176881
banner
  • Evogordon
    huh baszus az a gömb nem is tudom már mi pedig mondták már nekem :S

A légitámadást meg az analóg karokkal tudod irányítani csak nem a legjobb ha a kijelölt tárgy mozog mert akkor nehéz eltalálni..
  • PoisonChihuahua
    Pontosan mi nem működik, nincs LIVE, hibát ír ki?
    Te arra az ingyenes 1 hónapra gondolsz, amit a regisztrációkor kapsz vagy prepaid card-ra?
  • bexinho
    Sziasztok!Pici segítség kéne! SMC 7004VBR rooterem van. van rajta 2 asztali gép meg 1 laptop a rooteron, és ugye az Xboxom. Csak sajnos nem működik, mert nemtudom hogy állítsam be a portot(amúgy modemen közvetlen megy a net). A torrenthez beállítottam a gépeken a portot, az rendben is van, de xboxra egyszerűen nem tudom :S Valaki segítsen, fontos lenne :S Amúgy T-online-om van. Meg egy utolsó kérdés a live-val kapcsban. Van egy hónap ingyen GOld előfizetésem... azt a gamertagom segítségével kell lekérni a kódot ? VAgy h van?

Live-ba picit kezdővagyok, szal boccs az értetlenkedésért ...
  • Piko888
    Srácok az alábbi játékok eladóak
    Flatout UC
    Black
    Saints Row
    GTA trilogy
    Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
    Ps3-as játékokat beszámítok
    Érd, privi
  • Freedy
    Az újabb szériákon van HDMI is, a régebbieken meg csak "spéci xbox" csatlakozó.
  • PoisonChihuahua
    BF:BC multi, valaki...?
  • rooney8
    Üdv!

Az x360nak hdmi a "csatólófelülete"? Vagy valami spéci xbox kábel kell hozzá?
  • rastaman
    oksa köszi
  • PoisonChihuahua
    A BF:BC multiban a mesterlövész tárgyai között van egy "gömb", az mire való? Illetve, ha megnyitom a Laser Designatort akkor a légitámogatás által ledobott rakéta milyen gombokkal irányítható, vagy hogyan tudom a célon tartani, mert soha nem oda eik ahova szeretném.
  • deep
    Jól. Csak ilyenkor nehogy másik gépen töltsd be a profilodat, mert azt az állapotot fogja leszedni, ami a legutóbbi netre kötött állás. Aztán szívhatod a fogad a pár száz bukott acsi után:)
  • rastaman
    jól gondolom azt hogy ha nincs a gépem 1x a netre kötve és közben csinálok achievementeket akkor a gamerpontokat az X elküldi a központnak amikor legközelebb a live-ra kapcsolódom?
  • Evogordon
    Nálam a single meg a multi rész is üt csak ajánlani tudom.
    Új engine van már legalább nem egy agyon modolt BF2 engine.
  • Istencsászár
    Olyan mint az összes többi buckafild... Xedszerre eladva.
  • Rena11
    a múltjára való tekintetel játszottam ki és nagyon kiváncsi voltam a story végére...
    még a megjelenés elött arról szóltak a hírek, hogy ez az utolsó alone in the dark
    és erre kaptunk 1 ilyen befejezést... szerintem szemétség
    majd ha kijátszod tudni fogod miről beszélek
  • butyokanime
    Ja akkor jó :D, akkor mondjuk ugy h nálam nemigy van.
  • Stefibaba
    Ez nemteljesen igaz, a Driv3r is szar mégis kijátszottam :P :D
  • james69holden
    van single és multi része is
    én az egyjátékos mód után majdnem leraktam annyira nem jött be, de mondom kipróbálom online
    és nem csalódtam, nagyon hangulatos tud lenni ha a játékosok tényleg azt csinálják amit kell!
    próbáld ki
  • Gideon Wieth
    ami fennt van Live-on Bad Company demo az multi vagy single ? és mennyire hangulatos ? mert látom itt a forumon elég közkedvelt :)
  • Rena11
    tiszta bug
    az utolsó pályán majd időre mész szerintem ez nem spoiler
    nah és ott volt olyan hogy beszorúltam
    érsd úgy hogy beakadt az ember nem egyszer :) elég lol
    szép grafikája van a tűz úgy terjed a tárgyakn hogy beszarok rajta, de majd ha eljutsz a 7.-ik pályára rájössz ,hogy miről beszélek
  • deep
    Nem szarabb a 4-ben, csak szerintem nem játszotál vele eleget. A 4-ben pl. a Lamborghini Diablo-t tényleg nehéz megcsúsztatni, de egy Mustangot alig tudsz úton tartani. Azzal lehet driftelni, mint a szél...

Különbözik az autók viselkedése, ellentétben a PGR3-ban tapasztaltakkal...
  • CSOCSO
    "ha neked a PGR4 fizikája rosszabb mint a 3-é"

gat nem gyengen............ ulj mar le jatszani az 3 al a 4 utan oszt rajosz mirol beszelek. grid fizikaja nem nagy cucc de nem is azert jon be.. ahogy a pgr3 sem a fizika miatt tetszik.. de a pgr4 ben szarabb az autok viselkedese mint a 3 ban.
  • Display
    Rockstar Social Club presents:)

Rockstar Games has released patches today for Grand Theft Auto IV for the PlayStation®3 and Xbox 360™. These patches fix the issues we have identified for each system, specifically multiplayer connectivity issues including freezes during certain modes, continuation when players leave matches, and bugs within races and race lobbies.

