terminator39 #44468 Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem. Most vettem XboX premiumot és amikor rákötöttem a netre akkor regisztráltam a live-on de az emailt nem fogadta el valamiért, megpróbáltam gmailessel is de az se működött.S utána gépen is regisztráltam a livera de az se volt jó:S ha valaki tudja mért lehet akkor pls segítsen vagy ha regisztrálna valaki nekem egy fiókot és elküldené az adatokat emailbe nekem akkor hálám örökké üldözni fogja. [email protected] :D -
hát szerintem vmi portot kell megengedni neki, hogy működjön... csak kérdés h melyiket.....? -
nem tudom mi lehet nálad a gubanc mert nekem is ugyanilyen routerem van és csak bedugtam a kábelt és ment is minden rendben... -
igen, az a live, amit eredetileg a vásárláshoz kaptam. csak most szeretném felhasználni pár hónap elteltével. Amúgy maga az internet kapcsolat nem működik rooteren keresztül. Nem enged fel. Viszont ha modemre kapcsolva rögtön jó minden. Viszont Rooterrel akarom használni, és azt be kéne állítani. Sok helyen utána olvastam, de nem jött be... :S -
ledobott rakétát az analóg karokkal tudod irányítani -
huh baszus az a gömb nem is tudom már mi pedig mondták már nekem :S
A légitámadást meg az analóg karokkal tudod irányítani csak nem a legjobb ha a kijelölt tárgy mozog mert akkor nehéz eltalálni..