We sincerely apologize for any inconveniences and thank you for your continued support. For any consumer still experiencing issues, please contact support.

1.Fixed an issue where players were unable to enter or exit vehicles in GTA Race.

2.Fixed an issue where scripted vehicles were causing games to unexpectedly crash.

3.Improved reliability and frequency of PS3™ online leaderboard updates.

4.Fixed a rare hang some players encountered when moving from a Race or GTA Race lobby into gameplay.

5.Fixed a hang that would occur when players were switching teams during the countdown in the lobby.

6.Fixed an issue where players were able to get ridiculously high scores from Cops 'n Crooks matches.

7.Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of $250.

8.Fixed an issue where spectating players would prevent the game from finishing.

9.Fixed an issue where players were unable to spectate in Round 2 of Cops 'n Crooks games.

10.Changed countdown timer in lobby so that it no longer resets when new players join a game.

11.Changed the kick option so that kicked players are no longer brought back to single player.
  • Evogordon
    Grat, vedd meg majd a BF bad companyt és majd játszunk :)
  • butyokanime
    Ha valamit kijátszol akkor az nemlehet szar szerintem....
  • Brash
    Hát szerintem ellenkezőleg, nekem nagyon tetszik.
  • Rena11
    én kijátszottam ne vegyétek meg
  • Gideon Wieth
    pedig nagyon hangulatos jó játék :( PC-s alone topikba leírtam a véleményem olvassátok el
  • Istencsászár
    Egyenlőre nem túl népszerű az Alone, szerintem mindenki a demóra vár, nemakar olyan játékra beruházni ami kapott meleget hideget...
  • Gideon Wieth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerűen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetőre meg nem visz fel a lift
  • trogerzsiger
    én is felveszlek ha nem gond
  • Gideon Wieth
    alone in the darkba pls help :)
  • daneszbaby
    Hollnap felveszlek azt megyünk multiba =D
  • DanielT
    Igénytelen vagy. De komolyan, ha neked a PGR4 fizikája rosszabb mint a 3-é, a GRiD-del meg 5 percnél képes vagy többet eltölteni, akkor egyszerűen ez az igazság :D
  • Pacal17
    lilpac17 - live XDD

ááááá bocs de most olyan vagyok mint egy nyócéves
  • CSOCSO
    jatszottam mindket jatekkal szvsz a negyedik reszben elbasztak az iranyitast a 3 hoz kepest PONT

kezdve ott hogy 2 masodpercig is loghatok a kezifeken akkor sem fog kicsuszni.. szar fika.. ezert sem jatszok a pgr4 el
  • Pacal17
    Uhh, ne is mondd, néha hangosan fel anyáztam a látottak alapján! Ja és Kibaszott furcsa volt a Test Drive unlimited demo sima framemateje és gyönyörű grafikája. (PC-n egyik sem volt meg)

- Vegyetek fel livera!! :D -
  • Pacal17
    Köszönöm szépem my friend. Kár hogy te nem tudsz liveozni =( Nyomhatnánk 1 kis GTAIVet..
  • Pacal17
    Na, aki akar lécci vegyel fel Live-ra :D Jelenleg GTAIV-el multizok csak. De nagyon fasza ez a Live cucc.
    Izé most kapcsoltam ki a gépet, gondoltam felállitom (nem a farkamat hanem az xboxot) a cuccost, és a stokedlivel érintkező része... hát elég meleg volt... Tegyel alá valamit hogy magasabban legyen?
  • Istencsászár
    Aztmeg végkép nemértem hogy minek kell a visszajátszásokba ez a mutatom a kocsit 2 cmérről minden nézetből, mert értelme nemsok... nemhogy kidolgozták volna a pálya széli kamerákat hogy mutassa végig az, vagy leglábbis legyen választható... de ez már a Forza2ben is ilyen okádék volt, nemértem ez kinek jó vagy miért jó... én reális visszajátszásokat, tv közvetítéseket akarok nézni, akarom nézni hogy mentem és gyönyörködni benne nem pedig mást...
  • Istencsászár
    A PGR3 árkéd, de a PGR4 fejlődött, a kocsik ugy viselkednek mint ahogy kell nekik, persze ettől még a játék árkéd. Ebbe megadott egy jó motor, egy jó verseny hangulat, pocsék belső nézettel ( egyátalán nemértem mi abban a logikus hogy kidogozzák a belsőket a vezetői animációkat, de zéró G hatás, a kamera olyan fixen áll a chockpitbe mint ha muszáj lenne, a kormány mozgása meg röhelyes... )egészet elbaszták az alapoknál mint pl a pocsék irányítás, de ez is olyan hogy van amikor jól regál de van amikor szarul, mert érződik hogy a motor tudnak jobbat, reálisabbat... ettől még nem rossz gém, de nem is jó.